Jump to content

tini78vj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tini78vj

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    MATE 30 PRO

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

4.201 profile views

tini78vj's Achievements

  1. Ναι, έτσι ακριβώς! Επαναφορά για αλλαγή μπαταρίας δεν κάνουν απ'όσο μου είπαν την Παρασκευή που πέρασα από εκεί για άλλο θέμα. Δυστυχώς δεν το είχα μαζί μου (το έχω για δεύτερο).
  2. 42€ και σε service day 22€ (είναι οι τρεις τελευταίες εργάσιμες του μήνα)
  3. Εμένα από την 198 ήρθε.
  4. Μπορείς 3 συσκευές ταυτόχρονα. Κανονικά, έβαλα δοκιμαστικά και Cosmote και Netflix, όλα δουλεύουν ρόλοι. Μόνο "παράπονο" οτι η ποιότητα από το ΟΤΒ είναι πολύ κάτω των προσδοκιών. Στην εφαρμογή της τηλεόρασης και του τάμπλετ είναι πολύ καλύτερη. Στα συν η το πολύ κάλο UI (EON)
  5. Εκεί περίπου μου κραταει και έμενα.
  6. Επανέρχομαι για όσους ενδιαφέρονται. Η υπηρεσία που ήθελα παρέχεται αυτή τη στιγμή μόνο από την Cosmote (τυχερός μέχρι εδώ). Την ονομάζει MultiSim, προσθέτω το link https://www.cosmotesmartliving.gr/ένας-αριθμός-πολλές-συσκευές/ Η ατυχία μου είναι ότι είμαι σε αναμονή για ενεργοποίησή της από τα κεντρικά και αποστολή και το χειρότερο, σε καταστήματα Cosmote και Γερμανός (12 μετρημένα!!!! σε Πειραιά και Αθήνα κέντρο) δεν την γνωρίζουν ΚΑΝ σαν υπηρεσία. Μάλιστα, στο κατάστημα Cosmote στον Πειραιά ήταν πέραν από άσχετη/οι και αγενέστατη/οι η/οι υπάλληλοι. Αυτή την ώρα για να δοκιμάσω έχω βάλει μια απλή eSim με άλλο αριθμό και δουλεύουν όλα ρολόι.
  7. Ακριβώς, δεν υπάρχει άλλη λύση. Έτσι είναι και ο μόνος τρόπος για να έχω στο ρολόι τα data και τα λεπτά ομιλίας του προγράμματος.
  8. Έκανα τελικά αίτηση στην Cosmote για διπλή κάρτα στον ίδιο αριθμό. Δευτέρα θα τη έχω, για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε, γιατί από τηλεφώνου δεν έβγαλα άκρη.
  9. Δεν υποστηρίζετε στην χώρα μας. Το λέει στην εφαρμογη Υγεία
  10. Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος του 3 pro. Έχει δοκιμάσει κάποιος eSim, αν ναι, ποιας εταιρείας? Σε ερώτηση που έκανα ανα στον Γερμανό και Huawei, απάντηση δεν έχω πάρει!
  11. tini78vj

    Huawei Mate 30 Pro

    Μόλις ήρθε η 168 (513MB) Ενημερώσεις ασφαλείας Δεκεμβρίου 2020
  12. tini78vj

    Huawei Mate 30 Pro

    Μάλλον έχεις δίκαιο, αλλά είναι ωραίο το ρημάδι....
  13. tini78vj

    Huawei Mate 30 Pro

    Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχει παραπάνω κατανάλωση. Όχι τραγικά πράγματα όμως ... Μια χαρά είναι η φώτο!!!
  14. tini78vj

    Huawei Mate 30 Pro

    Καλήμερα και χρονιά πολλά στην παρέα. Είμαι σήμερα τρίτη ήμερα με EMUI 11.0.0 (11.0.0.151 - C432E6R7P4) Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Βελτιώσεις πάρα πολλές, AOD, μενού πλοήγησης, ρυθμίσεις, κλπ και η ποιο σημαντική από όλες (στα ματιά μου τουλάχιστον) στην κάμερα. ... Αναμονή τώρα και για Android 11 η Harmony :lol:, για να δούμε τη θα μας δώσουν!
×
×
  • Create New...