fanatikos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Μούφα είναι παιδιά! Αφήστε τι λένε για mAh. Κρατάνε λιγότερο απο τις original. Όταν είχα το κινητό κυκλοφορούσαν κάποιες zerolemon και κάποιες mpj που ηταν σχετικά καλές. Κρατούσαν λίγο παραπάνω απο τις μαμά αλλά νομίζω οτι εχανες το nfc, μιας και η κεραία του είναι στην μπαταρία. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited May 19, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Κι εμένα μ' ενδιαφέρει, αν έχει κανείς υπόψιν του. Δηλ. αυτές χωράνε ακριβώς στο κινητό χωρίς να εξέχουν; Την εχω εγω.Δεν κραταει ουτε το μισο σε σχεση με την γνησια.τσαμπα τα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πάρε ένα καλό power bank θα σε βολέψει όταν ξεμένεις από μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δεν καταλαβαίνω όμως που υπάρχει πρόβλημα, σε κινητό που η μπαταρία είναι αφαιρούμενη. Μια δεύτερη μπαταρία και τελείωσες. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλημερα παιδια. Μολις εγκατεστησα σε ελληνικο unbranded νεο update που αφορα το security patch Μαιου. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλημερα παιδια. Μολις εγκατεστησα σε ελληνικο unbranded νεο update που αφορα το security patch Μαιου. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Καλημέρα! Κι εγώ το ίδιο. Καθόλου ενθαρυντικό αυτό όσον αφορά στην αναμονή για τη marshmallow. Μάλλον θα αργήσουμε κανένα μήνα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Gk7 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μου ήρθε και μένα μία αναβάθμιση 250 mb χθες και δεν ήταν της marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εκανα και εγω την αναβαθμηση ασφαλειας και ξαναεξαφανηστικαν πολλες εφαρμογες που ειχα κατεβασει,αλλα το πιο περιεργο ηταν οτι δεν ανοιγε το google play...υπηρψε σαν εικονιδιο αλλα δεν ανοιγε.... Εκανα τελικα επαναφορα και ολα καλα..... Αλλα πολυ περιεργα ολα αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έβαλε κάνεις 6.0.1 να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εβαλα και γω σημερα μια ενημερωση περιπου 260+ mb.ηξερα οτι δεν ειναι η marshmallow,δεν πειραζει ομως θα περιμενουμε,απο οσο ειδα σε μερικα βιντεο στο youtube απο ατομα που την περασαν στο εξωτερικο υπαρχει αισθητη βελτιωση στην καταναλωση μπαταριας,αλλαγες εικονιδιων και το κινητο γινεται πιο γρηγορο.Θα αναμενουμε λοιπον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εδω και 1 μήνα έχω την ολλανδική 6.0.1 !!!! Μια χαρά ειναι.Κι απο μπαταρια ακόμα καλύτερα χωρίς αμφιβολία.Τη φλάσαρα με Odin αφού εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Καλησπέρα σας.. Εδώ και λίγες ώρες έπεσε στα χέρια μου το samsung sm-g900t . Οταν το ανοιγω βγάζει το λογότυπο της t-mobile.' Δοκίμασα να βάλω μέσα κάρτα σιμ αλλά δεν δουλευει.. προφανώς δεν είναι για Ελλάδα. Υπάρχει περίπτωση να το "ξεκλειδώσω" με κάποιο τρόπο.. μέσω odin ...κλπ; Κάθε βοήθεια δεκτή.... Edited May 21, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkal Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπέρα, δύσκολο να εντοπίσω εάν το έχει αντιμετωπίσει κι άλλος αυτό το πρόβλημα οπότε ρωτάω: Η οθόνη δεν κλείνει/ ανοίγει αυτόματα κατά τη διάρκεια κλήσης καθώς πλησιάζει/ απομακρύνεται το κινητό από το κεφάλι. Έκανα το τεστ του proximity sensor κ φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Ένα περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις κλήσεων η επιλογή ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης αυτής της λειτουργίας. Δεν το βρίσκω πουθενά στα μενού. Στο S4 θυμάμαι ότι υπήρχε και στο S5 διαβάζω στο internet που έψαχνα σχετικά ότι είναι στις ρυθμίσεις κλήσεων αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα!! Γενικά υπάρχει μια γενικότερη δυσλειτουργία με αυτό το θέμα. π.χ μόλις κάνω κλήση σβήνει η οθόνη. Όταν μιλάω και τελειώσει η κλήση η οθόνη αργεί να ανάψει. Έχει κάποιος καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπέρα σας.. Εδώ και λίγες ώρες έπεσε στα χέρια μου το samsung sm-g900t . Οταν το ανοιγω βγάζει το λογότυπο της t-mobile.' Δοκίμασα να βάλω μέσα κάρτα σιμ αλλά δεν δουλευει.. προφανώς δεν είναι για Ελλάδα. Υπάρχει περίπτωση να το "ξεκλειδώσω" με κάποιο τρόπο.. μέσω odin ...κλπ; Κάθε βοήθεια δεκτή.... Τα bands που δουλεύει είναι διαφορετικά και συγκεκριμένα δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις να πιάσει σήμα εδώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Τα bands που δουλεύει είναι διαφορετικά και συγκεκριμένα δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις να πιάσει σήμα εδώ :( Δε θα έχει πρόβλημα να πιάσει σήμα. Όλες οι εκδόσεις του S5 παίζουν στις ίδιες μπάντες GSM και έχουν μικροδιαφορές στις μπάντες των 3g και LTE. Συγκεκριμένα σε 3g το G900F παίζει στις HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 και το G900T στις HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100 και σε LTE το G900F στις band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) ενώ το G900T στις band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 17(700) . Το θέμα είναι αν μπορεί να αφαιρέσει το simlock. Σε θέματα simlock δεν έχω καμία εμπειρία οπότε ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Edited May 22, 2016 by Jplab1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Σε θέματα simlock δεν έχω καμία εμπειρία οπότε ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. όταν βάζεις κάρτα σου ζητάει έναν κωδικό.. και καλά για να ξεκλειδώσει ... Απ ότι είδα πρέπει να πληρώσω για αυτό. Αν είναι σίγουρο βέβαια ότι θα γίνει δεν είναι κ πολλα τα 25 που ζητάνε σε κάποιες σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έβαλε κάνεις 6.0.1 να μας πει εντυπώσεις? Έχω περίπου μια εβδομάδα την Αγγλική 6.0.1 και σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από άποψη μπαταρίας και μνήμης! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 όταν βάζεις κάρτα σου ζητάει έναν κωδικό.. και καλά για να ξεκλειδώσει ... Απ ότι είδα πρέπει να πληρώσω για αυτό. Αν είναι σίγουρο βέβαια ότι θα γίνει δεν είναι κ πολλα τα 25 που ζητάνε σε κάποιες σελίδες. Ρίξε μια ματιά και στο sammobile που είναι και αρκετά αξιόπιστο. Νομίζω μπορείς να το ξεκλειδώσεις και από εκεί, με το αζημίωτο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ρίξε μια ματιά και στο sammobile που είναι και αρκετά αξιόπιστο. Νομίζω μπορείς να το ξεκλειδώσεις και από εκεί, με το αζημίωτο βέβαια. Σε ευχαριστώ Jplab1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ρίξε μια ματιά και στο sammobile που είναι και αρκετά αξιόπιστο. Νομίζω μπορείς να το ξεκλειδώσεις και από εκεί, με το αζημίωτο βέβαια. Τελικά έστειλα κάποιον συγγενή στην t-mobile στην Αμερική και το θέμα τακτοποιήθηκε. Ευχαριστώ για την βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Τελικά έστειλα κάποιον συγγενή στην t-mobile στην Αμερική και το θέμα τακτοποιήθηκε. Ευχαριστώ για την βοήθεια.. Ωραίος!!! Να 'σαι καλά και να ευχαριστηθείς τη νέα σου συσκευή! Ακόμα και 27 μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία του το S5 είναι ακόμα τούμπανο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Έβαλα στης κόρης μου την 6.0.1 γαλλική με Odin. Θα σας πω ένα κουφό. Με την 5 δεν λειτουργούσε ούτε ένας αισθητήρας! Δηλαδή δεν έσβηνε η οθόνη κατά την ομιλία, δεν έκανε περιστροφή οθόνης, δεν λειτουργούσε το S health κλπ κλπ... Πλέον με την 6, ξαφνικά επανήλθαν όλα!!! ;) Καλογραμμενη την βρίσκω πάντως. Φυσικά έκανα hard reset μετά το πέρασμα. SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Για πολωνική έκδοση Έχει βγει η 6.01??? Edited May 30, 2016 by damianos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω ενα θέμα:ενώ ειμαι κανονικά συνδεμενος με το wifi και μπορεί να κάνει κανονικά update από το google play,δεν μπορώ να σερφάρω.ο δείκτης wifi ειναι υπαρκτός κανονικά στο πάνω μέρος της οθόνης και το σήμα δείχνει full.εχω το τελευταίο update της 5.παλαιοτερα δεν είχα ποτέ θέμα.καμια ιδέα; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω ενα θέμα:ενώ ειμαι κανονικά συνδεμενος με το wifi και μπορεί να κάνει κανονικά update από το google play,δεν μπορώ να σερφάρω.ο δείκτης wifi ειναι υπαρκτός κανονικά στο πάνω μέρος της οθόνης και το σήμα δείχνει full.εχω το τελευταίο update της 5.παλαιοτερα δεν είχα ποτέ θέμα.καμια ιδέα;Μπορεί να είσαι συνδεδεμένος στο wifi δίκτυο αλλά από ότι φαίνεται δεν έχεις ίντερνετ. Δοκίμασε να κάνεις επανεκίνηση το ρούτερ και το κινητό. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts