Jump to content

PAN_10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    566
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PAN_10

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

PAN_10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν εχω always on display ουτε εχω ενεργοποιησει κατι μεσω adb. Απλα σκεφτομουν μην εχει καμια εφαρμογη που εχει φαει σκαλωμα
  2. Παιδια ξερεις κανεις γιατι μου δειχνει το gcam οτι η οθονη ειναι ενεργη 9 ωρες? https://ibb.co/HBrt8vZ
  3. Το θεμα φιλε?
  4. Εννοω καποιο αλλο dark mode που να ειναι καλυτερα υλοποιημενο.
  5. Παιδια εχετε βρει καποιο dark θεμα που να δουλευει καλα εκτος απο το default?
  6. Ναι για το f2 ειναι που σκέφτομαι
  7. Εχουν μια διαφορα γυρω στα 80 με 100 ευρω.Γι αυτο σκεφτομουν αν αξιζει να δωσεις αυτη τη διαφορα για το mi10t pro. Το lite ομως εχει τον snap 750 που δεν συγκρίνεται με τον 865 που εχουν ποκο και 10t pro.
  8. Παιδια ειχε καποιος δοκιμασει και το ποκο και το mi10t pro να μας πει ποιο προτείνει?
  9. Ειμαι στη κυπρο φιλε και ειπαν για 2 βδομαδες. Δεν κατηγορισα την samsung απλα σιγουρα οταν δινεις ενα μισθο δεν περιμενεις σε 5 μηνες να καει οθονη.
  10. Καλησπεριζω την παρεα! Ρωτησα πιο παλια για σκιες που υπηρχαν στην οθονη , τελικα επαθε burn in η οθονη και οι εικονες που εμειναν αποτυπωμενες ειναι απο το clash royale. Θελουν 2 βδομαδες και δεν το αφησα ακομη γιατι μου ειναι αναγκαιο και δεν εχω δευτερο. Το εχει παθει κανεις αλλος ?επαρχεται η οθονη κανονικα η μενει ευπαθεια? Απογοητευτηκα για τηλεφωνο 1000 ευρω να εχει καθει κατι τετοιο και σκεφτομαι να το δωσω αλλα δεν μπορω χωρις τη γραφιδα.
  11. Παιδια απο χθες εμφανιζεται στην οθονη μια εικονα σαν του μηνυματος σε ολες τις εφαρμογες,σαν σκια .Δεν ξερω αν επαθε κατι η οθονη. Τι πιστευετε,ετυχε σε καποιον αλλο? Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι οταν βγαλω screenshot δεν φαινεται.
  12. Παιδια εχω το MECOOL M8S PRO και σημερα ξαφνικα χανει την συνδεση wifi καθε 5-10 λεπτα. Τι μπορει να φταιει?εχει κανεις καμια ιδεα?
  13. Συνονοματε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση κατατοπιστικοτατος!
×
×
  • Create New...