coulis Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις στο file manager που χρησιμοποιείς την προβολή κρυφών αρχείων και φακέλων για να τα δεις. Σε ευχαριστώ πολύ. Τα βρήκα με τον τρόπο που είπε ο φιλος κ εσυ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 κάτι σπασίματα μου έκανε στα 1080 αλλό υπολόγισα ότι ήταν λόγω των Powerline γιατί τελευτάια με ρίχνουν την ταχύτητα, θα κοιτάξω να τα δοκιμάσω με 1080 δίπλα από το router και θα σε πω . Στα 720 παίζει απροβλημάτιστα Εγώ τρέχω το Netflix σε Kodi (RPi2 - librelec - gkobu) και κάνει και σε μένα σπασίματα σε ανάλυση 1080 (από ότι κατάλαβα αναμενόμενο). Πως μπορώ να γυρίσω το Kodi Netflix να παίζει υποχρεωτικά σε 720? Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Εγώ τρέχω το Netflix σε Kodi (RPi2 - librelec - gkobu) και κάνει και σε μένα σπασίματα σε ανάλυση 1080 (από ότι κατάλαβα αναμενόμενο). Πως μπορώ να γυρίσω το Kodi Netflix να παίζει υποχρεωτικά σε 720? Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ. Πας πρόσθετα ,netflix addon πατάς το μενού και πας ρυθμίσεις , εκεί θα δεις το inputstream addon settings, πας εκεί και βάζεις στα max resolution general decoder και secure (εγώ την έχω και στα δύο) 720 . Τις φώτο τις βάζω για τους πιο αρχάριους... http://wrk142.easybytez.com/files/4/68ssvba6hhmrl3/3.png http://wrk155.easybytez.com/files/5/w57dkogvufvqs0/4.png http://wrk203.ezbytez.com/files/9/da9wltxjwhcxo6/1.png http://wrk160.easybytez.com/files/7/b4iav0e3bpqanz/2.png Edited March 2, 2019 by lost Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Σε Kodi 18.1 με Gkobu build στο Greek Matches όταν πατάω στο εισαγωγή νεάς λίστας ενώ στο pc μου λέει Super favorites succesfully imported, σε tvbox μου λέει Failed to import Super favorites. Το τσεκάρω μέρες τώρα και συμβαίνει πάντα το ίδιο. Που μπορεί να οφείλεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Σε Kodi 18.1 με Gkobu build στο Greek Matches όταν πατάω στο εισαγωγή νεάς λίστας ενώ στο pc μου λέει Super favorites succesfully imported, σε tvbox μου λέει Failed to import Super favorites. Το τσεκάρω μέρες τώρα και συμβαίνει πάντα το ίδιο. Που μπορεί να οφείλεται αυτό? Εγω εχω 17.6 με gkobu αν και λέει Super favorites succesfully imported ποτε δεν βλεπω νεα λιστα. Σε pc ,ταμπλετ και tv box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Το black ghost acestreams του gkobu που το βρίσκουμε; Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 το sports devill μας αποχαιρέτησε .Πλέον δέν παιζει τίποτα απο εκεί ότι και να πατήσεις . βγάζει μυνημα ότι δεν υπάρχει διαθέιμο stream στα πάντα (Roja directa dimsports κλπ) :(:(:(:(:(:(:( Μάλλον, κάνεις κάτι λάθος ή το σύστημά σου, γιατί βλέπω τον ΟΣΦΠ, σαν φίλαθλος, και όχι σαν οπαδός. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Πας πρόσθετα ,netflix addon πατάς το μενού και πας ρυθμίσεις , εκεί θα δεις το inputstream addon settings, πας εκεί και βάζεις στα max resolution general decoder και secure (εγώ την έχω και στα δύο) 720 . Τις φώτο τις βάζω για τους πιο αρχάριους... http://wrk142.easybytez.com/files/4/68ssvba6hhmrl3/3.png http://wrk155.easybytez.com/files/5/w57dkogvufvqs0/4.png http://wrk203.ezbytez.com/files/9/da9wltxjwhcxo6/1.png http://wrk160.easybytez.com/files/7/b4iav0e3bpqanz/2.png OK. Tο κατάφερα ευχαριστώ!! Όμως ακόμα και σε 720p έχω σπασίματα (μάλλον τίθεται θέμα δικτύου), σε χαμηλότερη ανάλυση (576p) τρέχει μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάποιο πρόβλημα το gKNwizard.eu/repo? Προσπαθώ να σετάρω μια καινούρια κάρτα με Librelec 9.0 και μου βγάζει συνέχεια μήνυμα λάθους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Οχι δεν κάνω λάθος. Εχω το kodi 18 και ότι build και να βάλω δεν παίζει τίποτα. Σήμερα δοκιμασα πάλι τα ίδια κάνει. Εχει κλείσει το προσθετο 100%.