gthebest Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 19 ώρες πριν, ath156 said: DNS έχεις αλλάξει? Να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιείς κάποιο έτοιμο μπίλντ? Ευχαριστώ είχαν αλλάξει τα dns στο αυτόματο και τα επανέφερα. Όλα καλά. Δοκίμασα και το stremio, έχω να παρατηρήσω τα εξής : - Δεν παίζει πολυκαναλος ήχος προς τον ενισχυτή μου. - Σε όχι τόσο γνωστές ταινίες με το ζόρι βρίσκει πηγές να παίξει. Δυστυχώς με τίποτα δεν φτάνει το Kodi σε συνδιασμό με το Gaia και elementum. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου σε build gkobu ειμαι.Εκει που λεει Ελληνικα,οταν παταω greek iptv2 και 3 ,δεν παιζει κανενα καναλι,κια βγαινει μυνημα ,που λεει,το νεο greek tv ειναι εδώ.πρεπει να κανω κατι extra για να παιξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts