Jump to content

Ayrton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ayrton

  • Ημ. Γέννησης 04/11/1976

Ayrton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή επιτυχία σε όλους. Χρόνια πολλά... και καλή Ανάσταση!
  2. Ayrton

    Sony Xperia C5 Ultra

    Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε ότι χρήση και αν του κάνω. 4G μόνιμα ανοιχτό, εκτός απο όταν μπάινω σπίτι, που ανοίγω wifi (Το οποίο επίσης το κλείνω μόνο όταν πέφτω για ύπνο). Με καμιά 40αρια καρτέλες ανοιχτές απο πίσω (ξεχναω να τα κλείσω... κακή συνήθεια που μου έμεινε απο το Zenfone), με GPS εννίοτε ανοιχτό, FB ανοιχτό, Messenger all the time on, Viber ανοιχτό, τώρα που σου γράφω, έχω 768MB διαθέσιμα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η διαχείριση μνήμης που κάνει. Y.Γ. ΡΕ παιδιά... άσχετο... αλλά εσείς βρίσκετε το C5 Ultra στης επιλογές για το Avatar του φόρουμ? ;-) Και αν ναι... πείτε μου πού.
  3. Ayrton

    Asus Zenfone 2

    Ε ναι.... μα εκεί υποτίθετε υπάρχει το πρόβλημα. (Atom 2.3)
  4. Ayrton

    Asus Zenfone 2

    Σήμερα απο σπόντα σέταρα το OTE TV GO στο Asus (έχω 2 κινητά, και είχα την εντύπωση ότι το σέταρα στο άλλο, καθώς το Asus δεν υποστηρίζει OTE TV GO). Και.... παίζει μια χαρά παιδιά!!! Οσοι δεν το βάζατε επειδή λέγανε ότι δεν παίζει.... βάλτε το.... μια χαρά και η εικόνα τέλεια!!!
  5. Καλή επιτυχία σε όλους!! Και μπράβο στον Δημιουργό!
  6. Ayrton

    Asus Zenfone 2

    Ετσι για την ιστορία.... κάτα πάσα πιθανότητα το νέο zen θα ανακοινωθεί στην Computex, Που γίνετε αρχές Ιούνη στην έδρα της!
  7. Ayrton

    Asus Zenfone 2

    Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου!! (Ειδικά στο pc, πάνω απο 10 χρόνια πλέον δεν έχω antivirus... και περιέργος δεν έχω πάθει τίποτα). Το ίδιο ακολουθώ και στο κινητό πλέον.
  8. Ayrton

    Asus Zenfone 2

    Δεν είναι απλά άσχετοι.... αστα να πάνε. Αφού σκέφτηκα να τους τρολλάρω... (πρέπει κι αλλος να το είχε σκεφτεί αν δεν απατώμαι)... να τους πάρω και να τους πώ, ότι εγώ το πήρα επειδή δεν είχε Ελληνικά!! Γενικός είναι απαράδεκτοι. Τους έχει πει πολύς κόσμος ότι έχει ελληνικά, αλλά δεν το αλλάζουνε. Είναι προφανές, ότι δεν έχουνε ανοίξει ούτε ένα ποτέ έστω για να το δούνε!!! Και τέλος..... Με γειές. Θα το καταευχαριστηθείς..... είναι απλά ΘΗΡΙΟ!!! Δεν νιώθει τίποτα!!!
  9. Ayrton

    Asus Zenfone 2

    Και εγώ, όπως όλοι όσοι αγοράσαμε απο eshop, θα σου επιβεβαιώσουμε ότι έχει ελληνικά και έχει την WW έκδοση. Μην ανησυχείς για τίποτα.
×
×
  • Create New...