Jump to content

stefanosstef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stefanosstef

  1. Τελικά πατούσα λάθος την εντολή για να φορτώσει το TWRP.Μπήκα και έσβησα το Module που προκάλεσε το bootloop και όλα καλα!Ευχαριστώ!
  2. Παίδες πρέπει να χω κάνει πατάτα.Προσπάθησα να βάλω το xposed module στο magisk και μου έβγαλε bootloop.Πιο πριν προσπάθησα να βάλω TWRP, η εντολή του flashαρίσματος στο adb δούλεψε αλλά δε μπήκε η TWRP, με power button+volume up με βγάζει στο stock recovery. Βρήκα έναν οδηγό για να αφαιρείς τα modules του magisk μέσω adb, η εντολή είναι η adb wait-for-device shell magisk --remove-modules.Δε δούλεψε.Οπότε τώρα είμαι σε bootloop με stock recovery.Η εντολή fastboot devices μου εμφανίζει τη συσκευή κανονικά και η συσκευή είναι το redmi 4x με official rom.Μπορώ να κάνω κάτι;
  3. Παιδιά επειδή τώρα άρχισα να τα ψάχνω και σκέφτομαι να πάρω ατμοποιητή τον INNOKIN ZLIDE, τι mod χρειάζομαι;Κάπου διάβασα για Pico 25 αλλά τον βλέπω 25mm διάμετρο.Μήπως πρέπει τον Pico 75 watt που είναι 22mm?Είναι εντάξει σαν kit;Επίσης κάποια πρόταση για μπαταρίες και αντιστάσεις;Θέλω τζούρες σφιχτές προς τσιγαρίσιες.
  4. Αυτό είναι: https://www.amazon.co.uk/Potensic-Induction-Gravity-Altitude-Headless/dp/B07BWQ5GJ2/ref=sr_1_1_sspa?keywords=potensic+a20w&qid=1572605023&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEySVZBNjBKSklXWVVQJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMjYwMzQzRTRWWFVKRTZDR1FaJmVuY3J5cHRlZEFkSWQ9QTAxMTY2MDUxTVI2N1pWRDZONDhYJndpZGdldE5hbWU9c3BfYXRmJmFjdGlvbj1jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ== Στην παραγγελία δε βλέπω fees, βλέπω μόνο το προϊόν και τα έξοδα αποστολής. EDIT: Άκυρο παιδιά, λάθος δικό μου.Το τελωνείο αφορά άλλη παραγγελία που είχε καθυστερήσει και έτυχε να έρθει ίδια μέρα με αυτή του amazon.Αυτό με το New Jersey στο tracking όντως είχε συμβεί γιαυτό πήγε εκεί το μυαλό μου.
  5. Μυρίζομαι απάτη.Έκανα μια παραγγελία από amazon.co.uk, δεξιά έλεγε fulfilled by amazon αλλά sold είχε τον κατασκευαστή.Το tracking αρχικά έλεγε ότι ξεκίνησε από New Jersey, Αμερική δηλαδή.Μέχρι να φτάσει και να μπει τελωνείο άλλαξε και έλεγε πλέον ότι στάλθηκε από UK.Στο support μου τα μασάνε και αποφεύγουν να απαντήσουν αλλά ο πρώτος μου είπε ότι στάλθηκε από UK.Ο δεύτερος αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει. Ξέρει κανείς τι γίνεται;Μου την έχει σπάσει και σκέφτομαι να μη το παραλάβω.Θα έχω επιστροφή χρημάτων από το amazon; Edit:Όπως το περίμενα από το τελωνείο μου επιβεβαιώνουν ότι ήρθε από Αμερική μέσω Γερμανίας.
  6. Καλησπέρα.Αυτή τη στιγμή έχω την 8.2.8.0 XTRV και είμαι για αναβάθμιση, και πολύ το άφησα.Να βάλω την ελληνική XTRV 9.5.4.0 που απ'ότι βλέπω είναι η πιο πρόσφατη ή να πάω στη 10.3.1.0 global;Κυρίως από άποψη ταχύτητας και μπαταρίας.
  7. Με καλέσαν πάλι σήμερα, 1 μέρα μετά την υποτιθέμενη λήξη.Δεν απάντησα.Προς το παρόν το φοιτητικό ισχύει.
  8. Εμένα μου ήρθε μήνυμα πριν λίγες μέρες και νομίζω πως πρέπει να τους καλέσω γιατί γράφει ότι έχω μέχρι τις 18/10 να καλέσω για να μπω στο Special.Ίσως είναι για ψάρωμα αλλά νομίζω πως καλύτερα να μη το ρισκάρω, απ'το τίποτα καλύτερα Special.Ξέρετε μέχρι πόσο καιρό θα το χουμε πριν λήξει και αυτό;
  9. Ξέρει κανείς γιατί στο Incursion με Real Debrid μου βγάζει κάθε πηγή από πολλές φορές;Μου βγάζει 100 αποτελέσματα ενώ θα πρεπε να είναι καμιά 10.Αυτό στο PC, την ίδια στιγμή για το ίδιο επεισόδιο το tv box μου τα βγάζει από μία το καθένα.
  10. Addon για μεταγλωτισμένα παιδικά χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε ολόκληρο build υπάρχει;
  11. Είχα εδώ και καιρό θέμα χαμηλής ταχύτητας στη γραμμή, κλείδωνε στα 6.5-6.8 σε fastpath.Μετά από πολλά τηλεφωνήματα στείλανε τεχνικό και επιβεβαίωσε ότι η γραμμή έχει πρόβλημα και γιαυτό είχα χαμηλή ταχύτητα.Μου την αλλάξαν σε 2-3 μέρες και πλέον πιάνω 13mbps. Ομως:Για να γίνουν οι τεχνικοί έλεγχοι και τα σχετικά έπρεπε να μου αλλάξουν από fast path σε interleaved προσωρινά.Τους πήρα τηλέφωνο μετά από κάποιες μέρες και ζήτησα αλλαγή προφιλ σε fast path γιατί μπαίνοντας στο router βλέπω: Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved και από την προηγούμενη φορά ξέρω ότι αλλάζει σε fast όταν μου αλλάζουν προφίλ. Μου στέλνουν sms ότι επιλύθηκε το θέμα αλλά στο router παραμένει αμείωτη η ταχύτητα, αμείωτο το ping και λέει ακόμα Interleaved/Interleaved.Ξαναπαίρνω μετά από λίγες μέρες και μου λέει ότι το προφίλ έχει ήδη αλλάξει σε fastpath και ότι το router δε μπορεί να δει το τι προφίλ μου βάζουν.Εγώ νομίζω ότι σκοπίμως δε μου το αλλάζουν και λένε ψέματα.Καμιά ιδέα πώς να το χειριστώ;
  12. Η δικια μου εμπειρια: 1.Το terrariumtv μου λειτουργει απροβληματιστα σε ολα του.Πολυ σπανια να μου κολλαει καποια πηγη. 2.Αν για καποιο λογο καποιον δεν τον καλυπτει η εχει windows (δεν εχω ψαξει αν το terrarium μπορει να παιξει μεσω καποιου emulator) παει σε kodi. Σε kodi τωρα το real debrid αξιζει φουλ.Λιγα λεφτα και δεν εχεις ππτε θεμα.Δοκιμασμενο σε covenant, neptune rising, fantastic). Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι πλεον τα addons αυτα δε συνδεονται με το λογαριασμο μου στο trakt.Επισης καποιες λιγες φορες το opensubtitles δε λειτουργει και θα θελα να χα και 3η επιλογη περα απο αυτο και subtitles.gr.Αν καποιος γνωριζει καποιο addon ας το πει. Τελος, αν στο kodi εχετε 'σπασιματα', δηλαδη χαμηλοτερα fps απο το νορμαλ και δε λυνεται με ρυθμισεις hardware acceleration κλπ, δοκιμαστε το SPMC, σεταρεταιε τον ιδιο τροπο και ειναι λιγο ελαφρυτερο. Πλεον παιζω μονο terrarium αλλα ειπα να μπω εδω για να εχω σεταρισμενο και το kodi/spmc με τα τελευταια για τη σπανια περιπτωση που το χρειαστω.
  13. Εγω αγορασα 2 φορες με την ιδια καρτα και ολα καλα, πιθανως δεν εχεις αρκετο υπολοιπο αν ειναι prepaid.
  14. Η σημερινη αναβαθμιση του terrarium TV αυξησε κι αλλο τις hd πηγες.Αλλα πλεον σε καθε νεο επεισοδιο η ταινια θα σε πεταξει εξω σε διαφημιση μια φορα στα πρωτα 1-2 λεπτα , πρεπει να ξαναμπεις στο link και θα αρχισει απο την αρχη.Σπασιμο. Kodi μονο με real debrid για μενα, αντε με alluc στη χειροτερη.
  15. Μετά την αλλαγή σε fastpath περνάνε λίγες μέρες και βλέπω ότι αυξήθηκε πάλι το ping στις αρχικές τιμές.Μπαίνω στο router και βλέπω interleave path, αυτό σημαίνει ότι δεν έχω fastpath; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί τους πήρα τηλέφωνο, ο υπάλληλος μου είπε ότι πράγματι, μου το αλλάξαν πάλι ενώ ήταν fastpath, δεν ξέρει το λόγο.Είπε ότι θα καταγραφεί το ζήτημα θα λάβω sms και τα σχετικά.Είναι η πρώτη φορά που δεν έλαβα κανένα sms, η γραμμή παρέμεινε ως έχει και ξαναπήρα σήμερα.Η σημερινή υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι είναι fastpath απ'όταν το ζήτησα και δεν άλλαξε πάλι, δεν ήξερε γιατί ο άλλος υπάλληλος μου είπε διαφορετικά.Μου ζήτησε να δοκιμάσω με καλώδιο να δω αν εξακολουθεί να υπάρχει υψηλό Ping και να κάνω δήλωση βλάβης. Εγώ έχω την αίσθηση ότι με κοροϊδεύουν.Ξέρει κάποιος να μου πει με βεβαιότητα αν το interleave path στο Link type σημαίνει ότι δεν έχω fastpath? Θα κάνω τη δοκιμή με ethernet αλλά έχει παρατραβήξει το θέμα.Θα τους ξαναπάρω σήμερα και αν δεν υπάρξει λύση μέχρι τέλος βδομάδας κάνω αίτηση διακοπής.Το πρόστιμο διακοπής δεν πρόκειται να το πληρώσω και ας μείνει χρέος, είχα ανεπαρκείς υπηρεσίες από την πρώτη μέρα και έχω πάρει 7 φορές την εξυπηρέτηση πελατών.
  16. Μου το κάνανε.Οριακά ικανοποιητικό ping και ο συγχρονισμός στο router στα 9.5.Θα το αφήσω έτσι μάλλον.
  17. Εμένα μου το σφύριξε φίλος και πήγα πριν έρθει ο πρώτος λογαριασμός και τους είπα ότι δεν τα θέλω, σε μένα είπαν θα έβγαινε 1 ευρώ αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι δε μου τα έβαλε σκοπίμως όταν έκανα την αίτηση, για να μείνει χαμηλό το κόστος. Παιδιά ξέρετε τι μπορώ να τους ζητήσω;Δε με νοιάζει τόσο το download/upload όσο το ping, στην hol μου το είχαν φτιάξει βάζοντάς με σε ένα προφιλ που μου μείωσε λίγο το download αλλά βελτίωσε το Ping.
  18. Το κάναν ήδη.Μου το διορθώσαν υποτίθεται, "με βάλανε στο καλύτερο προφιλ", "η γραμμή ειναι μια χαρά" και τα σχετικά.Το μόνο που γίνεται πλέον απ'ότι είπαν είναι να έρθει τεχνικός εδώ να δει αν υπάρχει σε μένα κάποιο πρόβλημα, με ενδεχόμενο χρέωσης στην περίπτωση που υπάρχει. Το speedtest γράφει 9.85, το ping παραμένει υψηλό (110-120) και οι τιμές του router πλέον είναι: Actual Data Rate 1020 (Kbps.) 11507 (Kbps.) Noise Margin 11.7 dB 6.0 dB Attenuation 9.5 dB 14.2 dB Με νέο ρούτερ πιστεύω ότι θα μπορέσω να δοκιμάσω αύριο αν και το συγκεκριμένο πάντα δούλευε με μια χαρά ταχύτητες σε προηγούμενο σπίτι.Προτιμώ προφίλ με χαμηλό ping και ας χάνω σε download αλλά εδώ ούτε το Ping ούτε το download είναι αποδεκτά.
  19. Θα το κάνω όταν γυρίσω σπίτι και θα ενημερώσω για το πως θα εξελιχθεί το θέμα.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Edit:Τελικά και οι δύο γειτονικές συνδέσεις έχουν ISP HOL.Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω με άλλο ρούτερ σήμερα.
  20. Το router είναι ένα netfaster που είχα από τη hol http://www.nfountas.com/web-blog/wp-content/uploads/2009/09/netfaster2_2.JPG Noise Margin: 12.9 dB στο Upstream και 9.0dB στο Downstream Attenuation:9.7dB και 14.2dB αντίστοιχα Επίσης στο actual data rate μου γράφει: 886Kbps και 9286Kbps Το ένα γειτονικό είναι ote το άλλο δεν κοίταξα, θα μπω να δώ. Φίλτρο δεν έβαλα γιατί δεν έχω τηλέφωνο, χρειάζεται;Ο τεχνικός μου άφησε καλώδιο γραμμής γιατί δεν είχα και μου το έβαλε απευθείας στην πρίζα και στο ρούτερ χωρίς φίλτρο. Όταν λες λογικές ταχύτητες πώς το εννοείς;Γιατί το να είμαι κέντρο και να πιάνω τόσο λίγο δε μου φαίνεται λογικό, ειδικά με γειτονικές συνδέσεις να πιάνουν αρκετά παραπάνω.Επίσης το ping σε server παιχνιδιού είναι γύρω στο 105ms, τιμή που δε μου επιτρέπει να παίζω, ενώ στα δυο γειτονικά δίκτυα 75-85ms.
  21. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό, το πήρα και στον πατέρα μου, απροβλημάτιστο και γερό μέχρι στιγμής.Τα μόνα προβλήματα προέκυψαν όταν φλάσαρα την ελληνική rom, bugs στον browser, στο facebook και αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.
  22. Μόλις μου ενεργοποιήθηκε το ιντερνετ από wind.Πέτυχα πολύ καλή προσφορά στα 18.5/μήνα για 24mbps.Ο τεχνικός ήρθε χτες και ρωτώντας τον μου είπε η γραμμή είναι μια χαρά, πιάνω 13mbps.Το speedtest μου βγάζει λίγο παρακάτω από 8mbps, η ταχύτητα κατεβάσματος από torrent είναι γύρω στα 850kb/s με peak στα 900kb/s που ίσα που το πιάνει, δηλαδή ούτε 7mbps και ξαναπέφτει.Από steam είχα peak 940kb/s, δηλάδή ούτε 7.5mbps.Επανεκκίνηση ρούτερ κλπ, καμία διαφορά.Το συγκεκριμένο ρουτερ σε άλλο σπίτι με hol έπαινε μια χαρά ταχύτητες.Επίσης σε αυτό το σπίτι με δανεικό ίντερνετ από γείτονα και με χρήση αναμεταδότη έπιανα παραπάνω.Η πολυκατοικία είναι Ιωάννινα μέσα στο κέντρο. Θα αρχίσω τις γκρίνιες λοιπόν από σήμερα και δεν πρόκειται να πάρουν ευρώ μέχρι να πιάσω έστω 12mbps.
×
×
  • Create New...