konstantinoslp Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Παιδιά όλα τα γνωστά πρόσθετα έχουν αφήσει τον URLresolver και δουλεύουν με τον ResolveURL. Θα τον βρείτε στην Διαχείριση εξαρτήσεων του kodi σας και θα περάσετε εκεί τον λογαριασμό σας realdebrid. Για Jarvis --> Σύστημα - Πρόσθετα - Σύστημα - Εξαρτήσεις Για Krypton --> Σύστημα - Σύστημα - Πρόσθετα - Διαχείριση εξαρτήσεων Για Jarvis που έχω, έχω πάει στις εξαρτήσεις φυσικά αλλά δεν υπάρχει εκεί ο ResolveURL παρά μόνο ο URLresolver. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Μπορούμε να το έχουμε και στα δύο ή δημιουργεί κάποιο conflict ? Δεν ξέρω αν δημιουργεί conflict. Μπορείς να δοκιμάσεις με δύο πρόσθετα που το ένα χρησιμοποιεί urlresolver και το άλλο resolveurl. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για Jarvis που έχω, έχω πάει στις εξαρτήσεις φυσικά αλλά δεν υπάρχει εκεί ο ResolveURL παρά μόνο ο URLresolver. :mad: Έχεις κάποιο από τα πρόσθετα, Placenta, Neptune rising, Incursion και τα repository τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Για Jarvis που έχω, έχω πάει στις εξαρτήσεις φυσικά αλλά δεν υπάρχει εκεί ο ResolveURL παρά μόνο ο URLresolver. :mad: Εχεις παλιο box με κκ rom .Πρεπει να μεταβείς σε καποιο πιρούνι... FTMC (ΕΊΝΑΙ μονόδρομος !!) για να σου δουλεύουν ΌΛΑ καλά !! Τσάμπα επανέρχεσαι για τα προβλήματα που έχεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosstef Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η δικια μου εμπειρια: 1.Το terrariumtv μου λειτουργει απροβληματιστα σε ολα του.Πολυ σπανια να μου κολλαει καποια πηγη. 2.Αν για καποιο λογο καποιον δεν τον καλυπτει η εχει windows (δεν εχω ψαξει αν το terrarium μπορει να παιξει μεσω καποιου emulator) παει σε kodi. Σε kodi τωρα το real debrid αξιζει φουλ.Λιγα λεφτα και δεν εχεις ππτε θεμα.Δοκιμασμενο σε covenant, neptune rising, fantastic). Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι πλεον τα addons αυτα δε συνδεονται με το λογαριασμο μου στο trakt.Επισης καποιες λιγες φορες το opensubtitles δε λειτουργει και θα θελα να χα και 3η επιλογη περα απο αυτο και subtitles.gr.Αν καποιος γνωριζει καποιο addon ας το πει. Τελος, αν στο kodi εχετε 'σπασιματα', δηλαδη χαμηλοτερα fps απο το νορμαλ και δε λυνεται με ρυθμισεις hardware acceleration κλπ, δοκιμαστε το SPMC, σεταρεταιε τον ιδιο τροπο και ειναι λιγο ελαφρυτερο. Πλεον παιζω μονο terrarium αλλα ειπα να μπω εδω για να εχω σεταρισμενο και το kodi/spmc με τα τελευταια για τη σπανια περιπτωση που το χρειαστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η δικια μου εμπειρια: 1.Το terrariumtv μου λειτουργει απροβληματιστα σε ολα του.Πολυ σπανια να μου κολλαει καποια πηγη. 2.Αν για καποιο λογο καποιον δεν τον καλυπτει η εχει windows (δεν εχω ψαξει αν το terrarium μπορει να παιξει μεσω καποιου emulator) παει σε kodi. Σε kodi τωρα το real debrid αξιζει φουλ.Λιγα λεφτα και δεν εχεις ππτε θεμα.Δοκιμασμενο σε covenant, neptune rising, fantastic). Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι πλεον τα addons αυτα δε συνδεονται με το λογαριασμο μου στο trakt.Επισης καποιες λιγες φορες το opensubtitles δε λειτουργει και θα θελα να χα και 3η επιλογη περα απο αυτο και subtitles.gr.Αν καποιος γνωριζει καποιο addon ας το πει. Τελος, αν στο kodi εχετε 'σπασιματα', δηλαδη χαμηλοτερα fps απο το νορμαλ και δε λυνεται με ρυθμισεις hardware acceleration κλπ, δοκιμαστε το SPMC, σεταρεταιε τον ιδιο τροπο και ειναι λιγο ελαφρυτερο. Πλεον παιζω μονο terrarium αλλα ειπα να μπω εδω για να εχω σεταρισμενο και το kodi/spmc με τα τελευταια για τη σπανια περιπτωση που το χρειαστω. Θες 3η επιλογή στο kodi, όταν στο terrarium έχεις μόνο 1 και μάλιστα αυτή με τις λιγότερες επιλογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) για το νημα 6255 καποια απαντηση εχουμε; :):):):) Αν πρόκειται για PC δοκίμασε να απενεργοποιησεις το DXVA από τις ρυθμίσεις επιτάχυνσης. Edited February 10, 2018 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Για Jarvis που έχω, έχω πάει στις εξαρτήσεις φυσικά αλλά δεν υπάρχει εκεί ο ResolveURL παρά μόνο ο URLresolver. :mad: φιλε εμενα με αυτο το τροπο λύθηκε το θεμα ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 φιλε εμενα με αυτο το τροπο λύθηκε το θεμα ..:) Εβαλες Katy Perry και λύθηκε; :p Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η δικια μου εμπειρια: 1.Το terrariumtv μου λειτουργει απροβληματιστα σε ολα του.Πολυ σπανια να μου κολλαει καποια πηγη. 2.Αν για καποιο λογο καποιον δεν τον καλυπτει η εχει windows (δεν εχω ψαξει αν το terrarium μπορει να παιξει μεσω καποιου emulator) παει σε kodi. Σε kodi τωρα το real debrid αξιζει φουλ.Λιγα λεφτα και δεν εχεις ππτε θεμα.Δοκιμασμενο σε covenant, neptune rising, fantastic). Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι πλεον τα addons αυτα δε συνδεονται με το λογαριασμο μου στο trakt.Επισης καποιες λιγες φορες το opensubtitles δε λειτουργει και θα θελα να χα και 3η επιλογη περα απο αυτο και subtitles.gr.Αν καποιος γνωριζει καποιο addon ας το πει. Τελος, αν στο kodi εχετε 'σπασιματα', δηλαδη χαμηλοτερα fps απο το νορμαλ και δε λυνεται με ρυθμισεις hardware acceleration κλπ, δοκιμαστε το SPMC, σεταρεταιε τον ιδιο τροπο και ειναι λιγο ελαφρυτερο. Πλεον παιζω μονο terrarium αλλα ειπα να μπω εδω για να εχω σεταρισμενο και το kodi/spmc με τα τελευταια για τη σπανια περιπτωση που το χρειαστω.Συμφωνώ με όλα. Σχετικά με το trakt, και το Covenant και το Incursion το υποστηρίζουν κανονικά . Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Εγώ το real Debrid το έχω σεταρει μόνο στο urlresolver και μου βγάζει πάρα πολλές hd πηγές. Χρησιμοποιώ placenta κυρίως χωρίς πρόβλημα. Αυτό έχει το URL resolver ή το resolveurl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Παίδες τι κάνουμε για αυτό; Μου δείχνει την ταινία στο τετραγωνάκι πάνω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παίδες τι κάνουμε για αυτό; Μου δείχνει την ταινία στο τετραγωνάκι πάνω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο εκανε και παλια? Εκανες αναβαθμιση του firmware? Kodi χρησιμοποιεις? Αν δε σε αφηνει απο τις ρυθμισεις να αλλαξεις το ui σε fhd τοτε αλλαξε fork του kodi. FTMC, SPMC, NODI κλπ. Θα βρεις μερικα στο playstore. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Στο εκανε και παλια? Εκανες αναβαθμιση του firmware? Kodi χρησιμοποιεις? Αν δε σε αφηνει απο τις ρυθμισεις να αλλαξεις το ui σε fhd τοτε αλλαξε fork του kodi. FTMC, SPMC, NODI κλπ. Θα βρεις μερικα στο playstore.Βρήκα μια λύση στο διαδίκτυο. Εκλεισα το box. Εβγαλα HDMI με ανοιχτή την TV το ξανά άνοιξα, τοποθέτησα το HDMI και δούλεψε full screen. Δοκιμασα το fork που πρότεινε ο alex και όλα παίζουν καλώς πλέον. Και covenant και Placenta και με RD! Ελπίζω να διατηρηθεί... Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 11, 2018 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το ελληνικο build https://mag250-greece.blogspot.com.cy/2018/02/technewsology-v13-kodi-18-leia.html?m=0 Να μς πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonse Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδιά όλα τα γνωστά πρόσθετα έχουν αφήσει τον URLresolver και δουλεύουν με τον ResolveURL. Θα τον βρείτε στην Διαχείριση εξαρτήσεων του kodi σας και θα περάσετε εκεί τον λογαριασμό σας realdebrid. Για Jarvis --> Σύστημα - Πρόσθετα - Σύστημα - Εξαρτήσεις Για Krypton --> Σύστημα - Σύστημα - Πρόσθετα - Διαχείριση εξαρτήσεων Να σαι καλά φίλε Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδιά όλα τα γνωστά πρόσθετα έχουν αφήσει τον URLresolver και δουλεύουν με τον ResolveURL. Θα τον βρείτε στην Διαχείριση εξαρτήσεων του kodi σας και θα περάσετε εκεί τον λογαριασμό σας realdebrid. Για Jarvis --> Σύστημα - Πρόσθετα - Σύστημα - Εξαρτήσεις Για Krypton --> Σύστημα - Σύστημα - Πρόσθετα - Διαχείριση εξαρτήσεων Σε εγκατάσταση KODI 17.6 που έχω κάνει μόνος μου υπάρχει μόνο το ResolveURL. Είναι το build που χρησιμοποιώ κυρίως και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σε εγκατάσταση του FTMC που έχω το GKOBU καθώς και σε άλλη SPMC με Simplicity υπάρχουν και τα 2 πρόσθετα. Είναι αλήθεια ότι τώρα τελευταία αυτά τα 2 βγάζουν κάτι μηνύματα για ασυμβατότητα κάποιων πρόσθετων & απενεργοποίησή τους. Μπορεί να οφείλεται σε αυτό? Τελικά είναι καλό να έχουμε μόνο το 1 ή και τα 2 χωρίς πρόβλημα? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδιά όλα τα γνωστά πρόσθετα έχουν αφήσει τον URLresolver και δουλεύουν με τον ResolveURL. Μπορούμε να το έχουμε και στα δύο ή δημιουργεί κάποιο conflict ? Αν o kandilak εννοεί το ResolveURL που ο developer είναι ο jsergio, τα έχω και τα 2 και δεν είδα κάποιο πρόβλημα στα λίγα add-ons που χρησιμοποιώ. Υπόψιν όμως ότι έχω την παλιά έκδοση του URLresolver, πριν το αναλάβουν από tvaddons. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Φίλε εδώ είναι το νήμα για το Kodi ,καλό είναι να μιλάμε για τα πρόσθετα του, τα repository κτλ.. Καλό και το terrarium αλλά σε λάθος νήμα το αναφέρουμε.. Μπορείς να ανοίξεις ένα νήμα για το terrarium και να γράψεις και οδηγίες αν θέλεις και να τα λέμε εκεί πέρα.. Αααααα και μια χαρά παίζει Ελληνικούς υπότιτλους το terrarium.. Και σε όποιον κάνει νούμερα με τους υπότιτλους, πρέπει να μπει σε έναν file explorer και να βρει το φάκελο terrarium και να σβήσει το φάκελο subtitles..Αλλιώς μια άλλη λύση ακόμα είναι με το mx player να κατεβάζουμε Ελληνικούς υπότιτλους..Αυτό με το mx player πώς κατεβάζουμε υπότιτλους ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Αυτό με το mx player πώς κατεβάζουμε υπότιτλους ;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το mx player αντλεί υπότιτλους από opensubtitles.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Έχω την έκδοση 17.6 κ και πέρασα το ελληνικό build simplicity. Βλέπω μόνο το url resolver και εκεί πατάω για να σύνδεση με Rd και δεν γίνεται τίποτα. Τι κάνω λάθος; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εγώ το real Debrid το έχω σεταρει μόνο στο urlresolver και μου βγάζει πάρα πολλές hd πηγές. Χρησιμοποιώ placenta κυρίως χωρίς πρόβλημα. Αυτό έχει το URL resolver ή το resolveurl? resolverurl ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει δοκιμασει κανεις αυτο το ελληνικο build https://mag250-greece.blogspot.com.cy/2018/02/technewsology-v13-kodi-18-leia.html?m=0 Να μς πει εντυπωσεις? Πολύ καλό ελληνικό build και είναι ενημερωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Που μπαίνει ρε παιδιά ο λογαριασμός μου real debrid στα ελληνικά builds; Άκυρο, το βρήκα Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited February 12, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στο terrarium 192 ,σημερα δεν μπορω να διαλεξω το opensubtitles. Μολις το πατησω με παει στον επομενο provider. Το κανει και σε σας? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στο terrarium 192 ,σημερα δεν μπορω να διαλεξω το opensubtitles. Μολις το πατησω με παει στον επομενο provider. Το κανει και σε σας?Έχει πρόβλημα η σελίδα του Open. Δεν ανοίγει από browser επίσης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Έχει πρόβλημα η σελίδα του Open. Δεν ανοίγει από browser επίσης. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Η σελίδα ανοίγει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts