GougouR21 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ακόμα μια ερώτηση. Kaizer, Kaiser Shop ή kaizerstore?? 1)Ποιο είναι πιο αξιόπιστο; η είναι τα ίδια; 2)έχει κάνει κανείς παραλαβή από το κατάστημα κ όχι με κουριερ; 3)έχει έκθεση με τα τηλέφωνα ώστε να δω το gold από κοντά; Συγνώμη που σας κουραζω αλλά θέλω να είμαι προσεκτικός και σίγουρος για όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η τιμή του θα είναι σε ελεύθερη πτώση??? Ή όσο πλησιάζουν οι γιορτές θα αρχίσουν να το ανεβαζουν τα σκρουτζομαγαζα??? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GougouR21 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η τιμή του θα είναι σε ελεύθερη πτώση??? Ή όσο πλησιάζουν οι γιορτές θα αρχίσουν να το ανεβαζουν τα σκρουτζομαγαζα??? Όντως.. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την αγορά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis11 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 παιδια ειπα και εγω να παραγγειλω το g3 με τα 16GB και ρωτησα σε δυο καταστηματα και μου ειπαν πως ειναι ρουμανικο.. πειτε μου εσεις κανενα αξιοπιστο καταστημα να το παραγγειλω.. :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Υπάρχει σε κανα σκρουτζομάγαζο το 16GB σε 411 παρτίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poudras Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλορίζικο . ποιο είναι το 16 η το 32 , και απο ποιο μαγαζί αν επιτρέπεται το πήρες γιατί και εγώ παρακολουθω το νήμα κανα μήνα τώρα και εχω αποφασισει και εγώ το χρυσό. Καλησπέρα λοιπόν το πήρα από Kaiser Store είναι χρυσο τελικά είναι νορβηγικό το τηλέφωνο Όχι ολλανδικό Που έγραψα κατά λάθος το 32αρι πήρα Πρώτη βδομάδα λειτουργίας και είναι τούμπανο άνοιξε και η μπαταρία του με 4g και WiFi (youtube Facebook serfarisma)συνεχώς ανοιχτά μου βγάζει περίπου 1μισή μέρα βέβαια η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο αυτοματο. Τώρα περιμένω και την lollipop να το δω λέει έχει ακόμη καλύτερη αυτονομία.Από κάπου άκουσα λόγω ότι η 3ram σηκώνει καλύτερα τo lollipop. Να αναφέρω πως η είσαι πάνω του και bcc και wireless charging στη μαμά πρόσοψη ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα μια ερώτηση. Kaizer, Kaiser Shop ή kaizerstore?? 1)Ποιο είναι πιο αξιόπιστο; η είναι τα ίδια; 2)έχει κάνει κανείς παραλαβή από το κατάστημα κ όχι με κουριερ; 3)έχει έκθεση με τα τηλέφωνα ώστε να δω το gold από κοντά; Συγνώμη που σας κουραζω αλλά θέλω να είμαι προσεκτικός και σίγουρος για όλα. Από Kaiser store το παρέλαβα εγώ μια χαρά ήταν το κλίμα μέσα εκεί εξυπηρετικοί απάντησαν σε όλες Μ τις απορίες σε χρυσο το πήρα είναι τρομερό ο κολλητός Μ το έχει σε λευκό αλλά δεν μαρεσε ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα μια ερώτηση. Kaizer, Kaiser Shop ή kaizerstore?? 1)Ποιο είναι πιο αξιόπιστο; η είναι τα ίδια; 2)έχει κάνει κανείς παραλαβή από το κατάστημα κ όχι με κουριερ; 3)έχει έκθεση με τα τηλέφωνα ώστε να δω το gold από κοντά; Συγνώμη που σας κουραζω αλλά θέλω να είμαι προσεκτικός και σίγουρος για όλα. Από Kaiser store το παρέλαβα εγώ μια χαρά ήταν το κλίμα μέσα εκεί εξυπηρετικοί απάντησαν σε όλες Μ τις απορίες σε χρυσο το πήρα είναι τρομερό ο κολλητός Μ το έχει σε λευκό αλλά δεν μαρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Επίσημη απάντηση από lg για τα 32άρια και τα χρώματα πού υποστηρίζει η ελληνική αντιπροσωπεία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaker Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Υπάρχει σε κανα σκρουτζομάγαζο το 16GB σε 411 παρτίδα? Σήμερα πήρα από Kaiserstore μαύρο 411 Ολλανδικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παραλαβη χθες απο mytel το 32αρι και παρτιδα 410 ολλανδικο, μεχρι στιγμης ολα καλα ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παρελαβα σημερα απο kaizerstore,ασπρο 411 ιταλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Poloman 16αρι ή 32άρι λευκό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μολις πηρα ενα 32αρι μεταχειρο και λεει NEU σαν χωρα... Οσο το εψαξα μαλλον ειναι Νορβηγια, σωστα? Ισχυει κανονικα η Πανευρωπαϊκη εγγυηση απο LG Hellas ή παιζει κανενα θεμα επειδη η Νοβηγια ΔΕΝ ειναι στην Ευρωπαϊκη Ενωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μολις πηρα ενα 32αρι μεταχειρο και λεει NEU σαν χωρα... Οσο το εψαξα μαλλον ειναι Νορβηγια, σωστα? Ισχυει κανονικα η Πανευρωπαϊκη εγγυηση απο LG Hellas ή παιζει κανενα θεμα επειδη η Νοβηγια ΔΕΝ ειναι στην Ευρωπαϊκη Ενωση? Νορβηγικό είναι. Για την εγγύηση ισχύει ότι και για την Ελβετία λογικά. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Κάνε ένα τηλέφωνο στην LG να σιγουρευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Poloman 16αρι ή 32άρι λευκό? Το 32αρι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μιλησα με την lg σημερα στο chat και κακυπτεται μια χαρα το Νορβηγικο... Απλα οχι σε περιπτωση αντικαταστασης, οπως ισχυει για ολα τα παραεισαγωγης ευρωπαικα... Οποτε ολα κομπλε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 16άρι απο tokinito.gr έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johhny_arkas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Επειδή από τις φωτογραφίες του χρυσού G3 που κυκλοφορούν δεν έβγαλα συμπέρασμα, αφού σε άλλες είναι πιο σκούρο το χρώμα και σε κάποιες πιο ανοιχτό, τι γνώμη έχετε για το χρυσό χρώμα του G3, σε σύγκριση με το titan grey, που είναι πιο ασφαλής επιλογή; Παράδειγμα φαίνεται σχεδόν ασημί, είναι όντως έτσι; Edited December 13, 2014 by johhny_arkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παρελαβα σημερα απο kaizerstore to 32ari 411 ρουμανικο.δεν αντεξα του φλασαρα λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Επειδή από τις φωτογραφίες του χρυσού G3 που κυκλοφορούν δεν έβγαλα συμπέρασμα, αφού σε άλλες είναι πιο σκούρο το χρώμα και σε κάποιες πιο ανοιχτό, τι γνώμη έχετε για το χρυσό χρώμα του G3, σε σύγκριση με το titan grey, που είναι πιο ασφαλής επιλογή; Παράδειγμα φαίνεται σχεδόν ασημί, είναι όντως έτσι; 2 μηνες που εψαχνα καλη τιμη στο κινητο, ημουνα στο διλλημα σου. Μου αρεσε το χρυσο με βαση καποια videos γιατι φαινοταν καπως σαμπανιζε και οχι πολυ κιτρινο-γυφτικο λες και εισαι αμερικανος rapper, και σιγουρα ειναι πιο "διαφορετικο" χρωμα απο το χιλιοφορεμενο γκρι/μαυρο. Αλλα φοβομουνα και λιγο μηπως στην πραγματικοτητα ειναι πιο κιτρινο, αλλα και επειδη ειναι λιγο πιο θυληκο χρωμα...Ενω το γκρι θυμιζει ασημι και ταιριαζει και πολυ καλα με το ψευτο-μεταλλικο φινιρισμα που εχει το καπακι οποτε ειναι super-safe. Τελικα ομως το τολμησα για το χρυσο και εχω να σου προτεινω να κανεις το ιδιο! Δε το μετανιωσα καθολου, ειναι εντελως σαμπανιζε (γιαυτο σε καποιες φωτος μοιαζει με ασημι), πολυ ελαφρυ χρυσο, πολυ καλαισθητο και ομορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johhny_arkas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ευχαριστώ, αν και δεν έχω σιγουρευτεί απόλυτα. Αν παρ' όλα αυτά έχεις κάποια φώτο που θεωρείς αντικειμενική (ως προς τον τόνο του χρώματος), αφού ξέρεις την πραγματική απόχρωση, στείλε λινκ να τσεκάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 και εγω πήρα χθες ένα lg g3 χρυσο.δεν το είχα δει "ζωντανo" πουθενά σε αυτό το χρώμα αλλά μου άρεσε τελικά παραπάνω από οτι περίμενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Βοηθήστε με λίγο παιδιά επειδή είμαι έτοιμος να προχωρήσω και εγώ στην αγορά του G3 , ποια παρτίδα να προτιμήσω ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Νομίζω πως όλα τα μεγάλα ιντερνετικά μαγαζιά έχουν παρτίδες από 409 και μετά πλέον. Αλλά και οι προηγούμενες μετά την τελευταία αναβάθμιση πρέπει να είναι οκ. Άλλωστε ήρθε/έρχεται η lollipop οπότε όλα θα είναι μια χαρά. Καλές αγορές το κινητό είναι εκπληκτικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johhny_arkas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το Open365 έχει την 411, μετά από σημερινό τηλεφώνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το Open365 έχει την 411, μετά από σημερινό τηλεφώνημα Ποίας χώρας είναι μήπως σου είπαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts