Jump to content

kritikaros1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    486
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kritikaros1

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kritikaros1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ας υποθέσουμε ότι όντως είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη αν πέσει θύμα κλοπής και φταίει. Ας υποθέσουμε επίσης ότι συμβαίνει το περιστατικό και φτάνουμε στο ουσιώδες της υπόθεσης....την αντιδικία? Πώς θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιος την κλοπή του σπιτιού του και των πραγμάτων του? Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια παραδείγματα?
  2. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση κάρτας (ΑΤΜ) εξ αποστάσεως ή αν πρέπει να πάω υποχρεωτικά από κάποιο υποκατάστημα? Επίσης αν σε κάποια κάρτα παρέλθει ο χρόνος που λήγει δεν πρέπει να ενημερωθούμε με κάποιο τρόπο΄η να μας στείλουν καινούρια αυτόματα?
  3. Sorry για το σπαμ αλλά προορίζεται για δώρο Χριστουγένων. Οπότε και θέλω να το παλέψω να έρθει ακόμα και αν έρθει από έξω με καλύτερη τιμή.
  4. Σωστή η παρατήρησή σου. Ψάχνω για την έκδοση με 128GB, σε πράσινη απόχρωση.
  5. Στα σκρουτζομάγαζα το βρίσκω πλέον κατόπιν παραγγελίας στα περισσότερα. Έχει αρχίσει να το αποσύρει η αγορά? Μήπως αντί να το περιμένω από εδώ, να το παραγγείλω από κανένα bangood? Αγόρασε κάποιος πρόσφατα?
  6. Κοιτάζω για ταμπλετ, γύρω στα 150 ευρώ στις 10 ίντσες περίπου από Ελλάδα. Με μία αναζήτηση στο web πιστεύω ότι το Huawei MediaPad T3 10, είναι αρκετά safe επιλογή.Έχετε εμπειρία από το συγκεκριμένο ή κάποιο σε αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά να μου προτείνεται?
  7. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ως προς της ημερομηνίες κυκλοφορίας? Μέχρι τέλος του μήνα πιστεύεται θα έχει κάνει εδώ την εμφάνισή του?
  8. Έχουν αρχίσει αναφορές για τη σειρά 8, με όλα τα μοντέλα που θα έχει (4 νομίζω). Έχει κάποιος πληροφορίες ή κάποιο συγκεντρωτικό λινκ να τσεκάρουμε χαρακτηριστικά και κατά πόσο πιο αναβαθμισμένο θα είναι από το 7αρι?
  9. Εγώ πάντως έστειλα ένα μήνυμα στην ινφο για να τους κράξω, σε συνέχεια του προηγούμενου βέβαια ώστε να μην μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ξέραμε ή ότι δεν μου το είχαν πει κλπ κλπ. Νομίζω πρέπει να του τον κόψουν κανονικά, γιατί παραείναι εξυπνάκιας.
  10. Αυτό αναφέρει στο site. Σε mail που στέλνει στον κόσμο, αναφέρει ότι "Η εγγύηση είναι της INFO QUEST." Έχω δεχτεί και εγώ τέτοιο mail και σκεφτόμουν να αγοράσω, απλά δεν είχα τα λεφτά. Το παραπάνω το έστειλα και στην ινφο για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι είναι οκ το μαγαζί, αλλά μόνο με ιμει αυτοί μπορούν να επιβεβαιώσουν.
  11. Εφόσον γράφει στο site του "Επίσημης Αντιπροσωπείας" το κινητό. Αγοράζει 5 από ινφο και πουλάει 205 από alibaba, δεν γίνεται καταχρηστική χρήση της συμφωνίας τους και εξαπάτηση καταναλωτών ?
  12. Ρε παιδιά δεν μπορεί να γίνει καταγγελία και επιστροφή χρημάτων λόγω της εξαπάτησης? Η εταιρεία (δλδ ο τύπος) και η Info τι λένε για την όλη κατάσταση? Είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση και εις βάρος της ινφο αφού χρησιμοποιεί το όνομά της.
×
×
  • Create New...