Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. conan1

    conan1

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      885


  2. gpapas640

    gpapas640

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.630


  3. kontaxopoylos

    kontaxopoylos

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      18


  4. manos_rc

    manos_rc

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      574


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 17/02/2022 in Δημοσιέυσεις

  1. Εφόσον βεβαιωθείς πως έχεις συσκευή Ευρωπαϊκή (eaa), επιλέγεις την "επιλογή πακέτου ενημέρωσης"
    1 point
  2. Αυτή που λέει EEA
    1 point
  3. Μια είναι με android 12. Η v13.0.3.0
    1 point
  4. δεν έχει να κάνει με την cosmote αλλά με τα ιδιωτικά και μη κανάλια. Αυτά δίνουν ή δεν δίνουν τα δικαιώματα για τις εκάστοτε εκπομπές τους αν θα παιχτούν σε replay.
    1 point
  5. Κατά πάσα πιθανότητα ναι, ωστόσο δε μπορεί κανείς να ξέρει σίγουρα. Καλύτερα ενεργοποίησε αυτό που τρέχει τώρα (300', 4€) να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τη Δευτέρα μυρίζομαι 15νθημερο countdown.
    1 point
  6. Ε ναι, ένα από τα επόμενα 2 θα έχει ομιλία (είτε σκέτο είτε με κάτι άλλο (SMS or data)).
    1 point
  7. Το 3G και επίσημα στην Νάουσα έκλεισε με επιτυχία. Πότε θα αρχίσουν να παραχωρούν το φάσμα στις υπόλοιπες γενιές;
    1 point
  8. Παιδιά , γίνεται κάτι τρελό . Όσοι καλούμε τα άτομα πλέον με Vodafone στην Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ . Πρέπει να περάσουν 30 δευτερόλεπτα για να ακούσουμε τον συνομιλητή . Κάθε μέρα και χειρότερη . Θεσσαλονίκη η Vodafone εχει το χειρότερο δίκτυο με διαφορά .
    1 point
  9. 25€ το μήνα πάγιο και όχι 25€ το τετράμηνο πάγιο δηλαδή 100€ το τετράμηνο πάγιο ____________________________________________________________________________ Αλλαγές στο excel , μπήκαν στον υπολογισμό "Τελική με ΦΠΑ" και τυχών δώρα μιας και η ΔΕΗ πρόσθεσε στο enter+ (plus) επιπλέον 50€ δώρο
    1 point
  10. Και εγώ μια από τα ίδια σε κάρτα που την είχα στην κατοχή μου πάνω από 10 χρόνια με υψηλή κίνηση και κάθε χρόνο αντιλογισμο,βέβαια ήταν μια miles and more και δεν ξέρω αν τους συμφέρει πλέον να διατηρούν χωρίς συνδρομή τέτοιου είδους κάρτες. Υπάρχουν αρκετές "ακόμα" λύσεις όπως προαναφέρθηκε με την μισθοδοσία στην eurobank,την masoutis visa αλλά και την ΑΒ της πειρεως που είναι δωρεάν με ετήσιο τζίρο 2500€ αν θυμάμαι καλά
    1 point
  11. Για καλό ή για κακό, ξέρω περίπτωση σε Πειραιώς που αρνήθηκαν αντιλογισμό σε κάρτα που έκανε >5k κάθε χρόνο, και παρ' όλο που ο χρήστης την ακύρωσε.
    1 point
  12. Οποιος θέλει να γινει MIUI 13 Global Beta Tester : https://sg.m.beehive.miui.com/4WMTyet2wmNTjraqnzDvFw/mobile/home
    1 point
  13. αν μπεις στις επιλογές εισόδου από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σου έχει να ενεργοποιήσεις την είσοδο μέσω face ή touch id
    1 point
  14. Και για να παίρνουν το 10€ Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    1 point
  15. Σημερα περιεργαστηκα στο πλαισιο τα νεα S.. Ασχοληθηκα κυριως με το S22 (6.0) & το S21 FE. Το S22+ μολις μπει και θηκη ξεφευγει παλι σε μεγεθος οποτε δεν.. Το 22αρι λοιπον εχει πλεον ωραιοτατο form factor και τελος στο σοκοφρετε σχημα... μια απ τα ιδια και για το 21FE. Πολυ ωραια η υφη πισω απο το ματ victus αλλα θηκη θα βαλουμε ολοι σε τετοιες συσκευες οποτε μια η αλλη πια .. Μ αρεσε περισσοτερο παντως το ματ αλουμινιο σωμα του 21 FE απο το πιο γυαλιστερο του 22 (σωζεται απο το οτι ειναι μαυρο το χρωμα και οχι ασημι) Στο χερι ειναι παρα πολυ καλο και ακομα πιο "εργονομικο" απο το iphone 13 που ειχα μεχρι προσφατα Η οθονη οκ.. οθοναρα απλα και ας μην ειναι 2Κ. Πολυ καλη και του 21 FE αλλα διπλα διπλα υπαρχει διαφορα οταν τα βαλεις (λογικο) και καλυτερη αποδοση λευκου το 22 (τα ρυθμισα σε φυσικη αποδοση και τα 2 και οχι στην εντονη. βεβαια ειναι και εκθεσιακες συσκευες για οποια σημασια εχει αυτο). Παραδοξως και το 21 FE καθεται πολυ καλα στο χερι για 6.4 συσκευη και επειδη ειχα για αρκετο καιρο το 20 FE ειναι ξεκαθαρη αναβαθμιση σε οθονη (form factor/dynamic amoled) και features της καμερας. Προσωπικα επειδη εχω καταληξει αναμεσα στα 2 θα περιμενω το κομματι μπαταρια και στο 22αρι και αν βοηθαει το adaptive refresh rate σε πραγματικες συνθηκες. Αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις 10λεπτου..
    1 point
  16. Εγώ πάλι νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα δύσκολα μπορείς να βρεις καλύτερη συσκευή.
    1 point
  17. Εγω κανω 20-30 κλησεις την μερα λογο εργασιας δεν το εχει κανει ποτε .Εχω βαλει σκετο μαυρο wallpaper ως φοντο κλησης οταν με καλουνε η παιρνω και παντα εχω απο την αρχη απενεργοποιημενη την aod . Εγω εχω φλασαρει την 12 με odin εσεις οχι ? Την πηρατε ως ενημερωση ? Εχεται μπει recovery να κανετε wipe cache partition και μετα repair apps ? Για καντε μια καλυτερη περιγραφη πως ακριβως ξεκινα το bug και πως τελιωνει .Δηλαδη ειναι η συσκευη σε κατασταση αναμονης σας καλουνε και κανει χιονια για πειτε λοιπον ... Οχι τα παραπανω δεν κοβουν διαφημισεις βαλε dns.adguard.com πατα Ok και για να λειτουργει κλεισε τα δεδομενα και ανοιξετα παλι..
    0 points
  18. Καλαμαρια κέντρο https://www.speedtest.net/my-result/i/4998198176 Παραλία Κρινης https://www.speedtest.net/my-result/i/4998221848
    0 points
  19. https://in2mobile.gr/2022/02/17/samsung-galaxy-s22-ultra-review/ ένα ενδιαφέρον review που ισχυρίζεται με επιχειρήματα γιατί ο 2200 και η rdna2 δεν μπορούν να αξιοποιηθούν από τα υπάρχοντα benchmarks
    0 points
  20. Και τότε προς τι η περιαγωγή? Εντός Ελλάδας ίσα ίσα που προκαλεί και το εθνικό αίσθημα.
    0 points
  21. Για Cosmote πολυ καλή τιμή..με 29 ευρώ 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας.
    0 points
  22. Εγώ πάλι με s21 ultra είχα χαμένες κλήσεις στο σπίτι που δεν έχω καλό σήμα, περίπου 4-5 φορές στους 3 μήνες. Με pixel καμία προς το παρόν.(3 βδομάδες) Ήταν ο φόβος μου με το που παρέλαβα αλλά όλα καλά! Αν παρουσιαστεί θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  23. Φυσικά και μπορεί, αλλά δεν σε απασχολεί αυτό. Δεν είναι ότι η q έχει δικό της δίκτυο αλλά σε κάποια μέρη δουλεύει πάνω στο δίκτυο της wind. Εξ ολοκλήρου δουλεύει με roaming πάνω στη wind. Για δικούς της τεχνικούς λόγους. Αυτό είναι εντελώς άσχετο με την διεθνή περιαγωγή, και φυσικά δεν έχει καμία δουλειά να συνδεθεί στα δίκτυα των άλλων παρόχων εντός Ελλάδος. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm Sent from my Galaxy S10e
    0 points
  24. Μόλις με πήραν πίσω από τον ίδιο αριθμό και μου είπαν πως σήμερα θα φύγει και πως σε 1-2 μέρες θα μου παραδοθεί (ίσως και αύριο με επιφύλαξη). Άντε να δούμε... Πάντως με την προπαραγγελια του s22 επικρατεί ένας μικρός χαμουλης στην globalsat. Για να δούμε...
    0 points
  25. 3 μήνες που είμαι κάτοχος, δεν είχα ούτε ένα drop call. Ποιότητα είναι πολύ καλή στις κλήσεις. Και η εως τώρα εμπειρία μαζί του μου βγάζει μόνο ένα αποτέλεσμα. Το καλύτερο Pixel μέχρι σήμερα. Για εμένα με διαφορά. Αν έχει ελαττώματα? Ναι όπως και όλα τα τηλέφωνα. Δεν υπαρχει τηλέφωνο που να μην έχει ελάττωμα. Στο σύνολο του όμως τα θετικά του είναι περισσότερα από τα αρνητικά και στην ουσία είναι ένα φοβερό τηλέφωνο. Όσο για wifi calling, προσωπικά στο δικό μου δίκτυο και σε συσκευή samsung s8+, είχα τρελές διακοπές στην ομιλία, οπότε και το απενεργοποιούσα. Nice to have feature αλλά σίγουρα όχι must.
    0 points
  26. Μην ξεχνάμε και την Q, την εταιρία φάντασμα που εδώ και δεκαετίες εκπέμπει σε περιαγωγή μέσω wind χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τον τελικό πελάτη. Άρα λοιπόν η wind κατά το δοκούν αποφασίζει πότε θα μπαίνει περιαγωγή και πότε όχι.
    0 points
  27. Στείλε τους e-mail με σκρηνσοτ τον Ευρωπαϊκό νόμο και ρώτα τους τον λόγο που δεν ακολουθούν τη νομοθεσία. Με φανερή κοινοποίηση στο e-mail της γενικής γραμματείας καταναλωτή.
    0 points
  28. Μάντεψε . Σηματάκι 5G on στην νέα παραλία . Τα παιδιά που έχουν θέμα έχουν iPhone με volte ανοιχτό
    0 points
  29. Το νομικο τμήμα της wind αυθαιτετεί και δεν εφαρμόζει τους νόμους. Οι άλλες εταιρείες είναι περισσότερο προσεκτικές. Εκεί οφείλεται και η διαφορά στα δεδομένα της περιαγωγής. Κλασικό παράδειγμα το free2talk που διαφημίστηκε "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" Αν θυμάστε εκέινη την εποχή όταν δίναν μια προσφορά δεν έλεγαν ισχύ μεχρι... Αυτό το άλλαξαν από ένα σημείο και μετά γι΄αυτό βλέπουμε συνεχείς ανανεώσεις διάρκειας ισχύος για το log and win για παράδειγμα. Έτσι ενώ φαινόταν ότι θέλουν να καταργήσουν το free2talk δεν μπορούσαν και μας έψησαν σαν τον βατραχο στην κατσαρόλα δηλ σιγά-σιγά . Υπάρχουν καμιά δεκαριά ανακοινώσεις που επέβαλαν κοστος ενεργοποίησης και μείωναν την διάρκεια σε 6μηνο , 3μηνο 2μηνο . Έτσι κανείς δεν έχει τη διάθεση να κινηθεί νομικά. Όσο αφορά τον συνήγορο του καταναλωτή, έχω πάει εναντίων της wind για άλλο λόγο. Είχα λχ 5€ , αγόρασα πακέτο ιντερνετ 5€ και δεν μπορούσα αμέσως να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν είχα υπόλοιπο 0,01€. Μου πούλησαν κάτι ενώ δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Ο υπάλληλος που πήρε την αίτηση μου είπε ότι είναι απαράδεκτο, η αίτηση που στάλθηκε στη wind για να απαντήσει ήταν πολυ εναντίων της και μετά μου ήρθε άλλη επιστολή που μου έλεγε τα αντίθετα, εν ολίγης ότι το θέμα μπήκε στο αρχείο. Άρα το νομικό τμήμα αυθαιρετεί γιατι ... μπορεί.
    0 points
  30. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να υφίσταται ακόμη το 3G, μιας και επίσημα εχει καταργηθεί απο την Cosmote, μήπως συμβαίνει κάτι άλλο?
    0 points
  31. Μεγειά. Λίγη ακόμα υπομονή, λογικά και εντός της εβδομάδας μπορεί να ολοκληρωθεί.
    0 points
  32. Η συσκευή κυκλοφορεί με μια ουσιαστική ημι-τελή έκδοση, έρχονται απανωτά νέες ενημερώσεις για να στρώσουν πολλά. Μάλιστα κάνανε μετρήσεις και δείχνει χειρότερος ο Exynos 2200 ακόμη και από τον περσινό μοντέλο που ουσιαστικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πόσες διαρροές είχαμε που έδειχναν άλλα νούμερα, τι έγινε ξαφνικά; Θέλει λίγο χρόνο να δοθούν τα κατάλληλα firmwares.
    0 points
  33. Ενημέρωσε μας να μας πεις τι σου απάντησαν. Αν περάσουν πάντως 7μερες δεν υπάρχει αλλαγή αλλά μόνο επισκευή.
    0 points
  34. Κάθε μήνα πληρώνω εκκαθαριστικό!
    0 points
  35. Αυτό που είδα στη Σοφούλη σήμερα δεν έχει προηγούμενο. Στο ύψος του Shark, το κινητό έκανε εναλλαγές από 4G σε Edge και το μόνο σταθερό ήταν το 3G με ταχύτητες 2Mbps. 4G 0,1Mbps μέτρησα και δεν ολοκλήρωνε καν τη μέτρηση. Baseband Fail, ακόμα και με κλήσεις είχα θέμα χθες. Όλα τα συμπτώματα που ανέβασε ο συμφορουμιτης HORGRAP στο YouTube. Το δίκτυο της Vodafone έχει μείνει στάσιμο και είναι απλά ανεκτό πλέον στο 2022.
    0 points
  36. Η ανακοίνωση αναφέρει τη λέξη "κόστος", όχι 'τιμή" ή "αξία" πακέτου, συνεπώς πιθανότατα αφορά στο σύνολο.
    0 points
  37. Πλέον έχει πάει στο εξάμηνο. Σε αντίθεση με απλά CU που είναι στο δίμηνο. Πρέπει να βάλεις κάρτα για παράταση άλλους έξι μήνες Μάλιστα! Λήξη υπολοίπου στο εξάμηνο λοιπόν. Φαντάζομαι, και φραγή εισερχόμενης και εξερχόμενης κίνησης στο επτάμηνο? Μου θυμίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού!
    0 points
  38. Το service mode στο iOS αν και είναι πολύ λεπτομερειακό , σου σπάει τα νεύρα γιατί δεν κάνει πολλές φορές κάποιες πληροφορίες refresh. Αυτά που έχεις φτάνουν , n78 = c-band , n1 η n28 = dss (εκεί που λέει 5G band)
    0 points
  39. Μήπως γνωρίζεις στο service mode σε iPhone ποια δεδομένα να επιλέξω ώστε να έχω μια πιο πλήρη εικόνα αν είναι DSS, κτλ; Στο android με την εφαρμογή ήταν πιο απλά τα πράγματα. Πχ τα παρακάτω αρκούν;
    0 points
  40. Έξω από την Ασσιρο το 3G ζει και βασιλεύει .
    0 points
  41. Σε ευχαριστώ Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    0 points
  42. Σύνδεσε το με καλώδιο αφού έχεις κλείσει πρώτα την συσκευή με κάποιο pc , laptop 💻απλά επαναλαμβάνω όταν το κλείσεις σύνδεσε του τo καλώδιο του με κάποιο pc laptop και μετά κάνε την διαδικασία που περιγράφεις με το power button and volume up ταυτόχρονα
    0 points
  43. Δεν έχω Wind. Πάντως περυσι τον Οκτώβρη που ειχα ξεμείνει Κυλληνη γιατί είχε απαγορευτικό και ειχα κάνει μια γύρα στην περιοχή να βρω κάπου να μείνω το σήμα ήταν απλά ανεκτό. Είχα Google Maps για να δω τον χάρτη και το 4G ηταν μια γραμμή, που γυρνούσε σε Edge σε κάποια σημεία. Τόσο η Wind αλλά και η Victus δεν σώζει την κατάσταση με την κάλυψη. Δεν έχουν σωστό σχεδιασμό δικτυου. Ομιλία σε όλη την διαδρομή θα έχεις σίγουρα με 2G. Αλλά από δεδομένα υπάρχουν σημεία που θα έχει μόνο Edge. Καλά στο καράβι Κυλλήνη - Πόρο Κεφαλλονιάς η Wind δεν έχει σήμα πουθενά, μόνο για ομιλία είναι το δίκτυο. Και στο νησί,τα έχω γράψει πολύ αναλυτικά,6 κεραίες δεν φτάνουν, ούτε και προσπάθειες για συνεγκατασταση μέσω Victus. Περίμενα να φτιάξει το δίκτυο, διότι είχα Q από το 2012 και μετά σε F2G, πίστευα ότι έχει καλό δίκτυο. Αλλά αυτό το χαλί που είδα έξω απο την Πάτρα προς Κυλλήνη καθώς και η κάλυψη στη Κεφαλονιά που ήταν χειρότερη απο το 2018 που πρωτοπήγα για σπουδές αγανάκτησα.
    0 points
  44. Oντως το έχει,το ενεργοποίησα
    0 points
  45. Πάρκο Νάουσας https://www.speedtest.net/my-result/i/4995279075 Δεν ξέρω και γω πως με έβαλε στην #296 και όχι στην micro του πάρκου, αλλά από τι φαίνεται αν κλείσουν την micro θα χουν καλύτερα αποτέλεσματα καθώς προσφέρει μονο καλό upload και τίποτα παραπάνω.
    0 points
  46. Αν κάνουν την υλοποίηση όπως της VF δεν θα υπάρξει θέμα.
    0 points
  47. Για να φτάσει την Apple πρέπει πρώτα να περάσει την Samsung και σε επίπεδο ναυαρχίδων απλά δεν. Ούτε στην Κίνα δεν πουλάνε πολύ οι ναυαρχίδες της,πόσο μάλλον στον υπόλοιπο κόσμο(και Αμερική δεν πουλάει καθόλου). Το θέμα είναι ότι πρέπει να αλλάξει τα πάντα(ακόμα και το miui),και πολύ απλά δεν πρόκειται. Είναι οι κλασσικές δηλώσεις του αέρα,όχι γιατί δεν στέκει αυτό που λέει,αλλά γιατί δεν δείχνει σημάδια για να το πετύχει αυτό.
    0 points
  48. Σας εχω αποδειξη για τα παγωματα στις κυψέλες της Vodafone. Εδω οι αποδειξεις. RREReqCause : HO_ FAIL και OTHER_ FAIL Μιχαλη τα φωτα σου!!! https://youtu.be/Hs6Obuw6Pfw Στο κέντρο της πολης τα εχουν κανει π@@@α με τα CRS ports στα 4 MIMO εν τω μεταξύ στην Vodafone και οι συσκευές βλεπουν μεγαλες αποκλίσεις. Μετα αναρωτιόμαστε γιατι το signaling στην Vodafone τρώει crash
    0 points
  49. Με το που ακούς Σκάι σαν ψέμα φαίνεται 🤣🤣🤣🤣🤣
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...