Jump to content

rev_elli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rev_elli

  1. Το έχω και γω αυτό το πρόβλημα.
  2. Ενδιαφέρον build to 14322. Αλλαγές στο action/notification centre, camera button και media controls στην lockscreen, εικονίδια στις ρυθμίσεις, και άλλα πολλά. Αν δεν υπάρχουν σοβαρά bugs, θα μπω πάλι fast ring.
  3. Στο 520 με 10586.36 όχι δεν υπάρχει αυτό το κόλλημα.
  4. Επίσης, αναβάθμιση Mail & Calendar επαναφέρει τα linked inboxes
  5. Ναι μου έτυχε αρκετές φορές και αρκετά συχνά στο 520 τις πρώτες μέρες. Παραδόξως, τις τελευταίες μέρες σταμάτησε να συμβαίνει.
  6. Πιθανόν ναι, αυτή θα είναι η πρώτη 'επίσημη' έκδοση. Δεν είναι και σίγουρο όμως. Μέσω OTA θα πάρεις λογικά firmware update αν υπάρξει για τη συσκευή σου και συνοδεύει την επίσημη αναβάθμιση, είτε είσαι σε insider preview είτε όχι.
  7. Η default εφαρμογή camera είναι πλέον στην ουσία η lumia camera
  8. Όχι, στην καινούρια έκδοση θα μείνεις, αλλά με hard reset/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
  9. Ναι, πιθανόν θα μπει σε reboot loop και θα πρέπει να κάνεις hardware reset με το συνδυασμό των κουμπιών
  10. Και μένα το live tile του calendar δεν δείχνει πάντα την ημερομηνία. Για να το ξεσκαλώσω βάζω ένα event με τυχαίο όνομα στην πλησιέστερη ώρα και με την μικρότερη διάρκεια. Έται το live tile ξυπνάει και δείχνει το event. Όταν περάσει η ώρα του event δείχνει και πάλι την ημερομηνία.
  11. Ποιά έκδοση w10 έχεις στο pc; Έχω την εντύπωση ότι η δυνατότητα συγχρονισμού στον desktop edge προστέθηκε σε μεταγενέστερο build της official έκδοσης (10240). Αν έχεις ήδη κάποιο μεταγενέστερο insider build τότε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Αλλιώς περίμενε να δεις αν θα δουλέψει όταν περάσεις στο pc την 10586 που είναι επίσημα διαθέσιμη σαν update από σήμερα
  12. Δεν θα έχουμε την 10586 σήμερα. Σε νέο tweet ο Aul αναφέρει ότι θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.
  13. Όχι δεν είναι άλλη έκδοση. Είναι το "configuration update" λογικά. Αυτό με την sd και το stοrage app είναι γνωστό bug της 10581
  14. Το here maps μου τρέχει κανονικά, το drive+ όχι Στον edge γίνεται συγχρονισμός μόνο των bookmarks, όχι ιστορικού, κωδικών κλπ.
  15. Έχει κρασάρει κάποιες λίγες φορές, αλλά όχι κάθε φορά.. έχεις κάνει soft reset;
  16. Είναι απλό. Αν θέλεις να στείλεις sms στέλνεις sms, χωρίς δεδομένα χωρίς τίποτα. Απλά, έχεις την επιλογή μέσα απ' την ίδια εφαρμογή messaging να στείλεις και μήνυμα μέσω skype, χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή skype. Αυτό είναι όλο. Δεν σε υποχρεώνει να στέλνεις πάντα μέσω skype, ή να ανοίγεις δεδομένα για sms.
×
×
  • Create New...