Jump to content

vstrom650

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vstrom650

  1. Οπότε δεν είναι πρόβλημα της οθόνης.Ευχαριστώ πολύ Πάνο.
  2. Ξαναρωτάω.Έχετε ghosting όταν μπαίνετε στο μενού;Παραθέτω εικόνες...
  3. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι φυσιολογική η ύπαρξη σκιάς,σαν ghosting,όταν μπαίνεις στο menu.Το κάνουν και τα δικά σας;
  4. Καλή τύχη να έχουμε.Πολύ καλό κινητό!
  5. Ύστερα από αλλεπάλληλες προσπάθειες το κινητό αναστήθηκε εν μέρει.......Ενώ όλα δούλευαν μια χαρά με την rom του kandilak (τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα) και ύστερα από χρήση περίπου για μία ώρα σταμάτησε να αποκρίνεται το touch.Όποιες ιδέες ευπρόσδεκτες.
  6. Δυστυχώς,ενώ φλασάρεται επιτυχώς το τηλέφωνο και με τις δυο περιπτώσεις εξακολουθεί να κάνει bootloops:(
  7. Στο καλό κινητό όταν πατάω vol+ και pwr γράφει λίγο μετά την δόνηση 'Have been in factory mode' και μετά από λίγο δείχνει της εντολές του recovery σε κινέζικα.Στο δικό μου γράφει λίγο μετά την δόνηση 'Have been in factory mode' και ύστερα ξεκινάει τα bootloop.Επίσης όταν πατάω vol- και pwr γράφει λίγο μετά την δόνηση 'Have been in meta mode'και ύστερα ξεκινάει τα bootloop.Υπ'όψιν το κινητό δεν ήταν root και απλά είχε κάποια multilanguage rom vibe ui 2.0,αλλά δεν ξέρω ποια ήταν.Όταν πατάω Vol+ Vol- και Pwr εμφανίζεται μετά την δόνηση το logo της Lenovo και μετά ........μάντεψε........ bootloops:cry::cry:
  8. Βεβαίως,την είδα την απάντησή σου κι ευχαριστώ όλους εσάς που βοηθάτε.Δεν έχω TWRP περασμένο και στο recovery μπαίνει με vol+ και pwr πατημένο.Το δοκίμασα σε κινητό φίλου που αγοράστηκε από το ίδιο e-shop γιατί στο δικό μου κάνει bootloops.Bootloops επίσης κάνει όταν το συνδέσω στον φορτιστή,δεν δείχνει δηλ.να φορτίζει.Την μπαταρία την φορτίζω σε άλλο κινητό φίλου.
  9. Το κινητό δεν μπαίνει σε recovery και κάνει συνέχεια bootloop(εμφανίζεται το logo της Lenovo και μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση)Δεν έχει custom recovery,δεν εμφανίζεται ούτε το stock recovery κι όταν το συνδέεις με το pc ακούγεται προσωρινά ο ήχος της σύνδεσης και δεν φαίνεται μόνιμα συνδεδεμένο.Υπάρχει τρόπος να του περάσω recovery απτην στιγμή που δεν είναι ούτε root;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Μπαταρία πουλάνε στα σκρουτζομάγαζα εκτός από ebay και ali αλλά μπορείς να δανειστής από κάποιον άλλο που έχει ίδιο κινητό με το δικό σου για να τσεκάρεις εάν δουλέψει......
  11. Παίδες μετά από επαφή του κινητού με θαλασσινό νερό και ύστερα από άνοιγμα και εσωτερικό καθαρισμό με electroclean το κινητό δεν bootάρει παρά μόνο ακούγεται η δόνηση στην εκκίνηση και παραμένει στο logo της lenovo.Λέτε να υπάρχει σωτηρία κι αν ναί με τί τρόπο;Περιμένω σκέψεις και προτάσεις.
  12. Προσπάθησε στο banggood και στο vickmall με χρήση όμως πιστωτικής,εκτός paypal.
  13. Το Gps είναι πολύ καλό κι έχει διπλό ταπ για ξύπνημα της οθόνης.Εχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με το hotspot,ενώ συνδέεται κανονικά με τις συσκευές να μην υπάρχει ανταλλαγή δεδομένων internet;
  14. Το dx tethering fix είναι εφαρμογή μόνο για rooted κινητά.Υπάρχει άλλη λύση για όσους δεν τα έχουν ρουτάρει προκειμένου να δουλέψει το hotspot;
  15. Παιδιά,κάνοντας hot spot το κινητό έχετε πρόβλημα στο να μην ανταλλάσονται δεδομένα ενώ οι συσκευές έχουν συνδεθεί μεταξύ τους;Μου έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα με τρία smartphones που έχουν android 5.0.
  16. Το USB ανταπτοράκι με τις ενδείξεις και την LCD οθόνη από πού το πήρες?
  17. Άντε με το καλό και καλή επιτυχία σε όλους!!!!
  18. Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το σήμα του κινητού.Έχει κανείς διαπιστώσει ασθενές σήμα όσον αφορά την ποιότητα σήματος στις κλήσεις;Για παράδειγμα συγκριτικά με ένα Elephone p6i σε χώρο με σχετικά ασθενές σήμα,το Elephone δέχεται κλήσεις ενώ αντιθέτως το Doogee δεν πιάνει καν σήμα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή?Το firmware που φοράει είναι το επίσημο 4.4.2.
  19. Ευχαριστούμε πολύ.Καλή επιτυχία σε όλους.
×
×
  • Create New...