Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. georgemv

    georgemv

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      3.789


  2. green dragon

    green dragon

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      140


  3. Fns1

    Fns1

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      118


  4. MIKU

    MIKU

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      4.357


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 21/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Θα την άφηνα μέσα εγώ. Καλύτερα να κάνεις factory reset πριν το φλασάρισμα, φλασάρεις, και κάνεις ένα επιπλέον factory reset από το μενού.
    3 points
  2. Γυμναστήριο alterlife εσωτερικός χώρος. Ό, τι πρέπει για συνοδεία στη γυμναστική 😅
    3 points
  3. Τα 600mb και 600λεπτα έληξαν τα μεσάνυχτα.Να δούμε αν θα ξαναμπούμε 1η του μήνα που έλεγε το μνμ αλλά δύσκολο το κόβω.
    3 points
  4. Υπάρχουν εξαιρετικά αξιοπρεπείς προτάσεις στο χώρο των Android. Sony, Moto, Asus αλλά βλέπεις είναι το hype...
    2 points
  5. Καλημέρα σε όλους. Η ανανέωση με 8 ευρώ σε κατάστημα nova ισχύει ακόμη; Αν ισχύει, ποιο πακέτο μπορείς να ενεργοποιήσεις; Εννοώ τι παροχές σε ομιλία και data έχει και αν δίνει και rollover αυτών που έχουν μείνει. Ευχαριστώ.
    2 points
  6. Πρώτη Μαρτίου δεν μπήκαν πάντως. Οπότε λογικά ούτε πρώτη Απριλίου θα μπουν.
    2 points
  7. Σήμερα επισκέφτηκα κατάστημα NOVA για την περίφημη ανανέωση από 8 ευρώ. Η υπάλληλος μου είπε ότι αυτή μπορεί να εισπράξει 8 ευρώ που θα μπούνε στο υπόλοιπό μου, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιήσει πακέτο. Θα πρέπει να περιμένω λίγα λεπτά μήπως το σύστημα μου ενεργοποιήσει το small compo. Αν γίνει έτσι θα μου έρθει ειδοποίηση. Φυσικά δεν ενεργοποιήθηκε κανένα πακέτο. Καμία ειδοποίηση δεν ήρθε. Έτσι έμεινα με 8 ευρώ υπόλοιπο και καμία ενεργοποίηση πακέτου. Επειδή οι παροχές μου έληγαν σήμερα και θα έχανα και το rollover, αναγκάστηκα να πληρώσω άλλα 8 ευρώ και αφού συμπλήρωσα 16 (- κάτι κρατήσεις ) ευρώ, ενεργοποίησα από μόνος μου το small compo και πήρα αυτά που έδινε + το rollover. Ηθικό δίδαγμα: Η ανανέωση των 8 ευρώ στα καταστήματά είναι ΜΟΥΦΑ.
    1 point
  8. αν το εμφανίζει στο τέλος είναι το sales code, το αγνοείς
    1 point
  9. Νομίζω πως όχι γιατί δεν αλλάζει το CSC έτσι για το S23 θες απλά την EUX, για το fold3 βάλε την COS (https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-z-fold-3/firmware/SM-F926B/COS/#SM-F926B)
    1 point
  10. Το redmi note 13 pro+ εχει πολύ καλύτερο σημα κινητης τηλεφωνιας και δεδομενων και wifi απο οσο βλεπω απο το δικο μου. Για το poco x6 pro δεν μπορω να σου πω
    1 point
  11. Με το καλό να παραλάβεις.Το έδωσα σήμερα γιατί δεν το δούλευα πολύ (λόγω S24 Ultra που έχω) αλλά είναι το πρώτο ή έστω κάποιο αντίστοιχο προϊόν της Poco που θα πάρω ξανά εάν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να δώσω το Samsung.. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς,ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτά τα χρήματα.
    1 point
  12. 210 670 3335 210 670 2267 είναι τμήματα προσφορών (δεν γνωρίζω αν είναι vodafone direct η external συνεργάτες) εννοείται ότι αν έχεις καρτοκινητο σε άλλη η και σταθερό σε αλλη και θέλεις να τα μεταφέρεις παίζεις άλλη μπάλα ( ιφ γιου νόου γουατ αι μιν.) εκεί χτυπάνε κόκκινο αλλα και εκει αν δεν σου κανει η τιμη - Ευχαριστώ γειά σας. Αν είσαι σε συμβόλαιο και θέλεις να παζαρεψεις μετατροπή σε unlimited μην ψαρώσεις.Αν δεν σου κανει η τιμη "Ευχαριστώ πολύ θα ρωτησω και αλλου" και το κλείνεις. (Ξαναδοκιμάζεις άλλη μέρα,άλλη ώρα) Good luck.
    1 point
  13. Καλημέρα! Η ερώτηση μου ίσως είναι κουραστική αλλά μήπως κάποιος έχει κανένα τηλέφωνο για καμία προσφορά στο Vodafone unlimited?
    1 point
  14. Τώρα δε σου αρέσει αυτό που θα σου πω, αλλά έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή; Ο λόγος είναι ότι τα Samsung στο πρώτο boot μετά από factory reset διαβάζουν ποια κάρτα SIM υπάρχει στο πρώτο SIM slot και φορτώνουν το αντίστοιχο προφίλ στο modem. Μετά δεν έχει σημασία αν αλλάξεις κάρτα, θα κρατήσουν τις ρυθμίσεις του modem μέχρι το επόμενο factory reset... Αν έχεις την πολυτέλεια χρόνου, βάλε την SIM της Cosmote στην πρώτη θέση και κάνε ολικό factory reset. Αν έχεις EUX firmware (που λογικά αυτό έχεις) θα φορτώσει το προφίλ της Cosmote η συσκευή. Δύσκολο το S23 να μην παίζει τέλεια, είναι συσκευή αναφοράς για benchmarks.
    1 point
  15. Περιστέρι είναι αρκετά καλό με 150 Mbps στο 5G και γύρω στα 90 Mbps 4G+
    1 point
  16. Φίλε μου συμβαίνει και είναι ανθρώπινο εσύ το έκανες μία φορά. Εδώ βλέπουμε επανειλημμένα να ανακατεύονται όλα τα νήματα και στο τέλος να μη βγαίνει κανένα συμπέρασμα. Και το χειρότερο όλων ο ειρωνικός τρόπος γραφής, με αγενείς εκφράσεις.
    1 point
  17. Το 4G και το 5G έχουν να κάνουν με ταχύτητες internet/και χρήση δεδομένων. Για το σήμα κινητής για τηλέφωνα, αυτό έχει να κάνει με την κεραία του κάθε κινητού και με τον πάροχο κλασσικά όπως και το 5G. Δυστηχώς κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει αν στο σπίτι που είσαι θα έχεις θέμα με το σήμα κινητης που φαντάζομαι αναφέρεσαι. Εχουν αναφερθεί μεν καλά λόγια για την κεραία του συγκεκριμένου, αλλά μπορεί να μην δεις μεγάλη βελτίωση στην περίπτωση σου συγκεκριμένα.
    1 point
  18. Καλησπερα . Υπαρχει μια παρανοηση στις πληροφοριες και φυσικα δεν φταιει κανεις αλλα η εκαστοτε εταιρια λανσαρει καποιες συσκευες με διαφορετικο "Νοημα" . Το X6 Pro ειναι ανταγωνιστης σε "Επιδοσεις" της σειρας Galaxy S23 οπως ανακοινωθηκε στην παρουσιαση του πριν λιγες εβδομαδες.Θελω να σου πω δηλαδη οτι ειναι Flagship βαφτισμενο Midrange.Ενα αλλο θετικο φοραει το καινουργιο λειτουργικο Android 14 HyperOs το οποιο ειναι αρκετα Βελτιστοποιημενο .Το X6 Pro λοιπον ως ναυαρχιδα να υπαρχει στη μεσαια κατηγορια ειναι η πρωτη συσκευη παγκοσμιως που δημιουργει Ταραχη και ισως μελλοντικα υπαρξουν θετικα βηματα να ανεβασουν επιδοσεις και αλλες συσκευες εταιριων... Αντιθετα το καινουργιο realme 12 pro ειναι καθαρα midrange μαλιστα σε επιδοσεις κυμαινεται σε μετρια επιπεδα για μεσαια κατηγορια . .Ειναι κυριως φωτογραφικο κινητο.Εννοειται οτι το X6 Pro δεν εχει προβληματα ταχυτητας μια και βρισκεται στις κορυφαιες συσκευες επιδοσεων . Δες ενδειξεις επιδοσεων Realme 12 Pro. Galaxy S23. X6 Pro .
    1 point
  19. κι εγω το ιδιο σημερα τα εβαλα διπλα με s23U και διαπιστωσα οτι το s24U ηταν και πιο φωτεινο και με καλυtερο λευκο και πιο ζωντανα χρωματα μετα την αναβαθμιση . στον κωτσο τα εχουν ρυθμισμενα να μη μπορεις να επεμβεις στο μενου οποτε λογικα η συγκριση ειναι υποκειμενικη το αστειο ειναι οτι επι 10 μερες ειχα ενεργοποιημενη την extra μειωση φωτεινοτητας (που νομιζα οτι δουλευει μονο σε dark mode ) και πιστευα οτι το κινητο ειναι λιγο σκοτεινο οταν το ανακαλυψα ..τυφλωθηκα 😅
    0 points
  20. πριν περασω την ρομ πρεπει να αφαιρεσω την σιμ ή οχι (ειναι ηδη στο σλοτ 1)?
    0 points
  21. Θα ενημερώσω Ουπς 😆
    0 points
  22. Πρεπει να ειναι πιο σκληρη κ πιο παχια πλαστικη μεμβρανη. Νταξει τι να λεμε οι τυποι ειναι ασοβαροι. 1 μηνα για εναν τεχνικο ελεγχο.. Μπορεις να το κανεις εσυ escalate. Στελνεις ενα email με μια μινι περιγραφη και γραφεις στο τελος οτι ακομα δεν εχεις παραλαβει το αρτιο προιον για το οποιο πληρωσες και αν δεν ικανοποιηθεις μεχρι 29 Μαρτιου (7 ημερες απο την αποστολη του email) με αποστολη συσκευης ή refund θα προβεις σε αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα και οποιαδηποτε αλλη νομιμη ενεργεια (για παραδειγμα μπορεις να απευθυνθεις στο European Consumer Center - εχουμε και στην Ελλαδα παραρτημα). Αν δεν εχεις βρει ακρη σε 1 βδομαδα στειλε την επικοινωνια στην τραπεζα με αμφισβητηση και θα λυθει το προβλημα με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Νταξει τωρα δεν θα περιμενεις 2 μηνες για να σου στειλουν ενα κινητο της προκοπης. Δηλαδη καποιος που δεν ειχε δευτερη συσκευη τι θα εκανε;
    0 points
  23. Eνημερωση επιπεδο ασφαλειας Μαρτιου 24,γυρω στα 280 mb μολις ηρθε
    0 points
  24. Εδω απ οσο καταλαβαινω εχουν ενα επισκευαστικο κεντρο που εξυπηρετει ολη την Ευρωπη το οποιο ειναι τρελο και απο μονο του δειχνει οτι η εταιρεια βαζει το after sale support σε δευτερη μοιρα.
    0 points
  25. Πάντως παίζει πολύ δούλεμα μάλλον στο chat αλλά και στο ticket, είχατε δίκιο εσείς που μου γράψατε ότι δεν έκαναν τίποτα Μπαίνω το πρωί στις 10 κλασικά που ανοίγει και το chat, εξηγώ την κατάσταση και αρχίσω και λέω τα δικά μου ότι είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος μου λέει βλέπω ότι ένας συνάδελφος το έκανε escalate μόλις εχθές. Μπαίνω πριν από λίγο πάλι στο chat, εξηγώ πάλι τα ίδια, μου λέει μπορώ να το κάνω escalate. Απάντησαν και στο ticket το μεσημέρι το εξής "I will plead with you to be patient a little been as i have escalated your case to the higher department and i will come back to you with a positive feedback soon. " Ενώ από την προηγούμενη Δευτέρα που τους έγραφα καθημερινά μου έλεγαν και στο ticket και στο chat ότι είτε το έκαναν είτε θα γίνει escalate Συγγνώμη για το πρήξιμο παιδιά αλλά θέλω να τα πω όλα αυτά
    0 points
  26. Κάτι θα κάνουν σίγουρα!
    0 points
  27. Alter Life γυμναστήριο θες να πεις, γιατί το άλλο που ανέφερες, είναι λίγο δύσκολο 🤣
    0 points
  28. Μην υπερβάλουμε. Το iOS σε καμία περίπτωση δεν έχει τα πάντα. Για το ‘’πολλά παραπάνω’’ δεν θα σχολιάσω. Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας μπορεί το iOS να του είναι από μια χαρά λειτουργικό έως και να του φανεί ότι έχει αρκετές ελλείψεις. Ο φίλος επειδή φαίνεται πολύ ψαγμένος , εικάζω ότι θα του βρει αρκετές ελλείψεις σε σχέση με το android. Προτείνω για αγορά ένα μεταχειρισμένο 13αρι ώστε εάν δεν σου κάνει το πουλάς δίχως χασούρα.
    0 points
  29. https://techmaniacs.gr/cosmote-gigamax-unlimited-me-12-50-eyro-mono-o-neos-typos-prosforon/
    0 points
  30. Γι' αυτό επιμένω ότι παίζει αυτή που μίλησα εγώ να μην ήξερε καν.. αργούσε να απαντήσει..
    0 points
  31. Και με το Huawei Mate 20 Pro, και τον τελευταίο χρόνο με το Samsung A54 για πληρωμές μικρών ποσών (υγραέριο στο αυτοκίνητο, φούρνο, coffee shop) πλήρωνα είτε πατώντας το Power button ή με doubletap2wake. Για μεγαλύτερα ποσά, και οι 2 συσκευές μού ζητούσαν να ξεκλειδώσω την οθόνη. Χτες και σήμερα μού ζήτησε να ξεκλειδώσω και για ποσά € 2,00 & € 1,70. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
    0 points
  32. Έβαλα το app Υγεία της Huawei για να δουλέψει το watch 4 ... κ μου βγάζει συνέχεια ότι η εφαρμογή είναι ενεργοβόρα... Έχει επηρεάσει την αυτονομία της... Μάλλον θα αλλάξω ρολόι... Μαγικό κείμενο.. ονομάζει την αντιγραφή κειμένου από εικόνα Για την απόδοση της κάμερας... είναι πάνω κάτω σε ένα επίπεδο με το p60 pro... ένα σημείο που δείχνει αμέσως υπεροχή , είναι η λήψη στα δύσκολα, ( σε σκοτεινό περιβάλλον) φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων, δίχως θόρυβο κ επεξεργασία... αυτό το δυναμικό σε νυχτερινά πλάνα το ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή... Αν σκεφτούμε ότι ακόμη είναι οι πρώτες του ημέρες κ δεν έχει ολοκληρωθεί η ρύθμιση κ το τελικό αποτέλεσμα... σίγουρα έχει περιθώρια για βελτίωση... Η συσκευή είναι πιο κρύα κ από το 15 pro max.... με Cosmote όλα τέλεια.. δουλεύουν VoWifi / VoLte..οι κλήσεις γίνονται χωρίς προβλήματα..
    0 points
  33. Απο μετρησεις δεν εχω προσεξει κατι λαθος, ειδικα να εχει κενα, οπως το παλιο που για καποιες στιγμες μεσα στην ημερα δεν κατεγραφε τιποτα. Οσο για την εφαρμογη ουτε μια στιγμη δεν μου εχει κανει αποσυνδεση κτλ χωρις καν με τις ρυθμισεις για να μην γινεται βελτιστοποιηση η εφαρμογη, κλειδωμα εφαρμογης και να τρεχει παντα στο παρασκηνιο. Οπως την εκανε εγκατασταση ετσι την αφησα. Πηρε και ενημερωση την πρωτη μερα που το ανοιξα, οποτε εχει δρομο ακομα. Στα αλλα νεα αυριο ερχεται γ μεμβρανη της ringke. Ελπιζω να βγει καλη.
    0 points
  34. οσο κι αν ψαχνω να παρω ναυαρχιδα,παλι στην "μαμα" καταληγω,κατοχος ακομα του s9+(6ος χρονος),ηρθε η ωρα μαλλον για το s24 ultra κι επειδη ειμαι αναποδος,πρωτα κοιταω για θηκη και μετα για κινητο,βασικα ψαχνω για extra προστασια και μ αρεσει αυτη https://www.i-blason.com/products/galaxy-s24-ultra-armorbox-case-metallic-red,δεν ξερω αν καποιος φιλος την εχει παρει ή μετα μεμβρανη της samsung,που διαβασα εδω μεσα πως ειναι η καλυτερη γιατι δεν χανονται οι ιδιοτητες της οθονης και καποια "ενισχυμενη" θηκη spiegen ή της samsung αυτη https://www.skroutz.gr/s/49406016/Samsung-Standing-Grip-Back-Cover-Silikonis-me-Louraki-Taupe-Galaxy-S24-Ultra-EF-GS928CUEGWW.html...δεν ξερω τι λετε...
    0 points
  35. Δυστυχώς εάν ΔΕΝ έχεις Buy More 1000 ΔΕΝ έχει κανένα με ομιλία. Αλλιώς μπορείς να βάλεις το medium σε data με 4,5€ παίρνεις 3 γίγας και να έχεις και 1000 λεπτά λόγω του σταθερού τηλεφώνου Νόβα.
    0 points
  36. καλημερα εχω συμβολαιο στν νοβα εδω κ ενα μηνα...αν διακοψο τωρα τι πρεπει να υπολογιζω?
    0 points
  37. η ξεφτίλα δεν είναι ότι σταμάτησαν το Tapatalk αλλά ότι δεν έχουν τα κότσια να το ανακοινωσουν σε όλους τους χρήστες που τους στηριζαμε 20 χρόνια!
    0 points
  38. Δεν υπήρξαν ποτέ "προβλήματα" στην πράξη... Όσα θεματακια υπήρχαν διευθετουνται μεσω αναβαθμίσεων, χαρείτε τις συσκευές σας και αναλωθείτε με άλλα σημαντικοτερα ζητήματα της ζωής σας. 👍
    0 points
  39. Αν είχες iPhone θα είχες όλα τα band combos και δε θα είχες θέμα.
    0 points
  40. Όσοι δεν έχουν 5G συσκευή με 5G Roaming απλα δεν βλέπουν Video Streaming πουθενά 😉 Χωρίς υπερβολή. Με RSRQ -19 -20 χωρις 5G δεν παίζει Video ούτε VPN για εργασία εξ αποστάσεως. Για eSIM προτείνω απο MobiMatter app την Sparks ( Πολωνία ) με 1 ευρω τα 2 GB για παγκόσμια καλυψη. Για Ευρώπη το GoMoWorld app για Ιρλανδεζικη eSIM. Airalo app eSIM για ..195 χώρες .
    0 points
  41. Έληξε η κάρτα της Πειραιώς για αυτό δε γινόταν η συναλλαγή. 😂
    0 points
  42. Λάθος screenshot? 🤔😛
    0 points
  43. Εντάξει.. θα πληρώνεις εσύ υπομονετικά.. και μόλις γίνει δίκτυο, πες μας ναι; Εμείς θα έχουμε από τώρα δίκτυο..
    0 points
  44. αφήνω αυτό εδω... https://9to5google.com/2024/03/19/google-pixel-5g-countries/https://9to5google.com/2024/03/19/google-pixel-5g-countries/
    0 points
  45. Χανιά η Cosmote έχει αναβαθμίσει σχεδόν όλη την πόλη.Στο σπίτι μου χαρακτηριστικά πριν 2 χρονια έπαιζε στα ίδια επίπεδα με vf 50-60 αλλα με μια γραμμή σήμα μέσα και σε ισόγεια γυρνούσε και σε edge.Τους τελευταίους 6 μήνες εχει ξεφύγει με διαφορά σχεδόν σε όλη την πόλη σε θέμα ταχυτήτων η vf πλέον πάει με πατερίτσες και όταν ανοίξει η σεζόν για τα καλά θα βλέπουμε μονοψήφια.
    0 points
  46. Αν υπάρχει δυνατότητα οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Έχω ήδη εδώ και δυο χρόνια στο πατρικό μου 100/10 και σε Airbnb που διαχειρίζομαι 200/20. Προσωπικά αν μένεις μόνος σου ή δυο άτομα σε ένα σπίτι μπορείς να κανείς απεριόριστο συμβόλαιο και να μην έχεις σταθερή γραμμή. Αν υπάρχει η δυνατότητα για σταθερή και ταχύτητες από 100Mbps και πάνω στην περιοχή που μένεις καλύτερα βάλε σταθερό ειτε είστε πολλά άτομα στο σπιτι.
    0 points
  47. Πάντως θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Νικόλα ότι υπάρχει αξιοσημείωτη πρόοδος στο δίκτυο. Προσωπικά το δίκτυο που υπήρχε το 2023 δεν θυμίζει το δίκτυο που υπάρχει σήμερα Δεν μου έχει τύχει αυτό το συμβάν. Πιθανότατα δεν καλύπτεσαι σωστά Εαν κλείσεις καλή συμφωνία με πράσινη τότε φεύγεις χθες. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να έχεις υπομονή και χρόνο για να πετύχεις κάτι καλό
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...