Jump to content

vasoula_yo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About vasoula_yo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasoula_yo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδία πήρα εδώ και μια βδομάδα το κινητό σε silver αν και δεν το είχε να το δω απο κοντά αλλα είναι υπέροχο δεν το μετανιωσα !!!
  2. Καλησπέρα έκανα πρώτη φόρτιση σήμερα και με 20 λεπτά λειτουργίας ανοιχτής οθόνης έπεσε η μπαταρία μου στο 86% εν τω μεταξύ τα έχω όλα κλειστά τοποθεσία nfc έχω και εξοικονόμηση ενέργειας..τι μπορεί να φταίει?
  3. Οταν λέω απο ebay Εννοώ κάποια της μάρκας spigen ή nilkin αλλα και πάλι επειδή καλύπτουν το πίσω μέρος μόνο υπάρχει φόβος για την οθόνη γιαυτό λέω κάτι σε στύλ βιβλίου!
  4. book case για σιγουριά τότε!!!!!!! 645 θα δωσω το s8plus!!!!!!!
  5. Τελικά παράγγειλα το silver σήμερα και αύριο παραλαμβάνω απο το seven spot! τη θήκη να φορέσω μέχρι να παραγγείλω απο ebay?
  6. Απλώς δεν έχω βρει θήκη που να ταιριάζει απόλυτα με το οrchid gray! το silver ειναι πολύ καθρέφτης ή λιγότερο απο το s7 edge silver?
  7. σήμερα το πρωί θα πάω να το παραγγείλω απο τα seven spot.ρώτησα και μου είπαν όλες οι συσκευές τους είναι unbranded και αυριο θα βρισκεται εδώ! Πείτε λίγο silver ή orchid gray έχω κολλήσει!
  8. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε mate 9 και s8 plus μεσα στην εβδομαδα θα παραγγειλω! στα public υπάρχει το mate 9 να το δω απο κοντά γνωρίζεις? δεν έχω υπομονή να βγει το mate 10!
  9. Καλησπέρα μέσα στην εβδομάδα θέλω να πάρω κινητό συγκεκριμένα πηγένω προς s8 plus αλλά βλέπω και κάποια άλλα κινητά τώρα που έχουν επίσης πολύ καλα χαρακτηριστικά π.χ xiaomi mi mix με μεγαλύτερη μπαταρία ,mate 9 .Θέλω σίγουρα μεγάλη οθόνη ,δαχτυλικό αποτύπωμα και διάρκεια μπαταριάς ! Δώστε μ τα φώτα σας!!!!!! ευχαριστώ!
  10. Εγω ειμαι με Mate 9 και αυριο ίσως παω στο S8 plus, δε ξερω αν αξίζει σαν κινηση, ειμαι ικανοποιημένος με το mate απλα με τρώει το μικρόβιο της αλλαγής.
  11. Καλησπέρα εχω το s7 edge απο τον Φεβρουάριο τότε που σε είχα ρωτήσει αλλά σήμερα μόλις το πουλησα σε έναν φίλο μου και σκοπεύω να παω στο s8 plus!!
  12. Miltos74 Φαίνεται πολύ σκούρο το orchid gray?σε ποιό χρώμα απο όλα πιστευεις φαίνονται λιγοτερο οι δαχτυλιές? !!
  13. Γειά σας ποιό πιστευεται ταιριάζει καλύτερα στο s8 plus το arctic silver ή το orchid gray?το σκέφτομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω πείτε μου και εσεις την γνώμη σας! ευχαριστώω!
  14. Καλησπερα, μολις ειδα το μηνυμα σου...

    Αργησα λιγο :p

    Φανταζομαι πως επελεξες τελικα καποιο, αν κρινω απο το avatar πηρες το S7 Edge;

×
×
  • Create New...