Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. minast

    minast

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      5.396


  2. user_one

    user_one

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      574


  3. manolog3

    manolog3

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      4.035


  4. sso

    sso

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.450


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 25/01/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Η εταιρεία Κωτσόβολος ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως κυκλοφορεί δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ψευδείς αναφορές για παραχώρηση μιας LED τηλεόρασης σε συμβολική τιμή. Η εν λόγω δημοσίευση παροτρύνει τους καταναλωτές να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και κατόπιν τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας, προκειμένου να παραλάβουν το υποτιθέμενο δώρο. Η εταιρεία Κωτσόβολος ουδεμία σχέση έχει με αυτό και σας ενημερώνει ότι πρόκειται για διαδικτυακή απάτη. Αγνοήστε τη δημοσίευση αυτή και μην δώσετε σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας. Οι μόνες έγκυρες online πηγές πληροφόρησης για τις προσφορές και τις ενέργειες της Κωτσόβολος, είναι οι επίσημοι λογαριασμοί της στα social media και οι αναρτήσεις που προέρχονται από αυτούς, καθώς και ο ιστότοπος της εταιρείας www.kotsovolos.gr. Παρακαλείσθε, αν αντιληφθείτε ότι έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης, να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής καταγγελιών: https://portal.astynomia.gr/, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, τηλέφωνο: 11188).     back to the Article
    1 point
  2. Το γράφει ότι είναι Test build only και νομίζω ότι δεν είναι του Chris
    1 point
  3. Ναι, κάθε λογαριασμός ή ανανέωση μετά την 01/01 έχει μειωμένο τέλος 10%.
    1 point
  4. Υπάρχει μία εφαρμογή συστήματος με όνομα "Brightness BNR". Κάνεις force stop και clear cache για να μηδενίσει η λειτουργία της αυτόματης φωτεινότητας.
    1 point
  5. Τυχαία είδα σε αδελφό site την κατάργηση του προγράμματος Q easy recharge. Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Μονοπρόσωπη Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει για τους συνδρομητές Q την κατάργηση του μη εμπορικά διαθέσιμου προωθητικού σχήματος Q Easy Recharge, σύμφωνα με το οποίο οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές που πραγματοποιούσαν ανανέωση χρόνου ομιλίας συνολικής αξίας 15€ και άνω κατά τη διάρκεια ενός μήνα, αυτόματα ελάμβαναν δωρεάν το 50% του συνολικού ποσού ανανέωσης στην κάρτα τους. Πόσοι ήταν εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία; Προσωπικά, ο πατέρας μου λάμβανε δωρεάν bonus ανανέωσης, κάθε 2η ανανέωση, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο 😅. Απλά θυμάμαι να μου είχε αναφέρει πριν χρόνια, ότι κατά την επίσκεψη του σε κατάστημα wind (για την καθιερωμένη ανανέωση) είχε πληρώσει 5€ εξτρά αν δεν κάνω λάθος, για την εγγραφή του σ' ένα πρόγραμμα bonus. Φαντάζομαι ότι ήταν αυτό. Αν γνώριζα την ύπαρξη του, σίγουρα θα εγγραφόμουν κι εγώ. Νόμιζα ότι αποτελούσε ένα ευχαριστώ, στους παλιούς συνδρομητές της (Νούμερο 699 από την Quest) Τα bonus συνέχιζαν να έρχονται κανονικά έως και τρεις μήνες πριν , ώσπου για 1η φορά αμέλησε την ενεργοποίηση του καθιερωμένου πακέτου Q Star οπότε έχασε το υπόλοιπο λεπτών ομιλίας και μηδένισε η κάρτα του. Με τον μηδενισμό, φαντάζομαι κόπηκε και το easy recharge διότι δεν ήρθε ξανά ανάλογο bonus Εδώ η σχετική ανακοίνωση: https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320351983/ Σημείωση: Αν δεν κάνω λάθος, είναι η 1η φορά που η wind, προσπαθεί να "κρύψει" κάποα ανακοίνωση της. Ο μόνος τρόπος να τη διαβάσεις, είναι αν διαθέτεις το απευθείας link. Μεταβαίνοντας στις ανακοινώσεις της εταιρίας, δεν αναφέρεται πουθενά! https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/
    1 point
  6. Ψαχνω κι εγω καμια καλη να ειναι αυτουσια κωμωδια και να βγαζει γελιο. Μια που ειδα προσφατα ηταν το ισπανικο Donde caben dos στο netflix. Μια kinky χαζοκωμωδια, γυρω απο το σεξ.
    1 point
  7. Οποίο άτομο θέλει να έχει φοιτητικό what’s up ας μου στείλει μήνυμα για να στείλω πρόσκληση.
    1 point
  8. Καλημέρα σε όλους! O διαγωνισμός μας με δώρο το Realme C21Y, προσφορά του Fair.gr έληξε και φυσικά, όπως πάντα, έγινε η κλήρωση μέσω ανεξάρτητου συστήματος για τον τυχερό που θα παραλάβει (μετά από συννενόηση) το νέο του smartphone! Μετά από τις πάντα απαραίτητες διαδικασίες (εντοπισμός διπλών συμμετοχών)... έχουμε τον μεγάλο νικητή μας! Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, οφείλουμε για ακόμα μία φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή (252 σχόλια από το forum του MyPhone για το Realme C21Y) και αγάπη που δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι -σύντομα- έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fans του MyPhone.gr! Ο/H xxlakis7 είναι αυτός/αυτή που από τους 252 φίλους μας φάνηκε τυχερός/ή και θα έχει στα χέρια του το Realme C21Y, προσφορά του Fair.gr, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά! Ο μεγάλος νικητής της κοινότητάς μας έχει ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας και τον περιμένουμε για να μας δώσει τα στοιχεία του για να παραλάβει το δώρο του από το ΜyPhone.gr!
    0 points
  9. Αυτό με τις ανακοινώσεις που δεν εμφανίζονται το έχει ξανακάνει, όπως επίσης και να βγάζει μήνυμα σφάλματος σαν να μην υπάρχει όταν από τη σελίδα των ανακοινώσεων πατάς να διαβάσεις περισσότερα για μια από αυτές. Δε νομίζω ότι γίνεται σκόπιμα, απλά το σύστημα ρεταρει.
    0 points
  10. Ως θεατές και απλοί αναγνώστες της τεχνολογικής επικαιρότητας, βλέπουμε πως μεγάλοι κατασκευαστές του κλάδου διαρκώς εμπλέκονται σε νομικές διαμάχες και σίγουρα δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Τώρα, μια ημέρα αφότου η Ericsson υπέβαλε αγωγή κατά της Apple για την αδειοδότηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας 5G, η εταιρεία από το Cupertino αντιδρά με μια αντεπίθεση που στοχεύει να απαγορεύσει τις εισαγωγές εξοπλισμού mobilebe σταθμών βάσης της Ericsson στις ΗΠΑ. Η αγωγή της Apple κατατέθηκε στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών (ITC). Πως ξεκίνησε η έντονη διαμάχη; Αφορμή για να ξεσπάσει αυτή η ρήξη ανάμεσα στις δύο εταιρείες ήταν η μη ανανέωση των αδειών για χρήση πατεντών της Ericcson σχετικά με την τεχνολογία LTE στα iPhone της Apple. Τώρα, η δημοφιλής εταιρεία προϊόντων (Apple) ζητά από το ITC να απαγορεύσει όλες τις εισαγωγές στις ΗΠΑ που σχετίζονται με την υποδομή δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Ericsson με την Apple να επικαλείται παραβιάσεις των δικών της διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας mmWave. Στα όσο αναφέρει η Apple, βαθιά της επιθυμία είναι να δοθεί από το δικαστήριο μια νέα απόφαση για δίκαια τέλη αδειοδότησης για τα αμφισβητούμενα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (η Ericsson ζητούσε 5 χιλιάδες δολάρια το κομμάτι). Μάλιστα η εταιρεία από το Cupertino είναι επίσης ανοιχτή στην απόσυρση της χρέωσης του, εάν η Ericsson είναι πρόθυμη να κάνει το ίδιο. [via] back to the Article
    0 points
  11. Καλύτερος εξοπλισμός και 4χ4 Mimo, λειτουργικό διξτυο έως και -126 db. Θηρία τα Ericsson
    0 points
  12. Συνέχισε να λες τα δικά σου. Ο ρατσισμός δεν έχει καμία σχέση με το που βγάζουν περισσότερο κέρδος οι εταιρίες που είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα. Είμαι από τους παλιούς υπέρμαχους ότι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι δεν είναι Ελλάδα και ότι στην επαρχία πρέπει να απολαμβάνουν οι συνδρομητές εφάμιλλες υπηρεσίες. Δεύτερον αυτό που έγινε στην αττική οδό είναι λογικό στο να υπάρχουν 3000 αυτοκίνητα ταυτόχρονα τα οποία δεν θα υπήρχαν ποτέ ταυτόχρονα μαζεμένα σε ένα επαρχιακό δρόμο αλλά στην πρωτεύουσα των 5.000.000 εκατομμυρίων.
    0 points
  13. Στην Θεσσαλονίκη με Vodafone κινούμε από το 2014 με 4G πάντα είχε θέματα με χαμηλές ταχύτητες . Θυμάμαι όταν πρώτο πήρα το 2ca κινητό μου και μετρουσα 4g+ Με 3+20 το 2016 στο κέντρο 20 mbps . Υπάρχουν ακόμα σταθμοί που από τότε είναι έτσι . Προχθές με παρεα πήγαμε σε 3 διαφορετικά μαγαζιά σε διαφορετικές περιοχές . Ο ένας που είχε vf μόνιμος ήθελε hotspot όχι γιατί δεν είχε σημα , αλλά γιατί ήταν πίτα το καινοτόμο δίκτυο της Vodafone .
    0 points
  14. 0 points
  15. ναι συμφωνώ αλλά να λες ότι αυτοί έχουν καλύτερη καλύτερη κάλυψη αντί για μας είναι εντελώς ρατσιστικο Φίλε akalos με τα συγχωρήσεως άρες μάρες κουκουνάρες λες περί ρατσισμού. Και στην Αθήνα είναι πίτα σε πολλά σημεία δεν σημαίνει κάτι αυτό. Απλά η λογική λέει ότι αναβαθμίζεις το δίκτυο εκεί που είναι ή μεγαλύτερη πελατειακή σου βάση για να μην τους χάσεις ως συνδρομητές σε σύγκριση με ένα μικρότερο μέρος που είναι λιγότερο το ρίσκο. Με αυτήν την λογική μιλούν τα παιδιά και με αυτήν την λογική συνήθως αναβαθμίζουν.
    0 points
  16. Άψογα, τώρα δουλεύει μια χαρά. Σε ευχαριστώ.
    0 points
  17. ωραία ενημέρωσε αν θέλεις αν δούλεψε βάζω και δύο φωτογραφίες ή μια βραδυνη για να δουν όσοι ενδιαφέρονται για την κάμερα
    0 points
  18. 11 μηνες χρησης, μολις εκανα την 3 ενεργοποιηση 10αρας καρτας που μου διπλασιασε τα χρηματα. Απο 0,86 ευρω εχω πλεον 17,98 ευρω βαζοντας την 10αρα. Πηρα το countdown με τα 4 ευρω για τις επομενες 30 ημερες. Λογικα θα βγαλω ακομα ενα 2-3μηνο μ αυτα τα λεφτα οποτε συνολικα παμε στους 13-14 μηνες. Σε αυτο το διαστημα 11 μηνων ειχα και τα 12 GB απο το κονε που ζητημα να εφαγα τα 4-5.Και λιγο voip για κανενα διμηνο με ελαφρια χρηση. Συν τις ειδικες προσφορες και τα countdown ολο αυτον τον καιρο. Ειχα βαλει μονο μια φορα 6ευρη καρτα συν το αρχικο κοστος 10 ευρω. Συνολικα 46 ευρω για 13-14 μηνες. Προφανως και δεν μιλαω πολυ ωστε να ξεπερασω 150-200 λεπτα το μηνα και χρησιμοποιω wifi σπιτι και εργασια. Προσωπικα για τη δικη μου χρηση,δεν νομιζω θα μπορουσα να βρω κατι που θα μου γλυτωνε τοσα πολλα λεφτα. Στην cosmote whats up ηθελα τα 3πλα σχεδον λεφτα και εβγαζα οριακα το μηνα.
    0 points
  19. Καλησπέρα σε όλους η κλήρωση θα γίνει σε λίγο και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε ξεχωριστό τοπικ, κατ'εξαίρεσιν δεκτά και τα σχόλια που έγιναν μέχρι τώρα @coulis don't worry για το 2ο post 🙂
    0 points
  20. Guns, Gore & Cannoli https://store.steampowered.com/app/322210/Guns_Gore__Cannoli Ενα παιχνιδι που ειναι καρμπον Metal Slug και γενικα σαν εκεινα τα παλια που παιζαμε στο mame32. Πραγμα που σημαινει pure fun gameplay γεματο δραση δυσκολο ακομα και στο normal και υποστηριζει μεχρι 4 παιχτες. Η ιστορια μας? Βρισκομαστε στο 1925 στην Thugtown στην περιοδο ποτοαπαγορευσης. Εμεις ο Vinnie Cannoli ενα τσιρακι μαφιας παει στην Thugtown ωστε να σωσει τον Vinnie εναν προστατευομενο του αφεντικου μας Belluccio. Μολις φτασουμε θα αντικρισουμε μια πολη γεματη ζομπι ενας κακος χαμος απο ζομπι καθε λογης κυριολεκτικα μαζι με τους εχθρους ανθρωπους μιλαμε για πανω απο 20 διαφορετικους αντιπαλους η ποικιλια ειναι τεραστια και αρκετοι μεγαλοι η αυτοι που ορμανε θελουν ιδιαιτερο τροπο αντιμετωπισης. Τα γραφικα πολυ ομορφα 2D αρκετα καλης ευκρινειας και ο ηχος επισης ενας χαμος στα ακουστικα με τα ζομπι και τις ατελειωτες σφαιρες να πεφτουν. Μεγαλη ποικιλια εχουμε επισης στα οπλα 9 συγκεκριμενα απο φλογοβολο μεχρι οπλο με ηλεκτρισμο αλλα και τα κλασικα που εχει καθε μαφιοζος μαζι με χειροβομβιδες και μολοτοφ. Δεν εχουμε collectibles και αλλα πραγματα που να μας αποσπανε την προσοχη οι 3.5 ωρες που διαρκει ειναι γεματες δραση και straightforward linear gameplay. Το απολαυσα και ανετα σηκωνει ακομα ενα playthrough στην μεγαλη δυσκολια η παρεα με φιλους. Να πω οτι δεν υποστηριζει native ultrawide χρησιμοποιησα την εφαρμογη borderless gaming και δεν ειχα κανενα θεμα. 8.7/10 Παρακατω μερικες φωτογραφιες απο το παιχνιδι https://postimg.cc/gallery/RqvYt6g
    0 points
  21. Έχω wind. Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο.
    0 points
  22. Εδώ πάντως στο a52s τίποτα από αυτά δεν δουλεύει κ δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.
    0 points
  23. Πώς θα γίνει αυτό, αφού κι αυτοί μπλοκαρισμένοι από την κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι!
    0 points
  24. μια χαρά! Ας πάρουν Huawei εξοπλισμό 5G που είναι και καλύτερος και φτηνότερος..
    0 points
  25. Σε μένα προς το παρόν όλα καλά, εκτός από το Samsung health που δεν έκανε sync και λύθηκε με ένα clear data. Βέβαια δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση με την 11. Sent from my SM-G780F using Tapatalk
    0 points
  26. Στο δείχνει όταν πας να επιλέξεις το χρηματικό ποσό που επιθυμείς να βάλεις
    0 points
  27. Όχι δεν είχα ούτε έχω θέμα μέχρι στιγμής. Δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα. Μήπως απενεργοποιείται το bluetooth κάπως από sleep stand-by optimization; Αν δεν είναι ενεργοποιημένο όμως τότε είναι περίεργο να το αποσυνδέει. Μήπως ήθελε επανεκκίνηση μετά που ενεργοποίησες το background και auto launch της εφαρμογής;
    0 points
  28. Δεν ειναι θεμα Samsung αλλα εκδοση Android , αρκετες φορες στο παρελθον συνεβει και σε αλλες εφαρμογες, λογικο και υπομονη να αναβαθμιστούν οι εφαρμογες
    0 points
  29. Από την ίδια... Spigen. Ναι, ο αργός φορτιστής είναι προτιμότερος για τη μακροχρόνια απόδοση της μπαταρίας.
    0 points
  30. Απενεργοποιησα το volte και εχω παλι γυρω στο 1% battery drain, οπως πριν την αναβαθμιση. Δεν ξερω τελικα αν ειναι θεμα volte ή οχι το drain που ειχα αλλα επειδη ετσι κι αλλιως δεν το πολυχρειαζομαι, θα μεινω ετσι για καποιο διαστημα να το παρακολουθω και στην πορεια ισως το ξαναλλαξω. Σε γενικες γραμμες παντως μια χαρα σε ολα η συσκευη τους σχεδον 2 μηνες που την εχω. Τερμα ικανοποιημενος.
    0 points
  31. Να σαι καλα φιλε μου, δεν το ειχα δει καθολου!
    0 points
  32. Mary, Queen of Scots 7/10 Πολύ καλό δράμα εποχής που στηρίζεται κυρίως στις ερμηνείες και αφορά στη Μαίρη Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας τον 16ο αιώνα, που ήθελε να εκθρονίσει την Ελίζαμπεθ, βασίλισσα της Αγγλίας. Ένα κλικ πιο κάτω από τη προηγούμενη ταινία του Charles Jarrott, Anne of the Thousand Days αλλά για τους οπαδούς αυτού του είδους ταινιών να μη τη χάσουν. Melancholia 8/10 Εξαιρετική δραματική επιστ. φαντασίας από τον Λαρς Φον Τρίερ στην οποία δύο αδελφές με τεταμένες σχέσεις δοκιμάζονται καθώς πλησιάζει ένας άλλος πλανήτης που απειλεί να συντρίψει τη Γη. Ευχάριστη έκπληξη η Κίρστεν Ντανστ, της πήγαινε ο ρόλος, πολύ καλή και η Σαρλότ Γκέινσμπουργκ. Το φινάλε ήταν γροθιά στο στομάχι. Τη προτείνω. Menace II Society 7/10 Καλό αν και όχι κάτι ιδιαίτερο. Ένας νεαρός μαύρος ενταγμένος σε γκέτο προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τη παρέα που τον έχει μπλέξει σε παράνομα εγκλήματα και να αναζητήσει καλύτερη ζωή. Πολύ καλύτερο το Boyz n the Hood το οποίο προτείνω.
    0 points
  33. Μόλις πέρασα EMUI 12.0 στο κινητό. Είχα GMS περασμένα εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου με αυτόν τον τρόπο και προς το παρόν όλα δουλεύουν άψογα.
    0 points
  34. S22 ultra ξεκινα απο 8gb ενω ακομα και το αντιστοιχο s20 ειχε 12gb. Κι ολα αυτα σε ακομα υψηλοτερη τιμη. Γελαει ο κοσμος με τις φετινες ναυαρχιδες και τις τιμολογησεις τους. Και δεν αναφερομαι στη samsung μονο αλλα στο συνολο σχεδον των κατασκευαστων που δεν εχουν να παρουσιασουν κυριολεκτικα τιποτα το ιδιαιτερο φετος περα απ'τις ακομα πιο αστειες τιμες.
    0 points
  35. Ναι. Επειδή στην Eurobank επιτρέπεται να έχεις μόνο μια κάρτα συνδεδεμένη με τους λογαριασμούς σου θα πρέπει να ακυρώσεις την χρεωστική σου (ή τις χρεωστικές σου στην σπάνια περίπτωση που έχεις περισσότερες από μία για οποιοδήποτε λόγο) και μετά μπορείς να μετατρέψεις μία από τις πιστωτικές σου σε dual, δηλαδή να ενσωματώσεις και την λειτουργία ανάληψης από καταθετικούς λογαριασμούς. Έχω ρωτήσει στην Alpha Bank και μου έχουν πει πως γίνεται. Ωστόσο δεν το έχω δοκίμασει ακόμα. Μάλιστα στην Alpha Bank, αν έχω καταλάβει σωστά, μπορείς να έχεις ενσωματωμένη την λειτουργία ανάληψης από λογαριασμούς σε πιστωτικές κάρτες και ταυτόχρονα να έχεις και χρεωστικές κάρτες. Στην Πειραιώς δεν γίνεται. Μονο τις χρεωστικες εμφανιζει εκει Αν δεν υπάρχει καμία χρεωστική, τότε μόνο εμφανίζει τις πιστωτικές στο drop-down menu. Σηκώνεις χρήματα απο τη μισθοδοσία με μια κάρτα. Δηλαδή κουβαλάς τη πιστωτική πάνω, κάνεις αγορές κάνεις και αναλήψεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να έχεις 2 κάρτες μαζί σου συνέχεια. Μετά από επικοινωνία μου με την Eurobank μου είπαν θέλει επίσκεψη σε καταστημα για να ενώσω τη πιστωτική μου με τη μισθοδοσία. Οπότε άκυρο, δεν υπάρχει χρόνος για επίσκεψη σε καταστημα. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Για την Πειραιώς απαντήθηκε από άλλο χρήστη. Εγώ προσωπικά κάνω όλες μου τις αγορές με πιστωτικές κάρτες και σπάνια χρειάζομαι μετρητά οπότε δεν έχω κανένα λόγο να έχω χρεωστική κάρτα. Ειδικά αφότου έχει κόστος επανέκδοσης €6 και δεν είναι δωρεάν όπως στο παρελθόν. Επειδή η Πειραιώς δεν παρέχει δυνατότητα μετατροπής πιστωτικής κάρτας σε dual, αν τυχόν χρειαστώ ανάληψη σε ATM υπάρχει η υπηρεσία Λεφτά στο Λεπτό. Κάλεσες στην εξυπηρέτηση πελατών και σου είπαν αυτή την μ@λ@κί@ ή κάλεσες σε κατάστημα; Αν έχεις κωδικό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (EuroPhone Banking PIN όπως το λένε) μπορούν να σου το κάνουν και τηλεφωνικώς. Αν έχεις ακόμη χρεωστική κάρτα, κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών για να ακυρώσεις την χρεωστική πρώτα, ώστε μετά να μπορεί να γίνει η σύνδεση των λογαριασμών στην πιστωτική που θέλεις. Επιπλέον για να μην μπερδευτείς σε κανένα ATM και τραβήξεις λεφτά από το πιστωτικό όριο της κάρτας, μπορείς από τις Ρυθμίσεις Καρτών με την Υπηρεσία Cards Control να κλείσεις την επιλογή "Ανάληψη από Κάρτα" και να κρατήσεις ανοιχτή μόνο την επιλογή "Ανάληψη μετρητών σε ΑΤΜ"
    0 points
  36. Εγώ έχω πάρει της Tauri από Amazon αλλά λόγω Zagg δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. Έχουν πάντως πολύ καλές κριτικές για το πώς κάθονται στα Pixel. Ένα παλικάρι νομίζω απο εδώ έχει βάλει. Εστάλη από το Google Pixel 6
    0 points
  37. Οχι δεν εχει ερθει το Update (εκδοση με Snapdragon)... ομως ετσι και αλλιως εγω προσωπικα καθυστερω (για μήνες) να παω σε νεα εκδοση android γιατι θελω να βεβαιωθώ οτι έχουν λυθει διάφορες ¨παιδικές ασθένειες" που συνήθως εμφανίζονται...
    0 points
  38. Υπάρχει στην αρχική σελίδα πάτησε πάνω στο Xiaomi και θα εμφανιστεί η λίστα. Λογικά τοποθετήθηκαν εκεί λόγω της κατάργησης της ονομασίας Μi.
    0 points
  39. Κάνουν κάτι τετεια κουλά και απορούμε . Πως γίνεται να έχει η Καρδίτσα παντού 3Cc και εμείς εδώ να παλεύουμε με 30mhz , άντε 40 αν έχουν βάλει 2100
    0 points
  40. --- PureSlim 5.7 - 21.12.21 --- Η τελευταία έκδοση της PureSlim είναι εδώ! Όπως και οι προηγούμενες, διαθέσιμη στην κύρια έκδοση αλλά και στην Lite (ίδια με την κύρια αλλά χωρίς το mod της κάμερας). Μπορείτε να κατεβάσετε την κύρια εδώ https://1drv.ms/u/s!AvxUhrQRLGXBgcxrTuhbCyI8Zk4BQA?e=DnB13i και την lite εδώ https://1drv.ms/u/s!AvxUhrQRLGXBgcxs6Zh5-gQvkeWbTA?e=jLiLO3 Η τελευταία έκδοση της PureSlim αποτελεί την πιο ενημερωμένη ελληνική ROM για το 808 και μια από τις πιο ενημερωμένες ROM γενικότερα. Είναι ιδανική για όσους θέλουν τις τελευταίες ενημερώσεις του Delight χωρίς όμως τις εκτενείς παραμετροποιήσεις του, και τα πολλαπλά εργαλεία του, αλλά με χαρακτηριστικά όσο το δυνατό πιο κοντά στην αρχική ROM. Εκτός από "Pure" δηλαδή κοντά στην αρχική ROM, είναι και "Slim", μιας και αποτελεί την πιο ελαφριά ROM που υπάρχει για το 808! Χάρη στον εκτενή καθαρισμό του αρχικού μάγειρα, lagoskon, αλλά και στις τελευταίες επιδιορθώσεις και ενημερώσεις για διάφορες λειτουργίες από τη διεθνή κοινότητα, αποτελεί μια απλή, ελαφριά και "up-to-date" εναλλακτική του Delight. Όσοι έχετε στήσει το 808 με βάσει την έκδοση 5.5, δεν είναι τόσο απαραίτητο να φλασάρετε και να ξαναστήσετε από την αρχή την συσκευή, αλλά είναι απαραίτητο να βάλετε τα τελευταία πιστοποιητικά και ειδικά το κύριο Root certificate που έληξε τον Σεπτέμβρη και επηρέασε πολυάριθμα λειτουργικά και συσκευές (όχι μόνο το Symbian). Για όσους έχουν στήσει την συσκευή με βάσει παλαιότερη έκδοση, οι αλλαγές ακόμη και από την έκδοση 5 είναι τεράστιες και θα πρότεινα να δοκιμάσετε την τελευταία έκδοση που διαθέτω σήμερα. Αναλυτικά οι αλλαγές από την έκδοση 5.5 στα αγγλικά εδώ: -Updated latest Internet CA root certificates (including major ISRG Root X1). Now, all TLS 1.0 and most of TLS 1.1 sites should work. -Integrated Dictionary mod (many thanks to Max "CrazyDoctor" for that!). Now you can download dictionaries directly from the inbuilt app (broken link redirects now to dictionary collection at the ovi site) -Replaced non-working Youtube bookmark with an alternative Youtube front end, Iteroni.com. Now you can freely browse Youtube again! -Replaced non-working Nokia Store shortcut in homescreen with shortcut for Camera app. -Removed broken Places, Maps and Annaclock widgets -Removed non-working Nokia Sync and Nokia Tips & Offers services -Hid obsolete Software Update (some components break functions if removed completely) -Updated some icons Σε σχέση με την 5.5 ουσιαστικά πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση με πιο σημαντικό σκοπό όπως ανέφερα, την ενημέρωση των πιστοποιητικών, ειδικά του κύριου πιστοποιητικού, αλλά έχει γίνει πέραν αυτού, περαιτέρω καθαρισμός και ρεφινάρισμα γενικά. Ουσιαστικά στην τελευταία έκδοση δεν υπάρχει καμία νεκρή ή προβληματική υπηρεσία ή εφαρμογή, είναι τελείως καθαρή και όλα όσα διαθέτει λειτουργούν στο μέγιστο δυνατό για το Symbian περίπου 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της συσκευής! Είμαι ανοικτός σε προτάσεις, ιδέες για μελλοντικές εκδόσεις και γενικά feedback! Καλά Χριστούγεννα! 🙂
    0 points
  41. Προσωπικά όσοι πιστοί της εταιρείας ειδικότερα μέχρι την σειρά 6-6Τ πιστεύω ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για πραγματικά καλή αναβάθμιση σε συνολικό επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους των 7 Pro- 7T Pro σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως μιας και οι τρεις κάμερες υπάρχουν στην συγκεκριμένη σειρά και 6,7" οθόνη υπάρχει σε 90hz φυσικά με τα 2Κ ανάλυση στις ίδιες διαστάσεις συσκευών και βάρους. Το 9 Pro όμως είναι πανέμορφη συσκευή για τα μάτια μου με oxygen os είσαι πλήρης για εμπειρία Android όμως η αναμενόμενη σύγκριση ουσιαστικά στο ίδιο εύρος τιμής περίπου και ειδικότερα τώρα που κυκλοφορούν και καλά μεταχειρισμένα s21 ultra ρίχνουν το βάρος της πλάστιγγας προς Samsung μεριά. Εμένα δεν μου αρέσουν τα υπέρ κορεσμένα χρώματα που βγάζουν οι κάμερες των Samsung οπότε αν ανέβαινα τόσο ψηλά σε χρήματα για κινητό θα επέλεγα δαγκωτο 1+ 9 Pro.
    0 points
  42. Δεν υπάρχει πουθενά αυτή η λογική πλέον, σε οποιοδήποτε προιόν από smartphone μέχρι αυτοκίνητο, πάντα υπάρχουν αδύναμα σημεία και αυτό γίνεται γιατί οι κύκλοι ζωής των προιόντων έχουν μικρύνει δραματικά σε σχέση με 10-20 χρόνια πριν οπότε δεν αποτελεί και στόχο καμίας εταιρείας να βγάλει το ΤΕΛΕΙΟ προιόν αφού σε πολύ σύντομο διάστημα θα κυκλοφορήσει το επόμενο κ.ο.κ. Για όλα τα κορυφαία τηλέφωνα αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρνητικά που είναι εκτός της κουβέντας εδώ, όπως και σημεία στα οποία υπερτερούν και στα οποία βασίζονται για να πουλήσουν, ο καθένας αποφασίζει με βάση τις προτεραιότητες του. Στο OnePlus μπορεί να μην έρχεται πρώτα η κάμερα έναντι του κορυφαίου 2021 ανταγωνισμού (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα!) αλλά ένα σωρό άλλοι παράγοντες που ακόμα και στα 900-1000 ευρώ το κάνουν την πρώτη και ξεκάθαρη επιλογή για αρκετούς αυτή τη χρονιά. Και για να βάλουμε λίγο το ζήτημα της κάμερας στη σωστή του διάσταση γιατί κάπου ξεχειλώνει και χάνουμε κάθε μέτρο: Η κάμερα του είναι συνολικά πάρα πολύ καλή, αυτό δεν νομίζω να το έχει αρνηθεί κανένας reviewer. Και σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από τις περισσότερες συσκευές προηγούμενων ετών, για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα πάρει κάποιος εξαιρετικά αποτελέσματα, τα δε RAW αρχεία όπως λένε έχουν τρομερή ποιότητα, σημάδι του ικανότατου νέου hardware και της ανάγκης βελτιστοποίησης του software το οποίο σίγουρα θα βελτιωθεί με επόμενα updates σε κάποιο βαθμό. Επίσης ορισμένα feautures δεν τα συναντά κανείς ούτε στον ανταγωνισμό. Το γεγονός ότι πρέπει να εμβαθύνουμε σε τόση λεπτομέρεια της φωτογραφικής ποιότητας για να αναδειχθούν οι αδυναμίες σαν να συγκρίνουμε DSLR ενώ το 99% των χρηστών πιθανότατα θα τρίβουν τα μάτια τους με τις φωτογραφίες καταντάει αστείο. Σαφώς και τόση ανάλυση καλό είναι να γίνεται, ας μην ξεχνάμε όμως να τη βάζουμε στο σωστό πλαίσιο (δηλαδή πόσο αισθητή είναι, πότε και πως επηρρεάζει το αποτέλεσμα, και πότε και πόσο αυτό είναι αντιληπτό και σημαντικό για τον καθένα μας) γιατί αλλιώς καταλήγουμε να διαβάζουμε γραφικότητες τύπου "μάπα κάμερα", "τι να το κάνω αμα δεν τραβάει καλές φώτο" κτλ. λες και αναφερόμαστε στην φωτογραφική του πρώτου iPhone...
    0 points
  43. από πότε είναι κριτήριο η κάλυψη για να χαρακτηριστεί μια πόλη πιο... πες το καθαρά,δεν γίνεται οι Βλάχοι της Καρδίτσας να είναι καλύτερα από τους πρωτεουσιανους της Θεσσαλονίκης που οι περισσότεροι είναι ξένοι .....
    -2 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...