Jump to content

vaggefvaggef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggefvaggef

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 3

vaggefvaggef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα στην παρεα.εχω το παρακατω προβλημα.οταν ψαχνω σταθμους στο ραδιο σε συγκεκριμενη συχνοτητα (102,5) σταματει να δουλευει και απενεργοποιειται.το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος?
  2. Δεν διαβαζω και τις καλυτερες κριτικες. Κριμα γιατι το περιμενα πως και πως.
  3. Τελικα βρε παιδια τους χαρτες των here maps κτλ τους εχουμε;εαν παω αυριο και αγορασω το 640 και δεν επιλεξω backup απο προγενεστερο αντιγραφο θα μπορεσω να τος κατεβασω και την υπολοιπη πλατφορμα;;;;;ενδιαφερομαι για 950 αλλα αποτελει σοβαρο αποτρεπτικο παραγοντα. Εαν επιλεξω προγενεστερο αντιγραφο θα τους κατεβασω κανονικα;ευχαριστω προκαταβολικα.
  4. Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω οσοι αγορασαν το 6s απο το 6 που ειχαν αισθανονται οτι αγορασαν το ιδιο τηλεφωνο;αντιλαμβανονται την διαφορα μεταξυ τους στην πραξη; Εχω την δυνατοτητα αντικαταστασης του 6 με 6s και θα ηθελα την γνωμη σας!!!!!!
  5. Δεν βλεπω να ξαναρχονται οι χαρτες here κτλ. Η microsoft δεν εχει παρει θεση ακομα.
  6. Τελικα τι εγινε βρε παιδια;το συνολο των here maps εμφανιστηκε ξανα στο store?για να ξερω εαν θα το παραγγειλω.
  7. Και φυσικα η πλατφορμα των HERE MAPS κτλ εξακολουθει να μην υπαρχει.
  8. Δεν νομιζω οτι με τετοιου τυπου αντιγραφες θα δελεασει χρηστες του here κτλ να την προτιμησουν. Ελπιζω να επιστρεψει γρηγορα στο store η πλατφορμα των χαρτων.
  9. Μακαρι. Σαν πακετο ειναι οτι καλυτερο μπορω να φανταστω. Με καλυπτει πληρως. Ελπιζω να μην αργησει η κυκλοφορια του.
  10. Καλημερα. Τα HERE maps και drive εχουν αφαιρεθει απο το store. Τα ξεχναμε λοιπον;;;;και ηθελα να το παρω το κινητακι.
  11. Καλησπερα στην παρεα. Την δευτερα φευγω για παρω. Γνωριζει κανενας για επαρκεια δικτυου 3G 4G κτλ;;;;;;περιοχη ναουσα. Ευχαριστω.
  12. Οφειλω να ομολογισω οτι η καλυψη 3g/4g βελτιωνεται. Αθηνα λουτρακι μονιμα 3g και στο λουτρακι 4G. Πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε τιποτα........
  13. Καλησπερα. Υπαρχει καποια εφαρμογη για να κατεβαζω video απο το youtube και να τα βλεπω αργοτερα offline?οποιες εφαρμογες ειχα (itube ,downloader κτλ ) με τους νεους ορους χρησεις του youtube δεν κατεβαζουν πια........
  14. Σιγουρα αλλα παρατηρησα οτι με το 4G ενεργο η φωνη του συνομιλητη ακουγεται καμπανα!!!!!!!
×
×
  • Create New...