Jump to content

jkoukos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jkoukos

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jkoukos's Achievements

  1. Με λίγο προγραμματισμό δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι ετησίως. Κάνεις 2 σερί μήνες ηλεκτρονικά την ανανέωση 13€ (καθαρά 23,636€) και αγοράζεις το ίδιο πακέτο 7,2€ για 3 μήνες. Πριν λήξει ο 3ος μήνας (θα έχεις υπόλοιπο 2,036€) ξεκινάς το ίδιο μοτίβο. Στους 12 μήνες θα έχεις πληρώσει 104€ (13€*8) καλύπτοντας τα πακέτα του χρόνου, στο τέλος του οποίου έχεις υπόλοιπο 8,144€ με το οποίο αγοράζεις πακέτο τον 13ο μήνα, που τελικά είναι ίδιο με το να ανανεώνεις στο κατάστημα (8€*13=104€).
  2. Η φορητότητα όντως ολοκληρώνεται σε 3 εργάσιμες μέρες, αλλά αυτό που σου διαφεύγει είναι ότι η διαδικασία ξεκινά επίσημα με την παραλαβή των εγγράφων και της κάρτας από την εταιρεία ταχυμεταφορών.
  3. Λογικά είναι η κλασσική περίπτωση από πωλητές στο κέντρο της Αθήνας ή άλλα τουριστικά μέρη με κανονική εγγραφή και τα νόμιμα παραστατικά και έγγραφα. Αφορά αποκλειστικά νέες συνδέσεις και έτσι απέκτησα τις 3 frog που έχω.
  4. Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη προσφορά δεν περιλαμβάνει τα frog, αλλά επιβεβαιωμένα τα frog μια χαρά παίζουν στο Cosmote one. Έχω 3 κινητά frog της οικογένειας στο δικό Cosmote one μας και άλλα 2 ο αδελφός μου στο δικό του, χώρια τόσων άλλων μελών που ήδη το έχουν αναφέρει.
  5. Έγραψα ότι μία μέρα πριν τις 60 μετά αγοράζεις πάλι το πακέτο των 60' (μονάδες) οπότε δεν χάνεις τυχόν εναπομείναντες μονάδες. Μόνον το υπόλοιπο χρηματικό ποσό χάνεις, δηλαδή 0,03€ (με τα οποία ούτε τσίχλα παίρνεις). Οπότε βγάζεις συνολικά 3 μήνες ομιλία με μία ανανέωση των 10€ {(10:1,1)-(3*3,02)}.
  6. Ανανεώνεις με 10€, αγοράζεις το πακέτο 60' και στις 30 μέρες άλλο ένα ίδιο. Στις 60 μέρες από την τελευταία ανανέωση, χάνεται το υπόλοιπο των χρημάτων. Μία μέρα πριν, αγοράζεις πάλι το πακέτο των 60', οπότε έχεις όλες τις μονάδες διαθέσιμες για άλλες 30 μέρες (συνολικά 90 από την ανανέωση). Στις 90 μέρες έρχεται η φραγή και χάνεις όλες τις εναπομείνουσες μονάδες, οπότε μία μέρα πριν ανανεώνεις με το 10€ για να τις διατηρήσεις και ξεκινά νέος ίδιος κύκλος.
  7. Υπάρχει αναφορά της δημοσίευσης και σε άλλη ιστοσελίδα, αλλά αν προχωρήσεις στην αγορά του μέσω της εφαρμογής σε πληροφορεί ανάλογα.
  8. Το αναφέρει, αλλά μόνον στην αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας. Αλλά όπως ήδη έγραψα, με ένα απλό τηλέφωνο στις πληροφορίες θα λυθεί η απορία.
  9. Δεν χρειάζεται η αναφορά, είναι περιττή. Αιώνες τώρα είναι γνωστό ότι στο δικό μας ημισφαίριο το καλοκαίρι έχει 3 μήνες με τον τελευταίο να είναι ο Αύγουστος. Αναφέρει ότι πρόκειται για καλοκαιρινή προσφορά. Ένα τηλέφωνο να κάνεις, θα το επιβεβαιώσεις.
  10. Έχεις δίκιο αλλά και αυτή είναι καλοκαιρινή προσφορά. Ωστόσο αναφέρεται μόνον στην αγγλική επίσημη ιστοσελίδα και όχι στην ελληνική. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/en/epiko_internet.html
  11. Αστερίσκο, για ποιον λόγο; Αναφέρει ότι είναι καλοκαιρινή προσφορά με τελευταία ενεργοποίηση τέλος Αυγούστου. https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/aperiorista_data_22_06_21.html
  12. Με αγορά νέας κάρτας έχει το δώρο των 60' + 60' κάθε μήνα, αλλά προϋποθέτει να έχει κάνει την 1η ανανέωση και μετά μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα για έναν χρόνοι. Όλα τα υπόλοιπα δώρα δίδονται εφόσον γίνεται τουλάχιστον μία ανανέωση κάθε μήνα. Για ενεργοποίηση της κάρτας μετά από φραγή δεν γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ανανέωση που παρατείνει την φραγή για 3 μήνες και αγορά πακέτου ομιλίας και δεδομένων. Ωστόσο στις 30 μέρες χάνονται τυχόν διαθέσιμος χρόνος ομιλίας και δεδομένα του πακέτου και τους επόμενους 2 μήνες (αν δεν γίνει ανανέωση), έχουμε μόνον εισερχόμενες κλήσεις (εξερχόμενες μόνον σε κλήσεις χωρίς χρέωση) και μετά μπαίνει ολική φραγή.
  13. Σε Cosmote ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 10€, οπότε μπορεί να ενεργοποιηθεί η κάρτα μετά από φραγή εισερχόμενης και εξερχόμενης επικοινωνίας. Το πακέτο της wifigreece των 6€ αφορά δεδομένα και δεν έχει σχέση με φραγή της επικοινωνίας. Εξάλλου έχει σημείωση ότι μπορείς να πάρεις αυτό το πακέτο μετά την πρώτη ανανέωση της κάρτας. Είναι σαν να αγόραζες το αντίστοιχο* πακέτο του Frog με τα 5,35€ (5,90€ με τον φόρο) που προϋποθέτει ότι έχει γίνει ανανέωση και δεν υπάρχει φραγή. * Τα 2 πακέτα είναι ίδια, απλά της wifigreece δίνει αυτή την περίοδο 2,5 φορές παραπάνω δεδομένα. Τπ κάνει συχνά η εταιρεία με προσφορές περιορισμένου χρονικού διαστήματος.
  14. α. Πατάς πάνω δεξιά τις 3 μπάρες και σε πάει στη διαχείριση των συνδέσεων. β. Πατάς το + στο αριστερό εικονίδιο για τις κινητές συνδέσεις. γ. Στο κάτω μέρος σου εμφανίζει μήνυμα "πρόσθεσε υπάρχουσα Cosmote σύνδση" και την επιλέγεις. δ. Εμφανίζεται η σελίδα "Προσθήκη σύνδεσης" και σου ζητά να πληκτρολογήσεις ΑΦΜ ή αριθμό και ακολουθείς τα υπόλοιπα βήματα. Θα στείλει κωδικό με sms στον αριθμό του κινητού που θέλεις να προσθέσεις, τον οποίο θα πληκτρολογήσεις στην εφαρμογή.
×
×
  • Create New...