arisdemijr Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Φίλοι μου το παρήγγειλα και γω την Πέμπτη προχτές από το to2c.com... Έβαλα shipping με EMS και ήθελα να ξέρω αν κάποιος είχε βάλει επίσης EMS να μου πεί εάν είναι όντως τόσο γρήγορη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drade Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 εγω απο http://www.oppomart.com http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html Yellow http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/torras-aluminum-frame-bumper-cover-for-oneplus-one.html Black http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/nano-anti-burst-tempered-glass-protective-film-for-oneplus-one.html Προστασία οθόνη. Ολά μαζί 28€ με μεταφορικα αποστολη απο Σινγκαπούρη 15 μερες με singpost ποιοτικά φαίνονται αλλά ακριβούλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Εν αναμονή και εγώ να παραλάβω από to2c.com (Δε περνάνε οι ρημάδες οι μέρες...!!!) και για να κατευνάσω την πείνα μου για το κινητό, προσπαθώ να το εξοπλίσω όσο καλύτερα μπορώ. Παρήγγειλα ήδη μια πράσινη θηκούλα από oppomart.com που πολύ μου άρεσε. Η προστασία οθόνης θεωρείται σημαντική? Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού της οθόνης? Συνήθως εγώ δε βάζω στα κινητά μου τίποτα γιατί μου χαλάνε την αίσθηση με το κινητό, αλλά τα μεταφέρω σε θήκες τύπου pouch. Ποια προστασία οθόνης θεωρείτε καλύτερα και λιγότερο αισθητή κατά τη χρήση του κινητού? Και δεν έχω καταλάβει αυτό το tempered glass που γράφετε μερικές σελίδες πιο πίσω είναι οι ζελατίνες αυτές? Και με ποιο τρόπο τις τοποθετείτε ώστε να μην δημιουργούνται οι εκνευριστικότατες φουσκάλες στην οθόνη...?!!!! Edited July 26, 2014 by kdami4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 σε 12 μέρες το πολύ θα το έχεις. εγώ 10/7 είχα κάνει την παραγγελία, 22/7 το είχα στα χέρια μου απο merimobiles. Σε λίγο θα ανεβάσω review. Εγώ παρήγγειλα 16/7 από to2c.com με singapore post. Δε νομίζω να κάνει 12 μέρες μόνο και να μου έρθει τη Δευτέρα. Ακόμα εμφανίζεται despatched to overseas. Όσο πλησιάζουμε και στον Αύγουστο και ξεκινούν και οι άδειες στο Ελλάδα... Υπολογίζω καμιά 10αριά μέρες ακόμα και βλέπουμε...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παίδες τωρα μου ήρθε ερώτηση αν γνωρίζεται,εμεις που τα πήραμε με invite απο opo,δεν επρεπε να μας δωσουν απόδειξη στο πακέτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παίδες τωρα μου ήρθε ερώτηση αν γνωρίζεται,εμεις που τα πήραμε με invite απο opo,δεν επρεπε να μας δωσουν απόδειξη στο πακέτο? Μπορείς να την κάνεις download από το store account Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παίδες τωρα μου ήρθε ερώτηση αν γνωρίζεται,εμεις που τα πήραμε με invite απο opo,δεν επρεπε να μας δωσουν απόδειξη στο πακέτο? Εμπα στο store account σου και εκτυπωσε το invoice που εχεις κανει παραγγελια. Αλλωστε εαν παθει κάτι το τηλεφωνο αυτο θα τους στειλεις σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα πριν 1 εβδομαδα περιπου. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Είχα υποσχεθεί στην παρουσίαση του τηλεφώνου οτι θα δώριζα μια πρόσκληση στο φόρουμ όταν με το καλό μου έρθουν. Αν και ήθελα να το κάνω μέσω της επίσημης οδού του φόρουμ, δυστυχώς ο Mythozz μάλλον πηζει και δεν μου εχει απαντήσει ακόμη οπότε πηρα την απόφαση να το κάνω εγω, μόνος μου. Για να γίνει σωστά η διαδικασία, και επείδή ο χρόνος είναι περιορισμένος για να γίνει claim η πρόσκληση, θα το κάνω ως εξης: - οποιος απαντήσει στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι τον αριθμό 50 (δηλ τα πρώτα 50 σχόλια) μπαινει σε δική μου κληρωσούλα - γιατί οι πρώτοι 50: γιατι θα κοιτάξω και εάν υπάρχει διπλό σχόλιο από κάποιον θα αποκλείεται αυτόματα (και αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να δώ 50 σχόλια ένα προς ενα...) - η κλήρωση θα γίνει με to http://www.random.org/integers/ για να βγεί ο τυχερός. - η κλήρωση θα γίνει Δευτέρα πρωί μετά τις 8:00 ώρα Ελλάδος με όποια σχόλια υπάρχουν μέχρι εκέινη την ώρα. Ευελπιστω στην κατανόηση όλων οτι δίνω μια δωρεάν προσκληση για το 64GB Oneplus One Sandstone και οτι δεν επιθυμώ τίποτα σε επιστροφή. Επίσης είναι λόγω καλης θέλησης οπότε παρακαλώ την κατανόηση σας σε οτι έχει να κάνει με τη διαδικασία καθώς και με την ισχύ της προσκλησης (έχουν μείνει 5 ημέρες την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, ελπίζω να μην αλλάξει τίποτα μέχρι τη Δευτερα). :) Για όσους δεν γνωρίζουν: για να παρεις την international εκδοση του τηλεφώνου χρειάζεσαι πρόσκληση από την Oneplus... οποιο κατάστημα πουλαει (Κινέζικο κατάστημα κυρίως) πουλάει την Κινέζικη έκδοση του... εγω πηρα τη δική μου πρόσκληση και 3 προσκλησεις να μοιραστώ - τη μία από τις οποίες δίνω εδω... Edited July 27, 2014 by kostas73 διευκρίνιση για το τι είναι η "πρόσκληση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 για οποιον ενδιαφέρεται δίνω μια πρόσκληση δωρεάν για το Oneplus One κατευθείαν από την Oneplus. λεπτομέρειες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5529575#post5529575 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τι ειναι αυτή η πρόσκληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 όμορφη κίνηση για την εποχή μας μπράβο φίλε μου ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τελειο δωρο !!καλη επιτυχια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 σε ευχαριστουμε πολυ για την κινηση σου. να σαι καλα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dev_dev Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 ευχαριστούμε, για την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να είσαι καλά. Σε ευχαριστούμε. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μπραβο για την κινηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μεσα και εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstrom650 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστούμε πολύ.Καλή επιτυχία σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλη μας επιτυχια Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλη επιτυχία σε όλους (πέτυχα και τον τυχερό αριθμό)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTOSMAN Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μπράβο για τη κίνησή σου! Ελπίζω να είμαι ο τυχερός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστω γιατην ευκαιρια. Καλη επιτυχια σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts