Jump to content

arisdemijr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arisdemijr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

arisdemijr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. είναι διαθέσιμο το update, αλλά όταν πάω για install με πάει στο μενού για να κάνω apply update. Δεν θα έπρεπε να γίνει αυτόματα?ή μήπως είναι κάποια ρύθμιση?
  2. Εχω ξαναρωτήσει το ίδιο κάποιες μέρες πριν.Αναλυτικά με την 25r έχω αυτονομία 24 ωρες με 6 σχεδόν ωρες on-screen time...το wifi μονίμως ανοιχτό...Στην 33 είναι αντίστοιχη η κατάσταση?
  3. διορθωθηκε το πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας?
  4. Μου έχει έρθει το update σε 30...Δεν το έχω κάνει ακόμα λόγω του προβλήματος με battery life. Το πρόβλημα δέν έχει διορθωθεί ε?
  5. οταν κάνω το extract μου βγάζει οτι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.Δοκίμασα να κάνω extract κάπου αλλού και γίνεται κανονικά... ???
  6. διορθωνοντας το πρόβλημα με την ενδειξη χωρητικοτητας, γίνεται και reset στο κινητό?
  7. ρε συ...δεν καταλαβαίνω. στο σημείο: "Then run console (cmd.exe) in windows (Start -> Run -> Cmd.exe (enter)) type this: cd "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data" type this: fastboot" μου εξηγείς βήμα βήμα τι κάνεις?ανοίγω το console, αλλά εκεί γράφει "C:\Users\το όνομά μου>", οπότε πού γράφω το "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data"?
  8. ρε παιδιά λίγη βοήθεια... ακολουθω τον οδηγό του efrai για την εγκατάσταση του τελευταίου update και στο βήμα 4 κάνει abort installation...η μόνη διαφορά μας είναι οτι το δικό μου μου το στείλανε με root... Ξέρει κανείς?
  9. Καλησπέρα φίλοι, Μετα απο 12 μέρες απο το to2c.com με EMS shipping επιτέλους το έχω στα χέρια μου.Υπέροχο φαίνεται. -Καμία κιτρινίλα -Έχουν κάνει λάθος και σε μένα και αντί για 64Gb δείχνει 12,οπότε το fixάρω αύριο. -Το δεύτερο update δεν το έκανε,οπότε και αυτό θα με απασχολήσει για λίγο. !!!!Θερμαίνεται πολύ γύρω απο την camera μετά απο μία ωρα χρήσης.Να ανησυχήσω? !!!!
  10. Ρε παιδιά...σήμερα στις 13:35 status: "Handover to airline"...με EMS η παραγγελία από to2c.com ...γνωρίζει κάποιος πότε θα το έχω?
  11. Φίλοι μου έχω παραγγείλει απο την προηγούμενη Πέμπτη απο to2c.com.Με EMS το έχω παραγγείλει όπου έλεγε 6-12 μέρες. Σήμερα στις 10:30 εμφάνισε "pending shipment from shipper" και status "trasporting".Το είχε κάποιος αγοράσει απο εκέι με EMS shipping να μου πεί πόσες μέρες μπορεί να θέλει ακόμα?
  12. Φίλοι μου το παρήγγειλα και γω την Πέμπτη προχτές από το to2c.com... Έβαλα shipping με EMS και ήθελα να ξέρω αν κάποιος είχε βάλει επίσης EMS να μου πεί εάν είναι όντως τόσο γρήγορη...:D
  13. Ότι πιθανότατα θα πάθει το ίδιο κάποια στιγμή....
×
×
  • Create New...