Jump to content

Poloman5800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Poloman5800

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Poloman5800's Achievements

  1. Etsi opos to deixnw einai ana epafi. Sorry gia ta greeklish,den exw ellinika prosorina.
  2. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό για να βάλω φωτογραφία σε ολόκληρη την οθόνη, δέχεται και βίντεο. Υπάρχει άλλος τρόπος;
  3. Μου κανει κατι αντίστοιχο,αλλα οχι πάντα,με τα pixel buds pro. Δεν έχω βρει γιατί,αλλο το κάνει μόνο οταν έχω πάνω απο 2 συσκευές συνδεμένες με bt.
  4. https://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charger-pad-quick-charge-15w-with-wall-charger-ta-ep-p2400tb-15w-black-p-TEL.200799 Αυτός είναι ο επίσημος,ειναι μεχρι 15W και έχει και ανεμιστηράκι,σκεφτόμουν και εγω να πάρω αλλα δεν ήμουν παλαιότερα ευχαριστημένος με ασύρματες σε κινητά και το χρησιμοποιώ μονο για τα buds και το ρολόι. Ίσως φταίει που έχω πάντα "χοντρες" θήκες.
  5. Καλησπέρα, μια ερώτηση για όσους έχουν πάρει τα δώρο λουράκια. Αξίζει να δώσω 60€ παραπάνω αυτήν την στιγμή από 1ο μαγαζί Σκρουτζ (ίσως έχει μεγαλύτερη διαφορά σε 2-3 βδομάδες) για τα 2 λουράκια?
  6. Αν πας στις ρυθμίσεις "device assistant app" δεν σου βγάζει google? Η δεν εννοείς αυτό; Edit: Nevermind,βρήκα τι λες, δουλεύει κανονικά σε μένα. Όμως δεν ξέρω αν χρειάζεται όντως να το κατεβάσεις αφού η παραπάνω πρόταση μου αρκεί για να το χρησιμοποιήσεις.
  7. Έρχονται ειδοποιήσεις από secure folder. Επίσης, την πρώτη μέρα που έβαλα το sleep mode, ενώ δεν χτυπούσε το κινητό χτυπούσε το ρολόι, αναγκάστηκα έβαλα να κλείνει και Bluetooth.
  8. Ευχαριστω για την απαντηση,είχα ήδη αλλάξει ανάλυση και προφιλ μπαταρίας. Άλλαξα τώρα και το 5G. Υπαρχεί τρόπος να βάλω το 5G στα quicksettings? Βεβαια δεν έκανα αυθαίρετη κριτική αλλα σύγκριση με το p40 pro που μου έβγαζε πιο άνετα μια εργάσιμη μέρα με ίδια χρήση,ίσως υπάρξει και περεταίρω βελτίωση όταν με "μαθει".
  9. Καλημέρα, έχω μια βδομάδα το κινητό και νιώθω ότι έχω θέμα με την μπαταρία. Είχα το p40 pro πριν και με την ιδία χρήση το s23 ultra καινούργιο μου βγάζει λιγότερο από το p40 μετά από 3 χρόνια. Έχετε να προτείνετε ρυθμίσεις για να βελτιωθεί η αυτονομία;
  10. Παιδιά έχω το κινητό από πολύ νωρίς,είχα κάνει τότε την διαδικασία (googlify?) ,και τα google apps μια δουλεύουν μια όχι χωρίς κάποιο προφανή λόγο. Έχει κάποιος καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
  11. Κάτι περίεργο έγινε, σε καποια φαση είχαν σταματήσει να δουλεύουν όλα τα google apps, και μετα το χθεσινο update ξανάρχισαν να δουλεύουν κανονικά.
  12. Γαλλικο και εμενα, στο συστημα δινει 151 και στο erecovery 202. Και για την 11 ειχα αναγκαστει να το συνδέσω pc, δεν εδωσε ποτε ΟΤΑ
  13. Επειδή ψαχνω ακριβως με τα ιδια χαρακτηριστικά υπάρχει κατι καλο αυτην την περιοδο; Ή κλασικά καποιο tcl?
  14. Καλησπερα, θελω αν γινεται ακουστικα και για την δουλειά και για το γυμναστηριο. Δεν με ενδιαφερει τιποτα απο χαρακτηριστικα εκτος απο τον ηχο και το μικρόφωνο. Μεχρι ενα 50€. Δεν μπορω να ξεχωρισω τι αξιζει απολα οσα εχω δει μεχρι τωρα.
  15. Το mate 10 pro βαση του οποιου σύγκρινε το μεγεθος ειναι κομπλε οποτε και 16 9 σε λιγο 5.7 μας κανει. Για το sony xa1 ultra τι αποψη εχουμε;
×
×
  • Create New...