Jump to content

vasoula_yo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasoula_yo

  1. Παιδία πήρα εδώ και μια βδομάδα το κινητό σε silver αν και δεν το είχε να το δω απο κοντά αλλα είναι υπέροχο δεν το μετανιωσα !!!
  2. Καλησπέρα έκανα πρώτη φόρτιση σήμερα και με 20 λεπτά λειτουργίας ανοιχτής οθόνης έπεσε η μπαταρία μου στο 86% εν τω μεταξύ τα έχω όλα κλειστά τοποθεσία nfc έχω και εξοικονόμηση ενέργειας..τι μπορεί να φταίει?
  3. Οταν λέω απο ebay Εννοώ κάποια της μάρκας spigen ή nilkin αλλα και πάλι επειδή καλύπτουν το πίσω μέρος μόνο υπάρχει φόβος για την οθόνη γιαυτό λέω κάτι σε στύλ βιβλίου!
  4. book case για σιγουριά τότε!!!!!!! 645 θα δωσω το s8plus!!!!!!!
  5. Τελικά παράγγειλα το silver σήμερα και αύριο παραλαμβάνω απο το seven spot! τη θήκη να φορέσω μέχρι να παραγγείλω απο ebay?
  6. Απλώς δεν έχω βρει θήκη που να ταιριάζει απόλυτα με το οrchid gray! το silver ειναι πολύ καθρέφτης ή λιγότερο απο το s7 edge silver?
  7. σήμερα το πρωί θα πάω να το παραγγείλω απο τα seven spot.ρώτησα και μου είπαν όλες οι συσκευές τους είναι unbranded και αυριο θα βρισκεται εδώ! Πείτε λίγο silver ή orchid gray έχω κολλήσει!
  8. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε mate 9 και s8 plus μεσα στην εβδομαδα θα παραγγειλω! στα public υπάρχει το mate 9 να το δω απο κοντά γνωρίζεις? δεν έχω υπομονή να βγει το mate 10!
  9. Καλησπέρα μέσα στην εβδομάδα θέλω να πάρω κινητό συγκεκριμένα πηγένω προς s8 plus αλλά βλέπω και κάποια άλλα κινητά τώρα που έχουν επίσης πολύ καλα χαρακτηριστικά π.χ xiaomi mi mix με μεγαλύτερη μπαταρία ,mate 9 .Θέλω σίγουρα μεγάλη οθόνη ,δαχτυλικό αποτύπωμα και διάρκεια μπαταριάς ! Δώστε μ τα φώτα σας!!!!!! ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα εχω το s7 edge απο τον Φεβρουάριο τότε που σε είχα ρωτήσει αλλά σήμερα μόλις το πουλησα σε έναν φίλο μου και σκοπεύω να παω στο s8 plus!!
  11. Miltos74 Φαίνεται πολύ σκούρο το orchid gray?σε ποιό χρώμα απο όλα πιστευεις φαίνονται λιγοτερο οι δαχτυλιές? !!
  12. Γειά σας ποιό πιστευεται ταιριάζει καλύτερα στο s8 plus το arctic silver ή το orchid gray?το σκέφτομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω πείτε μου και εσεις την γνώμη σας! ευχαριστώω!
  13. Γειά σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω..στο κινητό οταν έχω κλειδωμένη οθόνη και ακουμπάω δίπλα την άκρη για να μου δειξει αν έχω κάποιο μηνυμα ή οτιδήποτε και να έχω κάτι μου εμφανίζει ''δεν είναι δυνατή η εμφάνιση ειδοποιήσεων'' πως μπορώ να το ρυθμίσω γνωρίζει κανείς ? ευχαριστώ!!7 ΠΑΡΑΘΕΣΗ¨εντάξει το βρήκα έπρεπε απλώς να ενεργοποιήσω και στο κανονικό κλειδωμα οθόνης την εμφάνιση ειδοποιήσεων οχι μονο στην edge!!
  14. Εμένα δεν μου κάθησε καμία απο τις 3 μεμβράνες που χρησιμοποιησα τις πέταξα όλες απο τα νεύρα μου και το αφησα σκέτο με μια διάφανη θήκη !! τωρα θα του βάλω θήκη βιβλίο μόνο για να μην έρχετε η οθόνη σε επαφή με άλλα πράγματα όταν το έχω μέσα στην τσάντα .Δοκίμασα και μεμβράνη χωρίς γωνίες επίπεδη αλλά κάθεται άσχημα την έβγαλα αμέσως.Το τελευτεο που θα δοκιμάσω θα είναι το screenknight που μπάινει με νερό και τέλος δεν θα ασχοληθώ άλλο!!!:wacko::wacko:
  15. Kitieas σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! τελικα πήρα μια λεπτή διάφανη θηκη και 2 απλές μεμβράνες όχι γυαλί!!!
  16. Καλησπέρα ! σε 3 μέρες παραλαμβάνω το s7 edge μπορείτε να μου προτείνεται μια προσωρινή μεμβράνη και θηκη μέχρι να έρθουν αυτα που παραγγειλα απο ebay? ευχαριστώω!!!
  17. Για το κινητό huawei mate 8 και mate 9 έχεις να μου πεις κάποια γνώμη τα έχεις τσεκάρει? !!
  18. Το συγκεκριμένο κινητό το έχει κάποιο γνωστό κατάστημα να το δω απο κοντά? Στο best price το βρήκα στην τιμή των 489ευρώ!
  19. Καλησπέρα! επειδη διάβασα στα σχόλια οτι είχες και το mate 8 αλλα και το s7 edge ποιο πιστευεις οτι θα ήταν καλύτερο να πάρω? το μόνο πράγμα που με χαλάει στο s7 edge είναι οτι η όθονη λόγω κυρτότητας μου φαίνετε κάπως μικρή ενώ του mate 8 υπέροχη αν και γέρνω προς samsung μεριά!!
  20. Καλησπέρα!!! εδώ και λίγες μέρες σκεφτομαι να αγοράσω το samsung s7 edge αλλά με προβληματίζει η οθόνη του .Είχα το lg g3 και μου φαινεται οτι η οθόνη του S7 edge φαινεται κάπως μικρότερη! επίσης καλά λόγια άκουσα για το huawei p8 mate μαρεσε πολύ και το μέγεθος οθόνης συγκριτικά με το s7! Ποιά είναι η γνώμη σας σχετικά με τα παραπάνω τηλέφωνα και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση καλοδεχούμενη!!
  21. Εχεις δίκιο!! καλύτερα απο το τηλέφωνο γιατι με μηνύματα δεν...Σχετικά με το μαγαζί μπερδεύτικα ενοούσα το > citisshop !!!
  22. Ωραία! Γιατι δεν νομίζω οτι έχω και πολύ υπομονη!!! θα προβω άμεσα σε αγορά μέχρι τέλος βδομαδας αυριο θα πάω να το δω και απο κοντά!!!
  23. Τέλεια! σε ευχαριστώ!!Να το αγοράσω τώρα η να το πάρω τον φεβρουάριο μήπως και πέσει ελάχιστα έστω η τιμή του?
  24. Καλησπέρα!! γνωρίζεται αν στο cityshop ειναι unbranded το συγκεκριμένο μοντέλο? δεν θέλω να έχει logo και εφαρμογες καποιας τηλεφωνιας!!!!!
×
×
  • Create New...