Jump to content

kxanthop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    402
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About kxanthop

  • Ημ. Γέννησης 23/08/1978

kxanthop's Achievements

  1. Πρώην κάτοχος Honor 10, που πλέον αντικαταστάθηκε από ένα Mi 8. Νομίζω ότι είναι αισθητά καλύτερο σε όλα τα επίπεδα: φωτογραφία και video, επιδόσεις, αυτονομία, οθόνη, απόκριση δακτυλικού αποτυπώματος...Κατά τη γνώμη μου υστερεί μόνο στην ένταση του ήχου (αναφέρομαι στους ήχους κλήσης/μηνυμάτων ξυπνητηριού κτλ. γιατί η απόδοση σε μουσική μέσω ακουστικών είναι πολύ ικανοποιητική) και στο ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή σε ποιότητα HD, καθώς και HDR στο Netflix.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση! Νομίζω ότι είναι όλα στα πλαίσια του φυσιολογικού. Χθες έβλεπα ένα review του Mi8 από το techtablets, όπου περιγράφεται ως μικρό μειονέκτημα της συσκευής αυτό ακριβώς που βλέπω κι εγώ ( περίπου στο 1ο λεπτό). Καλή συνέχεια!
  3. Ναι, έχει να tempered glass, ωστόσο δε νομίζω ότι είναι αυτό που βλέπω. Το notch κάνει σχεδόν σκιά στην οθόνη. Να υποθέσω ότι το δικό σου δεν είναι έτσι, σωστά; Ευχαριστώ!
  4. Νέος κάτοχος Mi 8 και οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές. Εντυπωσιακά καλύτερο από το Honor 10 που είχα πριν. Ωστόσο, έχω μια απορία: το τηλέφωνο αγοράστηκε μεταχειρισμένο και παρατηρώ ότι το panel μοιάζει να είναι μερικά χιλιοστά πίσω από το τζάμι της οθόνης. Είναι ιδιαίτερα εμφανές στο notch που φαίνεται να είναι πάνω από την οθόνη. Συμβαίνει σε όλους ή είναι προβληματικό το δικό μου; Ευχαριστώ!
  5. Καλημέρα! Έχει κάνει κάποιο μέλος τη μετάβαση από το Mi A1 στο 6 Pro Plus; Ποιες είναι οι εντυπώσεις; Ευχαριστώ!
  6. kxanthop

    Honor V9

    Νομίζω ότι η αναβάθμιση εξαρτάται κι από τη SIM, που υπάρχει στη θέση 1. Όταν επέστρεψε το κινητό από το service, έφερε την έκδοση λογισμικού 183 και κατά τα λεγόμενα των τεχνικών η μητρική που είχε τοποθετηθεί ήταν γερμανική. Υποψη ότι το κινητό αγοράστηκε από ν Ελλάδα και είναι unbranded κι έχω 2 sim: μια ελληνική (Vodafone) και μια ενός ιταλικού παρόχου (ΤΙΜ). Έκανα πολλές φορές αναζήτηση ενημερώσεων, έχοντας την ελληνική sim στη θέση 1 και την ιταλική στη θέση 2 ή και χωρίς καμία sim στο tray, αλλά δεν προέκυπτε αναβάθμιση. Όταν, όμως, αντέστρεψα τη θέση των sim (ιταλική στη θέση 1 και ελληνική στη 2) αμέσως μου προτάθηκε η αναβάθμιση στην 189 και ακολούθως στην 360. Τώρα έχω την 360 και φαίνεται να λειτουργεί άψογα.
  7. kxanthop

    Honor V9

    Καλησπέρα και πάλι! Το κινητό επέστρεψε από το service με καινούργια οθόνη και μητρική. Η λήψη wifi έχει βελτιωθεί αισθητά, ενώ νομίζω ότι και η εστίαση είναι καλύτερη. Το θέμα που έχω τώρα είναι ότι το τηλέφωνο είναι στην έκδοση Β183 του λογισμικού και δε βρίσκει ενημέρωση ούτε για την Β189 που ήδη είχα εγκαταστήσει πριν το στείλω στο service. Επικοινώνησα με το service και μου είπαν ότι έβαλαν "γερμανική" μητρική, όπως και η προηγούμενη που είχα. Υπάρχουν άλλα μέλη που είναι ακόμα στην B183; Θυμάμαι ότι όταν είχα το LG G4, μετά τη βόλτα του στο service για αντικατάσταση μητρικής λόγω bootloop, είχε πάψει να λαμβάνει ενημερώσεις ΟΤΑ και δε θα ήθελα να συμβαίνει το ίδιο κι εδώ. Ευχαριστώ πολύ!
  8. Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη των σοφών για ένα θέμα που προέκυψε σήμερα: δε λειτουργεί το led για τις ειδοποιήσεις των Gmail, WhatsApp και viber. Απεναντίας, στις αναπάντητες κλήσεις και κατά τη φόρτιση ανάβει κανονικά. Έλεγξα τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων και όλα φαίνεται να είναι ενεργοποιημένα, ενώ έκανα κι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δίχως συγκλονιστικά αποτελέσματα. Η ROM είναι ενημερωμένη, δίχως καμία απολύτως τροποποίηση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  9. kxanthop

    Honor V9

    Ευχαριστώ πολύ. Σήμερα ανακάλυψα και κάποια ανοιχτόχρωμα σημεία στην οθόνη, οπότε επικοινώνησα με το service και θα κάνει μια επίσκεψη. Για να δούμε!
  10. kxanthop

    Honor V9

    Νεός κάτοχος του κινητού εδώ και μερικές ημέρες και μου φαίνεται εξαιρετικό. Εϊναι, βέβαια, και η πρώτη συσκευή τέτοιας κατηγορίας που περνάει από τα χέρια μου, ωστόσο οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Αντιμετωπίζω δύο προβλήματα, για τα οποία θα ήθελα η γνώμη των σοφότερων: 1) Σε ορισμένα σημεία του σπιτιού, παρότι η ισχύς του σήματος wifi είναι υψηλή, το κινητό αδυνατεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Στο ίδιο σημείο, καμία άλλη συσκευή δεν έχει πρόβλημα. 2) Η εστίαση κατά τη λήψη video είναι συχνά προβληματική, ακόμα και με αντικείμενα τα οποία παραμένουν ακίνητα. Σα να δυσκολέυεται να εστιάσει. Τo κινητό τρέχει την έκδοση Β189 του λογισμικού (ακόμα δεν έλαβα android 8 OTA). Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  11. Ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα πρέπει να ψάξω και διαφορετικό, παρόλο που μου αρέσει πολύ.
  12. Καλησπέρα, θα μπορούσα να ζητήσω τη γνώμη των χρηστών σχετικά με την αυτονομία της συσκευής; Σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο, αλλά προβληματίζομαι με την αυτονομία. Ποια είναι η γνώμη σας; Βγαινει η μέρα και με τι χρήση; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη εάν ανακυκλώνω ερωτήματα!
  13. Καλημέρα! Κι εγώ εδώ και 2 εβδομάδες χρησιμοποιώ την ίδια ROM και οι εντυπώσεις είναι αντίστοιχα θετικές. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η λειτουργία hotspot: ενώ ο υπολογιστής συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο που δημιουργεί το τηλέφωνο, δε λαμβάνει internet. Το ίδιο συμβαίνει και με USB ή bluetooth tethering. Παρατηρήσατε παρόμοια προβλήματα; Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι η Nougat ROM του cuoco δεν είναι απόλυτα συμβατή με την έκδοση C103 του τηλεφώνου, όπως και ότι η JUI 7.1, στην οποία βασίζεται η custom rom, είναι χειρότερη από την αντίστοιχη για τη C106.
  14. Καλημέρα! Εξετάζω την αγορά της έκδοσης 3/64GB, αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το μέγεθος της RAM. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Cool1, με 3 GB RAM και συχνά μένω με περίπου 500MB ελεύθερης RAM (τρέχοντας Gmail, Chrome με 7-8 παράθυρα, moon+ reader, Viber, WhatsApp, Skype, Nova launcher) και εμφανίζονται κάποια lags. Δε θα ήθελα να έχω παρόμοια προβλήματα στο καινούργιο τηλέφωνο, αλλά ενδέχεται το πρόβλημα να προκύπτει από τη ROM κι όχι από το hardware. Ποια είναι η γνώμη σας; Επισης, αξίζουν τα 30€ διαφοράς του mi5s συγκριτικά με το mi5; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  15. Καλημέρα συνφορουμίτες. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την προσεχή αγορά μου. Διαθέτω ενα budget έως 250€ και στοχος ειναι οι όσο το δυνατό καλύτερες επιδόσεις (εχω το cool1 με τον Sd652 και 3/32 GB μνήμης και παρότι δε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές συχνά εμφανίζει κάποιες καθυστερήσεις στην απόκριση), η σταθερότητα και αναβαθμισιμοτητα του λογισμικού, η καλή ποιοτητα κατασκευής και αυτονομια που να αρκεί για μια ημέρα αρκετής χρήσης. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μέγεθος της οθονης, αν κι εν όψει του καλοκαιριού, ενα λίγο μικρότερο κινητο ίσως να ήταν πιο εύχρηστο. Με τα δεδομένα μου, νομίζω οτι τα xiaomi ειναι η πιο λογική επιλογή, αλλα με προβληματίζουν λίγο τα 3GB ram (μου φαίνονται λίγα, τρομάρα μου) και δε ξέρω εαν πρέπει να επιλέξω το 5 ή το 5s. Σε επίπεδο hardware, μου φαίνεται εξαιρετικό το Ζuk Z2 pro, ωστόσο ειναι λίγο παρατημένο απο τη Zuk. Το x820 ειναι απο τις παλιές μου αγάπες, αλλα φοβάμαι μήπως κι αυτο σταματήσει να υποστηρίζεται απο τη Leeco (δε ξέρω εαν αυτο εχει ήδη συμβεί). Κρίνοντας, βέβαια, απο τις σελίδες του νήματος, μάλλον εχει ήδη πολλούς ενεργούς χρήστες, κατι που δεν μπορεί να ειπωθεί για το Zuk. Ποια ειναι η συμβουλή της κοινότητας; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...