Jump to content

nikosxm3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosxm3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikosxm3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. για οσους ενδιαφερονται σημερα ηρθε και σε branded vodafone η 7.0 ...Ας ενημερωσει καποιος, καθοτι νεος στα android πραγματα τι καινουριο εχει.. η τι bugs μπορει να υπαρξουν..
  2. Καλησπερα, αν και σιγουρα θα εχει απαντηθει σε καποια απο τις προηγούμενες σελίδες απλα δεν υπήρχε ο χρόνος και η υπομονή να διαβαστούν και οι 100+ , θα ήθελα να ρωτήσω αν και ποτε θα πάρει το κινητό android 7. Το δικο μου εχει την 6 με έκδοση του emui Β137. Ευχαριστώ για τυχόν απάντηση, και σγγνωμη αν έχει απαντηθεί ξανά η ίδια απορία.
  3. Δυστυχως δεν του ερχεται καμια ειδοποιηση. Στα δεκα και εμενα μια χαρα λειτουργει. στα οχταρια του κανει νερα. :)
  4. Ευχαριστω φιλε μου.. το βασικο του προβλημα ειναι οτι στα 8.1 στο viber δεν ερχεται καμια ειδοποιηση, και ελεγε να τα βαλει, μηπως η universal εφαρμογη, τρεχει σωστα. αν εχεις κατι να προτεινεις πες μου .
  5. Καλημερα φιλοι, πως παει? Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, εχει ενας φιλος το 1020, και ενω τελος παντων ξερει οτι δε θα παρει τα επισημα 10 ποτέ, θελει να περασει εστω καποια build για να δει πως τρεχουν τα δεκαρια στο κινητο του. Προσπαθω μέσω insider να του το κανω αλλα οποια επιλογη και να επιλεξω (fast,slow,release) μου λεει οτι δεν μπορει να γινει configuration. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο η απλα δεν μπορει ουτε Builds να παρει η συσκευη?? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση φιλε.
  7. Καλησπερα φιλοι... Ειμαι κανονικα γραμμενος σε technical preview κλπ και στο 930 μου πηρα κανονικα και την 10586.164. Σε κινητο φιλου ομως (Lumia 830) δεν παει ετσι η κατασταση. εχει κολλησει στην 10586.107 χωρις να του βρισκει νεα updates ουτε αυτοματα ουτε χειροκινητα. τι μπορει να φταιει? απεγκατασταση και εγκατασταση παλι το insider η ειναι ασχετο ?? η μηπως χρειαζεται καμια εναλλαγη απο fast σε slow κλπ?Ευχαριστω εκ των προτερων :)
  8. @mr_47 το soft reset λειτουργει... μην τα πατησεις κατευθείαν το κλειδωμα και τη μειωση του ηχου, αλλα με λιγη καθυστερηση. Πρωτα κλειδωμα κρατημενο και ενα δευτερολεπτο μετα την μειωση του ηχου και θα το κανει κανονικα. :)
  9. Kαι το κακο ειναι οτι δεν φτιαχνει με κανενα προγραμμα.. Ελπιζω να κανουν κατι γιατι ολες οι φωτογραφιες βγαινουν μωβ-πρασινες. Πραγμα που σε φιλου που εχει το 830 δεν γινεται..
  10. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα οθονης... Στις φωτογραφιες της κανονικης καμερας η ποιοτητα παραμένει αναλλοιωτη,για να μην πω και καλυτερη... στην εμπροσθια ομως ειναι απλα για πεταμα οι φωτογραφιες...Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Συν οτι στα προσωπα σε τυχον ρυτιδες κλπ ειναι λες και εχω περασει φιλτρο hdr απο πανω. Σιγουρα κατι δεν παει καλα,αλλα δεν ξερω που μπορει να οφειλεται.
  11. Καλημερα και καλη χρονια.. Ωρες ωρες δεν καταλαβαινω τη λογικη της microsoft σε καποια θεματα..Βγαζει αυτο-->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428812 Ενω οι selfies στο 930 μου,ισως και σε αλλα Lumia,ειναι επιεικως απαραδεκτες.. Ειτε με Lumia selfie ειτε με windows camera. Στην .36 ειμαι απο οταν βγηκε. Ειναι θεμα καμερας ή αλγοριθμου? Χρωματα αλλα αντι αλλων και ειδικα σε βραδινες-με φωτισμο εσωτερικου χωρου, ειναι ενα μωβ-γκρι πραγμα που δε βλεπεται. Μηπως καπως πρεπει να διορθωθει. Θυμαμαι οτι το 925 που ειχα πριν ειχε κλασσεις πιο πανω μπροστινη καμερα.
  12. Άρα εντάξει. Δεν μόνο μου δικό μου θεμα... Καπου πετυχα και γω ενα βιντεακι απο windows central .νομιζω αλλα δεν μου εμφανιζει αλλη επιλογη εκτος του να αποθηκευσω απλα φωτο.
  13. Καλησπερα παιδια.. ολα καλα? Εχω το 930 με .36 technical και μεχρι στιγμης εχω αντιμετωπισει μικροπραγματα τα οποια ομως δε μου κανουν τη ζωη δυσκολη και μπορω να πω οτι για preview ειναι αρκετα σταθερη σαν εκδοση. Ομως σημερα μπορω να πω οτι μια λειτουργια που υπηρχε στα 8.1 που τοτε δε μου χρειαστηκε ποτε , παρολα αυτα σημερα δεν τη βρισκω. Στα 8.1 λοιπον και με lumia camera 5 αν τραβουσες βιντεο, μετα στην επεξεργασια με το Lumia moments ειτε επελεγες και αποθηκευες φωτογραφια σε hd ειτε επελεγες action shot. η λειτουργια λοιπον action shot δεν υπαρχει πλεον η εχει αλλαξει κατι που δεν μπορω να βρω. Κανω καπου λαθος ή οντως εχει αφαιρεθει σαν λειτουργια?
  14. Ετσι ηταν και η εκδοση περιπου του facebook beta ..Αλλα το προβλημα μου και με αυτην ειναι αλλου. Με την εκδοση του fb 8.x.x στα windows 8.1 ερχονταν και ειδοποιησεις από το τι εκαναν οι ''στενοι φιλοι'' , αν ανεβαζαν στατους ή φωτος ή τραγουδια ή ο,τι. Πλεον οχι.. Απλα πρεπει να μπεις μεσα για να δεις την κόκκινη φουσκα οτι κατι εχουν κανει κατι. Παρολα αυτα χτυπανε notification για προσκλησεις σε events... Μονο σε μενα συμβαινει αυτο?
  15. Κατι ασχετο παιδια που παρατηρησα σημερα, επειδη εδω και καιρο χρησιμοποιω την facebook beta εφαρμογη,αν μπει στην lockscreen στις ειδοποιησεις, το εικονιδιο που εμφανιζονται οι ειδοποιησεις (οταν τους θυμηθει και χτυπησουν,γιατι τρωει κατι κολληματα μετα το update για τα 10), ειναι σε χρωμα μπλε. οπως το live tile. Ασημαντο, αλλα σαν κατι καινουριο το αναφερω :)
×
×
  • Create New...