Jump to content

finisher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About finisher

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

finisher's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους αν ενδιαφέρεται κάποιος υπάρχει για πώληση S23 plus 256gb cream από μεγάλη αλυσίδα σε κατάσταση βιτρίνας οτιδήποτε άλλο σε μήνυμα. Ευχαριστώ!
  2. finisher

    OnePlus 10 Pro

    ..για πείτε παιδιά από κάμερα είστε ευχαριστημένοι?
  3. finisher

    OnePlus 10 Pro

    Στα λεφτά που θα κάνει καλύτερο value το 10 pro
  4. Καταπληκτικό τηλέφωνο φοβερή σχεδίαση και ποιότητα κατασκευής τα υπόλοιπα είναι όπως ένα καλό τηλέφωνο Samsung πήρε και Android 13 κάνει την διαφορά από τα υπόλοιπα μεγάλου μεγέθους τηλέφωνα.
  5. Η πρώτη χώρα που αναγράφεται είναι και η χώρα προορισμού.
  6. Και εγώ είχα το s21 ultra και το έδωσα για να πάρω το s21 fe και ενώ το ultra είναι καλύτερο στους επιμέρους τομείς σαν σύνολο προτιμώ το fe το οποίο χωρίς να υστερεί κάπου σημαντικά προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο που με γνώμονα την φορητότητα απογειώνεται.
  7. Μια και από εμένα μετά την δύση του ήλιου...
  8. Εμένα με έχει εντυπωσιάσει η οθόνη του που είναι φωτεινότατη, η καθαρότητα στις κλήσεις που το θεωρώ πολύ βασικό σε ένα κινητό τηλέφωνο μα πιο πολύ θεωρώ το μέγεθος του ιδανικό γιατί κάθεται άριστα στο χέρι όπου βελτιώνει πολύ την φορητότητα εξίσου σημαντικό σε ένα κινητό τηλέφωνο.
  9. Τελικά σε όλους όλο και κάτι μας έχει εντυπωσιάσει σε αυτή την συσκευή.
  10. Ανώτερο το Samsung και πιο βολικό στο χέρι
  11. Εγώ πάλι νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα δύσκολα μπορείς να βρεις καλύτερη συσκευή.
  12. αν το κόστος της επένδυσης δεν είναι θέμα τότε συμφωνώ είναι καλή επιλογή για μια φορά στα 3 χρόνια
  13. αρκετά πιο ακριβό όμως και σε άλλο χρονικό ορίζοντα
  14. Καλημέρα Παιδιά να σας πω για την μπαταρία του κινητού μετά το τελευταίο update η μπαταρία του βελτιώθηκε αρκετά εμένα που δεν έχω δεδομένα ανοιχτά όλη μέρα με φυσιολογική χρήση μου βγάζει 2 ημέρες άνετα φαντάζομαι ότι με τα δεδομένα ανοιχτά θα είναι στη μέρα, τώρα αν του πίνεις το αίμα σίγουρα πρέπει να ψάξεις άλλο κινητό. όσο για τον επεξεργαστή δεν νομίζω ότι είναι κακός έχει τις καλύτερες επιδόσεις αυτήν την στιγμή που μιλάμε οπότε ειναι λογικό η αυτόνομια του να μην είναι και καλύτερη...αλλίως πας σε χειρότερο επεξεργαστή με καλύτερη αυτονομία. Είναι σαν έχεις ένα σπορ αυτοκίνητο και να λες ότι καέι πολύ....δεν γίνεται να τα έχεις όλα.
  15. Έτσι ακριβώς το βλέπω και εγώ δεν πρέπει μόνο να βλέπουμε τα specs αλλά και τις αναβαθμίσεις, το service, το ui και άλλους παράγοντες, που αν το δεις συνολικά θεωρώ ότι τα 575 περίπου που κοστίζει η συσκευή παίρνεις ένα πολύ καλό πακέτο για τα επόμενα χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι κάποια στιγμή να την δοκιμάσεις.
×
×
  • Create New...