giachtas Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το format; Έχω και εγώ τα Windows 10 Redstone σε ένα laptop. Εάν χρειαστεί να κάνω εργοστασιακή επαναφορά μέσα από το μενού των ρυθμίσεων, θα με γυρίσει πίσω, ή απλώς θα διαγραφούν όλα αλλά θα παραμείνω στα 10; Υπόψιν πριν είχα τα Windows 7. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το format; Έχω και εγώ τα Windows 10 Redstone σε ένα laptop. Εάν χρειαστεί να κάνω εργοστασιακή επαναφορά μέσα από το μενού των ρυθμίσεων, θα με γυρίσει πίσω, ή απλώς θα διαγραφούν όλα αλλά θα παραμείνω στα 10; Υπόψιν πριν είχα τα Windows 7. Με format ξεχνάς ότι είχε μέσα ο δίσκος, η διαδικασία αυτή δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Για την εργοστασιακή διαδικασία δεν είμαι σίγουρος ή μάλλον λίγο μπερδεμένος το αυτό για Redstone edition!!!:X Καλό είναι πρώτα ένα ασφαλές αντίγραφο των δεδομένων σου μετά ότι κάνεις ή καλύτερα καθαρή εγκατάσταση των windows 10 και καθάρισες μετά προσθέτεις τα δεδομένα σου και είσαι καινούργιος. .... ας απαντήσει κάποιος με καλύτερη γνώση για εργοστασιακή επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το format; Έχω και εγώ τα Windows 10 Redstone σε ένα laptop. Εάν χρειαστεί να κάνω εργοστασιακή επαναφορά μέσα από το μενού των ρυθμίσεων, θα με γυρίσει πίσω, ή απλώς θα διαγραφούν όλα αλλά θα παραμείνω στα 10; Υπόψιν πριν είχα τα Windows 7. Η πρώτη επιλογή στο μενού ξαναπερνάει τα 10ρια χωρίς να χάσεις αρχεία. Νομίζω πως χάνεις τα προγράμματα .exe που έχει εγκαταστήσει. Η δεύτερη επιλογή σβήνει τα πάντα και σου περνάει τα 10ρια από την αρχή. Η τρίτη επιλογή στο μενού (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) θα σε γυρίσει στα 7ρια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 http://www.aek365.com/a-476056/problhmatikh-h-teleutaia-enhmerwsh-gia-ta-windows-10.htm Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 στον edge πως γίνεται να σβήσω εντελώς τα bookmarks και μετα από την αρχή να τα κάνω import από άλλον browser? Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Διαγραφή των σελιδοδεικτών μονομιάς: Πήγαινε σε αυτή τη διαδρομή: %LocalAppData%\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe\AC\MicrosoftEdge\User\Default\DataStore\Data\nouser1\120712-0049\DBStore\ Βρες το αρχείο ονόματι "spartan.edb" και διέγραψέ το. Φρόντισε να έχεις τερματίσει τον Edge, πρώτα. Εισαγωγή σελιδοδεικτών: Δες εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/instantanswers/42f3c33a-ae0a-7af6-2fb7-f0a2413ce94e/import-favorites-in-microsoft-edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Το είχα και εγώ αυτό το θέμα. Δεν μου ερχόταν η αναβάθμιση και προσπάθησα μέσω του «σύμβουλου αναβάθμισης» να την κατεβάσω. Έκανα δύο αποτυχημένες προσπάθειες, όπου και στις δύο φορές στην δεύτερη επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση, το laptop έκλεινε και όταν το άνοιγα μου έκανε επιστροφή στην προηγούμενη αναβάθμιση των 10. Απελπίστηκα και το άφησα μήπως μου έρθει μέσω της ενημέρωσης. Τελικά πριν από τρεις ημέρες και αφού είχα χρόνο, μιας και η όλη διαδικασία χρειαζόταν δύο περίπου ώρες, έκανα άλλη μία προσπάθεια μέσω του σύμβουλου αναβάθμισης. Εγκαταστάθηκε κανονικά τελικά. Ίσως να ήθελε με την τρίτη προσπάθεια:) Την έκανα και την τρίτη προσπάθεια, αλλά τίποτα. Τώρα δούλευε ο δίσκος, αλλά κόπηκε το ρεύμα και έκλεισε. Μετά, πάλι τα ίδια. Αλλά πριν διαβάσω το ποστ σου, είχα διαγράψει τα αρχεία που κατέβασε στο άλλο partition. Λες να πρέπει να κάνω άλλες 2 προσπάθειες;:p. Και εγώ σε λάπτοπ την έκανα την αναβάθμιση. EDIT 1: Το πρώτο link είναι όταν κάνει την αναβάθμιση, το δεύτερο όταν γίνεται αυτό που λέω. http://imgur.com/SnVgLng http://imgur.com/chDIj2b Όταν είναι στην κατάσταση χωρίς γράμματα, ο δίσκος δουλεύει. EDIT 2: Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω του Media Creation Tool; Edited August 27, 2016 by foktheo EDIT 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπέρα, εχει κανεις προβλημα με windows 10 και Skype? Δεν μπορω με τιποτα να το κατεβασω, δεν μου φορτωνουν οι μισες ιστοσελιδες του Skype και οταν φορτωνουν δεν ξεκιναει η εγκατασταση. Εχω εγκατεστημενη μια παλαιοτερη εκδοση που ειχα αποθηκευμενη στο dropbox και δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω την πιο προσφατη/να κανω ενημερωση, ουτε απο direct link που μου εχουν στειλει ουτε απο το store, βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στον διακομιστη.Αλλα προγραμματα τα κατεβασα χωρις προβληματα. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και εχει βρει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα, εχει κανεις προβλημα με windows 10 και Skype? Δεν μπορω με τιποτα να το κατεβασω, δεν μου φορτωνουν οι μισες ιστοσελιδες του Skype και οταν φορτωνουν δεν ξεκιναει η εγκατασταση. Εχω εγκατεστημενη μια παλαιοτερη εκδοση που ειχα αποθηκευμενη στο dropbox και δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω την πιο προσφατη/να κανω ενημερωση, ουτε απο direct link που μου εχουν στειλει ουτε απο το store, βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στον διακομιστη.Αλλα προγραμματα τα κατεβασα χωρις προβληματα. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και εχει βρει λυση? Κανένα πρόβλημα με το προσωπικό pc αλλά και της δουλειάς. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktheo Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα, εχει κανεις προβλημα με windows 10 και Skype? Δεν μπορω με τιποτα να το κατεβασω, δεν μου φορτωνουν οι μισες ιστοσελιδες του Skype και οταν φορτωνουν δεν ξεκιναει η εγκατασταση. Εχω εγκατεστημενη μια παλαιοτερη εκδοση που ειχα αποθηκευμενη στο dropbox και δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω την πιο προσφατη/να κανω ενημερωση, ουτε απο direct link που μου εχουν στειλει ουτε απο το store, βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να συνδεθει στον διακομιστη.Αλλα προγραμματα τα κατεβασα χωρις προβληματα. Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και εχει βρει λυση? Για δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την έκδοση του Skype στον Browser εδώ. Άμα δεν μπορείς να μπεις πήγαινε στο αρχείο σου host (άνοιξε το notepad με δικαιώματα διαχειριστή, Αρχείο>Άνοιγμα..., άλλαξε το "έγγραφα κειμένου" σε "όλα τα αρχεία", πήγαινε στο C:\Windows\System32\Drivers\etc\, επέλεξε το hosts χωρίς κατάληξη και βγάλε οποιοδήποτε λινκ που έχει πιθανώς σχέση με το skype. Άμα έχεις συνδεθεί με Microsoft λογαριασμό στα 10, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα προγράμματα "Βίντεο Skype", "Μηνύματα", "Τηλέφωνο" και "Επαφές". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Για δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την έκδοση του Skype στον Browser εδώ. Άμα δεν μπορείς να μπεις πήγαινε στο αρχείο σου host (άνοιξε το notepad με δικαιώματα διαχειριστή, Αρχείο>Άνοιγμα..., άλλαξε το "έγγραφα κειμένου" σε "όλα τα αρχεία", πήγαινε στο C:\Windows\System32\Drivers\etc\, επέλεξε το hosts χωρίς κατάληξη και βγάλε οποιοδήποτε λινκ που έχει πιθανώς σχέση με το skype. Άμα έχεις συνδεθεί με Microsoft λογαριασμό στα 10, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα προγράμματα "Βίντεο Skype", "Μηνύματα", "Τηλέφωνο" και "Επαφές". Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, καταφερα να λυσω το προβλημα με το σκαιπ κανωντας εναν καθαρισμο της μνημης cache του DNS. Παρολα αυτα συνεχιζω να εχω προβλημα με τα windows update, μου βγαζει error και δεν μπορει να περασει αναβαθμισεις. Πιο συγκεκριμενα, το error ειναι το 0x80010108. Εχω δοκιμασει διαφορα, με κλειστο firewall, με απενεργοποιηση και επανενεργοποιηση αλλων ρυθμισεων, με συνδεση σε διαφορετικο wifi αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να λειτουργησει και οι λυσεις απο το google λιγοστευουν. Εχω build 1511 64bit, καινουριο laptop dell inspiron με προεγκατεστημενα win10, 3 μερες το εχω πως γινεται απο το κουτι να υπολειτουργουν τα windows?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 εχεις κανει το Windows 10 Anniversary Update ? https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 εχεις κανει το Windows 10 Anniversary Update ? https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history Οχι ακομη, ειδα οτι εχει πολλες βελτιωσεις για πραγματα που δεν με ενδιαφερουν βλεπε κορτανα και δεν την εχω κανει ακομη. Θα περιμενω λιγο μηπως βρω καπως ακρη και εαν δεν αλλαξει κατι θα την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 δύο ερωτήσεις 1 τι είναι καλύτερο, εγκατάσταση desktop εφαρμογής πχ Skype,Viber η από το store? 2 γιατί ο σκληρός μου δίσκος ενώ είναι 700 γίγα τώρα έχει ελεύθερα 290 συν 70 σε τορρεντ συν 150 σε photo, videos σύνολο 510 τα αλλά περίπου διακόσια τι είναι; όταν είχα αναβαθμίσει στα δεκαρια είχα σβήσει όλα τα partitions. Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 δύο ερωτήσεις 1 τι είναι καλύτερο, εγκατάσταση desktop εφαρμογής πχ Skype,Viber η από το store? Sent via Zopo Speed Plus 7 Το viber από το store σε μένα δε δούλεψε καλά, η desktop έκδοση είναι πολύ πιο σταθερή. Το skype έχω την εντύπωση ότι δουλεύει το ίδιο καλά κι έτσι κι αλλιώς. Μόνο το UI αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Το viber από το store σε μένα δε δούλεψε καλά, η desktop έκδοση είναι πολύ πιο σταθερή. Το skype έχω την εντύπωση ότι δουλεύει το ίδιο καλά κι έτσι κι αλλιώς. Μόνο το UI αλλάζει.στις εκδόσεις του store αμα τις κλείσεις απο το Χ δεν μενουν να τρεχουν οπως οι desktop που τρεχουν κατω στο ρολοι διπλα.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 στις εκδόσεις του store αμα τις κλείσεις απο το Χ δεν μενουν να τρεχουν οπως οι desktop που τρεχουν κατω στο ρολοι διπλα.; Όλες οι desktop έχουν κλείσιμο. Δεν είναι Android τα windows. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ξερετε κανενα καλο προγραμμα για να κανω ενα slideshow με μουσικη σε καλη αναλυση γιατι με το nero 7 δεν εχουν καλη αναλυση οι φωτος. Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Όλες οι desktop έχουν κλείσιμο. Δεν είναι Android τα windows. Unleashed by my M1 NOTEοι desktop και χ να πατησεις εαν την εχεις ρυθμισει ετσι μπορει να μεινει ανοιχτη στην taskbar και να τρεχει κανονικοτατα.του windows store εαν τις κλεισεις με χ κλεινουν εντελως?αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 μια ερωτηση παιδια. κατεβασα νομιμα απο την σελιδα της microsoft τα windows 10 pro. τα εγκατεστησα ως triple boot για να τα δοκιμασω και να δω εαν θα αγορασω αργοτερα το κλειδι. μετα απο 5 ημερες μου ζηταει ενεργοποιηση των windows. μεχρι ποσο περιθωριο ,νομιμο παντα,εχω μεχρι να περασω ενα κλειδι ? μιλαμε παντα για νομιμες διαδικασιες ! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 παιδια σοσ εχω τα 10 σπασμενα (νομιζω)στο pc και τα εχω και κινητο ομωσ στο κινητο ειναι η εκδοση 67 ενω στο pc εχω την 545!!ομως στο pc χανει αρκετες φορες το σημα wifi και ειναι σπασιμο νευρων....παω ρυθμισεις για να μου βγει η αναβαθμιση αλλα τιποτα..βοηθειστε με γτ απο θπολογιστες δεν ξερω πολλα..επρεπε να εχω και στο πσ την 67!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πως μπορώ να βγάλω τον κωδικό που ζηταει στην οθόνη όταν ανοίγει ο υπολογιστής ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) Πως μπορώ να βγάλω τον κωδικό που ζηταει στην οθόνη όταν ανοίγει ο υπολογιστής ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θες να βγάλεις τον κωδικό αλλά να μπαίνεις με λογαριασμό της Microsoft ? Η να βγάλεις και τον κωδικό και τον λογαριασμό ? https://youtu.be/ONAKzmS5hbI. Χωρίς κωδικό με λογαριασμό Microsoft. Χωρίς τίποτα ρυθμίσεις -ρυθμίσεις εισόδου λογαριασμού -τοπικός λογαριασμός αν θυμάμαι καλά. Edited September 1, 2016 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 οταν ανοιξω τον υπολογιστη τη στιγμη που μου ζηταει password το δεξια αριθμητικο πληκτρολογιο ειναι απενεργοποιημενο και πρεπει να πατησω τω num lk για να ξεκινησει να δουλευει. υπαρχει καποιος τροπος ωστε να ενεργοποιηται αυτοματα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 οταν ανοιξω τον υπολογιστη τη στιγμη που μου ζηταει password το δεξια αριθμητικο πληκτρολογιο ειναι απενεργοποιημενο και πρεπει να πατησω τω num lk για να ξεκινησει να δουλευει. υπαρχει καποιος τροπος ωστε να ενεργοποιηται αυτοματα; Απο το bios Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts