Jump to content

ankostas333

Members
  • Δημοσιεύσεις

    385
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ankostas333

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ankostas333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στα Ευρωπαϊκά την τελευταία βδομάδα σε σχέση με τα μέσα του προηγούμενου μήνα; Μήπως για να διώξουν όλα τα εκτός ΕΕ πριν τη 1η Ιουλίου;
  2. Κάτι πήρε το μάτι μου για νέα μέθοδο αποστολής (Banggood Express) που με κάποιο τρόπο περνάει χωρίς τελωνείο.
  3. Εμένα σήμερα ξεκόλλησε πακέτο από 5/5 αλλά έχω και άλλα 2 που "προηγούνταν" ημερολογιακά. Όπως και να 'χει φαίνεται όντως ότι επιστρέφουμε σε νορμάλ ρυθμούς. Άγγελε ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τις απαντήσεις σου στις απορίες μας.
  4. Εγώ δεματάκι από Λιθουανία, αποστολή αντικειμένου 3/4, εμφανίστηκε στο κατ 3/7 και τώρα είναι 4η μέρα κολλημένο στο κδ θεσσαλονίκης. Να στείλω κούριερ να το πάρει μήπως βρει τον δρόμο;
  5. Εγώ έχω μια απορία. ΕΛ.ΤΑ. συστημένο από εξωτερικό πρέπει να το φέρνουν στην πόρτα σου ή να αφήνουν ειδοποίηση. Γιατί σε 2 διαφορετικές πόλεις που μένω συμβαίνει στην μια το ένα και στην άλλη το άλλο.
  6. Εγώ είχα ένα δέμα από εξωτερικό που έφτασε σε κατάστημα 11/3 και λόγω κορωνοϊού λείπω από τότε από την περιοχή. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα και την εξυπηρέτηση πελατών με διαβεβαίωσαν ότι το δέμα θα παραμείνει στο κατάστημα μέχρι να τελειώσει αυτή η κατάσταση. Σήμερα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ούτε κάποια ανακοίνωση στο site, το δέμα πέρασε στα αζήτητα και επιστρέφει στον αποστολέα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία δεν έλαβαν καμία ευθύνη, ο αποστολέας δεν θα επιστρέψει το ποσό γιατί πέρασαν οι 30 ημέρες διορίας και εγώ στέκομαι τυχερός που το είδα σήμερα το πρωί και έχω στείλει κάποιον με εξουσιοδότηση να παραλάβει. Θα ενημερώσω αν κάτι πάει στραβά. Υ.Γ. ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
  7. Εμένα δέμα έχει ημέρα αποστολής στο tracking 18/3 και ακόμα δεν σαρώθηκε Ελλάδα. Συνήθως παρελάμβανα σε μια βδομάδα μαξ. Άρα θα έχουμε αρκετές καθυστερήσεις από εξωτερικό.
  8. Καλησπέρα, γνωρίζουμε πόσο καιρό κάνει να εμφανιστεί γεγονός στο tracking από Hong Kong με PostNL PDM από Banggood;
  9. Εγώ νομίζω πως γίνεται κατά παραγγελία. Υπάρχουν πολλά online καταστήματα που μπορείς να δεις για φακούς με αστιγματισμό.
  10. (2) Εγώ όταν κάνω επαναφορά, μόλις ανοίξει με τα 8.1 κατεβάζω insider χωρίς επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας. Βάζω την τελευταία επίσημη έκδοση και με hard reset ξαναζητάει λογαριασμούς κλπ και τότε κάνω επαναφορά το αντίγραφο ασφαλείας μου. Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα όσες φορές και να το έκανα. Απλά θα σου πάρει 20 λεπτά παραπάνω. (3) Η κάρτα μνήμης δεν επηρεάζεται αλλά όταν ξανακατεβάσεις εφαρμογές θα σου πει να σβήσεις τις παλιές και εκεί πατάς "ναι".
×
×
  • Create New...