eliasj Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σχετικά με τις πιςτωτικες κάρτες πληρωμής στο Αμερικανικό store ισχύει αυτό που λέει ο DINFUN de facto. Με ελληνική MasterCard και ελληνική visa δεν πέρναγε με τίποτα. Μόνο American express και παράδοση φυσικά σε αμερικανική διεύθυνση. Γενικά αξίζει απο US Store. Ειναι τουλάχιστον 20% πιο φθηνά απο εδω. Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα της ισοτιμίας USD/EUR. Το iphone 6 gold 64Gb μου ήρθε συνολικά €580. Ελλάδα μην το περιμένετε κάτω απο €700. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης όσοι αγοράσαμε το contract free ας κρατάμε μικρό καλάθι σχετικά με το κατα ποσο unlocked θα ειναι. Διαβάζω και τα δυο ενδεχόμενα απο διαφορά fora Τον Φεβρουάριο αγόρασα το 5s from the Apple store in Santa Monica, με alpha bank visa. Πλήρωσα ξενοδοχεία, restaurants, shopping με την κάρτα μου. Παντού την δεχοντουσαν. Τι μου λέτε τωρα? ακομα και τα τσιγάρα μου απο to vons τα αγόραζα με την κάρτα μου. Μια χαρά την δέχονται την κάρτα στην Αμερική. Και η κορη μου παρήγγειλε το 6 last week με την Greek issued credit card mou Apo to apple store uk. Off topic, ended Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Τον Φεβρουάριο αγόρασα το 5s from the Apple store in Santa Monica, με alpha bank visa. Πλήρωσα ξενοδοχεία, restaurants, shopping με την κάρτα μου. Παντού την δεχοντουσαν. Τι μου λέτε τωρα? ακομα και τα τσιγάρα μου απο to vons τα αγόραζα με την κάρτα μου. Μια χαρά την δέχονται την κάρτα στην Αμερική. Και η κορη μου παρήγγειλε το 6 last week με την Greek issued credit card mou Apo to apple store uk. Off topic, ended Αναφέρομαστε συγκεκριμένα στο on line Apple Store όχι πως δεν δέχονται visa - mastercard στην αμερική, αλλοίμονο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Oσοι το παρετε στην πρωτη δοση αναμενουμε ενα mini review.Εγω θα το τσιμπησω απο ελβετικο apple store στα τελη οκτωβρη στα 720ευρω το 64αρι. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μόλις το παρήγγειλα online κι εγώ απο το applestore uk. Θα παραδοθεί σε διεύθυνσή μου στην Αγγλία κι απο εκεί με courrier εδω Ελλάδα (έχετε κάποια ασφαλή εταιρία να μου προτείνετε; μην "χαθεί" τυχαία στην διαδρομή!) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μόλις το παρήγγειλα online κι εγώ απο το applestore uk. Θα παραδοθεί σε διεύθυνσή μου στην Αγγλία κι απο εκεί με courrier εδω Ελλάδα (έχετε κάποια ασφαλή εταιρία να μου προτείνετε; μην "χαθεί" τυχαία στην διαδρομή!) Μακρια από royal θα σου πρότεινα DHL.. καλώς να το δεχθείς, πότε αναμένεται παράδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 DHL παίδες. Και παράδοση σε 2 εργάσιμες. Τσεκαρισμένο πολλές φορές. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 REVIEW σε hardware (6 και 6+) και software (iOS8) http://www.slashgear.com/iphone-6-and-iphone-6-plus-review-bigger-is-better-16346550/ Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) σε μια εβδομαδα αν οχι περισσοτερο και εγω εδω,να δοκιμασω και εκτιμησω αν το νεο μηλαρακι αξιζει να ειναι στην τσεπη μου. 64αρι space grey η συγκριση θα ειναι με τα κινητα στην υπογραφη,αναποφευκτα. Edited September 17, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδια μια ερωτηση. Χρωμα gold η space grey? Χωρητικοτητα 16 η 64gb (με γνωμονα οτι εχω κ ipad mini retina επισης 16 gb) Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Μακρια από royal θα σου πρότεινα DHL.. καλώς να το δεχθείς, πότε αναμένεται παράδοση; 1 - 6 Οκτωβρίου μου αναφέρει παράδοση. Απο Λονδίνο -> Βόλο πόσες μέρες θα κάνει; DHL απο Λονδίνο πως θα γίνει δηλαδή; Θα πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα πάει η DHL απο το σπίτι να το παραλάβει; Μπορώ να κάνω εγω την διαδικασία online ωστε να μην τους ζαλίζω; Edited September 17, 2014 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδια μια ερωτηση. Χρωμα gold η space grey? Χωρητικοτητα 16 η 64gb (με γνωμονα οτι εχω κ ipad mini retina επισης 16 gb) Εγώ από όσο έχω δει σε φώτο και βίντεο ψηφίζω space gray. Για χωρητικότητα κοιτάω προς 64. Τα 16 είναι λίγα πλέον και οι εφαρμογές πια καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εγώ από όσο έχω δει σε φώτο και βίντεο ψηφίζω space gray. Για χωρητικότητα κοιτάω προς 64. Τα 16 είναι λίγα πλέον και οι εφαρμογές πια καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο. Θα συμφωνήσω και στη χωρητικότητα και στο χρώμα αν και το silver white ωραίο φαίνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 1 - 6 Οκτωβρίου μου αναφέρει παράδοση. Απο Λονδίνο -> Βόλο πόσες μέρες θα κάνει; DHL απο Λονδίνο πως θα γίνει δηλαδή; Θα πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα πάει η DHL απο το σπίτι να το παραλάβει; Μπορώ να κάνω εγω την διαδικασία online ωστε να μην τους ζαλίζω; Αν ζητήσεις express delivery (και πληρώσεις κάτι παραπάνω) θα το έχεις σε δύο εργάσιμες. Ένα τηλέφωνο είναι και παίρνουν και το παίρνουν. Δε νομίζω να τους είναι τόσος κόπος. Παιδια μια ερωτηση. Χρωμα gold η space grey? Χωρητικοτητα 16 η 64gb (με γνωμονα οτι εχω κ ipad mini retina επισης 16 gb) Μαύρο 64άρι πήρα κι εγώ. Δείχνει να είναι η πιο ωραία επιλογή. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ποιος ξερει να μας πει αν το 6αρι διατιθεται μονο on line η και απο applestores καταστηματα στην αμερικη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Εννοείται και από καταστήματα. Αν βέβαια υπάρχει διαθεσιμότητα. Αλλιώς το παραγγέλνεις στο κατάστημα και περιμένεις να έρθει για να πας να το πάρεις. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Εννοείται και από καταστήματα. Αν βέβαια υπάρχει διαθεσιμότητα. Αλλιώς το παραγγέλνεις στο κατάστημα και περιμένεις να έρθει για να πας να το πάρεις. να το σιγουρεψω θελω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια να ρωτησω που μπορουμε να βρουμε το 6αρι απο ευρωπαικο καταστημα που να στελνει Ελλαδα γιατι σκεφτομαι να το παραγγειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια να ρωτησω που μπορουμε να βρουμε το 6αρι απο ευρωπαικο καταστημα που να στελνει Ελλαδα γιατι σκεφτομαι να το παραγγειλω. Δεν μπορείς, προς το παρόν τουλάχιστον. Μόνο από applestore και αποστολή σε κάποιο γνωστό σου έξω ώστε να στο στείλει διαφορετικά με εταιρία parcel forwarding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλημερα και απο μενα. Μια ερωτηση ρε παιδια...Αν το παραγγειλεις απο το appstore της Αγγλιας με DHL με αποστολη κατευθειαν σε διευθυνση στην Ελλαδα δεν το στελνουν ή θα εχει επιπλεον τελωνεια δασμους κλπ. Το καταστημα της oppo στην Αγγλια το κανει χωρις επιπλεον επιβαρυνση,αφου μιλανε για αποστολη εντος της ευρωπης. Αν μπορειτε λυστε μου την απορια. ευχαριστω Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Το Apple store στέλνει μόνο εντός Αγγλίας. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JS8f-hVsDzA]iPhone 6 and 6 Plus Drop Test! - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 iPhone 6 με μπαταρία 1810mAH http://9to5mac.com/2014/09/19/iphone-6-teardown-reveals-larger-1810-mah-battery-inline-with-screen-size-increase/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ο τύπος θα ξενύχτησε τρελά για να κάνει την πατάτα.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Συμφωνα με το newsbeast το αναμενουμε για διαθεση στις 24/10 αραγε αληθευει;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Συμφωνα με το newsbeast το αναμενουμε για διαθεση στις 24/10 αραγε αληθευει;;;;;;;; περισυ νομιζω ειχε ερθει 25/10 καποια σκρουτζομαγαζα το ειχαν φερει νωριτερα απο τους παροχους, αλλα σε αστρονομικες τιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts