Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Nickchris36

    Nickchris36

    Members


    • Πόντοι

      10

    • Δημοσιεύσεις

      2.317


  2. cmvr

    cmvr

    Members


    • Πόντοι

      8

    • Δημοσιεύσεις

      17.388


  3. snapp

    snapp

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      3.110


  4. Alexandros201285

    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      394


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 11/05/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Εμένα αυτή τη φορά το δωράκι στην εφαρμογή είναι στα 17,8€ με απεριόριστη ομιλία, 1000 sms και 50 GB. Πρώτη φορά μου εμφανίζει τέτοιο πακέτο.
    6 points
  2. Κοίτα Εχεινκαι διψήφιος ανά σημεια όπως είπα εχεινκαθβτρυπες θα δεις και διψηφια ,αλλά γενικά παίζει τριψηφια απονολες βφ νοβα κατά μέσο όρο από 150 έως 650εκει μέσα Κοσμοτε από 70 έως 400 έχει πέσει σε απόδοση στη πολη. Αν έχει αλλάξει κάτι τώρα με την κοσμοτε δεν ξέρω. Αρχές του χρόνου την εκοψα. Τις άλλες 2 τις βλέπω συνέχεια.
    6 points
  3. Λιβαδειά 1.Νοβα Μέσα στη Πόλη 5τζι με αρκετά καλές ταχυτητες αλλά όχι σε όλα τα σημεία υπάρχουν και τρυπες. 2.Βονταφον 5τζι με σταθερότητα σε μεγάλο εύρος της πόλης αλλά επίσης τρυπάρες με χαμηλότερα γκαζια. 3.Κοσμοτε 5 τζι Με ασταθεια περισσότερο από τις άλλες 2 Αλλά και σημεία με πολύ καλή ταχύτητα.Σε σχέση με παλιότερα έχει πέσει γενικά . Θα κάνεις τη δουλειά σου και με τις 3. Επειδή ζω Εδώ θ ελεγα πως η Πιο σταθερες γενικά στη Πόλη είναι η Βφ και η νοβα. Επίσης βφ πολύ καλύτερο απόαντ από τις άλλες 2.
    4 points
  4. Για frog σε βλέπω.
    3 points
  5. Έχω αλλάξει καμιά δεκαριά τηλέφωνα εδώ και κάτι χρόνια, έχω αλλάξει καμιά δεκαριά sim και eSIM. Πάντα, μα πάντα, μου έβγαζε και μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Δεν ξέρω τι γίνεται…
    3 points
  6. Το ΝΕΟ έχει τα ίδια με 19 χωρίς δέσμευση συμβολαίου ή 7gb αντί για 10 με 16€
    2 points
  7. Στην eSIM εμφανίζεται πολύ πιο συχνά και χάνει και για ελάχιστο χρόνο τελείως το σήμα. Η φυσική έχει καλύτερη εμπειρία, τουλάχιστον σε iPhone
    2 points
  8. Μόλις πέσει το σήμα στην σιμ του πρώην παρόχου, τότε θα βάλει την νέα.
    2 points
  9. Μετά από 14 μήνες συμβολαίου έχουν γίνει τα νεύρα μου τσατάλια, το πορτοφόλι μου δεν έχει σταθερά έσοδα, και αναγκάζομαι να τραβώ το λογαριασμό με αποπληρωμή στο δίμηνο. Στα ξαφνικά που έκαναν φραγή υπηρεσιών για το ποσό των 31 Ευρώ στις 40 μέρες.. Η οφειλή ενός μήνα, συν 6 ευρώ διακοπή/επανασύνδεση από παλαιότερη οφειλή η οποία βέβαια αποπληρώθηκε στο έπακρο. Πριν το Πάσχα μίλησα με την εταιρεία και συμφωνήσαμε να διαγραφεί το καπέλο το οποίο θα μηδενίζονταν στο λογαριασμό διμήνου. Αντι αυτού, μου έκαναν πρόωρη φραγή και με άφησαν πασχαλιάτικα φραγμένο μέχρι και σήμερα. Σήμερα 10 Μάιου εμφανίστηκε στην πόρτα μου (ισόγειο ανενεργό κατάστημα), πωλητής ΕΟΝ. Έπειτα από αρκετή κουβέντα, έκανα αίτηση για μεταφορά στην ΕΟΝ. Δεν είμαι νέος και άμαθος, εάν και ο πωλητής έλεγε ότι έχει καταργηθεί το καπέλο της αποχώρησης, εγώ ξέρω ότι θα παίξουμε σφαλιάρες με την Vodafone. Και δεν με νοιάζει διότι έχουμε φτάσει στην κακοποίηση του πελάτη πέρα από Όρους και κανονισμούς και ακόμα και προσωπικές συμφωνίες. Μέσα το 2024 και έπειτα από παραμονή 14 μήνες στον πάροχο, τι να περιμένω ως απατήσεις από πλευρά Vodafone? Αυτήν την στιγμή χρωστώ δυο πάγια, μπορούν να φρενάρουν την παράδοση το βρόγχου στην ΕΟΝ?
    1 point
  10. Αυτό με το φρογκ το έχω υποστηρίξει στο παρελθον πολλες φορες, απλά ενημέρωσα για την νεα κοκκινη προσφορα που δίνει ΚΑΙ απεριόριστη ομιλία, ενώ το φρογκ δίνει μόνο 120' με 3λεπτη χρεωση. Ο καθένας όπως βολευεται. Εγώ απλά ενημερώνω για τις λυσεις. Εάν δεις τα παλαιοτερα μου ποστς, την βονταφον την κραζω...
    1 point
  11. Ναι είναι το καλωσόρισμα!! Και γίνεται σε όλα τα καρτοκινητά αυτή την περίοδο what's up και cosmokarta..
    1 point
  12. Καλά αυτό το γράφει και στο site..
    1 point
  13. Ενω εχεις τρεξει εστω και μια φορα την Gcam βγαινεις εξω πας στο μενου της συσκευης βρισκεις το toolkit.Το τρεχεις βλεπεις μια πολυ ωραια μαυριλα τοτε βγες απ την εφαρμογη.Μετα πας μεσα στην Gcam και βλεπεις διπλα δεξια κατω απο το 1x το κουτακι .Αυτο ειναι το Toolkit απο κει θα μπαινεις εαν το θες .Καποια παιζουν καποια οχι για την ωρα η Gcam ειναι σε αρχικα σταδια για το X6 Pro μη περιμενεις και θαυματα. Εγω παντως δεν τα αντεχω αυτα δεν θα χασω χρονια απ την ζωουλαμ με τις απειρες ρυθμισεις της Gcam Ειναι γαυτους που αντεχουν εμενα η καμερα της συσκευης μου αρκει χεχε.
    1 point
  14. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο πωλητής ΕΟΝ (Nova), ήταν να έλεγχο του ΑΦΜ μου προς τα δικά τους ταμειακά για παλιές οφειλές. Έπειτα ξεκίνησε η αίτηση.. Έτσι πως τα έχουν κάνει, ο χειρότερος πελάτης χρωστάει δυο ως τρεις μήνες, και όχι δεν θεωρείσαι μαύρη λίστα, ούτε εγκληματίας. Ο πωλητής ΕΟΝ (Nova), συμπλήρωσε την νέα αίτηση παίρνοντας στοιχεία, από το τρέχων λογαριασμό Vodafone. Όλα έγιναν με πλήρη διαφάνεια, και προσωπικά είμαι απόλυτα ήρεμος. Εαν η Vodafone επάνω στην μιζέρια της νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον διακόπτη κατά το δοκούν, την γελάσανε.
    1 point
  15. Παίδες χρόνια πολλά. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από διαφημίσεις στις συσκευές σας Android και συγκεκριμένα στην δική μας, πηγαίνετε : Ρυθμίσεις> Σύνδεση & κοινοποίηση> Προσωπικό dns >προσωπικό όνομα παροχέα dns , από αυτόματο που είναι προκαθορισμένο,επιλέγουμε προσωπικό και βάζουμε dns.adguard.com Στην δική μου συσκευή, λύθηκε το πρόβλημα των διαφημίσεων.. 😉
    1 point
  16. https://youtu.be/xXhBgzSlQxY Άρε windαρα μας λείπεις 🤣
    1 point
  17. Εγώ χρησιμοποιώ το outlook και δουλευει άψογα. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής το έχεις κοιτάξει να φανταστώ οπότε δες στους ήχους στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και παίξε εκεί μήπως βρεις την λύση. Πάντως πρέπει να είσαι ο μόνος που χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή. Υπάρχουν πολύ καλύτερες...
    1 point
  18. Ελάχιστη χρέωση ανανέωσης σε κατάστημα είναι 8€ από τα οποία μπαίνουν μέσα (αφαιρώντας τον φόροο κινητής) 7,27€ που είναι αρκετά για αγορά πακέτου ομιλίας 60' (ή 120' σε βδομάδα δωρεάν διπλασιασμού) με κόστος 3,02€ το καθένα για κάθε μήνα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνον για περιοδική ομιλία, μπορεί με 10€ να την βγάλει αντίστοιχα για 3 μήνες.
    1 point
  19. Σούδα City και εδώ απολαμβάνεις ταχύτητες φωτός. https://www.speedtest.net/result/i/6100467716
    1 point
  20. Στο τέλος του άρθρου σου δίνει τη λύση που θες. Διάβασέ το όλο.
    1 point
  21. Πάντα οι κατασκευαστές αργούν να πάνε στο τελευταίο και είναι σύνθετο θέμα. Τα φθηνά εσωτερικά εξωτερικά έχουν x55 τα περισσότερα και κάποια ελάχιστα X62 και όταν λέω φθηνά γύρω στο +/- 500ρικο. Από την άλλη αν θέλεις να πας σε κάτι πιο επαγγελματικό θέλεις γύρω στο 2000 για το ρούτερ (που δεν είναι απλά ρούτερ) και η κεραία εξαρτάτε την χρήση και την κατάσταση. Τα πολύ πολύ ακριβά μόνο σε σκάφη και πολύ ειδικές καταστάσεις έχω στήσει στην Ελλάδα. Οι μικρές επιχειρήσεις και οι home users κατά πλειονότητα ψάχνουν τις πιο φθηνές λύσεις και είναι λογικό.
    1 point
  22. Οι ιδιαιτερότητες που περιγράφεις δεν έχουν τεχνικά μεγάλη σημασία: Όλο το κτίριο παίρνει χάλκινο καλώδιο από ένα συγκεκριμένο κουτάκι του ΟΤΕ, που καταλήγει σε ένα συγκεκριμένο KV. Από εκεί συνδέονται σε ένα DSLAM που βρίσκεται είτε σε κάποια κοντινή καμπίνα είτε στο Αστικό Κέντρο (το πιθανότερο στην περίπτωσή σου). Η υποδομή για όλους είναι η ίδια, άρα και οι τεχνικές δυνατότητες ίδιες. Ο έλεγχος διαθεσιμότητας γίνεται βασικά με την διεύθυνση. Εάν κάνεις έλεγχο διαθεσιμότητας με αριθμό και υπάρχει απόκλιση διαθεσιμότητας μεταξύ των δύο, επιδέχεται διερεύνση, αλλά έχει να κάνει περισσότερο με το πληροφοριακό σύστημα του ΟΤΕ, παρά με τεχνικές δυνατότητες. Για να πάμε από την θεωρία στην πράξη: Μπες στο modem/router του παρόχου και βρες τις πληροφορίες για DSL: Ειδικά modulation type, attenuation (up/down) και Signal to Noise Ratio (SNR). Εάν μπορείς να κάνεις το ίδιο και για άλλο όροφο, θα έχουμε μία καλύτερη εκτίμηση για το τι είναι τεχνικά εφικτό. Εάν υπάρχει διαφορά από το τι βλέπει ο ΟΤΕ (ή άλλος πάροχος) εμπορικά εφικτό, σε κάποιες περιπτώσεις μπορείς να το πιέσεις λίγο - πχ σε κάποιες περιπτώσεις η Vodafone δίνει ένα ενδιάμεσο VDSL 30Mbps από Αστικό Κέντρο.
    1 point
  23. μου ηρθε η απαντηση στο μειλ περι επιστροφης χρηματων που τους ειχα στελει στην απαντηση παρατηρω οτι οι προθεσμιες ειναι ρητα σχετικες με την εφαρμογη των τιμολογιακων αλλαγων και οχι με την ανακοινωση τους (οπως ηταν τις αλλες φορες που ειχα κανει καταγγελια και πηρα λεφτα πισω) ετσι τουλαχιστον το καταλαβαινω εγω. Ηθελα να ρωτησω γιατι αναφερθηκε καπου πιο πανω. Εχει κανει φορητοτητα κανεις σε αλλο δικτυο ή διακοπη συνδεσης λογω καταργησης του liquid και εχει ενημερωση την εξυπηρετηση πελατων για το IBAN του με σκοπο να του πιστωθουν τα χρηματα;;;
    1 point
  24. Χ55 και X62 τα περισσότερα ακόμα έχουμε ψωμί για x75 σε καμία 2ετια και βάλε για κάτι σε οικονομικό 😀 Μην σε ανησυχούν τέτοια πράγματα με τον Ρυθμό που πάνε τα πράγματα και με την αρεοτητα που έχουν οι σταθμοί ιδιαίτερα στην επαρχία 🤣
    1 point
  25. Δεν γίνεται ο ένας όροφος να έχει VDSL και ο άλλος όχι, από το ίδιο KV εξυπηρετούνται. Είτε παίρνουν δίκτυο από το Αστικό Κέντρο είτε από ενεργή καμπίνα, η ίδια τεχνολογία είναι διαθέσιμη και στους δύο. Εξάλλου αναμένεται να κερδίσει άμεσα ταχύτητα εάν απλά αλλάξει το ADSL σε VDSL. Επειδή στο DSL η ποιότητα/ταχύτητα της σύνδεσης εξαρτάται από την κατάσταση της καλωδίωσης, θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι το καλώδιο του ΟΤΕ είναι σε καλή κατάσταση και κατά το δυνατόν ενιαίο από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας έως και το διαμέρισμα. Επίσης θα πρέπει να είναι ενεργή μόνο η πρώτη πρίζα τηλεφωνίας. Εάν υπάρχουν και άλλες, θα πρέπει να τις απομονώσει, για να κερδίσει ταχύτητα συγχρονισμού.
    1 point
  26. Να περιμένετε να βγουν routers με Χ75 και 5G CA.
    1 point
  27. Δεν έχει σχέση τι κάνουν οι άλλες του ομίλου. Προς το παρόν η Nova δεν έχει σημαντικό λόγο αλλαγής vendor. Στο μέλλον ίσως.
    1 point
  28. Λίγο που είδα σε 3-4 σαν να είχαν n78. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν ασύρματα από έναν και μόνο σταθμό.
    1 point
  29. Να διευκρινήσουμε ότι αυτή η προσφορά είναι μόνο για καινούργιο νούμερο. Δεν ενεργοποιείται σε φορητότητα.
    1 point
  30. Δεν έχεις άδικο φίλε μου αλλά μακάρι να έμεινε και 22 μην είναι και λιγότερο. Πως τα κατάφεραν πάντως πάλι δεν μπορώ να καταλάβω. Άλλα αν κρίνω από αυτούς που προμοταρουν με κάθε τρόπο την εταιρία εδώ μέσα με πολλαπλούς ψεύτικους λογαριασμούς και νομίζουν ότι τα υπόλοιπα μέλη είμαστε χαϊβάνια δεν τους καταλαβαίνουμε δε χρειάζεται και πολύ σκέψη γιατί και πως έγινε πάλι κουλουβάχατα η εταιρία 🤣🤣🤣ν Εντωμεταξύ από φανατικοί του edge sa ξαφνικά να το παίζουν ότι έγινα κοσμοτακιδες είναι το πιο αστείο από όλα 🤣🤣🤣🤣🤣 Καλά κρις μας δουλεύεις έτσι ; Εσύ που γνωρίζεις τα πάντα για τη νόβα δεν ξέρεις το ποσοστό κινητής 🤣
    1 point
  31. Κάτσε να δούμε και εκεί που θα πάει αν θα κάνουν πασαλείμματα η κάτι σοβαρό αυτή τη φορά και δεν αναφέρομαι μόνο σε θέμα δικτύου.
    1 point
  32. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Αρχές Απριλίου μου στείλανε το ίδιο μήνυμα. Μετά από αρκετά τηλέφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών και αφου με έβαλαν να αλλαξω καρτα sim μου είπαν ότι η nova εχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αλλά η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. Έχω το samsung galaxy note 10 plus. Μίλησα με την samsung κατέβασα την εφαρμογή Smart Tutor έκαναν έλεγχο στην συσκευή και μου είπαν ότι η συσκευή είναι εντάξει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης μου ειπαν οτι για να δουλέψει το wifi calling ειναι θεμα παροχου καθαρα. Ξαναπήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και τους ενημέρωσα. Η απάντηση ήταν πάλι η ίδια δεν το υποστηρίζει η συσκευή . Έβαλα μια κάρτα sim whats up ενος φίλου και το wifi calling εμφανίστηκε κανονικά χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Το σιγουρο πλεον είναι οτι με την συγκεκριμένη συσκευή δεν θα εχω ΠΟΤΕ wifi calling. Τα συμπεράσματα δικά σας.
    1 point
  33. Αυτή που ανέβασα έχω αυτό το διάστημα είναι ψυχρή ωραία με υφή δέρματος θερμή καλή μίξη θερμού -ψυχρου με Βόρειο Πόλο -Λευκο εάν βάλεις τέρμα τη φωτεινότητα είναι κορυφαία ε...Οκ μαρεσει αρκετά και κάνω καζουρα τους άλλους φίλους στην εργασία τους λέω ότι έχετε μάπα οθόνες και τετοια
    1 point
  34. Κατανοω οτι λες αλλα οι εταιριες δεχονται τεραστιο ογκο αναφορων χρηστων αλλοι θελουν κορεσμενα χρωματα αλλοι θελουν οσο το δυνατον φυσικα και μισουν τα κορεσμενα .Στην Samsung τα ιδια οι κατοχοι παγκοσμιως εχουν χωριστει σε δυο στρατοπεδα. Αυτο που εχει κανει η Xiaomi να δωσει στο μενου ρυθμισεων στις συνθετες ρυθμισεις ενα τοσο αναλυτικο μενου πως να σεταρεις τα χρωματα ειναι απλα Καταπλητικο. Τωρα εαν δεν ξερει καποιος-α να το κανει Οκ αλλα ειναι πανευκολο. Βαζεις διπλα-διπλα τις δυο συσκευες και ξεκινας .Σε προσωπικο επιπεδο εχω επιτυχια κατα 90% .Παρατηρεις τον τονισμο του δερματος , αυξανεις η μειωνεις το κοκκινο η το πρασινο η το μπλε την αντιθεση , τον κορεσμο κτλ.. Ενας λογος σημαντικος που πηρα το X6 Pro ειναι λοιπον το καταπληκτικο μενου ρυθμισεων των χρωματων... Μεγαλη υποθεση το "Οτι θελω σε κανω"... Θεμα εχω αυτο ειναι παρομοιο με ενα Pixel αλλα...Γουστα ειναι αυτα ... Edit: Έκανα ένα τσεκ ζωντανα...Καλά έλεος με τις οθόνες του μήλου 15 plus και pro max φουλ θερμές όσο δεν πάει τιγκα στην Κιτριναδα ...Έβαλα το X6 Pro δίπλα όπως το έχω εγώ ρυθμισμένο και τα μήλα φαινόταν σαν καμένες οθόνες τα παλικάρια σε κατάστημα στο Σύνταγμα ένα σοκ το πάθανε με την οθόνη του X6 Pro άσε μας καλέ μας mixtri...
    1 point
  35. Δοκιμαστε πιο παλια εκδοση μπας και... Επίσης πριν την επανεκατάσταση δοκίμασε και καθαρισμό της προσωρινής μνήμης Εμένα κανονικά μου δουλεύει 4.13 Βέβαια την έχω σε δεύτερο κινητό και δεν αφήνω να ενημερωθεί αυτόματα. Πιστεύω ότι είναι θέμα μνήμης cache. Εχω την 4.13.3.0
