Jump to content

kiriakos_GR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About kiriakos_GR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Βόλος

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kiriakos_GR's Achievements

  1. Να μην τσιγκουνεφτής την τιμή καλωδίου , είμαι επαγγελματίας τεχνικός, κυκλοφορεί πολύ κινέζικο καλώδιο μείγμα αλουμινίου χαλκού, ότι χειρότερο για εσωτερικές εγκαταστάσεις (διότι ο αγωγός κόβετε εύκολα δεν έχει την βασική μηχανική αντοχή του βασικού χαλκού). Το κινέζικο καλώδιο μείγμα αλουμινίου χαλκού είναι 30% φθηνότερο, και προτείνετε για οικονομικές επιφανειακές συνδέσεις που δεν κουνιούνται τα καλώδια.
  2. https://www.elta-courier.gr/static/pdf/ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.pdf ================================================================ Στο συνδυασμό εμπλεκόμενων μεταφοράς. CAINIAO China, DPD = Speedy.BG / DPD.GR / ACS.GR Διαπίστωσα ότι τα μικρό-δέματα σχήμα χάρτινο κουτί καθυστερούν πέντε εργάσιμες μέρες επιπλέων σε σχέση με τα ελαφριά φακελάκια. 13 μέρες το φακελάκι 20 μέρες το κουτί Ο κωδικός δεν βοηθά να δεις που ακριβώς τρενάρει η κατάσταση, το Speedy.BG στην Βουλγαρία θεωρώ εγώ ως υπεύθυνο. Την έχει προσέξει και κανένας άλλος την διαφορά DPD φακελάκι / κουτί ?
  3. Εαν μένεις σε χωριό έχεις δικαιολογία, δεν ψωνίζουμε από την άλλη άκρη της γης, πράγματα που τα βρίσκεις εύκολα ακόμα και στις Λαϊκές αγορές. Οι Κινέζοι στο 95% είναι ανυπάκουοι σε ότι έχει να κάνει με ασφαλές πρώτες ύλες, και έφτασαν σε σημείο μέχρι και να κάνουν βρεφικό γάλα από κόλλα για ξύλα. Η Κίνα αποτελεί μια τεράστια εσωτερική αγορά, και ότι είναι δεύτερη η τρίτη ποιότητα, είναι συνήθως ότι σπρώχνουν μέσο ίντερνετ. Ελαττωματικά ηλεκτρονικά ρολόγια χειρός, αρχαίας κατασκευής μπαταρίες (σκουπίδι), πλαστικά αντικείμενα που σύντομα λιώνουν η θρυμματίζονται. Εργαλεία χειρός κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα σίδερα που περιέχουν ακόμα και χώμα. Επικίνδυνο ηλεκτρολογικό υλικό και άλλα πολλά. Πάει να γίνει κανόνας, η δωρεάν αποστολή από Κίνα (δηλαδή ο πωλητής πληρώνει 0.40 Ευρό) πάει 28 έως 40 ημέρες. Όταν πληρώνεις πάνω κάτω τρία ευρό μεταφορικά, στις 12 μέρες το έχεις.
  4. Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα περί SUNYOU, τελικά το ολοκληρωμένο δρομολόγιο είναι το παρακάτω.. Ξεκινάμε εσωτερική διακίνηση Κίνα δέκα (δώδεκα) μέρες. Ξεκινά το ταξίδι για Ολλανδία και εκκαθάριση ώστε να φτάσει Ελλάδα ( άλλες 10 μέρες). Στην Ολλανδία παράγετε ο δεύτερος αριθμός εντοπισμού. UV………….UZ Μόλις προσγειωθεί το πακέτο Ελλάδα, τότε αναλαμβάνει το τμήμα τελωνείου και μεταφοράς ΕΛΤΑ (τώρα βάλε άλλες 15 μέρες). Και έτσι φτάνουμε ένα σύνολο πάνω-κάτω 35 μέρες με την SUNYOU. Με τον τελωνειακό έλεγχο έχουμε άλλη πλάκα, αρχικά εκτελωνίζουν οι Κινέζοι και εκτυπώνουν IOSS, μετά το ελέγχουν οι ολλανδοί, μετά το ξανά ελέγχουν και οι Έλληνες. Διαπίστωσα με έκπληξη, ότι το On-line σύστημα των ολλανδών δεν λειτουργεί συνέχεια. Στοιχεία από εσωτερική διακίνηση από την Ολλανδία εμφανίστηκαν όταν το πακέτο έφτασε Ελλάδα και μετά. Δηλαδή όταν υπολειτουργούν οι πηγές δεδομένων, οι μηχανές αναζητήσεις δεν σε βοηθούν. Επιτρέπετε η επίσημη μηχανή SUNYOU / Sypost, να μην αναγνωρίζει αυτόματα την αλλαγή κωδικού εντοπισμού ? Εγώ λέω να ξανακτίσουμε το Μαντείο των Δελφών, εφόσον τρία ηλεκτρονικά συστήματα, Κίνας, Ολλανδίας και Ελλάδας έχουν πρόβλημα συγχρονισμού με διαφορά εβδομάδων. =========================================================================== Να πιάσουμε τώρα τι γίνετε με CAINIAO (Ali Express), και την Ουγγαρία. Από τον αριθμό εντοπισμού και τις ενέργειες που έγιναν, είναι ξεκάθαρο ότι η CAINIAO διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες στην περιοχή, στον χώρο της εκτελείτε και ο τελωνειακός έλεγχος εισαγωγής Ευρώπη. Λογικό είναι μέχρι αυτό το σημείο να βλέπεις τι γίνετε με την μηχανή της CAINIAO, και ο αριθμός UC………….HU που έλαβες για εντοπισμό να είναι νεκρός για τουλάχιστον 18 μέρες σε όλες τις άλλες επίσημες μηχανές. Παρά το γεγονός ότι το δέμα είναι στην Ουγγαρία, αλλά όχι ακόμα παραδομένο στο ταχυδρομείο.. 1Το Parcel/app διαβάζει την CAINIAO. Το 17 Τρακ δεν την διαβάζει, Κινεζική υπεροψία? 😐 Το επόμενο στάδιο, εσωτερική διαχείριση Ταχυδρομείο Ουγγαρία και διακίνηση Ελλάδα. Από Δευτέρα 8 και στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλω ακτινογραφία την λειτουργικότητα των δικτύων. Μέχρι σήμερα, Κίνα – Ουγγαρία (18-21 Μέρες) Ουγγαρία – Ελλάδα = ? Ελλάδα – ΕΛΤΑ = (14 Μέρες)
  5. Μετά από 16 χρόνια eBay, ενεργοποίησα πριν ένα μήνα και λογαριασμό Ali-Express. Να κάνω μια σύνοψη βάση των δικών μου εμπειριών. Ο διάδρομος Κίνα με κωδικούς UC………….HU περιλαμβάνει τουλάχιστον δυο προτεραιότητες αποστολής, νορμάλ και σαλιγκάρι. Είναι περίεργο αλλά από τον κωδικό και μόνο δεν γνωρίζεις εάν είναι νορμάλ ή σαλιγκάρι η συγκεκριμένη αποστολή. Μπορείς όμως να καταλάβεις, μέσα από το https://global.cainiao.com/ όταν το δεματάκι μέσα στην Κίνα δεν μεταβιβάζετε κάθε δυο 24 ώρα σε επόμενο σταθμό (εργάσιμες μέρες) τότε είναι ταυτοποιημένο ως σαλιγκάρι και έτσι χωρίς προτεραιότητα θα το διαχειριστούν και στην Ουγγαρία αλλά και στην Ελλάδα. Σε αντίθεση το Ουγγρικό Νορμάλ, σε 15 μέρες φτάνει στην Ουγγαρία και άλλες 10 μέρες για Ελλάδα (εκτίμηση 25-35 μέρες να το έχεις). Στην πρώτη μου συναλλαγή με Ali-Express, το φακελάκι ήρθε με DPD + ACS = 13 μέρες για Βόλο. Τώρα αναμένω και δεύτερο πάλι με DPD + ACS, δεματάκι αυτήν φορά. Από πλευρά eBay, έχω δυο αποστολές με SUNYOU και έχω τρομάξει, φτάνουν μέχρι ένα σημείο, χώρα προορισμού, και κολλάμε εκεί. Έχω δυο από SUNYOU στο δρόμο, το σαλιγκάρι έχει κωδικό SY………… ενώ ένα δεύτερο με καλύτερη προτεραιότητα έχει κωδικό SYAET…………. Και το βλέπω να κατευθύνεται προς Ολλανδία. Παραδόξως η μηχανή 17Track έδωσε πρώτη το όνομα της ολλανδικής εταιρείας όταν έβαλα τον νέο κωδικό tracking από το parcel/app UV………….UZ Πριν λίγα λεπτά της ώρας το σαλιγκάρι με κωδικό SY………… έπειτα από 18 μέρες κολλημένο στην Αθήνα το παρέλαβαν τα ΕΛΤΑ ... και έχει και αυτό νέο κωδικό UV…………UZ Πλησιάζω τις 600 συναλλαγές μέσα σε 16 χρόνια, ότι αργεί επάνω από 40 μέρες, είναι τελείως αδικαιολόγητο, όταν ψωνίζεις από συγκεκριμένα κανάλια με αυτόματη εξόφληση ΦΠΑ.
  6. Με το έτσι θέλω μας φούσκωσαν όλους 1€ + Κατάργηση έκπτωσης E-bill. Δεν βρήκα άλλη άμυνα από το να ενεργοποιήσω στο My-Vodafone, Την αποστολή λογαριασμού σε χαρτί, έτσι ώστε να χρεώνονται και αυτοί.
  7. Το κριτήριο μου είναι on-line Gaming, και εκεί το H268Q δίνει την αίσθηση του ελαφρά καλύτερου. Η γραμμή μου είναι πολύ καλή, καλωδίωση + μικρή απόσταση. Το WiFi το έχω απενεργοποιημένο, το H268Q δεν κόλλησε ποτέ μέχρι σήμερα.
  8. Το δίκτυο καλωδιώσεων ADSL έχει αφεθεί ασυντήρητο, και δεν είναι πλέον εγγυημένη η σωστή λειτουργία της γραμμής. Ψάξε πρώτα την νέα γειτονιά, ρώτα κόσμο, για να μάθεις τις συνθήκες όσων έχουν ακόμα ADSL. Σε περίπτωση προβληματικών υποδομών ADSL, κανείς δεν θα ανοίξει εργολαβία επισκευής αντικατάσταση καλωδιώσεων.
  9. Η 50ρα είναι στα 21Ε ... (τελευταία περίοδο προσφορών Φεβρουαρίου 2023) Και για να τα λέμε όπως είναι, η κλεψιά με το ΦΠΑ και τους φόρους, είναι το μεγαλύτερο κόστος. 21Ε - 24% = 5.04Ε Μείον φόρο τηλεφωνίας ... Για την Vodafone πληρώνεις κάτι λιγότερο από 15Ε
  10. Ναι και Όχι, στη Vodafone του 2022 έπεφτε μάχη στο να διατηρηθεί ακόμα και η ίδια χρέωση. Εφόσον έχεις και κινητό στην Vodafone ίσως δεν σε κουράσουν και τόσο. Θα τα ξαναπούμε το 2025.
  11. Ακυρώνω το αίτημα βοήθειας, η ασυμβατότητα είναι θέμα λογισμικού. Το ρούτερ ήταν προγραμματισμένο για τους επαγγελματίες πελάτες Vodafone, και το έστειλαν /έδωσαν ως οικιακό εξοπλισμό. Με αλλαγή λογισμικού το κατάφερα να συνεργαστεί, εάν όμως τύχει η ίδια περίπτωση σε άλλον, είναι καλύτερα απλά να το επιστρέψει σε ένα κατάστημα Vodafone. Έκδοση λογισμικού επαγγελματικών συμβολαίων --> V7.0.0P10N5_ONE Οικιακά ---> V7.0.0P4_VDFODP
  12. Μετά από κάμποσες δοκιμές, και επίσκεψη τεχνικών, η Vodafone αναγνώρισε πρόβλημα στην συμπεριφορά του νέου VOX = Wi-Fi 6, ρούτερ. Και αμεση αντικατάσταση με 268Q το οποίο αναμένω από βδομάδα. Ο τεχνικός που έκανε επίσκεψη σήμερα ήταν τσακάλι, αμέσως επιβεβαίωσε το θέμα του VOX, που παρατήρησα πρώτος. Ενεργοποίησα ένα δανικό 268Q, όλα ωραία, μόλις κάνω την παραμικρή χρήση ίντερνετ, προσπαθεί να κάνει κάποια σύνδεση με την vodafone ανεπιτυχώς, και δημιουργεί δραστηριότητα χωρίς λόγο. Μόλις παραλάβω το δικό μου, τότε θα πιέσω να δουν τι γίνετε από τεχνικής σκοπιάς. Στα θετικά, έχει καλυτερέψει η συνεργασία τεχνικό τμήμα με πελάτη (από παλιά), η επίλυση όμως γίνετε με χρονοδιάγραμμα που δοκιμάζετε η υπομονή σου.
  13. Η πρώτη μου επιλογή για ρούτερ στο νέο μου συμβόλαιο Vodafone ήταν το ZTE H268Q, και κατάφερα να το πάρω. Όμως το συγκεκριμένο που μου έδωσαν, για κάποιο περίεργο λόγο, προσπαθεί αλλά δεν καταφέρνει να σηκώσει το VOIP. Οι τεχνικοί Vodafone, το έχουν ξεγράψει, και μου έστειλαν το Powerstation Wi-Fi 6. Αυτό συγχρονίζει VOIP κανονικά. Θέλω την βοήθεια από κάποιον που έχει το ZTE H268Q, να μπει με τους παρακάτω κωδικούς στο δικό του, και να βγάλει μια φωτογραφία του παρακάτω μενού. Θέλω ως πείραμα, να δω εάν μπορώ να βοηθήσω το ρουτερ να τα καταφέρει. User: root Pass: 7>q{(s:@Ev1S)$B^#a%$
×
×
  • Create New...