Jump to content

sony76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sony76

  1. ναι αυτό λέω και εγώ εδώ και μια εβδομάδα δεν έχουν μπει ακόμα τα χρήματα στην κάρτα (πηγή) μου και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να αργήσει τόσο.
  2. καλησπέρα και καλή σαρακοστή. έχω μια περίπτωση που δεν μου έτυχε ξανά και θα ήθελα να ξέρω αν φυσιολογικό αυτό που γίνεται,πριν 10 μέρες έκανα μια αγορά από ένα κατάστημα από εδώ Αθήνα όμως 3 μέρες αργότερα με πήραν ότι δεν υπάρχει τελικά το προϊόν που ήθελα και θα μου επιστρέψουν τα χρήματα. πραγματικά μετά από κάποιες ώρες μου ήρθε email λέγοντας ότι έγινε επιστροφή χρημάτων και αυτό φαίνεται και στην εφαρμογή τις PayPal στην δραστηριότητα μου βγάζει το ποσό ότι έγινε επιστροφή όμως μετά από μια εβδομάδα τα λεφτά δεν μπήκαν στην χρεωστική κάρτα και ούτε καν στο υπόλοιπο του PayPal. απλά έχω την απορία αν είναι φυσιολογικό να αργήσει τόσο και αν παίζει να πήγε κάτι στραβά και έχασα τα χρήματα. ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα. σκέφτομαι να πάρω ένα ίντερνετ ραδιόφωνο όμως δεν ξέρω ακριβώς τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω πέρα από το οικονομικό κομμάτι που βλέπω ότι υπάρχουν από 40€ έως 1000 και! καταρχήν θέλω κάτι οικονομικό κάτω από 100€ και το άλλο θέμα που δεν ξέρω τι να επιλέξω είναι τα χαρακτηριστικά γιατί στα χαρτιά που λέμε είναι όλα ίδια πέρα από τις μάρκες που δεν τις ξέρω πέρα από την lenco είναι imperial,technisat και αλλα. αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω θα εκτιμούσα μια γνώμη,πρόταση και συμβουλή. ευχαριστώ!
  4. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  5. ωραία ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση και έχω μια τελευταία ερώτηση, αν τυχόν για κάποιο λόγο το κατάστημα δεν δέχεται την συναλλαγή (αγορά) και δεν ολοκληρώνει την παραγγελία τι πρέπει να κάνω να ζητήσω τα χρήματα πίσω;
  6. ναι σωστά, ξέχασα να αναφέρω ότι σύνδεσα την χρεωστική Πειραιώς και η πληρωμή έγινε κανονικά σε ευρώ. και από την χρεωστική αφαιρεθηκε κανονικά το ποσό που πλήρωσα .
  7. Καλησπέρα. είμαι σχεδόν άσχετος με τις αγορές μέσω PayPal όμως προχώρησα σε μια αγορά από το ευρωπαϊκό σαιτ τις Oakley όμως το θέμα ειναι ότι δεν ξέρω αν πήγαν όλα σωστά. καταρχήν έχουν περάσει 4 μέρες από την συναλλαγή και το θέμα είναι ότι από την Oakley μου ήρθε μόνο ένα mail επιβεβαίωση της παραγγελίας όμως στην εξέλιξη γράφει μόνο (in process) χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση για αποστολή,χρόνο παράδοσης κτλ. και στο PayPal στο σαιτ μου γράφει Εκκρεμεί -Εξουσιοδότηση και από κάτω λέει <<Αυτή είναι μια προσωρινή εξουσιοδότηση για να βεβαιωθούμε ότι η μέθοδος πληρωμής σας μπορεί να καλύψει την πληρωμή. Θα χρεωθείτε σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής σας, όταν ο χρήστης Luxottica Group ολοκληρώσει την παραγγελία σας >> απλά αν μπορεί κάποιος έμπειρος σε συναλλαγές μέσω PayPal να μου πει αν είναι πρόβλημα αυτό και αν θα χάσω τα λεφτά μου.
  8. πάντως φέτος τελειώνει οριστικά το Windows Phone. τι να πω κρίμα γιατί ήμουν μεγάλο διάστημα χρήστης όμως τα τελευταία 4 χρόνια ήταν δύσκολα. https://www.techgear.gr/windows-10-mobile-end-support-150976/
  9. προσωπικά είχα σχεδόν τα πάντα.....blackberry,android,windows και εδώ και σχεδόν 3 χρόνια iPhone και προσωπικά πιστεύω ότι το πιο εύκολο και απλό είναι.....ήταν το Windows. από εκεί και πέρα ότι έχει συνηθίσει ο καθένας αλλά βλέποντας το Android (Huawei) της γυναίκας μου πιστεύω ότι το IOS είναι πιο εύκολο σαν μενού πάντα και όχι προς αλη χρήση όπως μεταφορά τραγούδια,φωτογραφίες και ringtones κτλ που θέλει iTunes και αν δεν έχεις pc και λίγες γνώσεις είναι δύσκολο.
  10. Νάσαι καλά για την απάντηση κρίμα αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλη ζημιά γιατί το πήρα μεταχείρισμενο σαν καινούργιο με 25€ μόνο. απλά είχα την απορία γιατί στο PS 3 στο σαλόνι είναι όλα κομπλέ με ελληνικά και τα ίδια έργα μόνο με Τουρκίκα και αγγλικά στο WD.
  11. καλημέρα. πήρα για το δωμάτιο ένα μεταχείρισμενο wd tv live και βλέπω ότι ελληνικούς υπότιτλους δεν παίζει με τίποτα όμως μου βγάζει στα Τουρκίκα...σε όλα σχεδόν ταινίες και σειρές όμως στο σαλόνι που έχω το PS3 μου παίζει κανονικά με ελληνικούς υπότιτλους. υπάρχει τρόπο να το φτιάξω αυτό;
  12. δυστυχώς δικαιώθηκα όταν άλλαξα στρατόπεδο κάπου τον Μάρτιο και είναι κρίμα γιατί όντως είχα αγαπήσει τα Windows Phone αλλά από τότε έλεγα ότι δεν έχει καμία εξέλιξη με το ερχομό του Windows 10 και ούτε ασχολείται κάνεις με τα Windows Mobile και έχει πατωσει και πάρα πολλοί πέσανε να με φάνε. όμως σήμερα δώσανε ένα τέλος επίσημο που κατά την γνώμη μου έπρεπε να το πούνε εδώ και καιρό να ξέρει ο χρήστης τι να κάνει και όχι να ελπίζει τσάμπα για μια καινούρια αρχή.
  13. το 6S πήρα και είμαι αρκετά καλά μπορώ να πω.
  14. εγώ iPhone έχω! δεν είπα τίποτα για S7! ο Montoya έχει το S7 και ο Dihnekis300
  15. η Microsoft έχει την ίδια μοίρα με την BlackBerry απλά με πιο αργό θάνατο από εντελώς λάθος χειρισμό και με ένα τρομερό όνομα (Nokia) στα χέρια της που παραλίγο να το σκοτώσει! και δυστυχώς η HMD Global επιβεβαίωσε την παροιμία ότι με ένα καλό όνομα ανοίγεις πολλές πόρτες γιατί από τα πρώτα μοντέλα έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω στα Nokia και όχι επειδή είναι τρομερά τα καινούρια μοντέλα αλλά επειδή είναι Nokia! δυστυχώς η Microsoft δεν ήταν ικανή να κάνει κάτι έστω με ένα όνομα. . και αν αληθεύει αυτό που διάβασα πριν μερικές εβδομάδες σε ένα ξένο σαιτ ότι από αρχές του 18 τέλος και το viber,whatsapp και το Instagram τότε θα μιλάμε εντελώς για ένα απλό τηλέφωνο και όχι για smartphone. εγώ προσωπικά βολεύτηκα πολύ με το μήλο που πλέον ανοίγω που και που το lumia και απορώ για το θέμα store και εφαρμογές.
  16. προς θεού δεν κάνω καμιά υπόδειξη σε κανέναν ούτε κουνάω δάχτυλο γιατί το καλό για τον καθένα είναι ότι τον βολεύει. απλά αναφέρομαι πιο πολύ σε ορισμένα ελπιδοφόρα σχόλια για το μέλλον η για μια αναγέννηση μελλοντική που εγώ πιστεύω ότι υπό την γνωστή μορφή σαν Windows Mobile δεν γίνεται. τώρα ότι αφορά φήμες για surface phone κτλ που θα τρέχουν exe. κτλ δεν ξέρω αν είναι εφικτό γιατί αν είναι θα είναι λογικό κάτι πανάκριβο για λίγους και πάλι δεν θα είναι σε θέση να τραβήξει το ευρύ κοινό.
  17. χωρίς να βάλω λάδι στην φωτιά όμως πραγματικά αναρωτιέμαι υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τα Windows Mobile δεν έχουν πεθάνει; εγώ έχω στο συρτάρι το lumia εδώ και 9 μήνες και το βγάζω που και που και το τσεκάρω για ενημέρωσης όμως βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και νομίζω ότι πλέον μια δήλωση του τύπου τέλος επίσημα του Windows Mobile κάπως περισσεύει γιατί είναι φως φανάρι ότι όταν είναι στο 0,0001% δεν γίνεται να χτίζεις τίποτα όταν έχεις απέναντι τους άλλους. κρίμα ήταν κάτι καλό όμως με το ερχομό του Windows 10 αντί να πάει προς τα πάνω πήρε την κατηφόρα ασταμάτητα.
×
×
  • Create New...