Jump to content

kampamarou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.253
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About kampamarou

  • Ημ. Γέννησης 29/11/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Maxis Malaysia

kampamarou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αφου ήδη ειναι σε ανάπτυξη τι σαπουνοπερα. Ειναι επιβαίβαιομενο πλεον. Σαπουνοπερα ηταν πριν κανα μηνα
  2. Δεν θα εκανα ποτε ρουτ εν έτη 2020. Το τηλέφωνο δουλευει άψογα. Τωρα θα παρουμε και to one 2.1 και θα ειμαι κομπλε για 2 χρονακια ακομα.
  3. Πρώτον με ολο τον κοσμο στο ιντερνετ λογικο να ειναι πιο αργο. Δεύτερο απενεργοποιήστε στο ρουτερ και οπου αλλου μπορειτε το ipv6 γιατι γενικά δημιουργεί προβληματα.
  4. Παιδια οταν δινει 1300 ή και 700 ευρω για ενα κινητό ΟΦΕΊΛΕΙΣ να το κρατησεις μια τετραετία.
  5. εαν το εβγαλαν το 10 χωρις προβληματα τι bug να φτιαξουν? φαντάζομαι θα εχει τπτ μικρα που δεν τα βλεπουμε εμεις. καποια στιγμη θα δωσουν χαλαρωσε.
  6. τελικα δουλεψε αφου εβαλα στον υπολογιστη και το smart switch. τι να πω...
  7. το εχω στον υπολογιστη το ντεξ αλλα οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστην δεν κανει τιποτα και στο κινητο απλα εμφανιζει μια ειδοποιηση να μαθω περισσοτερα για το ντεξ, εαν πατησω μου λεει να παω απο τον υπολογιστη να κατεβασω το ντεξ και οτι πρεπει να εχω το κινητο σε φαση transfer files. ολα σωστα τα εχω αλλα δεν ξεκιναει. εχω βγαλει το usb driver και το εβαλα παλι αλλα τα ιδια.
  8. πηγα να δω πως ειναι το dex για πρωτη φορα και δεν ανοιγει. εχω το γνησιο καλωδιο. το συνδεσα στο usb 3 του υπολογιστη αλλα το dex στον υπολογιστη δειχνει μονο το πορτοκαλι θαυμαστικο καο στο κινητο δεν πεταει καποιο μνμ. τι πρεπει να κανω;
  9. Μου τι εκανε και εμενα μια φορα καποιο προβλημα στο λογισμικο μαλλον. λογικα στις επομενες αναβαθμισεις θα το φτιαξουν.
  10. εγω μετα απο 2 προστασιες οθονης τις παρατησα η μια ξεκολλησε η αλλη εσπασε. η γυναικα μου εχει μια καλη αλλα δεν παει μεχρι τα πλαγια και η οθονη δειχνει μικροτερη και χαλια, αυτη βεβαια κολλαει σε ολη την οθονη ενω οι αλλες μονο περιμετρικα. το εχω αφησει ετσι και οτι παθει.
  11. για την μπαταρια θα πω απλα οτι οσο περναει ο καιρος δεν εχει την ιδια αντοχη. βαλε και τις υπηρεσιες της γκουγκλ που καμια φορα εχουν θεματα, βαλε και το σημα βαλε και την χρηση που κανουμε και να η διαφορα.
  12. Εγω προσωπικά το αγορασα 480 ευρω και θα το κρατήσω μεχρι να τα φτύσει. Συσκευές τοσο ακριβες δεν τις πετάς επειδη βγηκε η νεα. Το αυτοκίνητο γιατι το κρατας πολλα χρονια ή μια τηλεόραση. Απλα στα κινητα γίνεται βομβαρδισμός μάρκετινγκ.
  13. Ρε παιδια μιλάτε τωρα για διαφορές πολυ μικρες, αν κάποιος εχει τρέλα με φωτογραφίες δεν θα δουλεύει το κινητό αλλα μια ακριβή φωτογραφική.
  14. βρήκα επιλογή και τώρα αναβοσβήνει πιο γρηγορα το φωτακι. accessibility-advanced settings-notification reminders
  15. υπαρχει τροπος να αυξήσουμε το φωτακι; να ανάβει πιο γρηγορα;
×
×
  • Create New...