giabritsos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Άντε να δώσουν ξανά αναβάθμιση να μπει στη λίστα το 930.περιμένω πως και πως...και ας είναι νωρίς.θα την δοκιμασω έστω και μερικές μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Διέρρευσε screenshot της αρχικής οθόνης από την build 10070 που αναμένεται προσεχώς με ανανεωμένη διάταξη των πλακιδίων. Η απόσταση μεταξύ τους είναι αισθητά μικρότερη κάτι που προσωπικά που αρέσει περισσότερο. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/10070Build_zpso1fjdjlq.jpg Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Βλέπω δεν έφτιαξαν ακόμη τους ζωντανούς φάκελους, που έχουν χαλάσει τα εικονίδια. Η νέα διάταξη των εικονιδίων δεν μου αρέσει και πολύ, αλλά βλέπω πως τα πλακίδια είναι πιο διάφανα από ότι είναι τώρα, οπότε ίσως δοθεί και δυνατότητα ρύθμισης της διαφανότητάς τους. Ίσως δούμε και νέο store μαζί με το office και τη διάταξη των πλακιδίων, γιατί βλέπω καινούριο tile. Edited April 25, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Το 920 μου μπρικαρε μετά από προσπάθεια επιστροφής σε 8.1 έχει την μόνιμη μαύρη οθόνη που δεν κάνει τίποτα.. Οποιος θέλει να γυρίσει καλύτερα να περιμένει αναβάθμιση του recovery tool και μετά.. Ελπίζω για να δώσει λύση η Microsoft την έχουν πάθει πολύ.. Αν και δύσκολο από την κατάσταση που ειμαι.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Το 920 μου μπρικαρε μετά από προσπάθεια επιστροφής σε 8.1 έχει την μόνιμη μαύρη οθόνη που δεν κάνει τίποτα.. Οποιος θέλει να γυρίσει καλύτερα να περιμένει αναβάθμιση του recovery tool και μετά.. Ελπίζω για να δώσει λύση η Microsoft την έχουν πάθει πολύ.. Αν και δύσκολο από την κατάσταση που ειμαι.. Δοκίμασες να το φλασάρεις με το Nokia Care Suite; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Διέρρευσε screenshot της αρχικής οθόνης από την build 10070 που αναμένεται προσεχώς με ανανεωμένη διάταξη των πλακιδίων. Η απόσταση μεταξύ τους είναι αισθητά μικρότερη κάτι που προσωπικά που αρέσει περισσότερο. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/10070Build_zpso1fjdjlq.jpg Μου μοιαζει για μουφα παρα για νεα εκδοση ...!!! Το 920 μου μπρικαρε μετά από προσπάθεια επιστροφής σε 8.1 έχει την μόνιμη μαύρη οθόνη που δεν κάνει τίποτα.. Οποιος θέλει να γυρίσει καλύτερα να περιμένει αναβάθμιση του recovery tool και μετά.. Ελπίζω για να δώσει λύση η Microsoft την έχουν πάθει πολύ.. Αν και δύσκολο από την κατάσταση που ειμαι.. Δοκίμασες να το φλασάρεις με το Nokia Care Suite; Την πατησα με το 520 αλλα το ξεκολησα με το Lumia Software Recovery Tool (δεν ειναι το ιδιο με το Windows Phone Recovery Tool) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μου μοιαζει για μουφα παρα για νεα εκδοση ...!!! Την πατησα με το 520 αλλα το ξεκολησα με το Lumia Software Recovery Tool (δεν ειναι το ιδιο με το Windows Phone Recovery Tool) Τα δοκίμασα όλα.. Αλλά δεν δουλεύει με κανένα πρόγραμμα εγώ δεν είμαι στην κοκκινη οθόνη κολλημένος αλλά κλειστο και μαυρο και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα μόνο όταν το συνδέεις στο PC κάνει ήχο ότι συνδέθηκε από την μεριά του PC Αν προσπαθεισεις πολλές φορές σε κοκκινη οθόνη να το φτιάξεις χώρο επιτυχία κλειδώνει και μαυρίζουν όλα και δεν υπάρχει λύση για αυτό.. Δεν ρο βρίσκει κανένα πρόγραμμα ούτε,το Nokia care suite Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Στον έλεγχο δεδομένων δεν με αφήνει να του ορίσω τα ΜΒ και δεν μου δουλεύει το IPCAM CONTROLER. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Διέρρευσε screenshot της αρχικής οθόνης από την build 10070 που αναμένεται προσεχώς με ανανεωμένη διάταξη των πλακιδίων. Η απόσταση μεταξύ τους είναι αισθητά μικρότερη κάτι που προσωπικά που αρέσει περισσότερο. http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/10070Build_zpso1fjdjlq.jpg Και εμένα μου αρέσει πολύ η μικρότερη απόσταση μεταξύ των πλακιδίων, ελπίζω να κυκλοφορήσουν γρήγορα τα 10, είναι η αναβάθμιση που θα φέρει και πολλούς developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 ...ελπίζω να κυκλοφορήσουν γρήγορα τα 10, είναι η αναβάθμιση που θα φέρει και πολλούς developers. Σεπτέμβρη με Οκτώβρη το κόβω να κυκλοφορούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) http://i.imgur.com/FjtZSV1.jpg 3D animation for Windows 10 tiles:) Edited April 28, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 3D animation for Windows 10 tiles:) Δεν δουλεύει το link... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Τα δοκίμασα όλα.. Αλλά δεν δουλεύει με κανένα πρόγραμμα εγώ δεν είμαι στην κοκκινη οθόνη κολλημένος αλλά κλειστο και μαυρο και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα μόνο όταν το συνδέεις στο PC κάνει ήχο ότι συνδέθηκε από την μεριά του PC Αν προσπαθεισεις πολλές φορές σε κοκκινη οθόνη να το φτιάξεις χώρο επιτυχία κλειδώνει και μαυρίζουν όλα και δεν υπάρχει λύση για αυτό.. Δεν ρο βρίσκει κανένα πρόγραμμα ούτε,το Nokia care suite Ωρα για Nokia Care (ελπιζω να ειναι στην εγγυηση ακομη) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ωρα για Nokia Care (ελπιζω να ειναι στην εγγυηση ακομη) Το 920 δεν είναι στην εγγύηση αλλά ούτε εκεί μπορούν να στο φτιάξουν σου λένε να αλλα λενε π ς στην Microsoft ψάχνουν το λογο και ίσως κάποια στιγμή να έχουμε fix.. Έχει χαλάσει ο boot loader Η έστω είναι σε ασφαλή λειτουργεία Υπάρχει λύση με ένα bb5 infinity best dogle αυτό είναι ένα USB που ενεργοποιεθ το infinity best software που μπορείς με αυτό να flasharis ακόμα και το boot loader η να ξεκλειδωσεις iPhone κλπ Αυτό ρο πουλάν γύρω στα 50€ και αν κατάλαβα καλά δίνεις και 0,35€ κάθε φορά που το χρησιμοποιείς.. Βρήκα έναν τυπο που το έχει πολωνό που στο ενεργοποιεί μέσο teamviewer και ξεκλειδώνει το κινητό σου έχοντας στο δικό του υπολογιστή το dongle και εσύ το software που το τρέχει αυτός.. Για όλο αυτό θέλει 10€ μέσω PayPal Το έκανα και ξεμπέρδεψα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλή φάση! Κοίτα που όλα γίνονται...έστω και δια της πλαγίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εχθές "ανέβηκε" στους microsoft insiders η νέα έκδοση των windows 10 for phones (10080). Θα δοκιμαστεί για 2 μέρες και μετά θα έρθει και σε εμάς (windows insiders) την Πέμπτη, άντε να δούμε... "10080 is the current candidate. Pushed to Microsoft ring yesterday. If it fares well, we'll have a build this week." Gabriel Aul (Twitter) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 χρηστες lumia 930 ετοιμαστειτε για αναβαθμιση ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω κάτι.οποιος πέρασε τα 10αρια τι έκανε με εφαρμογές?υποστηρίζονται οι εφαρμογές που έχουμε και στα 8.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 χρηστες lumia 930 ετοιμαστειτε για αναβαθμιση ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω κάτι.οποιος πέρασε τα 10αρια τι έκανε με εφαρμογές?υποστηρίζονται οι εφαρμογές που έχουμε και στα 8.1?? Υποστηρίζονται όλες κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Υποστηρίζονται όλες κανονικά. Εκτός από το Bing translator που crashari Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 χρηστες lumia 930 ετοιμαστειτε για αναβαθμιση ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω κάτι.οποιος πέρασε τα 10αρια τι έκανε με εφαρμογές?υποστηρίζονται οι εφαρμογές που έχουμε και στα 8.1?? Επιτέλους απο τέλους Απριλιου την περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μόλις βγήκε η καινούρια technical for preview και για το 930 Ναιιιιιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Επιτέλους απο τέλους Απριλιου την περιμένουμε http://www.windowscentral.com/windows-10-insider-preview-windows-phone-build-now-available κάνω backup και την περνάω..! :D :D :D Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 http://www.windowscentral.com/windows-10-insider-preview-windows-phone-build-now-available κάνω backup και την περνάω..! :D :D :D Με έχει πιάσει φαγούρα ...εκανα και backup το 930 .. Να δω ποσό θα αντέξω να μην την μπουμπουνησω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Με έχει πιάσει φαγούρα ...εκανα και backup το 930 .. Να δω ποσό θα αντέξω να μην την μπουμπουνησω Εγώ, κλασσικά, θα την βάλω για μερικές μέρες να πάρω μια γεύση και μετά ξανα πίσω στην κανονική. Εκτός αν είναι τόσο καλή που την κρατήσω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Την έβαλε κανείς, να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts