Jump to content

roll

Members
  • Δημοσιεύσεις

    982
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roll

  1. Ίσως η εφαρμογή του άρθρου http://www.doctorandroid.gr/2017/06/web-video-cast-chromecast.html μπορεί να στείλει αυτό που θέλετε στη TV μέσω του chrome cast, τουλάχιστον αυτό ελπίζω! :lol:
  2. Πήγαινε ρυθμίσεις μετά εφαρμογές και επέλεξε αυτή που σε ενδιαφέρει και θα σου δείξει στο αποθήκευση (πρώτο στη λίστα) αν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης της εφαρμογής στη κάρτα SD ίσως αν είναι η εφαρμογή στη SD να είναι και ο φάκελος με τα wallpapers που σε ενδιαφέρει ειδάλλως θα έχει επιλογή η ίδια η εφαρμογή. Αν έχεις το φάκελο στη SD νομίζω ότι θα το δει η εφαρμογή εφόσον έχεις φωτογραφίες μέσα δοκίμασε το και έτσι. Πάντως δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό που έγραψα ελπίζω.
  3. Καλησπέρα, Στην ίδια φάση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7207936#post7207936 είμαι κι εγώ γιατί δεν μπόρεσα να βρω το tot όσο κι αν προσπάθησα δεν βρήκα πηγή. Αν ήταν δικό μου τώρα, ήμουν Αθήνα και με έκαιγε θα ρωτούσα σε... http://www.ifixit.gr/Επισκευές-LG-G3 http://servicekiniton.gr/episkeyi-kiniton/episkeves-kiniton/episkevi-kiniton-lg.html ...να μάθω αν μπορούν να το επαναφέρουν σε download mode γιατί από τιμές βλέπω να είναι προσγειωμένες κάπως. Εσύ τι έκανες βρήκες (ελπίζω) κάτι μέχρι σήμερα, το προχώρησες;
  4. Παιδιά ακολούθησα τη διαδικασία που αναφέρει το https://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 και βλέπω το κινητό στον υπολογιστή μου αλλά όταν βάζω στο BoardDiag το kdz αρχείο στο Target Dir μου βγάζει το εξής "partition .txt does not exist. Please extract the file from the total binary image. Υποτίθεται ότι εξάγει το tot σε αυτό το βήμα αλλά δεν θέλει σαν εισαγωγή το kdz αρχείο αυτό κατάλαβα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλη μορφή ROM για το firmware του LG G3 με marshmallow 16gb μοντέλο; Κατάφερα με τη μία να το κάνω να δει το κινητό στην αρχή είχα κομπλάρει πως να ενόσω το reset με τη γείωση γιατί πραγματικά αυτές οι συνδέσεις του chip είναι για μικροσκόπιο και άτομα με 20/20 όραση πάλι καλά! Να πω ότι διάβασα όλα τα σχόλια μετά τις υποδείξεις και δεν έβγαλα άκρη. Σε ένα σχόλιο αναφέρει ότι το tot αρχείο δεν είναι ανάγκη να είναι από τη συγκεκριμένη rom φαίνεται ότι δεν διαφέρει αλλά νόημα δεν έβγαλα. Κάτι τελευταίο μήπως κάποιο άλλο νήμα εδώ στο myphone.gr είναι καταλληλότερο για τέτοιες ερωτήσεις σχετικά με το android;
  5. Παιδιά έφαγα το internet με το κουτάλι αλλά οι γνώσεις μου :X:O:X δεν με βοηθούν και δεν μπόρεσα να βρω τη tot marshmallow rom για ένα g3 d855 16gb (όχι τη kdz) για να κάνω https://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  6. Εξαιρετικά ενδιαφέρον και δεν έχω να χάσω τίποτα μιας και δεν μπαίνει σε download mode μια ματιά που του έριξα φαίνεται απλό θα το επιχειρήσω μεσοβδόμαδα σίγουρα. Αυτό με το bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS ξέρεις πως το επαναφέρω σε enable αργότερα; Εννοώ τι εντολή να δώσω, δεν ξέρω μήπως δεν είναι σωστό να μείνει έτσι η ρύθμιση αυτή. Thanks a lot buddy
  7. Καλησπέρα, Όπως πήρα το τηλέφωνο δεν μπαίνει σε download mode (νομίζω ότι το παιδί στη προσπάθειά του να το ξεκινήσει κάτι πάτησε μπήκε σε download mode ίσως πάτησε power + volume UP και μετά προχωρώντας η διαδικασία το ακύρωσε γιατί δεν ήξερε τι είναι - κάτι τέτοιο συμβαίνει) με απλά λόγια τα windows 10 δεν βλέπουν καθόλου το κινητό και μου βγάζει ένδειξη ότι η συσκευή usb έχει πρόβλημα αυτό με τους οδηγούς περασμένους δύο φορές είπα στην αρχή μήπως κάτι τρέχει και δεν εγκαταστάθηκαν σωστά επιπλέον έκανα την εγκατάσταση και σε άλλο σταθερό υπολογιστή πάλι με win 10 λειτουργικό με την ίδια συμπεριφορά, αν πας στις ρυθμίσεις windows 10 στο συσκευές, usb και είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι βγαίνει ένδειξη στις ειδοποιήσεις ότι κάτι τρέχει με τη συσκευή που συνδέθηκε! Με το power όταν βάζω μέσα τη μπαταρία ανάβει αλλά μετά από λίγο σβήνει άρα κάτι στην εκκίνηση είναι το πρόβλημα. Με τα power + volume down βλέπω το μενού του factory reset αλλά ότι επιλογή κι αν κάνω η κατάληξη είναι ίδια κατευθείαν σβήνει η οθόνη. Έχεις καμιά ιδέα αν είναι δυνατόν να γίνει το κινητό, μήπως είναι πλέον μπρικαρισμένο και θα παιδευτώ άσκοπα το σαββατοκύριακο; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  8. Ευχαριστώ GUZGUN ναι παιδεύτηκα λιγάκι. Το έχω χαρίσει το κινητό αλλά μου το έφερε ο νεαρός με το πρόβλημα μερικές φορές ξεκινάει αλλά τις περισσότερες όχι και μερικές εμφανίζει μια οθόνη κίτρινη άλλοτε μαύρη με ένα μενού και γράφοντας TZ crash και ακολουθούν κάτι άλλα. Τι λες άμα περάσω τη rom αυτή με τις οδηγίες που διάβασα http://www.doctorandroid.gr/2016/02/lg-flashtool.html θα κάνω κάτι ή θέλει κάτι άλλο; .. Δοκιμάζω να μπω με volume up και δεν γίνεται κάτι εκτός από μία φορά που προχώρησε το μενού στο τηλέφωνο - υπάρχει άλλος τρόπος κάτι αναφέρει για abd αλλά δεν καταλαβαίνω σχετικά είμαι με windows 10 λες να εγκαταστήσω πάλι τους οδηγούς ή παίζει κάτι άλλο; ...... .. τα windows μου βγάζουν μια ειδοποίηση ότι το τελευταίο usb δεν συνδέθηκε κανονικά και δεν αναγνωρίστηκε αυτό στις ρυθμίσεις σύστημα usb εκεί είναι επιλεγμένη αυτή η δυνατότητα ειδοποίησης αυτό κατάλαβα. Μου φαίνεται αύριο θα ασχοληθώ πάλι, τι λέτε υπάρχουν διαφορετικοί οδηγοί για windows 10; Εκεί θα είναι το πρόβλημα πάντως για σιγουριά έκανα και μια επανεκκίνηση μήπως και παίζει κάποιο ρόλο αλλά τίποτα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  9. Καλησπέρα, Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει η official mashmallow του LG G3 γιατί το site με το IMEI δεν ξεκινάει το downloading! Φαίνεται ότι υπάρχει bootloop πρόβλημα λέτε να βοηθήσει μια καθαρή εγκατάσταση της rom ή θα παιδευτώ χωρίς αποτέλεσμα.
  10. Είναι και το blender με τα €8 για 400 λεπτά άρα με δύο τέτοια κάθε μήνα λογικά μπορεί να καλυφθεί νομίζω δεν είναι υποχρεωτικό να καταναλώσει sms είτε MBytes στο πακέτο αυτό και να πάρεις όλα τα 400 σε τρίλεπτα. https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Μετά είδα και στη vodafone http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1040 αλλά αν δεν ενδιαφέρουν τα MBs νομίζω δεν είναι συμφέρουσα επιλογή. Άλλο δεν πιστεύω να υπάρχει σαν πακέτο καρτοκινητής δίχως συμβόλαιο σε άλλη εταιρία. Νομίζω τα κάλυψα όλα! thanks @jimmiss
  11. Θέλει να μιλάει χωρίς περιορισμούς με όλες τις εταιρίες στη περίπτωση αυτή παραμένει η φθηνότερη ξέρεις κάτι; Θέλει τουλάχιστον 600 λεπτά κάθε μήνα, πάντως με 1000 λεπτά είναι καλυμμένος και θα το προτιμούσε για να μη το τσεκάρει κάθε τόσο ξέρεις. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
  12. Καλησπέρα, Ερώτηση θέλω να πάρω μια πληροφορία για το f2g είναι το οικονομικότερο για τηλεφωνία από όλα τα καρτοκινητά; Ένας γνωστός μου ενδιαφέρετε μόνο για ομιλία προς όλους, όσα περισσότερα λεπτά τόσο καλύτερα, δεν χρησιμοποιεί data καθόλου. Το συμβόλαιό του με επιδότηση έχει λήξη τι πρέπει να κάνει πρώτα να πάει κατευθείαν στη νέα εταιρία του καρτοκινητού ή θα χρειαστεί να κάνει κάτι με το παλιό συμβόλαιο πρώτα για τη μεταφορά του αριθμού του; Ευχαριστώ.
  13. Νομίζω για αμεσότητα η stock είναι μπροστά από τις υπόλοιπες και σε ανάλυση πιστεύω. Και καλές εκτυπώσεις με το 2017
  14. Θα έλεγα ότι είναι καλύτερο το G3 με τη marshmallow πάρα. με τη lollipop αυτά, αλλά εγώ δεν το πείραζα το κινητό με root κι τέτοια. Καλή χρονιά σε όλους και με τη lollipop εκεί που της αξίζει εφόσον το επιτρέπει το κινητό.
  15. Εύχομαι ένα καλύτερο έτος για όλους μας.
  16. roll

    OnePlus 3T

    Ημέρα για καλό φωτισμό, στο αυτόματο αρχικά και με το HDR ενεργοποιημένο. Φυσικά με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις μπορείς να πειραματιστείς για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά θέλει γνώση και δεν υπάρχει στάνταρ ρύθμιση μόνο να έχεις το iso στη μικρότερη τιμή στα άλλα παίζεις με ρυθμίσεις θέλει κάποιο χρόνο η μάθηση.
  17. Αυτό με το κλειδί είναι το VPN ή κάποιο firewall; Μήπως έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής αυτής χθες και είναι εκεί το πρόβλημα, έχεις τα updates του play store στο αυτόματο, ρίξε μία ματιά στα σχόλια της εφαρμογής αυτής. Έκανες κάποια αλλαγή χθεσινή στο κινητό; Για πρόβλημα από το hardware δύσκολο. Αφαίρεσε την εφαρμογή κάνε επανεκκίνηση αφού διαγραφούν τσ προσωρινά δεδομένα και εγκατέστησε και πάλι το VPN app μήπως και...
  18. Ενόχλησε τους με ένα τηλεφώνημα αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι σε αυτούς το κόλλημα απλά περιμένουν το ανταλλακτικό. Να δείξεις απλά ότι το έχεις ανάγκη για να μη πιέσεις πίσω στην ουρά που λογικό είναι να υπάρχει. Φωνές και τέτοια δεν κάνουν καλό. Έπρεπε να το πας κατευθείαν στη procordia ή στο κατάστημα από όπου το πήρες αν πρόκειται για μεγάλη αλυσίδα μήπως παίζει και με το χρόνο επισκευής και και έπαιρνες δωρεάν καινούργια συσκευή ευσεβής πόθος το τελευταίο. Καλή αναμονή και διάθεση.
  19. roll

    OnePlus 3T

    Το s7 έχει καλύτερη κάμερα αυτό γνωρίζω
  20. Έχεις την εφαρμογή google home στο κινητό σου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app με αυτή θα στήσεις το chromecast και πάλι είναι απλό.
  21. Μα καλά τι βλέπουν τα μάτια μου διαβάζω σωστά; :mad: Προτιμάει κάποιος να πάρει το ίδιο κινητό G3 που μπορεί να το έχει πάρει και 200 ευρώ παραπάνω από τη τιμή που έχει τώρα αντί ενός πιστωτικού και μάλιστα χωρίς καμία δέσμευση αγοράς ούτε καν της ίδιας εταιρείας, θα τρελαθούμε, τι να λέμε τώρα :X Έπρεπε να επαινείτε η πολιτική αυτή της εταιρίας. Ερώτημα ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο πιστωτικό δωράκι μέρες που είναι; :lol:
  22. Καλύτερα έτσι αν σου δώσουν πιστωτικό και επιλέξεις εσύ τη συσκευή που θέλεις αυτό από το κατάστημα που πήρες το κινητό, νομίζω μόνο για Ελληνικής αντιπροσωπίας ισχύει κάτι τέτοιο. Παρόμοια περίπτωση διάβασα πρόσφατα εδώ στο φόρουμ είχε αγοράσει το κινητό από Ελληνική αλυσίδα από public μάλλον, όμως ήταν αδύνατη η επισκευή του. Νομίζω παίρνεις ότι κινητό θέλεις στα ίδια χρήματα ή ότι σου προτείνουν ή πληρώνεις τη διαφορά για ότι σου γυαλίζει το μάτι σήμερα. Ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον μέσα στην εγγύηση ιδιαίτερα αν ήθελε να αλλάξει κινητό!!! :X
  23. Το φιλαράκι μου πήρε κατευθείαν τα ΕΛΤΑ τμήμα currier στη περιοχή του αφού επικοινώνησε πρώτα με τη procordia και ήρθε και το πήρε είναι δωρεάν τα μεταφορικά πήγαινε -έλα, ο συντομότερος δρόμος είναι κατευθείαν procordia. Αυτό με τα ΕΛΤΑ είναι πρόβλημα γιατί δεν στέλνουν αν δεν έχουν άλλο πελάτη κοντά στη περιοχή σου το έχω διαπιστώσει προσωπικά σε αγορές από το εξωτερικό Κίνα. Ζήτα τους να σου πούνε ώρα παραλαβής ± 1 ώρα.
  24. Για το led κάπου θυμάμαι υπάρχει επιλογή για την ένδειξη κατά τη φόρτιση αλλά δεν το βρίσκω κάπου θα είναι θαμμένο πάντως :lol: Αφού φορτίζει ίσως πείραξες την επιλογή και δεν αναβοσβήνει :mad:
  25. Γνώμη μου να προσπεράσεις τους μεσάζοντες (LG αντιπροσωπία και Γερμανός) και να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τη procordia http://procordia.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=59 σήμερα κιόλας ειδάλλως θα φας τη καθυστέρηση του αιώνα και είναι κρίμα :( Να τους ενημερώσεις ότι η συσκευή είναι για αντικατάσταση πλακέτας και να ζητήσεις χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της επισκευής του αν το έχουν καταγράψει εκεί στη procordia που δεν νομίζω βέβαια αλλά το γράφω, εφόσον δεν μπορούν να σου πούνε χρόνο διάθεσης του ανταλλακτικού τουλάχιστον να πάρεις σειρά για την επισκευή. Άρα να σου στείλουν το currier των ΕΛΤΑ να παραλάβει το τηλέφωνο κάτι άλλο δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις. Αν το αφήσεις έτσι μη νομίσεις ότι κάποιος τρίτος θα ενδιαφερθεί για το κινητό περισσότερο από εσένα. :mad: Νομίζω έγινα κατανοητός :worry: ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έξι στις δέκα μεγαλύτερες ναυπηγικές επιχειρήσεις παγκοσμίως είναι Κορεάτικες. Το πρόβλημα από τις χαμηλές τιμές ναύλων επηρεάζει σχεδόν το σύνολο των μεγάλων επιχειρήσεων της Νότια Κορέας λόγω της εταιρικής δομής τους και κυρίως της μεγάλης μόχλευσης των ιδίων κεφαλαίων τους. Με απλά λόγια όταν έχεις ξεσκιστεί στο δανεισμό δίχως αύριο με ότι δύναμη σου προσδίδει κάτι τέτοιο ιδιαίτερα σε σχέση με μικρότερες εταιρίες τότε μια υποχώρηση των τιμών κάνει τα ίδια κεφάλαια σου αρνητικά αλλά αυτό συμβαίνει και στη Samsung και σε άλλες έξοχες επιχειρήσεις της χώρας δεν είναι λόγος για την ανεπάρκεια των ανταλλακτικών. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καλό να τιμωρούνται από την αγορά και όχι να επεμβαίνει το κράτος διασώστης με λεφτά των φορολογουμένων γιατί με αυτό τον τρόπο νοθεύετε ο ανταγωνισμός προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων, οι κανόνες της αγοράς πάνε περίπατο και στο τέλος τη ζημιά τη πληρώνει ο γνωστός ύποπτος μέσω της φορολογίας. :lol:
×
×
  • Create New...