mr_47 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Το πρόβλημα που brickαραν οι συσκευές, επιλέγοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το διόρθωσαν; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Όσο το δουλεύω τόσο περισσότερο με κερδίζει. Μου αρέσει που όταν πληκτρολογώ κάποιο νούμερο στον dialer, μου εμφανίζει την αντίστοιχη επαφή, κάτι που δεν το έκανε πριν. Επίσης στο Outlook emai, μου έχει ενσωματωμένο και τον Gmail λογαριασμό μου, οπότε δεν χρειάζομαι δεύτερη εφαρμογή για τα gmails μου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 παω να κανω ληψη την 10581 στο κινητο απ τις ρυθμισεις --> ενημερωση τηλεφωνου κ ενω κανει την ληψη στην προετοιμασια εγκαταστασης μολις φτανει στο 50% λεει σφαλμα κλπ κ σταματαει μπορω να την περασω με καποιο αλλο τροπο? εχουν παντως πολλα θεματα σε μενα τα 10αρια.. εχω τ0 925 δε μου ερχονται ειδοποιησεις καθολου για τα sms..ενω ολα τα χω ανοιχτα τωρα τελευταια σταματησε κ στην οθονη κλειδωματος να μου βγαζει τις ειδοποιησεις απο μεσσεντζερ κλησεις μηνυματα κλπ:( Έκανες hard reset μετά την εγκατάσταση; Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στα sms και λύθηκε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Οι εντυπώσεις μου από την Preview που πέρασα χθες από το Fast Ring στο 640 XL είναι γενικά πολύ θετικές, ΟΜΩΣ: 1. Έχω κι εγω το πρόβλημα με την ένδειξη του αποθηκευτικού χώρου που θα μπαίνουν οι εφαρμογές και τα λοιπά 2. Δεν δουλέυει το live tile για την ένδειξη του αποθηκευτικού χώρου και επίσης αυτό που έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας 3. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν κάνω scroll για να επιλέξω ήχο ειδοποίησης ή εικόνα για την οθόνη κλειδώματος με πετάει έξω από τις ρυθμίσεις. 4. Καλά τι έπινε αυτός που σχεδίασε την εφαρμογή των επαφών; Σε ένα λειτουργικό που χαρακτηριστικό του είναι τα ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ tiles πάει και βάζει τις εικόνες επαφών σε κυκλο; Είναι τελείως παράταιρο να βλέπω τις μπουρμπουλήθρες στο live tile να τσουγκρίζουν μεταξύ τους και όταν με καλεί κάποιος να μου βγάζει τη φωτό κυκλική, σα να με κοιτάει μέσα από πλυντήριο. Μου άρεσε πολύ καλύτερα η οθόνη κλήσης στα 8.1, που γέμιζε την οθόνη με τη φωτογραφία αυτού που καλούσες.. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Το πρόβλημα που brickαραν οι συσκευές, επιλέγοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το διόρθωσαν; Μήπως εννοείς το Reboot loop μετά από hard reset που λέγαμε τις προάλλες; Γιατί αυτό αφορά την τελευταία έκδοση που αναμένουμε μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχουν αναφορές, από "εσωτερικούς" δοκιμαστές από την Κίνα, ότι η συγκεκριμένη έκδοση προκάλεσε Reboot loop σε κάποιους μετά από hard reset. Για να δούμε μήπως και το καθυστερήσει κι άλλο η MS για να διορθώσει αυτό το bug. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Οι εντυπώσεις μου από την Preview που πέρασα χθες από το Fast Ring στο 640 XL είναι γενικά πολύ θετικές, ΟΜΩΣ: 1. Έχω κι εγω το πρόβλημα με την ένδειξη του αποθηκευτικού χώρου που θα μπαίνουν οι εφαρμογές και τα λοιπά 2. Δεν δουλέυει το live tile για την ένδειξη του αποθηκευτικού χώρου και επίσης αυτό που έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας 3. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν κάνω scroll για να επιλέξω ήχο ειδοποίησης ή εικόνα για την οθόνη κλειδώματος με πετάει έξω από τις ρυθμίσεις. 4. Καλά τι έπινε αυτός που σχεδίασε την εφαρμογή των επαφών; Σε ένα λειτουργικό που χαρακτηριστικό του είναι τα ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ tiles πάει και βάζει τις εικόνες επαφών σε κυκλο; Είναι τελείως παράταιρο να βλέπω τις μπουρμπουλήθρες στο live tile να τσουγκρίζουν μεταξύ τους και όταν με καλεί κάποιος να μου βγάζει τη φωτό κυκλική, σα να με κοιτάει μέσα από πλυντήριο. Μου άρεσε πολύ καλύτερα η οθόνη κλήσης στα 8.1, που γέμιζε την οθόνη με τη φωτογραφία αυτού που καλούσες.. Το πρώτο είναι καθαρά bug του συγκεκριμένου build. To νο.2 έχει εκφραστεί και από άλλους insiders. Το τρίτο το αντιμετωπίζω και εγώ. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν τελειώνουν οι επιλογές που έχεις για ήχο τις ξαναεμφανίζει από την αρχή. Ελπίζουμε να διορθωθεί και αυτό. Το τέταρτο, πραγματικά τραγικό. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Έκανες hard reset μετά την εγκατάσταση; Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στα sms και λύθηκε έτσι. οταν λες hard reset εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? αυτο το κανα μετα την πρωτη φορα που τα βαλα γιατι ειχα θεμα με το wifi και τα δεδομενα..δε μου εμφανιζε καν επιλογη για τα δεδομενα να τα ανοιξω ή οχι μετα την επαναφορα αυτο λυθηκε αλλα τα sms δεν ..τωρα αρχισε κ δεν φαινεται κ το μεσσεντζερ οι ειδοποιησεις να ξανακανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια,μπορει το χρωμα εμφανισης να ενωθει με την εικονα της αρχικης και οχι να ειναι με χρωματα;(οπως στο iphone). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Και μένα η εμφάνιση των επαφών στα 10 μου θυμίζει λίγο android. Προτιμούσα την προηγούμενη. Δεν μου ανοίγει καμία από τις εφαρμογές των χαρτών. Ούτε τους Here maps/Drive+, ούτε την gMaps Pro που την έχω αγοράσει. Μάλιστα τρώει γερό κόλλημα και δυσκολεύεται να επανέρθει στην αρχική οθόνη. Στον microsoft Edge μπορώ να κάνω τώρα συγχρονισμό με τον Edge του υπολογιστή; Edited November 11, 2015 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Προσπαθησα να γινω insider αλλα αποφασισα να μην δω τα windows 10 ακομα και να περιμενω.Εκανα fast insider,reboot και τωρα μου εβγαλε το update; Για να γυρισω επισημα στα 8.1 Denim πρεπει να κανω hard reset? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μήπως εννοείς το Reboot loop μετά από hard reset που λέγαμε τις προάλλες; Γιατί αυτό αφορά την τελευταία έκδοση που αναμένουμε μέσα στην εβδομάδα. Ναι. Κάνοντας τη διαδικασία, για να εμφανιστεί το θαυμαστικό, δεν εμφανίζεται ποτέ. Μόνο το logo της Nokia. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Προσπαθησα να γινω insider αλλα αποφασισα να μην δω τα windows 10 ακομα και να περιμενω.Εκανα fast insider,reboot και τωρα μου εβγαλε το update; Για να γυρισω επισημα στα 8.1 Denim πρεπει να κανω hard reset? ίσως αρκεί να κάνεις απεγκατάσταση την εφαρμογή windows insider Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) ίσως αρκεί να κάνεις απεγκατάσταση την εφαρμογή windows insider Εκανα leave program και reboot αλλα δεν.Το κανω unistall και επανερχομαι. Edit: Δεν αλλαξε τιποτα,θελει ενα hard reset.Θα το κανω αμα ειναι Επιτελους συνηλθε! Ολα οπως πριν.Αψογο το backup της MSFT. Edited November 11, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Eχετε παρει την ενημερωση της καμερας που προσθετει Slow-motion video ? Σε εμενα δεν εχει ερθει ακομα... Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Και μένα η εμφάνιση των επαφών στα 10 μου θυμίζει λίγο android. Προτιμούσα την προηγούμενη. Δεν μου ανοίγει καμία από τις εφαρμογές των χαρτών. Ούτε τους Here maps/Drive+, ούτε την gMaps Pro που την έχω αγοράσει. Μάλιστα τρώει γερό κόλλημα και δυσκολεύεται να επανέρθει στην αρχική οθόνη. Στον microsoft Edge μπορώ να κάνω τώρα συγχρονισμό με τον Edge του υπολογιστή; Το here maps μου τρέχει κανονικά, το drive+ όχι Στον edge γίνεται συγχρονισμός μόνο των bookmarks, όχι ιστορικού, κωδικών κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Το here maps μου τρέχει κανονικά, το drive+ όχι Στον edge γίνεται συγχρονισμός μόνο των bookmarks, όχι ιστορικού, κωδικών κλπ. Ναι εννοείται, τους σελιδοδείκτες θέλω και εγώ να συγχρονίσω. Προσπάθησα λίγο αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Απλώς έκανα την ερώτηση γιατί, επειδή δεν έχουμε την τελική έκδοση, μήπως και δεν γίνεται τώρα ο συγχρονισμός, αλλά θα πρέπει να περιμένω κάποια άλλη έκδοση. Θα προσπαθήσω πάλι. Δεν πιστεύω να παίζει ρόλο που στον edge του υπολογιστή έχω κάνει εισαγωγή σελιδοδεικτών από άλλον browser (chrome); Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλημέρα θα εχουμε σήμερα νέα έκδοση; και αν ναι θα πρέπει να γυρίσουμε πάλι στα 8.