Jump to content

Poloman5800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Poloman5800

  1. Etsi opos to deixnw einai ana epafi. Sorry gia ta greeklish,den exw ellinika prosorina.
  2. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό για να βάλω φωτογραφία σε ολόκληρη την οθόνη, δέχεται και βίντεο. Υπάρχει άλλος τρόπος;
  3. Μου κανει κατι αντίστοιχο,αλλα οχι πάντα,με τα pixel buds pro. Δεν έχω βρει γιατί,αλλο το κάνει μόνο οταν έχω πάνω απο 2 συσκευές συνδεμένες με bt.
  4. https://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charger-pad-quick-charge-15w-with-wall-charger-ta-ep-p2400tb-15w-black-p-TEL.200799 Αυτός είναι ο επίσημος,ειναι μεχρι 15W και έχει και ανεμιστηράκι,σκεφτόμουν και εγω να πάρω αλλα δεν ήμουν παλαιότερα ευχαριστημένος με ασύρματες σε κινητά και το χρησιμοποιώ μονο για τα buds και το ρολόι. Ίσως φταίει που έχω πάντα "χοντρες" θήκες.
  5. Καλησπέρα, μια ερώτηση για όσους έχουν πάρει τα δώρο λουράκια. Αξίζει να δώσω 60€ παραπάνω αυτήν την στιγμή από 1ο μαγαζί Σκρουτζ (ίσως έχει μεγαλύτερη διαφορά σε 2-3 βδομάδες) για τα 2 λουράκια?
  6. Αν πας στις ρυθμίσεις "device assistant app" δεν σου βγάζει google? Η δεν εννοείς αυτό; Edit: Nevermind,βρήκα τι λες, δουλεύει κανονικά σε μένα. Όμως δεν ξέρω αν χρειάζεται όντως να το κατεβάσεις αφού η παραπάνω πρόταση μου αρκεί για να το χρησιμοποιήσεις.
  7. Έρχονται ειδοποιήσεις από secure folder. Επίσης, την πρώτη μέρα που έβαλα το sleep mode, ενώ δεν χτυπούσε το κινητό χτυπούσε το ρολόι, αναγκάστηκα έβαλα να κλείνει και Bluetooth.
  8. Ευχαριστω για την απαντηση,είχα ήδη αλλάξει ανάλυση και προφιλ μπαταρίας. Άλλαξα τώρα και το 5G. Υπαρχεί τρόπος να βάλω το 5G στα quicksettings? Βεβαια δεν έκανα αυθαίρετη κριτική αλλα σύγκριση με το p40 pro που μου έβγαζε πιο άνετα μια εργάσιμη μέρα με ίδια χρήση,ίσως υπάρξει και περεταίρω βελτίωση όταν με "μαθει".
  9. Καλημέρα, έχω μια βδομάδα το κινητό και νιώθω ότι έχω θέμα με την μπαταρία. Είχα το p40 pro πριν και με την ιδία χρήση το s23 ultra καινούργιο μου βγάζει λιγότερο από το p40 μετά από 3 χρόνια. Έχετε να προτείνετε ρυθμίσεις για να βελτιωθεί η αυτονομία;
  10. Παιδιά έχω το κινητό από πολύ νωρίς,είχα κάνει τότε την διαδικασία (googlify?) ,και τα google apps μια δουλεύουν μια όχι χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Έχει κάποιος καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
  11. Κάτι περίεργο έγινε, σε καποια φαση είχαν σταματήσει να δουλεύουν όλα τα google apps, και μετα το χθεσινο update ξανάρχισαν να δουλεύουν κανονικά.
  12. Γαλλικο και εμενα, στο συστημα δινει 151 και στο erecovery 202. Και για την 11 ειχα αναγκαστει να το συνδέσω pc, δεν εδωσε ποτε ΟΤΑ
  13. Επειδή ψαχνω ακριβως με τα ιδια χαρακτηριστικά υπάρχει κατι καλο αυτην την περιοδο; Ή κλασικά καποιο tcl?
  14. Καλησπερα, θελω αν γινεται ακουστικα και για την δουλειά και για το γυμναστηριο. Δεν με ενδιαφερει τιποτα απο χαρακτηριστικα εκτος απο τον ηχο και το μικρόφωνο. Μεχρι ενα 50€. Δεν μπορω να ξεχωρισω τι αξιζει απολα οσα εχω δει μεχρι τωρα.
  15. Το mate 10 pro βαση του οποιου σύγκρινε το μεγεθος ειναι κομπλε οποτε και 16 9 σε λιγο 5.7 μας κανει. Για το sony xa1 ultra τι αποψη εχουμε;
  16. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μέχρι 300,αν είναι εύκολο λιγότερα. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Καπου στις 6",λιγο μεγαλύτερη μικρότερη δεν πειράζει. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ΝΑΙ 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; ΕΛΛΗΝΙΚΟ 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. ΑΔΙΑΦΟΡΟ 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα ,αυτονομια 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. - Να δεχεται οπωσδήποτε κάρτα μνήμης. Ευχαριστώ!!
  17. Χαλασε το v10 και λεω να αλλαξω κινητο, μια και δεν μπορω να μεινω πολλες μερες χωρις συσκευη λογο δουλειας. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 500-600,οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Μεγαλο 3) Το θελουμε dual? Αν ναι ποσο αποθηκευτικο χωρο θελουμε το λιγοτερο; οχιαν περνειsd αδιαφορο αλλιως 64 τουλάχιστον 4) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Ελλαδα 5) Θελουμε 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; αδιαφορο 6) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι 7) Χρειαζομαστε nfc? Αδιαφορο 8) Χρειαζομαστε ir για τηλεχειρισμο συσκευων; με βολευει απειρα, αλλα μπορω να ησω και χωρις 9) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; αδιαφορο 10) Γραψτε ποιες εφαρμογες δουλευετε. Σοσιαλ, ιντερνετ και εφαρμογες για φωτογραφιες canon connect photoshoplightroom 11) Μας ενδιαφερει το βαρυ gaming; οχι 12) Μας ενδιαφερει η καλη πισω καμερα; Αν ναι, μας αρκει αν ειναι καλη μονο τη μερα και με φλας την νυχτα ή την θελουμε τοπ ακομα και νυχτα χωρις φλας; αδιαφορο 13) Μας ενδιαφερει η σελφοκαμερα; αδιαφορο 14) Μας ενδιαφερει το βιντεο; Αν ναι μας αρκει το καλο βιντεο την ημερα ή το θελουμε καλο και τη νυχτα (πχ να μην ριχνει καρε). Αδιαφορο 15) Μας ενδιαφερει η καλη αυτονομια; ναι 16) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος; Αν ναι θελουμε stereo ή μας αρκει και mono? Αδιαφορο 17) Μας ενδιαφερει η καλη οθονη; Αν ναι την θελουμε και amoled ή μας αρκει lcd? Θελω καλη οθονη 18) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα,αυτονομια. 19) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Lg v10
  18. Καλη επιτυχία,ισως ειναι ευκαιρια μετά απο 3 χρόνια να γυρισω σε samsung.
  19. Θελω ενα bluetooth,μονο για κλησεις που να μπορει να δουλευει ταυτοχρονα με 2 συσκευές. Καλο ειναι να μην ειναι πανω απο 30ευρο και σιγουρα οχι πανω απο 50,αλλα μεχρι 50 αν χρειαζεται δινω.
  20. Poloman5800

    LG V10

    Εχω το ιδιο θέμα,και απλα αφήνω ανοιχτο το wifi συνεχεια,αν εχεις καποια ενημερωση στειλε μου ενα μηνυμα.
  21. Poloman5800

    LG V10

    Γρατσουνιες μικρες δεν εχω. Δυστυχως ομως ενω ετρεχα στον δρομο μου εφυγε απο την τσεπη και εχω μια μικρη γραμουλα στην γωνια. Προσωπικα δεν θα το βαλω ποτε τζαμακι,οπως ουτε και θήκη.
  22. Poloman5800

    LG V10

    Εχω σοβαρό θέμα με bootloop,καποιες φορές οταν ανοίγω το wifi και μονο τοτε,το κινητο θα κλείσει και δεν θα ξανανοιξει,παρα μονο μετα απο hard-reset. Θα παρω αυριο στην lg να τους ενημερώσω,εντωμεταξυ αν εχει καποιος καμια ιδεα να δοκιμασω τιποτα.
  23. Poloman5800

    LG V10

    Να μιλησω με lg δηλαδη;
×
×
  • Create New...