Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. s_nova

    s_nova

    Members


    • Πόντοι

      5

    • Δημοσιεύσεις

      564


  2. panos.k2

    panos.k2

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      1.407


  3. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      14.636


  4. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      14.427


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 17/03/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Άρα αφού δεν έγινε βελτίωση, θελει να το ξαναδούν.
    4 points
  2. Αν ήταν έτσι, δεν θα είχαν τόσο μικρή διαφορά στα speedtest awards Σε όλες τις εταιρίες έχουμε περιπτώσεις που το 5G είναι τέτοιων ταχυτητων Η κατάσταση μεταξύ 2ου και 3ου δικτύου είναι ρευστή αυτή τη στιγμή. Τα γενικόλογα είτε υπέρ του ενός είτε υπέρ του αλλου, προσωπικά τα ακούω βερεσέ. Καλο θα ήταν οι διαχωρισμοί και η κατάταξη 1ου, 2ου και 3ου δικτύου να περιορίζονται σε μεμονωμένες περιοχές και να μη γίνονται γενικά.
    3 points
  3. Τα παρακατω ειναι ενδεικτικα για να εχει καποιος-μια ιδεα κατα ποσο βολευεται. Επιδοσεις galaxy A52s -A54 -A55 . Βλεπουμε λοιπον οτι η σημαντικοτερη αυξηση οχι μεγαλη ειναι στην καρτα γραφικων (Gpu) 188.204 και μικροτερες στα αλλα.Μια ελαφρως μικρη σβελταδα στην καθημερινοτητα .θα φανει ειναι λιγα κλικ πιο γρηγορο μια και το UX αγγιζει τις 179.101.Και στα τρια η cpu(επεξεργαστης) και μνημη δεν εχουν σοβαρες διαφορες. Ο Exynos 1480 του A55 θα δεχθει μια παραπανω βελτιστοποιηση ωστε να λειτουργησουν καποια μερη του λειτουργικου καλυτερα λογο αναβαθμισεων 2024.
    3 points
  4. 2 points
  5. Packet loss. Αυτό δημιουργεί retransmissions και υψηλό ping. Κάνε οπωσδήποτε ticket. Επέμενε. Θα το δούνε άμεσα. Κρατά ticket number και ΡΜ me.
    2 points
  6. Μόνο madpoints. Αλλιώς προφανώς θα έβλεπες και κάποιο χρηματικό ποσό δίπλα.
    1 point
  7. Αν βάλεις GoodLock και το module RegiStar, κρατάει ιστορικό ποια εφαρμογή άλλαξε τις ρυθμίσεις (settings change history). Ίσως από εκεί βγάλεις άκρη.
    1 point
  8. Τζάμπα κόπος, έχω δοκιμάσει καμιά 10αριά χώρες, τίποτα. Συνήθισε το, μέχρι το επόμενο update.
    1 point
  9. Αν μας διαβάζει ο συμφορουμιτης ας διευκρινίσει αν έχει miui η hyperos και αν όντως έχει hyperos με ποια χώρα κατέβασε την ρομ αφού Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμη
    1 point
  10. Ερωτηματολόγιο στο mycosmote app (500mb/5 μέρες)
    1 point
  11. Θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα άλλον πάροχο(καρτοκινητό). Θα σου πρότεινα CU λόγω πιο πολλών GB. Δοκίμασε και δες. Πάντως στο Λευκαντί όλες οι εταιρείες πάσχουν κυρίως πίσω από τα ξενοδοχεία βλέπεις EDGE
    1 point
  12. Σύμφωνα με διαφορά site αλλά και στο vlog μιας συγκεκριμένης αλυσίδας θα κυκλοφορήσει 22/3 με δώρο το galaxyfit3.
    1 point
  13. Δεύτερη προσπάθεια
    1 point
  14. Ν.περαμος καβαλα Ν78 Η cosmote N1 με τις μισές ταχύτητες
    1 point
  15. Έτσι για το ιστορικό ενδιαφέρον. Αριστερά βλέπετε μια φωτογραφία από μέτρηση της ΕΕΑΕ το 2018. Δεξιά βλέπετε μια δική μου φωτογραφία από προχθές. Είναι το ύψωμα "Κοκκινοκορφή" στο Δήμο Λαυρεωτικής, κοινότητα Κερατέα, περιοχή/οικισμός Βγιέθι. Οι κεραίες αυτές καλύπτουν όλους τους τοπικούς οικισμούς και την παραλιακή ζώνη ακτίνας πολλών χιλιομέτρων. Ως γνωστόν η περιοχή είναι μεγάλη αλλά αραιοκατοικημένη και τους χειμώνες με αρκετά μικρότερο πληθυσμό. Στην φωτογραφία του 2018 βλέπουμε τους πύργους: Cosmote, Vodafone, Wind και έναν μικρό πομπό της ΕΡΤ. Στην φωτογραφία του 2024 βλέπουμε τους πύργους: Cosmote, Vodafone και έναν μικρό πομπό της ΕΡΤ. Η WIND, νυν Nova, ξήλωσε την εγκατάσταση εντελώς και εκπέμπει από τον πύργο της Vodafone. Να τονίσω ότι η WIND τότε για ένα διάστημα είχε σοβαρό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι ο πύργος ήταν εκεί. Μάλλον είχε γίνει απενεργοποίηση για την μετεγκατάσταση. Η Cosmote εκπέμπει και στα 3,500 σε αντίθεση με τις άλλες 2...
    1 point
  16. αν καταλαβα καλα τι εννοεις οταν ανοιγεις ενα βντεο στο facebook σου το ανοιγει με τον chrome ? εγω εκανα εκκαθάρισή των επιλογων απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης κτλ (τι να ανοιγει πως κτλ) και μου ανοιγει με τον ηλιθιο browser του facebook ! εκει παταω μετα κοινοποίηση open link και ερχεται το vanced ! Δεν μπλεκω με chrome καθολου !
    1 point
  17. Αντικειμενικα το A55 ειναι μια αναβαθμιση , μπορει να συνεχισει καποιος απο τα προηγουμενα μοντελα εαν θελει να εχει συγκεκριμενη σταθεροτητα . Το Poco X6 Pro ειναι διαφορετικη συσκευη ειναι flagship βαφτισμενο να ανηκει στη μεσαια κατηγορια. Οι επιδοσεις εχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ των δυο αλλα αυτο δεν γινεται ιδαιτερα αντιληπτο στην καθημερινοτητα.Εδω με το A52s εισαι ακομα πολυ καλα.Γραφουμε απ ολα για να εχει ο καθε υποψηφιος κατοχος αποψη για ολα.Η μεσαια κατηγορια κυριως απο το 2023 και μετα εχει ανεβει πολυ εχει αρκετες αξιολογες συσκευες πλεον δεν τους λειπει τιποτα.Το A55 για καποιον που εχει το απλο A52 και προς τα πισω ειναι πολυ καλη αναβαθμιση. Για καποιον που εχει το A52s -A53-A54 ειναι μια αναβαθμιση Οκ αλλα χωρις ιδαιτερο ενθουσιασμο πλησιαζουν αρκετα οι επιδοσεις μεταξυ τους , με εμφαση οτι καποιος-α θελει να συνεχισει την παραδοση και σταθεροτητα. Edit : Οπως αναφερα ο κατοχος του Απλου A52 και προς τα πισω θα καταλαβει αναβαθμιση μια και εχει σοβαρες διαφορες σε ολα , και στον επεξεργαστη -καρτα γραφικων -μνημη -ταχυτητα αποθηκευτικου χωρου . Απλο A52: Α55
    1 point
  18. Σταθμός που έχει τα πάντα είναι και μεγάλη ισχύ για κάλυψη ραδιοφώνο. Δες που είναι η θέση Σωρός στην περιοχή Βόλου.
    1 point
  19. Και εγώ σκέφτομαι να δώσω το Α52s στη σύζυγο. Τώρα είμαι μεταξύ αυτού και του poco x6 pro. Σίγουρα το poco έχει πιο δυνατά χαρακτηριστικά αλλά δεν έχω καλή εμπειρία από το poco x3 pro που έχει τώρα η σύζυγος σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής (2 φορές αλλαγή θύρας φορτισης και δε δουλεύει πλεον το volume -) και τη φωτογραφία, πιστεύω όμως να έχει βελτιωθεί αρκετά. Από το Α52s εκτιμώ τη σταθερότητα του υλικού και του λειτουργικού, μια σχετικά καλή φωτογραφική, τη συνέπεια της samsung στις ενημερώσεις (κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος για τα κινητά της poco, xiaomi, redmi) και το service της samsung που πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα (μου έχει χρειαστεί και ήταν άψογοι).Πιθανότατα θα περιμένω να κυκλοφορίσει το Α55 για να το δω στην πράξη. Επίσης θέλω να δω πως αν οι δέκτες του (κινητης τηλεφωνίας wifi) είναι εφάμιλοι του snapdragon. Εδώ ο s_nova έχει αναφέρει ότι το poco x6 pro τα πηγαίνει περίφημα.
    1 point
  20. Αναλογα τι σε ενδιαφερει τι κοιτας σε μια συσκευη ...Για το ζητημα ""Αν αξιζει" οπως λες δεν υπαρχει συσκευη πλεον το 2023-2024 που "Δεν αξιζει" και οπως ειπα παραπανω τι θες απο μια συσκευη ειναι διαφοροι παραγοντες...
    1 point
  21. Ο σταθμός στο Σωρό δίνει κάλυψη από το 1995 σε όλη τη Μαγνησία. Η αθάνατη Telestet είχε σήμα σε όλο το Πήλιο από αυτό το σταθμό (και στο Βόλο) με το κανάλι 23 αν θυμάμαι καλά. Ελάχιστα πιάναμε από Βόρειο Πήλιο λόγω θέσης σταθμού.
    1 point
  22. Χανιά η Cosmote έχει αναβαθμίσει σχεδόν όλη την πόλη.Στο σπίτι μου χαρακτηριστικά πριν 2 χρονια έπαιζε στα ίδια επίπεδα με vf 50-60 αλλα με μια γραμμή σήμα μέσα και σε ισόγεια γυρνούσε και σε edge.Τους τελευταίους 6 μήνες εχει ξεφύγει με διαφορά σχεδόν σε όλη την πόλη σε θέμα ταχυτήτων η vf πλέον πάει με πατερίτσες και όταν ανοίξει η σεζόν για τα καλά θα βλέπουμε μονοψήφια.
    1 point
  23. Μια χαρά είσαι. Τέτοιες ταχύτητες (συνήθως) είναι το 5G άλλης εταιρείας...
    1 point
  24. Το 4G της Cosmote στην Αθήνα είναι σε πολλές περιπτώσεις γεμάτο από κόσμο και δεν δίνει καθόλου καλές ταχύτητες. Το 5G σε ορισμένες περιστάσεις είναι σωτήριο. Το λέω επειδή κινούμαι πολυ στην Αθήνα και είμαι απαιτητικός λόγω δουλειας. Εγώ στην Cosmote εχω δει χαοτικές διάφορες μεταξύ 4G-5G
    1 point
  25. Παρών 🙋‍♂️
    1 point
  26. Βγήκε ενημέρωση για το Google play Φεβρουαρίου. Να την κάνετε όπως ξέρουμε από τις πληροφορίες λογισμικού με επανεκκίνηση κ.τ.λ.
    1 point
  27. λοιπον φιλοι, δεν ειχα σκοπο να γραψω άλλωστε έχω πολυ καιρο. Σκαλιζοντας ενα αλλο τηλέφωνο μπηκα στον κοπο να απενεργοποιησω καποια πραγματακια και στο δικο μου για να το κανω λιγο πιο γρηγορο. Απενεργοποιησα με appcontrol τα παρακάτω και το τηλέφωνο παει ΣΦΑΙΡΑ!!!!!!!!!! ουτε καινουργιο τοσο γρηγορο!!!! καντε μια δοκιμη..
    1 point
  28. Βονταφοναρα στο χωριό με λατρεμενη συνήθεια β20ονλι εγγυηση
    0 points
  29. Πρέπει να έχεις το default πληκτρολόγιο της Sam προεπιλογή για να παίξει... με gboard... black screen
    0 points
  30. Παιδιά τελικά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μπορεί πχ να έχεις 200 στο 5G και το 4G να σέρνεται; Ή πάει ανάλογα το ένα με το άλλο;
    0 points
  31. Έχει αρχίσει το ίδιο τροπάριο, με το οποίο η Cosmote μου είπε με τις ευλογίες της, πως μπορώ να φύγω από το δικό της δίκτυο πριν 1.5 χρόνια. Λόγο κακού σχεδιασμού του δικτύου μου είχαν πει στην εξυπηρέτηση. Όλα πήγαν καλώς, εφόσον όλα είχαν καταγραφει (both sides). Ούτε πρόστιμο, ούτε τίποτα. Ανεξάρτητα από την κάθε εταιρεία, αυτό που ενδιαφέρει πλέον, είναι η αξιοπιστία. Πέρασε η ηλικία του φανατισμού, της αδυναμίας και της ευκαιριακής κατάστασης, σε κάθε εταιρεία. Υπάρχουν θέματα υποδομής, τα οποία έπρεπε να έχουν λυθεί τουλάχιστον εδώ και 10 χρόνια. Τα χρήματα σίγουρα δεν είναι το πρόβλημα για τις εταιρείες. Δουλεύω σε υπηρεσία όπου οι "τεχνικοί" της, είναι απόφοιτοι του '80 με γνώσεις του '60. Σε θέματα αναβάθμισης, πάντα σκαλώνει στις γνώσεις τους αυτή, η όποια αναβάθμιση (τα βρίσκουν πάντα στο δημόσιο). Έχω συνηθίσει. Στον ιδιωτικό τομέα όμως, γνωρίζω πως υπάρχουν τσακάλια τεχνικοί. Δεν φταίει σίγουρα αυτός ο τομέας. Η τακτική του περισσότερου κέρδους, δυστυχώς είναι η αιτία του να μην μας παρέχουν, υπηρεσίες τις οποίες έχουμε, ήδη πληρώσει.
    0 points
  32. Πίσω από το ξενοδοχείο Ποσειδώνας πηγές;;;;
    0 points
  33. Είπες ότι έχεις το s23 και 5G 80Mbps…μάλλον έχουν παλιο εξοπλισμο και δεν άλλαξαν πάνελ και είναι 2100 Ν1 5G. Υπομονή να αναβαθμίσουν και να προσθέσουν σταθμους ή αλλάζεις πάροχο
    0 points
  34. Δυστυχώς όχι, είχαν πει το πρώτο τρίμηνο αλλά δεν έγινε κάτι. Ελπίζω μέχρι Ιούνιο μαξ μέχρι Σεπτέμβριο
    0 points
  35. Αν μου πληρώνει μισθό η cosmote μέσα!! Διαμονή καύσιμα επίσης! Περιμένω πρόταση στο μειλ μου χαχα.
    0 points
  36. Ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας στην ελληνική Αγορά?;
    0 points
  37. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε. Μια χαρα κινείται το x5!
    0 points
  38. @georgebad σε ψάχνουν, δώσε εικόνα από Πάτρα. Λιγο άσχετο με το θέμα, αλλά στην περιοχή Ανάληψη της Ανατολικής Θεσσαλονίκης εντόπισαν δυο πεσμένες κεραίες στη Nova και αναβαθμίζουν τις υπάρχουσες. Η μια έχει βλάβη από τον Σεπτέμβριο. Τώρα εξηγείται γιατί εχω θέμα με το σήμα τόσο καιρό και σε σημείο που έχει σήμα δεν φόρτωνε τίποτα στο κινητο ενώ το 5G κανονικά το έβλεπα.
    0 points
  39. Θεωρείς ότι θα λυθεί; Κάποιος όμως είπε ότι έχει το κινητό μας με Νόβα και έχει Volte. Αυτό πώς εξηγείται;
    0 points
  40. Χανιά εντός σπιτιού βλέπω η Cosmote 2 γραμμές σήμα και ταχύτητες τρένο. Vf σήμα καμπάνα ταχύτητες μπανάνα.
    0 points
  41. ΟΤΕ και Nova στην Παιανία, μέσα στην πόλη. Έγινε επικοινωνία και με τις 2 εταιρείες. Ο ΟΤΕ θα το δει και θα με καλέσει, λέει. Αν φταίνε, θα μου παρέχουν έκπτωση στο πάγιο. Η Nova παραδέχεται πρόβλημα αλλά δεν ξέρει πότε θα λυθεί.
    0 points
  42. Παιανία...
    0 points
  43. Παιανία πριν λίγο σε εξωτερικό χώρο.
    0 points
  44. Σκλαβενίτη νέα Σμύρνη Σκλαβενίτη νέα Σμύρνη στον φάρο, μπροστά στο πεζοδρόμιο, μεγάλη τύχη που είχα σήμα και πόσο μάλλον το ότι κατάφερε να ολοκληρώσει το Speedtest. Αυτό το κάνει ακόμα και με μια μόνο σιμ. https://maps.app.goo.gl/MrEpogE7Dg9PQeok8
    0 points
  45. Εμένα προσωπικά και γνωστούς μου τους ενοχλεί,γιατί οι κινήσεις τους ταυτίζονται με την δήλωση του. Εκτός από τα λιγοστά GB στα καρτοκινητά δεν δίνουν ούτε δωρεάν απεριόριστα δεδομένα τις γιορτές και τα τριήμερα
    0 points
  46. Το rollover όταν μαζεύεται, πάει να πει πως δεν το χρησιμοποιείς. Και μόνο κακό κάνει. Σου δημιουργεί άγχος μη τυχόν το χάσεις ενώ ουσιαστικά τελικά δεν το χρειάζεσαι. Κι εγώ την έχω πατήσει και τελικά ευτυχώς κιόλας γιατί ήταν η αφορμή να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει.
    0 points
  47. Χτες πέρασε φίλος μου έξω από το Μέγαρο και είχε 50αρια σε 4G και 400+ σε 5G. Η vf στο σημείο πριν από ένα μην που πέρασα είχε εναλλαγές 5G->4G->4G+->5G
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...