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλημέρα θα εχουμε σήμερα νέα έκδοση; και αν ναι θα πρέπει να γυρίσουμε πάλι στα 8.1; Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχουμε νέο build. Δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για το αν θα χρειαστεί rollback. Ελπίζουμε πως όχι :p Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 No new Windows 10 Mobile build coming today http://wmpoweruser.com/no-new-windows-10-mobile-build-coming-today-2/ Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Η ρύθμιση που ενεργοποιεί τη δόνηση όταν απαντάει ο άλλος στην κλήση μας που είναι και τη βρισκω? :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 No new Windows 10 Mobile build coming today http://wmpoweruser.com/no-new-windows-10-mobile-build-coming-today-2/ Η χρονική στιγμή στην οποία αναφέρεται το άρθρο, όπως και το tweet του Aul είναι Τετάρτη πρωί ( στην Αμερική ). Οπότε σήμερα αργά το βράδυ που θα είναι πρωί Πέμπτης εκεί, περιμένουμε να ανακοινωθεί το νέο build. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Η ρύθμιση που ενεργοποιεί τη δόνηση όταν απαντάει ο άλλος στην κλήση μας που είναι και τη βρισκω? :p Ρυθμίσεις - Σύστημα - Τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλησπέρα, Από προχθές στον edge άλλαξε το πως δείχνει το Facebook...το δείχνει οπως πριν 4-5 χρονια.. Ξέρεις κανεις γιατι; συμβαίνει σε αλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Κατέβασα χθες κανονικά τα Windows 10 μέσω Windows insider και σήμερα το πρωί, έκανα έτσι δοκιμαστικά έλεγχο για ενημερώσεις και μου κατέβασε ενημέρωση. Βέβαια στις πληροφορίες βλέπω ότι έχω την 10581. Χθες που έκανα εγκατάσταση τα 10ρια για πρώτη φορά, δεν πρόσεξα ποια έκδοση μου κατέβασε. Απλώς πάτησα fast και προχώρησα σύμφωνα με την καθοδήγηση του insider. Υπάρχει περίπτωση να μου κατέβασε χθες προηγούμενη έκδοση και σήμερα να μου κατέβασε την 10581; Πάντως το πρόβλημα με τον χώρο αποθήκευσης υπάρχει ακόμη. Μάλιστα χθες έγραψα ότι δεν βλέπει την SD, αλλά όταν προσέχω καλύτερα, μου γράφει σε χρήση 4,45GB από 29,8GB. Δηλαδή βλέπει της SD και όχι την storage, ή το βλέπει σαν σύνολο, γιατί εάν έβλεπε μόνο την εσωτερική, είναι 8GB σύνολο και μαζί με τις εφαρμογές, αν θυμάμαι καλά πριν, είχα ελεύθερο περίπου 4GB. Edited November 12, 2015 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Κατέβασα χθες κανονικά τα Windows 10 μέσω Windows insider και σήμερα το πρωί, έκανα έτσι δοκιμαστικά έλεγχο για ενημερώσεις και μου κατέβασε ενημέρωση. Βέβαια στις πληροφορίες βλέπω ότι έχω την 10581. Χθες που έκανα εγκατάσταση τα 10ρια για πρώτη φορά, δεν πρόσεξα ποια έκδοση μου κατέβασε. Απλώς πάτησα fast και προχώρησα σύμφωνα με την καθοδήγηση του insider. Υπάρχει περίπτωση να μου κατέβασε χθες προηγούμενη έκδοση και σήμερα να μου κατέβασε την 10581; Πάντως το πρόβλημα με τον χώρο αποθήκευσης υπάρχει ακόμη. Μάλιστα χθες έγραψα ότι δεν βλέπει την SD, αλλά όταν προσέχω καλύτερα, μου γράφει σε χρήση 4,45GB από 29,8GB. Δηλαδή βλέπει της SD και όχι την storage, ή το βλέπει σαν σύνολο, γιατί εάν έβλεπε μόνο την εσωτερική, είναι 8GB σύνολο και μαζί με τις εφαρμογές, αν θυμάμαι καλά πριν, είχα ελεύθερο περίπου 4GB. Όχι δεν είναι άλλη έκδοση. Είναι το "configuration update" λογικά. Αυτό με την sd και το stοrage app είναι γνωστό bug της 10581 Edited November 12, 2015 by rev_elli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts