Jump to content

chris1974

Members
  • Δημοσιεύσεις

    968
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris1974

  1. chris1974

    OnePlus 12

    Κατάλαβα και έλεγα μην υπάρχει τροπος να καταργήσω αυτή την δυνατότητα
  2. chris1974

    OnePlus 12

    Παιδια μετα την ενημέρωση που έκανα στο OP12 αλλα και στην εφαρμογή messenger μου εχει βγάλει αυτό που παραθέτω έχω κάνει εγώ καμία μακακια;
  3. chris1974

    OnePlus 12

    Εγω ειμαι ακομα με την ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου εσεις το κανατε μεσω oxygen update λογικα τωρα ετσι οπως παει το πραγμα παω για την ενημερωση απριλιου.
  4. chris1974

    OnePlus 12

    Ναι πρώτη φορά με android είχα πάντα iPhone και δεν έχω συνηθίσει ακόμα το ios πολύ πιο απλό χωρίς πολλά πολλά και σε pixel που έχω δει δεν ισχύει αυτό που λες πιστεύω είναι θέμα τις εκάστοτε εταιρίας πως θα συμπεριφέρεται το λειτουργικό τους.
  5. chris1974

    OnePlus 12

    Εχω παρατηρηση οταν παω να κλεισω καποιες εφαρμογες που εχω ανοιχτες οταν παταω κλεισιμο ολων καποιες δεν κλεινουν και συνεχιζουν να μενουν ανοιχτες και τις κλεινω μια μια συμβαινει σε καποιον αλλο;
  6. chris1974

    OnePlus 12

    Σημερα παρελαβα και εγω απο Κωτσοβολο το μαυρο με τιμολογιο λιγο που το ανοιξα γιατι δεν προλαβα λογω δουλειας πρωτη εντυπωση ειναι αριστη ποιοτικο ελαφρυ οθονη χαρμα οφθαλμων παει σφαιρα οσες εφαρμογες μπορεσα να ανοιξω δεν ειχα θεμα τωρα για την καμερα δεν προλαβα να την δω τι λεει αλλα πιστευω θα μεινω ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.
  7. chris1974

    OnePlus 12

    Ωχ μη λετε τετοια🤫😁γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω τωρα που θα βγει και το καινουριο ρολοι τις oneplus και λεω να το χτυπησω και αυτο.
  8. Εγω σκεφτομαι να το παρω αλλα αξιζει ειμαι σε διλλημα αυτο η oneplus 12 η να περιμενω κατι μακρινο το 9αρι προς το τελος του χρονου γιατι οτι παρω εχω σκοπο να το κρατησω αρκετα.
  9. Επιτέλους έγινε ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου χτες δεν είδα καμία αλλαγή αλλά έγινε όπως πρέπει να γίνεται κανονικά τώρα σε τρεις μήνες πάλι ελπίζω τότε να πάρουμε και την 14.
  10. Για να δούμε θα δώσει ενημέρωση ασφαλείας και να διορθώσει και τίποτα θεματάκια που μπορεί να έχει το λογισμικό τώρα που μπήκε ο καινούργιος μήνας γιατί τελευταια φορα που έδωσε ήταν ο Νοέμβριος από τότε έχω να δω μου φαίνεται ότι μας ξέχασε, καλα για android 14 δεν το συζηταμε εχουμε πολυ καιρο ακομα προς το καλοκαιρι και αν,ηλπιζα οτι κατι θα αλλαξει αλλα ειναι πολυ πισω δυστυχως μονο το ονομα εχει γιατι στην ουσια η Lenovo κανει κουμαντο που ειναι και η μητρικη εταιρεια η οποια δεν φημιζεται κιολας για το συγκεκριμενο θεμα τελος παντων ιδωμεν!!!
  11. Ξέρουμε κάθε ποτέ δίνει ενημερώσεις ασφαλείας η Motorola κάθε 3 η κάθε 2 μήνες γιατί κοίταξα έχει να ενημερωθεί από τον Νοέμβριο.
  12. Τελικά ούτε εμένα κάνει hotspot ενώ βρίσκει τον υπολογιστή δείχνει ότι έχει συνδεθεί αλλά δεν μπαίνει σε καμία ιστοσελίδα το έκλεισα το ξανά άνοιξα αλλά τίποτα φαίνεται ότι είναι παρτίδες και παρτίδες τηλεφώνων που έχουν τα θέμα με το hotspot
  13. Καλησπερα και χρονια πολλα!Να ρωτησω μπορω καποιες εφαρμογες τις samsung που δεν τις θελω να τις διαγραψω το ρωταω γιατι δεν εχω samsung απλως αν παρω καποια στιγμη να ξερω γιατι καποιες τις θεωρω αχρηστες.
  14. Πάντως πιστεύω ότι την 14 έκδοση θα την πάρει τον ερχόμενο Απρίλιο γιατί κάπου εκεί δίνει τις αναβαθμίσεις μακάρι να το αλλάξει και να την δώσει νωρίτερα.
  15. Δεν το ξερω το realme αλλα το μοτορολα ειναι πολυ καλο ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει πολυ καλη οθονη φωτεινη oled γρηγορο δεν λαγκαρει ειναι pure android σημαντικο για μενα καμερες καλες ειδικα την νυχτα εχει πολυ καλη αποδοση που εχω δοκιμασει γενικα για τα λεφτα του ειναι τελειο για μενα αξιζει.
  16. Όποιος ενδιαφέρεται για θήκη εγώ έχω πάρει αυτή είναι καλή προστατεύει επαρκώς το τηλέφωνο και κάθεται πολύ καλά https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CJ4JGFV2?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
  17. Επιβεβαιωνω και εγω κανενα προβλημα μετα το τελευταιο update ολα λειτουργουν αψογα,μπραβο στην μοτορολα που δινει προς το παρον στην ωρα τους ολες τις ενημεωσεις ασφαλειας,αντε σιγα σιγα να δωσει και την ενημερωση λογισμικου το 14.
  18. Πρωτες εντυπωσεις το τηλεφωνο ειναι αψογο δεν κολλαει ρολαρει πολυ ωραια δεν λαγκαρει,η οθονη πολυ φωτεινη, χρωματα τελεια,μπαταρια κτηνος κραταει εγω που παιζω και παιχνιδια και ιντερνετ με βγαζει μια μερα ανετα καμερα καλη οχι κατι ιδιαιτερο αλλα για μενα μια χαρα με λιγα λογια ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα του ειναι τελειο και το κυριοτερο για μενα stock android.
  19. Καλησπέρα και απο μένα!Σήμερα παράγγειλα το εν λόγω κινητό σε μαύρο από public απο την πρώτη στιγμή που το είδα λέω αυτό ειναι,μου αρέσει πολύ σαν συσκευή και με όλα αυτά που έχω διαβάσει ελπίζω να το ευχαριστηθώ και να μην το μετανιωσω,μολις παραλάβω θα πω εντυπώσεις.
  20. Το θεμα ειναι θα δουλευει σωστα εδω στην Ελλαδα η θα εχει τα ιδια προβληματα με το 7 pro;
  21. Όχι κινητό μιας εβδομαδας καινούργιο αγορασμένο από γνωστή μεγάλη αλυσίδα.
  22. Παιδιά εγώ όταν φορτιζω το κινητό ενώ λέει ας πούμε παράδειγμα ότι βρίσκεται κατα την φόρτιση στο 86% μόλις το βγάζω από την πρίζα δείχνει στο 95% δηλαδή δεν συμβαδίζει αλλά λέει κατα την φόρτιση αλλά όταν το βγάζω συμβαίνει σε κανένα αυτό;
  23. Να ρωτησω που βρισκεται στις ρυθμισεις για να βγαλω την αναζητηση απο την κεντρικη οθονη;
  24. Όσοι έχετε Vodafone τέλος το 3g στις κλήσεις δηλαδή το Η+δεν εμφανίζεται πλέον αυτό βλέπω όταν παίρνω τηλέφωνο η με παίρνουν αλλά δεν έχω πρόβλημα με τις κλήσεις όλα καλά.
  25. Ναι με φυσικη sim ειμαι στην vodafone και χωρις ρουτ δεν εχω θεμα με το κινητο οσο καιρο το εχω.
×
×
  • Create New...