    1 point
  36. Πως σε πετσόκοψε έτσι αυτή η Q φίλε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Τώρα πρέπει να επενδύσεις από την αρχή. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω και ότι και να προτείνω θέλει προσπάθεια. Ναι την δίνει αλλά μόλις την ενεργοποιήσεις από την εφαρμογή, εξαφανίζεται. Οπότε καλό είναι να την ενεργοποιήσεις με ΣΜΣ στην αρχή και ξανά στην λήξη της προσφοράς ώστε ακόμα και αν (αν λέω) δεν στην δώσουν 1 μήνα να είσαι καλυμμένος. Αυτή είναι η μέθοδος που πιάνει μέχρι τώρα. Και ταυτόχρονα δεν αφήνεις λεφτά μέσα.
    1 point
  37. Εντάξει στο λιμάνι όλες βαράνε αλύπητα 😀 Μετρήσες και τις άλλες ;
    1 point
  38. Όσοι μένετε Αθήνα τρέχει ακόμα το πρόγραμμα με τα 120 ευρώ απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο σημερα πηγα και το πήρα και το ενεργοποίησα στο κατάστημα της σταδίου η πληρωμή γίνεται με κάρτα
    1 point
  39. Τα 60+60 δεν εχουν σχεση με την ανανέωση. Ξεκινάνε με την 1η ανανεωση και δίνονται κάθε μήνα.Αρκεί να μην υπάρχει φραγή. Τα 500+500 θέλουν 10αρικο. https://www.frogmobile.gr/el/oroi-kai-proypotheseis-hrisis-doron
    1 point
  40. Έβγαλαν στον Πλάτανο άδεια; Άντε να βάλουν Ν78 να έχουμε 500+ στα Τρίκαλα. Να κόψω και τη σταθερή στο τέλος.
    1 point
  41. Κορδέλιο είναι καλύτερη η COSMOTE , Εύοσμο με ΔΙΑΦΟΡΑ , η nova . Σταυρόπουλη , ξυροκρινη κέντρο Αμπελόκηπων , Νεάπολη μετέωρα Καλλιθέα Βουλγαρη , νέα Ελβετία αναληψη , κέντρο , καλαμάρια , Χαριλάου και Άνω πολη , υποκρατριο COSMOTE . Ντεπό , λαδάδικα nova vidafone , άνω κάτω τουμπα vodafone , κωσταντινόπλιτικα ούτε η μια ουτε η άλλη, Πυλαία ειναι λίγο mix για όλες τις εταιρίες Μαρτίου nova Vodafone , το ίδιο καο τριανδρία
    1 point
  42. 1 point
  43. 3-5 Πηγάδια στο χιονοδρομικό. Vodafone σε σταθμό Nova b20 only χωρίς ίχνος αναβάθμισης προς το παρόν. https://www.speedtest.net/result/i/6095629824 Cosmote, σε αναβαθμισμένο σταθμό b1+b3+b20+N1. https://www.speedtest.net/result/i/6095629249
    1 point
  44. Χθες το ίδιο μου συνέβη στο Κιλκίς, ήμουν στο Δροσάτο ένα χωριό πάνω σχεδόν στο κεντρικό στην διασταύρωση για Δοϊράνη. Η Δοϊράνη 5 χιλιόμετρα και ακριβώς μετά τα σύνορα με Σκοπιά. Η Nova 15Mbps download /3Mbps Upload αλλά δούλεψε χθες. Και η Vodafone ίσως έπαιζε και καλύτερα. Αλλα η Cosmote μέσα έξω ένα τεράστιο Edge. Ανύπαρκτη πέρα από κλήσεις/sms. Σήμερα πριν 2 ώρες περιοχή ανάμεσα Νέα Μάλγαρα- Χαλάστρα έπεσε η κλήση με VoLTE Cosmote. Στα ίδια σημεία η Nova δουλεύει σταθερά, χωρίς όμως μεγάλες ταχύτητες στο 4G/5G.
    1 point
  45. Να δωσουν σοβαρο ιντερνετ θελουμε και στην επαρχια. Δεν γινεται να με κοροιδευουν να δινω 15 χρονια 40 ευρω το μηνα και να εχω αθλιες ταχυτητες. Τους εχουμε χρυσωσει ολα τα χρονια ουτε ξερω τι εχω δωσει στη σταθερη για το τραγικο τους ιντερνετ και οταν πηγα να βαλω forthnet για πιο φθηνα επιανα 20mb και επιανα 4mb γιατι ο ΟΤΕ δεν εδινε τις καλες πορτες απο το καφαο στην forthnet και επαιζα με ταχυτητες που δεν μπορουσες να δεις ουτε 720p video για 2-3 μηνες μεχρι που εστειλα nova και με αφησαν να φυγω χωρις πεναλτι προφανως και ξανα γυρισα ote οπου πληρωνα 45 ευρω το μηνα για 22mb download και 2MB upload. 10 χρονια μετα απο αυτο το περιστατικο συνεχιζουν να μας κοροιδευουν. Εχουμε μονο ΟΤΕ εδω που ειμαι φουλ μονοπωλιο και μας ξεσκιζουν γιατι μπορουν μεχρι 50mb download και τραγικο upload. Μεχρι πριν κατι χρονια δεν ειχαμε καν 4G στο χωριο μεχρι που τους επριξα καθε τρεις και λιγο πηγα και στον προεδρο πηραμε μαζι τηλεφωνο και μας εφεραν το 4G. Μεχρι 2015-2018 δεν θυμαμαι ακριβως παιζαμε με 3G το οποιο σερνοταν κυριολεκτικα ωρες στα τηλεφωνα μπας και νιωσουν. Οταν πληρωνω και μαλιστα ενα σωρο χρηματα καθε μηνα θελω[απαιτω] να εχω τις υπηρεσιες που πληρωνω. Οποτε ναι μολις βρηκα την ευκαιρια του 5G router την αλλη μερα εκοψα σταθερη πληρωσα 56 ευρω πεναλτι για 6 μηνες που με ειχε μεινει και 2 μηνες επαιζα με 2 καρτες sim και εναλλαγη καθε 2 βδομαδες την μια καρτα και ενεργοποιηση το απεριοριστο πακετο των 6.5 ευρω. Επειτα βγηκε το gigamax unlimited με 13.5 ευρω + 3 ευρω η extra sim και πεταξα στον καδο τις αλλες 2 sim που ειχα και εκλεισα 2 χρονια με 72 ευρω απο 720 που ηθελα και με πολυ καλυτερες ταχυτητες. Οταν ο κοσμος απαιτησει αυτα που δικαιουται και πληρωνει ολα τα χρονια τοτε ισως παμε ποτε μπροστα σαν χωρα. Ειμαστε κυριολεκτικα ενα μπαχαλο στα παντα σαν κρατος με τα καρτελ να δινουν και περνουν με ρουσφετια παντου με πολιτες διαφορων διαλογιων οχι μονο στο ιντερνετ αλλα παντου και οταν σε πηδανε 20+ χρονια τοτε μολις βρεις την πρωτη ευκαιρια θα το κανεις και εσυ μπας και παρεις καποτε ολα αυτα τα κερατιατικα που πληρωνες ολα τα χρονια για τις αθλιες υπηρεσιες τους. Ας ξυπνησουμε καποτε. Οχι μονο καφε και λουφα στη θαλασσα και απο πισω να μας πηγαινουν τρενο και να λεμε δεν βαριεσαι. Δεν ειμαστε αβουλα οντα θελω να πιστευω τουλαχιστον.
    1 point
  46. Η cube acr μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση δούλευε αλλά την φωνή του ανταποκριτή σου την έγγραφε χαμηλά. Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής στο Google Play δεν δουλεύει γιατί αναγκάστηκαν απο την Google να μην χρησιμοποιούν τα accessibility services για την εγγραφή. Σου προτείνουν ως λύση, να κατεβάσεις την εφαρμογή απο το site τους που δουλεύει όπως πριν. Δες εδώ: https://cubeacr.app/latest-update.html Επίσης αν προτιμάς μπορείς να δοκιμάσεις απο το Goole Play το Talker ACR που είναι το δίδυμο του Cube ACR. Μέχρι στιγμής δεν το έχουν αναβαθμίσει και δουλεύει (με την φωνή του ανταποκριτή χαμηλά κι αυτό εννοείται): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.talker.acr
    1 point
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...