Jump to content

Harry_Green

Members
  • Δημοσιεύσεις

    578
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Harry_Green

  1. Καλησπερα, μετα απο πολλα χρονια απουσιας (απο note 3) κ αρκετα χρονια σε iOs εκανα επιστροφη κ πηγα σε s8. Mixed emotions για την ωρα. Θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω κατα την εγγραφη βιντεο να γυρισω στην μπροστα καμερα ετσι ωστε μια να τραβαω εμενα μια τον χωρο. Επισης πως ενεργοποιω την φωνη στο google assistant? Για την ωρα απλα με ακουει κ ψαχνει χωρις να μου απανταει με φωνη. Τελος ειμαι στη δευτερη φορτιση αλλα βλεπω η μπαταρια ξεφορτιζει πολυ γρηγορα, να φανταστω μετα απο καποιες φορτισεις θα στρωσει;
  2. Οσο τα fanboys μας πανυγηριζουν για τις πωλησεις λες κ μπαινουν στην τσεπη μας η ποιοτητα ολο κ θα πεφτει. Οσο βλεπουν πως οτι κ να γινει ουτε γατα ουτε ζημια γιατι να κατσουν να σκιστουν; Ακομα κ για το ipad air 2 ακουσα οτι εβγαλε πολλα προβληματα κυριως με τον ηχο του. Δεν ξερω γιατι εχουν χαλαρωσει ετσι τελευταια.
  3. Κ μενα μου κανει κατι τρελα με τα γραφικα, μου πεταει κατι ασπρα κομματια σε safari και pages αλλα κ εμφανιζει πολυ λεπτη γραμμη μια στις τοσες κ πριν το προηγουμενο update μου μαυριζε ολη η οθονη για 40 δευτερολεπτα κ επανερχοταν μονο του. Αν παθει κατι σοβαρο σιγουρα δεν επιστρεφω στην apple. Το θεμα ειναι οτι κ την πρωτη φορα με την logic board εβριζα αλλα εν τελη δεν μπορεσα να παω σε αλλο μηχανημα γιατι ειχα συνηθισει το osx κ μου αρεζε πολυ. Τωρα δε που χω κ μοντελο με οθονη retina αν χαλασει ακομα κ για windows θα πρεπει να δωσω χιλιαρικο κ παλι δεν θα χω τετοια οθονη.
  4. Οοο, πραγματικα οσο πιο ομοιοπαθης γινεται. Αν επιτρεπεται τι επαθε το νεο macbook κ το στειλες σερβις? Παντως η δικαιολογια της καμμενης logicboard στα καλα καθουμενα ηταν αυτα συμβαινουν. Ε αμα δινεις εναμιση χιλιαρικο το κανεις για την αξιοπιστια, οχι για να σου πουν σε 3 χρονια αυτα συμβαινουν δωσε αλλα 500 να το φτιαξεις.
  5. Να πω κ γω την γνωμη μου σαν χρονια κατοχος συσκευων apple. Την πρωτη ξενερα την εφαγα με το θανατο του πρωτο macbook που ειχα απο logicboard πραγματικα στα καλα καθουμενα στα 3 χρονια κτησης του μηχανηματος. Το κοστος επισκευης ηταν τεραστιο κ πηγα σε νεο macbook pro retina. Αυτη τη στιγμη εχω το late 13 μοντελο. Το παλιο macbook ειχε αρκετο lag κ με 4gb ειχα θεματα μνημης αφου εβλεπα την μπαλιτσα συνεχως. Επισης ειχα διαφορα θεματα με το σαφαρι, καποιες επανεκινησεις κτλ. Στο νεο macbook μου τωρα δεν ειχα ποτε θεμα με wifi αλλα υπαρχουν καποια graphic glitches που ενοχλουν ασχημα,μου χει κολλησει ασχημα 1,2 φορες κ στο θεμα drivers που νομιζα οτι δεν θα χω θεμα αναγκαστικα να κατεβασω παλιους drivers hp για εναν εκτυπωτη που ειχα. Επισης οταν σβηνω αρχεια απ τον καδο μου παιρνει αρκετα δευτερολεπτα για να μου δειξει τον νεο ελευθερο χωρο (νεο bug αυτο). Επισης πριν λιγο καιρο πολλα mac κ το δικο μου μαζι τους ειχαμε θεματα με την προεπισκοπηση φακελων οπου αν πηγαινες σε μικρογραφιες στα εξαφανιζεσαι η στα εμφανιζε μαυρα. Ολα τα θεματα που ειχα τα εχει πολυς κοσμος, αλλιως δεν θα τα ανεφερα καν. Ειδικα στο θεμα οθονων κυριως με mavericks πολυς κοσμος ειχε προβλημα στα γραφικα με τεραστιες ασπρες γραμμες να κανουν την εμφανιση τους σε καινουργια μηχανηματα. Οσον αφορα το ipad περα απ τα σκαλωματα που τραβαει εχω γενικο θεμα με το orientarion lock το οποιο με setup as new παραμενει. Με το iphone εχω επισης μικρο lag αλλα ειναι ελαχιστα κ τα θεωρω φυσιολογικα. Πριν βιαστει καποιος να πει οτι εσυ τα παθαινεις ολα σας λεω πως apple setup εχει κ η αδερφη μου με παρομοια προβληματα αλλα και η κοπελα μου εχει mbpr και iphone κ στο mbpr εχει περισσοτερα θεματα απο μενα. Για να μην μιλησουμε για το ανεκδιηγητο update στο iphone που δεν μπορουσες να τηλεφωνησεις που ευτυχως πηραν πισω σε μια μερα. Τα λεω ολα αυτα οχι για να πω οτι ειναι χαλια,μπορω να γραψω το ιδιο κειμενο για τους λογους που συνεχιζω να τα προτιμω. Τα εγραψα απλα για να πω λως το bug free μηλο ειναι μυθος, ολα τα ηλεκτρονικα μηχανηματα εχουν θεματα, απο κει κ περα παιρνει ο καθενας οτι του αρεσει κ μπορει οικονομικα.
  6. Παρατηρησε κανεις χειροτερη μπαταρια με 8.1.1; Απο 8,9 ωρες χρηση μ βγαζει τωρα 6μιση μολις με αναμονη 20κατι ωρες.
  7. Παιδια ειμαι ετοιμος να παρω και ipad air 2. Πείστε με οτι πρεπει να μεινω με το mini retina. Κυριος λόγος πως εχω 16gb κ στο iphone κ στο ipad κ σκεφτομαι να αρχισω να του περναω κ αρκετες ταινίες,το δα απο κοντα κ εντυπωσιάστηκα πολύ.
  8. Παιδια εγω σε ipad mini retina και iphone 6 δεν εχω δει καμμια διαφορα περα απ το οτι μ αφηνει 200-300mb περισσοτερο ελευθερο χωρο απο πριν. Τι θεματα ειχες δηλαδη στο 6αρι κ στα διορθωσε; Εγω στο ipad ετρωγα καποια κολληματα με το orientation της συσκευης που εμπαινε λαθος καποιες φορες κ ειχα κ καποια lags που δεν διορθωθηκαν οπως ειδα αφου την ωρα που γραφω αυτο το ποστ μου λαγκαρε παλι κ επισης οταν το ανοιξα πρωτη φορα μετα το update μου λαγκαρε,. Βεβαια δεν το περασα με restore κτλ αλλα OTA οποτε μπορει γιαυτο να μην καθαρισε. Μακαρι να φτιαξαν καπως κ την μπαταρια στο 6αρι. Παντως στο mac που χθες μας δωσαν το update βλεπω πολυ καλυτερη διαχειρηση της ram
  9. Δεν μας αφορα όμως η νεα εκδοση, μαλλον δωρακι για οσους εχουν παλιες συσκευες είναι
  10. Οταν το ακουμπαω μπαλατζαρει ελαχιστα αλλα δεν θα σε ενοχλησει κ θα το δεις,δεν ειναι κ βαρκα. Εβαλα την δερματινη θηκη απ την πρωτη μερα αλλα συνεχως θελω να την βγαζω κ να το πιανω γυμνο,ειναι τρομερη αισθηση κ η οθονη του ειναι ποου ανωτερη απ το αναμενομενο. Φταινε κ τα πιο μικρα bezels γιαυτο.
  11. Η οθονη φαινεται κολλημενη στο γυαλι πραγματικα. Η οθονη του 5s ηταν ενα επιπεδο πιο χαμηλα νομιζω. Επισης πιο ευκολη πληκτρολογηση. Η καμερα ειναι ιδια αλλα λογω της μεγαλης οθονης φαινεται πιο ωραιο το αποτελεσμα.
  12. Οι φωτογραφιες το αδικουν πολυ ασχημα. Οταν το χα δει ελεγα ειναι αισχος αλλα θα το παιρνα για την μεγαλη οθονη καθως εχω επενδυσει χρημα σε ios κ macOs κ δεν ηθελα να ξαναρχισω κατι αλλο. Οταν το δα απο κοντα πρωτη φορα επαθα πλακα. Η οθονη ειναι ολα τα λεφτα για μενα,ολα φαινονται ομορφοτερα κ τα bezels του προσωπικα με ικανοποιουν μια χαρα στη εμπειρια θεασης. Σιγουρα το καλυτερο iphone που βγαλαν ποτε. Αν εδιναν κ μεγαλυτερη μπαταρια νομιζω θα τα σβηνε ολα κ ας εχει 1gb ram
×
×
  • Create New...