Jump to content

finisher

Members
 • Δημοσιεύσεις

  117
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About finisher

 • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

finisher's Achievements

 1. Εγώ πάλι νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα δύσκολα μπορείς να βρεις καλύτερη συσκευή.
 2. αν το κόστος της επένδυσης δεν είναι θέμα τότε συμφωνώ είναι καλή επιλογή για μια φορά στα 3 χρόνια
 3. αρκετά πιο ακριβό όμως και σε άλλο χρονικό ορίζοντα
 4. Καλημέρα Παιδιά να σας πω για την μπαταρία του κινητού μετά το τελευταίο update η μπαταρία του βελτιώθηκε αρκετά εμένα που δεν έχω δεδομένα ανοιχτά όλη μέρα με φυσιολογική χρήση μου βγάζει 2 ημέρες άνετα φαντάζομαι ότι με τα δεδομένα ανοιχτά θα είναι στη μέρα, τώρα αν του πίνεις το αίμα σίγουρα πρέπει να ψάξεις άλλο κινητό. όσο για τον επεξεργαστή δεν νομίζω ότι είναι κακός έχει τις καλύτερες επιδόσεις αυτήν την στιγμή που μιλάμε οπότε ειναι λογικό η αυτόνομια του να μην είναι και καλύτερη...αλλίως πας σε χειρότερο επεξεργαστή με καλύτερη αυτονομία. Είναι σαν έχεις ένα σπορ αυτοκίνητο και να λες ότι καέι πολύ....δεν γίνεται να τα έχεις όλα.
 5. Έτσι ακριβώς το βλέπω και εγώ δεν πρέπει μόνο να βλέπουμε τα specs αλλά και τις αναβαθμίσεις, το service, το ui και άλλους παράγοντες, που αν το δεις συνολικά θεωρώ ότι τα 575 περίπου που κοστίζει η συσκευή παίρνεις ένα πολύ καλό πακέτο για τα επόμενα χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι κάποια στιγμή να την δοκιμάσεις.
 6. Καλορίζικο. Συμφωνώ με τους λόγους που το τσίμπησες, είμαι της ίδιας άποψης. Περιμένουμε feedback από σένα για την αυτονομία της συσκευής. Εύχομαι να χαρείς τη συσκευή. Ευχαριστώ ! ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ η αυτονομία βελτιωθήκε αν και είμαι στη δεύτερη φόρτιση ακόμα αλλά βλέπω διαφορά. Και εγώ ήμουν σε αυτό το δίλλημα, αλλά προτίμησα το fe λόγω ότι έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη και επίσης είναι πιο φρέσκο σαν συσκευή αλλά πιο πολλές αναβαθμίσεις σε σχέση με το s21.
 7. Καλημέρα σε όλους! Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση είναι το μέγεθος του που για μένα ισορροπεί ιδανικά χωρίς να θυσιάσεις οθόνη αλλά να μπορείς και να το μεταφέρεις εύκολα. Έπειτα η οθόνη σε κερδίζει κλασσική amoled Samsung αλλά στα καλύτερα της. Η κάμερα που είδα λίγο βγάζει καθαρές και ποιοτικές φωτογραφίες νομίζω ότι βγάζει λίγο καλύτερα από s20 fe η τουλάχιστον γίνεται καλύτερη επεξεργασία. Το Android 12 με ui 4 πολύ καλό βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με το προηγούμενο μπαταρία είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα αλλά νομίζω πως θα είναι η αχίλλειος πτέρνα της συσκευής χωρίς όμως να είναι κακή. Τέλος ο λόγος που την προτίμησα είναι ότι θα είναι πολύ πιο οικονομική από τα s22 που έρχονται όντας όμως τηλέφωνο του 22 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και 3 χρόνια αναβαθμίσεις.
 8. Καινούργιος Κάτοχος και εγώ το τηλέφωνο για τα λεφτά του πολύ καλό και σιγαρα πολύ πιο value από την ερχόμενη S σειρά που έρχεται. Android 12 με δυνατότητα να φτάσει το 15 ακόμα πιο φωτεινη και ποιοτική οθόνη, μέγεθος ιδανικό στο χέρι χωρίς θυσίες, φωτογραφίες πολύ καθαρές επιπέδου ναυαρχίδας το μόνο μελανό σημείο που βλέπω εινάι η μπαταρία που δεν κρατάει πολύ και πιθανόν να θέλει στρώσιμο... Overall μια πολύ καλή συσκευή που σε αυτά που προσφέρει, η τιμή της ειναι απόλυτα δικαιολογημένη τουλάχιστον όχι η επίσημη.
 9. finisher

  Honor 50

  Καινούργιος κάτοχος και εγώ πολύ ευχαριστημένος, premium κατασκευή με κυρτή οθόνη πολύ καλή και φωτεινή με 120hz, καλή κάμερα η κυρία τουλάχιστον και πολύ καλή selfie. Μπαταρία βράχος που παρόλο που δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα (4300mah) η πόλη καλή διαχείριση την κάνει μια από τις καλύτερες στην κατηγορία. Επεξεργαστής snapdragon 778 που κάνει την δουλειά χωρίς κανένα πρόβλημα. Για μένα το μόνο που τσιγκουνεύτηκε η honor είναι ένα δεύτερο ηχείο που θα έδινε στερεοφωνικό ήχο ανάλογο του ανταγωνισμού. Στο σύνολο πρόκειται για μια πολύ καλή συσκευή που αν ήταν Samsung θα είχε σπάσει τα ταμεία.
 10. Άμα το κατέχεις το άθλημα!
 11. Νομίζω την διαφορά στις καλύτερες φωτογραφίες την κάνει ο επεξεργαστής.
 12. Πολύ καλή διαχείριση πράγματι
 13. Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο nord 2 αλλά προτίμησα αυτό λόγω περισσότερων αναβαθμίσεων όπως έχει πει η εταιρεία.
 14. Δεκτό απλά έτσι το νήμα παραμένει στάσιμο.
 15. Υπάρχει κάποιο κινητό σε αυτή την κατηγορία που να χτυπάει το δικό μας; πείτε καμία άποψη ρε παιδιά να ζωηρέψει το forum
×
×
 • Create New...