Μας είπε αντιο απο εχθες. :(:(:( Παίζει απλά,δεν παίζουν όλες οι πηγές Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Δοκιμάστε sport365. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Οχι δεν κάνω λάθος. Εχω το kodi 18 και ότι build και να βάλω δεν παίζει τίποτα. Σήμερα δοκιμασα πάλι τα ίδια κάνει. Εχει κλείσει το προσθετο 100%.Μας είπε αντιο απο εχθες. :(:(:( Μ' αρέσει η σιγουριά σου και το 100%. Διαβάζοντας το post σου, άνοιξα πάλι το Kodi και το Sportsdevil, επέλεξα το Ξάνθη-Αστέρας και το βλέπω, δυστυχώς, από την ΕΡΤ1 (το "δυστυχώς" πάει στην ποιότητα της εικόνας). Η διαφορά μας είναι ότι είμαι σε 17.6 και αυτό επιβεβαιώνει ότι κάτι συμβαίνει με το σύστημά σου, όπως έγραψα στην αρχή, και ΔΕΝ έχει κλείσει το πρόσθετο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Σε κοντι 18 έπαιζε κανονικά το ξανθη αστερας κ τωρα εχει moto gp Στο sport365 πάντα ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited March 9, 2019 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Καλησπέρα, σε ένα Tanix T3 mini έχω εγκατεστημένο το GKobu build (πάνω σε Kodi 17.6). Εδώ και μια μέρα όταν ξεκινάει μου βγάζει κενή οθόνη, δηλαδή είμαι στην οθόνη έναρξης του build, κάτω τρέχει η μπάρα με τα νέα , το "κουμπί" εξόδου κ.λ.π. αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο! Μπορώ να το απεγκαταστήσω με κάποιο τρόπο ή να κάνω επανεγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 μεχρι προχθες επαιζε το sports devil.εκανα απεγκατασταση το kodi και εκ νεεου εγκατασταση συνεχιζει να μην παιζει τιποτα κανενα stream δεν παιζει.Εχει κλειση το προσθετο επιμενω, και ισχυει μην γραφετε οτι να ναι.Δεν μπορει μεχρι προχθες να ειχα εικονα και ξαφνικα σημερα και εχθες να μην παιζει τιποτα.τελος εφοσον εκλεισε(1000%) τωρα ειναι σιγουρο θα αναζητησω να δω αλλου αγωνες . :mad::mad::mad::mad::mad: και εδώ βίντεο που ανέβασα στο YouTube για τους άπιστους θωμάδες.η εγγραφή είναι την ωρα του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟ https://www.youtube.com/watch?v=GLsCiY69mWE&feature=youtu.be 1. Με το να είσαι τόσο απόλυτος ανεβάζοντας μάλιστα το ποσοστό σιγουριάς σου από 100% σε 1000% :lol: δεν πετυχαίνεις τίποτα. Όπως σου είπαν και άλλοι υπάρχουν ορισμένες πηγές μόνον λειτουργικές. 2. Ακόμα και στο βίντεο που ανέβασες εάν ήσουν προσεκτικός θα έβλεπες ότι όταν επίλεξες κάτι σε acestream σου έβγαλε επάνω μήνυμα "acestream not installed".;) Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Αυτή τη στιγμή βλέπω ΑΕΚ-ΠΑΟ μέσω Roja. Η αλήθεια είναι ότι τα links έχουν περιοριστεί αρκετά ακόμη και τον αγώνα πολλές φορές με πετάει έξω. Kodi 18 ας ελπίσουμε σε ενημερώσεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Κι εγώ από roja έβλεπα χωρίς πρόβλημα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Για τον φιλο ποιο πανω που θα με βγαλει τρελο.μαλλων το βίντεο δεν τον επεισε. Τον ξαναλεω γιατί μαλλων η δε μιλαω Ελληνικά εδώ η δεν ξέρω και εγώ τί. Δεν παίζει κανένα λινκ 1000 λινκ δοκιμασα και αποτελεσμα μηδέν. Καταρχήν στο dimsports αν ειδες δεν μπορώ να μπω. Δεν ξαναασχολουμε με το θέμα. Τέλος για εμένα το sportsdevil είναι κλειστό ότι και να μου πείτε. Θα δω τι θα κανω. :(:(:(:( Firstrow, Sports-streams.net, Rojadireta, Cricfree.tv. Σε αυτά τα 4 δοκίμασα το αγώνα Μποαβιστα - Σπορτινγκ και τα link άνοιξαν. Μάλλον το άνοιξαν για λίγους εκλεκτούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Για τον φιλο ποιο πανω που θα με βγαλει τρελο.μαλλων το βίντεο δεν τον επεισε. Τον ξαναλεω γιατί μαλλων η δε μιλαω Ελληνικά εδώ η δεν ξέρω και εγώ τί. Δεν παίζει κανένα λινκ 1000 λινκ δοκιμασα και αποτελεσμα μηδέν. Καταρχήν στο dimsports αν ειδες δεν μπορώ να μπω. Δεν ξαναασχολουμε με το θέμα. Τέλος για εμένα το sportsdevil είναι κλειστό ότι και να μου πείτε. Θα δω τι θα κανω. :(:(:(:( Ποια έκδοση και από ποιο repo έχεις το sportdevil? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Για τον φιλο ποιο πανω που θα με βγαλει τρελο.μαλλων το βίντεο δεν τον επεισε. Τον ξαναλεω γιατί μαλλων η δε μιλαω Ελληνικά εδώ η δεν ξέρω και εγώ τί. Δεν παίζει κανένα λινκ 1000 λινκ δοκιμασα και αποτελεσμα μηδέν. Καταρχήν στο dimsports αν ειδες δεν μπορώ να μπω. Δεν ξαναασχολουμε με το θέμα. Τέλος για εμένα το sportsdevil είναι κλειστό ότι και να μου πείτε. Θα δω τι θα κανω. :(:(:(:( Μα με το βίντεο που ανέβασες ακριβώς απέδειξες ότι ΔΕΝ έχεις εγκαταστήσει σωστά/πλήρως το acestream.Πως περιμένεις λοιπόν να παίξεις acesteram? Όσον αφορά το dimsports, ναι προφανώς δεν λειτουργεί, αλλά όπως σου είπαν και άλλοι υπάρχουν άλλα σε λειτουργία (π.χ. roja). Προφανώς επίσης έχει σημασία ποια έκδοση του sportsdevil έχεις και κυρίως από ποιο repo ενημερώνεται. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Για τον φιλο ποιο πανω που θα με βγαλει τρελο.μαλλων το βίντεο δεν τον επεισε. Τον ξαναλεω γιατί μαλλων η δε μιλαω Ελληνικά εδώ η δεν ξέρω και εγώ τί. Δεν παίζει κανένα λινκ 1000 λινκ δοκιμασα και αποτελεσμα μηδέν. Καταρχήν στο dimsports αν ειδες δεν μπορώ να μπω. Δεν ξαναασχολουμε με το θέμα. Τέλος για εμένα το sportsdevil είναι κλειστό ότι και να μου πείτε. Θα δω τι θα κανω. :(:(:(:(Έχεις καταλάβει ότι κάτι δεν θεωρείται προβληματικό για όλους, επειδή δεν παίζει σε σένα μόνο; Ή θεωρείς ότι αντιπροσωπεύεις το 100% όλων των χρηστών; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Ωραίος κι εγω αυτή από supremacy έχω,από roja βλεπω στο ipad χωρίς Ace stream Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Λοιπόν δοκιμασα στο tv box με acestream εκει παίζει κανονικα. Τα λινκ όμως απο αλλού αγνονουνται παλι.Στα windows το acestream το έχω εγκατεστημενο όπως και τα moduls.Σε μια εβδομάδα θα βαλω δισκο ssd στο pc οπότε κάνοντας φορματ ισως επιλυθουν καποια θεματακια.όσο αναφορά για την εκδοση repo ειναι αυτή εδω περα. https://i.postimg.cc/13QksD79/Screenshot-2019-03-10-08-42-16.png Επιτέλους, Παραδέχτηκες ότι κάτι συμβαίνει και δεν το έβλεπες, όταν τόσοι άλλοι σε βεβαίωναν για το αντίθετο, και εσύ τους έβγαζες τρελούς με την 100% και 1000% σιγουριά σου. Είναι γνωστό ότι, όταν μπερδεύονται τόσα πολλά προγράμματα, builds, modules, addons κλπ για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ξαφνικά, όπως λες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Όλοι όσοι συμμετείχαν στον προβληματισμό σου, το έκαναν γιατί ήθελαν να σε βοηθήσουν και όχι να σε "πετροβολήσουν". Εξαρτάται, βέβαια, πως εισπράττεις εσύ αυτή τη βοήθεια, όταν όλοι σου λένε ότι δεν έχουν το πρόβλημα που έχεις και ότι βλέπουν αγώνες που εσύ βεβαίωνες ότι έχουν σταματήσει 100% και 1000%. Τέλος και από εμένα αυτή η συζήτηση, αφού φαίνεται ότι εξακολουθείς να μην έχεις καταλάβει τι έχεις γράψει και, κυρίως, τι σου απάντησαν όλοι όσοι συμμετείχαν σ' αυτήν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 την εβαλα μεσω terminal ολα δουλεύουν ρολοι ...:) Μήπως σε Ubuntu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Θα δούμε πρεμιέρα MotoGP με Kodi σήμερα ; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts