katsiletra Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δεν θα σταματήσει, θα συνεχίσουν να βγαίνουν builds για τις επόμενες αναβαθμίσεις που θα ετοιμάζονται κατα καιρούς. Κάποιος πρέπει να τις δοκιμάζει και να στέλνει feedback. ;) Στο 950 που είδα μια μέρα στα Public, έχει και την εφαρμογή "Σχόλια για Windows", που σημαίνει όποιος θέλει και όποτε θέλει θα μπαίνει ως insider, και όποτε θέλει θα "βγαίνει", στέλνοντας παράλληλα feedback είτε ως insider είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Το είδα.αυτο όμως τα αποθηκεύει στην έξτρα κάρτα.εμενα δεν εχει.εχω το 1020.λες να φάω ήττα ; δεν το ξερω. δοκιμασε το... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλύτερα Φεβρουάριο με στρωμένο build παρά Ιανουάριο και ΛΣ με προβλήματα. Αυτό μας έχει φάει όμως.. Το καλοκαίρι λέγαμε "Καλύτερα Οκτώβρη παρά προβλήματα", τον Οκτώβρη λέγαμε "Καλύτερα Δεκέμβρη παρά προβλήματα", το Δεκέμβρη, πριν προλάβουμε να πουμε οτιδήποτε ειπαν αυτοί "Next year". Δε διαφωνώ, θέλουμε έτοιμο λειτουργικό και όχι βιαστικά πράγματα, αλλά ειναι δυνατόν να δηλώνεις "Η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού" και να μην εχεις ενα, έστω και μακροπρόθεσμο, σχέδιο; Δηλαδή, αν έλεγαν απο τον Ιούνιο οτι θα δώσουν το τελικο build τον Μαρτιο του 16 (τυχαίος μήνας, δεν ξερω κάτι παραπάνω) απο το να το παει απο μήνα σε μήνα, ποιά θα ήταν η διαφορά; Εγώ πιστεύω πως θα ήταν και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Αυτή η καθυστέρηση ίσως οφείλετε στο ότι το κοινό που χρησιμοποιεί WP συσκευές είναι μικρό και δεν έχουν το ανάλογο feedback για τις οποιες διορθώσεις. Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Έχουν ένα σκασμό developers και άλλους 3 σκασμούς λεφτά. Αν θέλουν να πλησιάσουν έστω και λίγο τον ανταγωνισμό ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Εμένα πάντως το 630 μεταμορφώθηκε. Για να είμαι πιο σαφής,περίμενα κολλήματα κτλ αλλά δεν έχω.Ο edge καλύτερος από τον ie,θεματακια έχει αλλά δεν κρασάρει 9/10 απλά κάνει επαναφόρτιση. Το μενού μοιάζει με του desktop ,η μπαταρία το ίδιο ίσως και καλύτερη. Για κινητό 512mb περίμενα προβλήματα αλλά δεν έχω,νιώθω άνετος να το δουλεύω σαν κύρια συσκευή. Τις εφαρμογές να στρώσουν (ποσότητα -ποιότητα ) και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Υγ.Πριν περάσω τα 10 είχα κάνει hard reset και στήσιμο χωρίς backup .Ίσως για αυτό να μην έχω τα προβλήματα που αναφέρονται στις συσκευές με 512 Mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Έχουν ένα σκασμό developers και άλλους 3 σκασμούς λεφτά. Αν θέλουν να πλησιάσουν έστω και λίγο τον ανταγωνισμό ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο. Σκασμους χρημάτων μπορεί να έχουν, σκασμό developers δεν βλέπω να έχουν! Άλλωστε δεν κανουν μια απλή αναβάθμιση τύπου Android ή IOS! Απλά το λάθος τους είναι ότι βιάζονται να το ανακοινώσουν, χωρίς να μπορούν να ειναι έτοιμοι εκείνη τη στιγμή και συνεχώς το αναβάλουν! :( Όλο αυτό μας κάνει να αγχωνόμαστε χωρίς λόγο! Υ.Γ. Ουπς δυο φορές το έστειλε! Πως σβήνουμε το πρώτο;;;; :sorry: Edited January 2, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υγ.Πριν περάσω τα 10 είχα κάνει hard reset και στήσιμο χωρίς backup .Ίσως για αυτό να μην έχω τα προβλήματα που αναφέρονται στις συσκευές με 512 Mb. Αυτό μου ακούγεται καλή ιδέα και δεν το είχα δοκιμάσει όταν πέρασα τα 10. Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Από θέμα απόκρισης είναι σφαιράτο ακόμη και το 520 (αν λάβουμε υπ' όψιν την ηλικία και τις δυνατότητές του) και δεν έχω κανένα παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υγ.Πριν περάσω τα 10 είχα κάνει hard reset και στήσιμο χωρίς backup .Ίσως για αυτό να μην έχω τα προβλήματα που αναφέρονται στις συσκευές με 512 Mb. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Πάντα κάνω hard reset πριν περάσω μια νέα build και σπάνια είχα προβλήματα. Προφανώς είναι χρονοβόρο να στήνεις το κινητό από την αρχή, αλλά η εμπειρία στη συνέχεια αξίζει τον κόπο. Εξάλλου επαναφορά ρυθμίσεων, SMS κλπ (αλλά όχι εφαρμογών και γενικότερα backup) είναι κάτι που γίνεται χωρίς να δημιουργεί προβλήματα και να επηρεάζει το στήσιμο της συσκευής. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλημερα και καλη χρονια.. Ωρες ωρες δεν καταλαβαινω τη λογικη της microsoft σε καποια θεματα..Βγαζει αυτο-->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428812 Ενω οι selfies στο 930 μου,ισως και σε αλλα Lumia,ειναι επιεικως απαραδεκτες.. Ειτε με Lumia selfie ειτε με windows camera. Στην .36 ειμαι απο οταν βγηκε. Ειναι θεμα καμερας ή αλγοριθμου? Χρωματα αλλα αντι αλλων και ειδικα σε βραδινες-με φωτισμο εσωτερικου χωρου, ειναι ενα μωβ-γκρι πραγμα που δε βλεπεται. Μηπως καπως πρεπει να διορθωθει. Θυμαμαι οτι το 925 που ειχα πριν ειχε κλασσεις πιο πανω μπροστινη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπερα παιδια, επιστροφη μετα απο καιρο στο φορουμ λογω στρατου και εχω "χασει" αρκετα γυρω απο το τι συμβαινει με τα 10αρια. Περασα την τελευταια preview, αλλα εχω ενα θεμα με τα μηνυματα. Oταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο ενω ερχεται μηνυμα δεν χτυπαει ο ηχος του μηνυματος. Ειναι καποιο σφαλμα της preview ή πρεπει να το ρυθμισω καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δεν θα σταματήσει, θα συνεχίσουν να βγαίνουν builds για τις επόμενες αναβαθμίσεις που θα ετοιμάζονται κατα καιρούς. Κάποιος πρέπει να τις δοκιμάζει και να στέλνει feedback. ;) συμφωνώ μαζί σου ότι κάποιος πρέπει να τα δοκιμάσει αλλά όπως είπαν και άλλοι φίλοι εδώ είσαι Microsoft όχι καμία τυχαία εταιρεία να πετάς υπονοούμενα στο Twitter για το ποτε θα είναι έτοιμο. άρα κάπου μετά από 1 χρόνο preview δώσε ένα έτοιμο προϊόν και μετά βγάλε αναβαθμίσεις να το κάνεις τούμπανο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπερα παιδια, επιστροφη μετα απο καιρο στο φορουμ λογω στρατου και εχω "χασει" αρκετα γυρω απο το τι συμβαινει με τα 10αρια. Περασα την τελευταια preview, αλλα εχω ενα θεμα με τα μηνυματα. Oταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο ενω ερχεται μηνυμα δεν χτυπαει ο ηχος του μηνυματος. Ειναι καποιο σφαλμα της preview ή πρεπει να το ρυθμισω καπως.και σε μένα το κάνει που και που.βαλτο απο τα πλαγιά στο αθόρυβο η την δόνηση και ξανά δυνάμωσε πάλι τη φωνή,θα στρώσει.απλως να το βλέπεις συνέχεια γιατι θα στο κάνει τακτικά αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Oταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο ενω ερχεται μηνυμα δεν χτυπαει ο ηχος του μηνυματος. Ειναι καποιο σφαλμα της preview ή πρεπει να το ρυθμισω καπως. Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που απενεργοποιώ το τηλέφωνο και το ανοίγω ξανά, η ένταση των κλήσεων και των ήχων έχουν αλλάξει σε τυχαία επίπεδα - τη μια μπορεί να είναι στο ελάχιστο και την άλλη στο μέγιστο, ενώ εγώ τα αφήνω περίπου στη μέση... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλημερα και καλη χρονια.. Ωρες ωρες δεν καταλαβαινω τη λογικη της microsoft σε καποια θεματα..Βγαζει αυτο-->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428812 Ενω οι selfies στο 930 μου,ισως και σε αλλα Lumia,ειναι επιεικως απαραδεκτες.. Ειτε με Lumia selfie ειτε με windows camera. Στην .36 ειμαι απο οταν βγηκε. Ειναι θεμα καμερας ή αλγοριθμου? Χρωματα αλλα αντι αλλων και ειδικα σε βραδινες-με φωτισμο εσωτερικου χωρου, ειναι ενα μωβ-γκρι πραγμα που δε βλεπεται. Μηπως καπως πρεπει να διορθωθει. Θυμαμαι οτι το 925 που ειχα πριν ειχε κλασσεις πιο πανω μπροστινη καμερα. Μήπως έχει θέμα η οθόνη σου; Amoled δεν έχει το 930; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 H preview δεν έχει οδηγούς για την κάθε συσκευή. Έρχεται με γενικούς οδηγούς γι' αυτό και τα προβλήματα με την κάμερα κ.τ.λ.. Όσον αφορά τα λοιπά σαφώς και υπάρχουν πολλοί devs αλλά όταν, για παράδειγμα, η καλύτερη εφαρμογή κάμερας (proshot) δεν έχει βγει ακόμη για windows 10 τι να περιμένει κανείς; Φταίει, βέβαια, και η MS που ενώ αρχικά είχε πει ότι τα win10 θα υποστηρίζουν τα API των win8.1 τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει μάλλον... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 και σε μένα το κάνει που και που.βαλτο απο τα πλαγιά στο αθόρυβο η την δόνηση και ξανά δυνάμωσε πάλι τη φωνή,θα στρώσει.απλως να το βλέπεις συνέχεια γιατι θα στο κάνει τακτικά αυτο Μπα, δεν αλλαξε κατι. Παλι το κινητο δεν χτυπαει για μηνυμα οταν ειναι κλειδωμενο, αλλα για να το κανει και σε ολους μαλλον ειναι γενικο το θεμα. Βασικα πλεον δεν θα με απασχολησει και πολυ, γιατι μολις σημερα εδωσα το κινητο και ψαχνω για κανενα 1520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το είδα.αυτο όμως τα αποθηκεύει στην έξτρα κάρτα.εμενα δεν εχει.εχω το 1020.λες να φάω ήττα ; Τώρα το είδα. Αποθηκεύει και στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μήπως έχει θέμα η οθόνη σου; Amoled δεν έχει το 930; Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα οθονης... Στις φωτογραφιες της κανονικης καμερας η ποιοτητα παραμένει αναλλοιωτη,για να μην πω και καλυτερη... στην εμπροσθια ομως ειναι απλα για πεταμα οι φωτογραφιες...Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Συν οτι στα προσωπα σε τυχον ρυτιδες κλπ ειναι λες και εχω περασει φιλτρο hdr απο πανω. Σιγουρα κατι δεν παει καλα,αλλα δεν ξερω που μπορει να οφειλεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα οθονης... Στις φωτογραφιες της κανονικης καμερας η ποιοτητα παραμένει αναλλοιωτη,για να μην πω και καλυτερη... στην εμπροσθια ομως ειναι απλα για πεταμα οι φωτογραφιες...Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Συν οτι στα προσωπα σε τυχον ρυτιδες κλπ ειναι λες και εχω περασει φιλτρο hdr απο πανω. Σιγουρα κατι δεν παει καλα,αλλα δεν ξερω που μπορει να οφειλεται. Και εγώ το εχω. Είναι θέμα καμερας. Και στα 8.1 μου το έκανε αυτό με το μωβ. Λέγεται color noise. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Στα ringtones έχει περιορισμό στο μέγεθος και την διάρκεια αν θέλουμε να βάλουμε κάποιο δικό μας; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλή χρονιά. Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Ποια είναι η διαφορα των εφαρμογών βίντεο skype και skype ; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Στα ringtones έχει περιορισμό στο μέγεθος και την διάρκεια αν θέλουμε να βάλουμε κάποιο δικό μας; Για μέγεθος δεν ξέρω, αλλά νομίζω έχει περιορισμό στο ένα λεπτό. Καλή χρονιά. Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Ποια είναι η διαφορα των εφαρμογών βίντεο skype και skype ; Καλή Χρονιά. Ίδιες είναι, απλά η μια είναι built in στο λειτουργικό και στα μηνύματα, και η άλλη ξεχωριστή εφαρμογή. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δλδ την ξεχωριστή εφαρμογή μπορώ να την σβήσω; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δλδ την ξεχωριστή εφαρμογή μπορώ να την σβήσω; Εγώ δεν την έχω σβήσει. Απλά δεν έχω κάνει ποτέ login. Μόνο στο skype video. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts