Jump to content

depmode

Members
  • Δημοσιεύσεις

    517
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by depmode

  1. Και σε μένα εδώ και καμία πέντε μέρες. Δεν την περνάω γιατί διαβάζω αρκετά και σοβαρά bugs με το wifi και υποβαθμισμένη ποιότητα στις κάμερες. Αν κάποιος έχει περάσει ας μας πει τις εντυπώσεις του.
  2. Ωραία εφαρμογουλα για να τσεκαρουμε διάφορα. Εγώ ήθελα να δω την κατάσταση της μπαταρίας μετά απο ένα χρόνο χρήσης. 89% health, όχι και τόσο καλά αν σκεφτείς ότι έχει κάνει γύρω στους 130-140 κύκλους. https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-diagnostic/oneplus-diagnostic-1-0-0-191008200109-1816f85-release/oneplus-diagnostic-1-0-0-191008200109-1816f85-android-apk-download/
  3. Παρηγγειλα και εγώ από 2 διαφορετικούς πωλητές αν και δεν νομίζω να έχουν διαφορές. Επίσης, πήρα και 2 mocolo που τα βρήκα σε προσφορά. Απ'ότι κατάλαβα, όλα μα όλα τα τζαμάκια (εκτός dome που κάνει ένα σπάσιμο κάτω από το ηχείο) είναι το ίδιο απλά rebranded. To κακό είναι ότι μερικά έρχονται χωρίς τη ζελατίνα από πίσω, άρα πριν την τοποθέτηση θέλει προσεκτικό καθάρισμα. Αν έχεις βρεί κάποιο που σίγουρα είχε ζελατίνα πισω, θα ήθελα link. Εγώ είχα πάρει της whitestone. To έβγαλα λόγω service και είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω ξανά αλλά δυστυχώς μου έσπασε στο καθάρισμα. To δευτερο τζαμάκι που δοκίμασα μετά απο dome, ήταν αυτό https://www.amazon.co.uk/G-Color-Fingerprints-Compatible-Pro-Lifetime-Replacement/dp/B07RVF2NBT To πήρα όταν ήμουν Αγγλία για δουλειά. Ποιοτικά είναι ίδιο με το mocolo. Πήρα λοιπόν το frame απο το dome, έξυσα κάποια μέρη ώστε να ταιριάξει το τζαμάκι της G-Color (και άρα όλα τα υπόλοιπα) και το πέρασα εκεί, με το δεύτερο μπουκαλάκι από το dome που μου είχε μεινει. Περάστηκε τέλεια, αλλά σε 3 μέρες ξεκίνησε το λεγόμενο spider web:mad: To έβγαλα, το καθάρισα και το ξαναπέρασα με την κόλλα από το G-Colour (ίδια με όσες έχει στο Aliexpress, mocolo κτλ, τουλάχιστον σε εμφάνιση). Αυτή τη φορά ακολούθησα νέες οδηγίες όσον αφορά το curing της κόλλας. 15" μόνο τα πλαϊνα, καθάρισμα και μετά ενα 5λεπτο παντού. Αποτέλεσμα τέλειο. Δυστυχώς, λόγω εκ νέου service το έβγαλα και αυτό. Μόλις γυρίσει θα βάλω το mocolo. Τέλος, αυτό που παρατήρησα είναι ότι η κόλλα της whitestone όταν αφαίρεσα το τζαμάκι ήταν σαν τζελ πάνω στο τζαμάκι και αφαιρέθηκε πιο εύκολα, αλλά ίσως για αυτόn τον λόγο ξεκίνησε το spider webbing. Λόγω του ότι σου λένε ένα λεπτό πάνω και ένα λεπτό κάτω με το uv light, η κόλλα δεν σκληραίνει αρκετά. Αντιθέτως, μόλις αφαίρεσα το G-color το τζαμάκι αφαιρέθηκε με τη μια και η κόλλα είχε γίνει ένα με το τζαμάκι και ούτε καν κολλούσε το δάχτυλο όταν το ακουμπούσες. Μόνο όταν άρχιζα να το καθαρίζω με αλκοόλη άρχισε να αφαιρείται η κόλλα, αλλά με πολύ δυσκολία. Άραγε πρέπει να συμβαίνει το πρώτο ή το δεύτερο για να είναι σωστό το curing; Η υφή του hydrogel είναι πολύ διαφορετική από το τζάμι; σε ρωτάω γιατί δεν έχω βάλει ποτέ, αλλά επειδή μου αρέσει η αίσθηση του πως γλυστράει το δάχτυλο στο χέρι δεν προτιμώ τέτοια films
  4. Δυστυχώς, για δεύτερη φορά σε ένα μήνα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Είχα στείλει τη συσκευή για επιδιόρθωση λόγω του ότι ακούγεται ένας ήχος σαν κλικ όταν πατάω σε ορισμένα σημεία της οθόνης. Μου επεστράφη με νέα οθόνη αλλά σε λιγότερο από μήνα έχω το ίδιο θέμα συν του ότι τώρα ακούγεται και άλλο κλικ από την πλάτη στο σημείο που είναι η λέξη OnePlus άρα σχεδόν πάντα λόγω του ότι εκεί πιέζει το δάχτυλο όταν χρησιμοποιείται το δαχτυλικο. Φεύγει πάλι για σέρβις. Ή είμαι πολύ άτυχος ή πολύ ψείρας ή και τα δύο.
  5. Ρε παιδιά σε όλους έχει έρθει update για 10.0.5? Σε μένα πάντως τίποτα.
  6. Απλώς ως συνέχεια του μηνύματος να αναφέρω ότι αλλάχθηκε οθόνη εντός εγγύησης. Συνολικά πήγαινε-έλα 3 μέρες!!!!! Αύριο παραλαμβάνω, ελπίζω όλα να είναι καλά.
  7. Το βίντεο δεν ειναι δικό μου, αλλά είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση και σε μένα. Να πω επίσης ότι κατά τη φυσιολογική πίεση που ασκεί κανείς για να σκρολάρει ή να επιλέξει κάτι στην οθόνη δεν παρατηρεί κάτι. Εγώ το παρατήρησα κατά λάθος βγάζοντας το από την τσέπη και πιάνοντάς το από το σημείο εκείνο με μεγαλύτερη πίεση από ότι συνήθως. Άρα πίσω...θύμησέ μου λίγο πόσες μέρες πήρε η όλη ιστορία μέχρι να σου το επιστρέψουν,
  8. Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα έναν θόρυβο σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=f_Z_ZWulLqM&feature=youtu.be Είναι μόνο από τη μέση και πάνω. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; στην αρχή νόμιζα πως μπορεί να ήταν το tempered glass, αλλά δυστυχώς παραμένει και μετά την αφαίρεσή του. Η οθόνη κατά τα άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να το στείλω πίσω ή μπορεί να μου το γυρίσουν με άλλα θέματα; η συσκευή είναι σε τέλεια κατάσταση κατά τα λοιπά και ποτέ δεν έχει πέσει @alextrela απότι θυμάμαι το είχες στείλει για αλλάγη οθόνης. Σουέβγαλε τίποτα κουσούρια μετά την επισκευή;
  9. Σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα το νέο update. Όλοι οι άλλοι το έχετε πάρει?
  10. Και εγώ και ένας φίλος έχουμε προβλήματα με τον proximity sensor. Ανάβει η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης. Επίσης εγώ έχω προβλήματα και με το WiFi. Ενώ είναι συνδεδεμένο το κινητό δεν ανοίγει σελίδες και βγάζει το θαυμαστικό στο εικονίδιο. Επανέρχεται με ανοιξε- κλείσε το WiFi. Γενικά σε εμένα πολλά θεματακια η 10. Περιμένω πως και πως νέο update και ξανά στήσιμο από την αρχή.
  11. Είναι bug του OnePlus slate font διάλεξε το Roboto και θα φτιάξει.
  12. Έχει καποια μειονεκτήματα η ενεργοποίηση των 90hz για όλες τις εφαρμογές και ιδίως για τη διάρκεια της μπαταρίας;
  13. Όλοι οι παραπάνω browsers όμως δουλεύουν στα 60hz. Μόνο αν κάποιος έχει κάνει force 90hz σε όλες τις εφαρμογές αξίζουν. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.
  14. Με τα screen off gestures που αναφέρω τί εμπειρίες έχετε; Για μένα στην pie ήταν πολύ πιο smooth και έπιαναν πάντα ακόμα και με λίγη πιεση. Τώρα πρέπει να πιέσω και να είμαι πολύ ακριβής στον σχηματισμό του γράμματος. Πχ χρησιμοποιώ το V για να ενεργοποιήσω τον φακό και ιδίως με αντίχειρα είναι πολλές οι φορές που δεν πιάνει.
  15. Παιδιά εγώ με την stable Android 10 έχω 2 κυρίως προβλήματα που δεν είχα πριν. 1. Οι φωτογραφίες στις επαφές έχουν χαμηλή ανάλυση. 2. Τα screen off gestures πιάνουν στο 50% και πολύ λεω, ενώ πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα.
  16. Δεν ξέρει κανείς σίγουρα. Ή διαφορές στη θερμοκρασία ή κάπως πιέστηκε το τζαμακι. Ζητηστε αντικατάσταση.
  17. Κάτι τέτοιο https://i.redd.it/ipwpgbz5k8d21.jpg ή όπως αυτό που ποσταρα πριν λίγες μέρες. https://ibb.co/SmmLjjx Η πρώτη περίπτωση δεν διορθωνεται. Η δεύτερη φτιάχνεται κάπως προσθέτωντας λίγη κόλλα. Σε όσους έχουν το προβλημα και είναι και λίγο τολμηροί υπάρχει και η δυνατότητα επανατοποθέτησης
  18. Το άφησες σε ήλιο ή υψηλή θερμοκρασία; Από ότι διάβασα συνήθως σε αυτό οφείλεται. Φωτό;
  19. Έσπασε ή έχει αρχίσει το αραχνιασμα? Και γω είχα πρόβλημα. Όχι τόσο έντονο και το ψιλοεφτιαξα και το χρησιμοποιώ ακόμα. Ταυτόχρονα ζήτησα αντικατάσταση από την Whitestone. Έφαγα άκυρο, μου λένε μιλά με το κατάστημα και ότι αυτοί αναγνωρίζουν μόνο τους επίσημους μεταπωλητές. Πήρα λοιπόν το κατάστημα και σχεδόν απαίτησα αντικατάσταση λόγω εγγύησης και σε μια βδομάδα είχα καινούργιο τζαμακι. 50αρικο για τζάμι έδωσες. Απαιτησε να τηρήσουν την εγγύηση.
  20. Μάλλον κανείς. Είναι νωρίς ακόμα. Εγώ μάλλον θα βγάλω το dome και θα το καθαρίσω και θα επιχειρήσω επανεγκατάσταση έτσι για πλάκα. Τώρα δεν έχω χρόνο. Ίσως κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Έχει πολλά βιντεάκια που δείχνουν πως να το αφαιρέσεις. Ψάξε για. "Remove dome glass"
  21. Συνεννόηση με το κατάστημα. Αν σου πουν δεν ξέρω, μα-μου, επέμεινε.
  22. Και γω έχω πάρει τζαμακι καβαντζα και όταν χαλάσει το whitestone θέλω να κάνω το ίδιο. Ενημέρωσε σε παρακαλώ για το αποτέλεσμα αν και όταν το κάνεις. Ταυτόχρονα για δες αν μπορείς να πάρεις αντικατάσταση από whitestone. Lifetime warranty υποτίθεται.....εγώ ακόμα περιμένω. Καλά που μου το θύμισες να στείλω κανένα mail αύριο.
  23. Τα πήρα και εγώ. Στις κλήσεις είναι μια χαρά αλλά στη μουσική τα βρίσκω λίγο πιο αδύναμα από ότι θα ήθελα. Π.χ. τα wired ακουστικά που συνδέω με ανταπτορα είναι σαφώς πιο δυνατά. Έχουν όμως εξαιρετική μπαταρία. Κρατάει άνετα 9 ώρες μουσική μπορεί και παραπάνω.
  24. Ακριβώς το ίδιο έπαθα και γω. Στη δική μου περίπτωση η φουσκάλα κόλλησε για κάποιες μέρες και μετά επανήλθε και δεν έφυγε ποτέ... Μακάρι σε εσένα να κάτσει.
  25. Παιδιά μπορούμε να έχουμε καμία φωτογραφία από το mocolo κυρίως τις άκρες για να δούμε πως είναι μετά από τη χρήση του περίπου ενός μηνός που το εχετε; Να σκεφτεί κανείς ότι το είχα και το άλλαξα για να πάρω το dome λόγω ευκολιας εγκαταστασης... Πάντως και το dome είναι πολύ ποιοτικό σαν γυαλί. Έχει κάτσει αρκετά καλα. Το μόνο που με προβληματίζει όπως είπα και πιο πάνω είναι η σκόνη και το χνούδι που μαζεύει γύρω γύρω. Ίσως να φταίει και η εγκατάσταση που έκανα με υπερβολικό καθάρισμα της κόλλας στις άκρες. Τέλειο δεν το λες με τίποτα και με τίποτα δεν αξίζει τα λεφτά του αν δεν είχε τον οδηγό. Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες. Στις δύο πρώτες φαίνεται μια χαρά, αλλά στις δύο τελευταίες φαίνονται τα προβλήματα με τη σκόνη και το halo υπό γωνία όταν πέφτει φως σαν μια γαλάζια δέσμη φωτός περιμετρικά του τζαμιού.
×
×
  • Create New...