alexpit Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 γεια σας, θελω να κανω μια παραγγελια απο κινα, το προιον κανει 41 ευρω ειναι 900 γραμμαρια και θα ερθει με την hongkongpost... θα εχω καμια χρεωση απο το τελωνειο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 γεια σας, θελω να κανω μια παραγγελια απο κινα, το προιον κανει 41 ευρω ειναι 900 γραμμαρια και θα ερθει με την hongkongpost... θα εχω καμια χρεωση απο το τελωνειο??? Μπα .:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δέμα από Αμερική, 40ε αξία, 40ε μεταφορικά, ογκώδες και ψιλό βαρύ. (Εξάτμιση, το τελικό μόνο) Eρχεται με USPS Priority Mail InternationalTM. Πιθανότητες να περάσει τελωνείο; Και πόσο (περίπου) θα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Χαιρετώ κι εγώ την παρέα.Παιδιά θέλω βοήθεια.Παρήγγειλα από ebay αμερικής ένα τάμπλετ αξίας 500 ευρώ γτ το βρήκα σε προσφορά.Μου ζήτησαν και 50 ευρώ για έξοδα αποστολής.Σήμερα έφτασε αθήνα και βρίσκεται τελωνείο.Η αποστολή έγινε μέσω fedex.Πήρα τηλέφωνο σήμερα και τους ρώτησα πότε θα το έχω στα χέρια μου, γιατί η παραγγελία έγινε 20 δεκεμβρίου κι ακόμα περιμένω.Μου απάντησαν ότι πρέπει να εκτελωνιστεί για να το στείλουν.Πόσο περίπου θα χρεωθω?Το δέμα είναι 550 γρ.Ξέρει κανείς?Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε περίπου το ποσό. Edited January 4, 2014 by Theo_Pech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πιστεύω 100-150 ευρώ σίγουρα (βασισμένος σε ιστορίες με τελωνείο που έχω διαβάσει). Πόσο έκανε δηλαδή το ίδιο ταμπλετ εδώ στην Ελλάδα 'η στην Ευρώπη? Μήπως δηλαδή στο τέλος σου βγει και ακριβότερο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πιστεύω 100-150 ευρώ σίγουρα (βασισμένος σε ιστορίες με τελωνείο που έχω διαβάσει). Πόσο έκανε δηλαδή το ίδιο ταμπλετ εδώ στην Ελλάδα 'η στην Ευρώπη? Μήπως δηλαδή στο τέλος σου βγει και ακριβότερο... Είναι το καινούριο note 10.1 2014 edition της samsung αλλά 32 GB.Εδώ ελλάδα το μοντέλο με τα 16GB κοστίζει 700.Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντησή σου.Μακάρι να μην είναι παραπάνω, κι άλλη φορά θα ρωτάω πριν κάνω αγορά.Ήταν πρώτη φορά και δεν γνώριζα :wacko::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Εγώ το βλέπω άνετα ένα 200αρι ειδικά αν υπάρχει μέσα απόδειξη αγοράς. Καλά βρε παλληκάρι, το αγόρασες από την άλλη άκρη για να γλιτώσεις 100€ στα 700€; Τουλάχιστον εγγύηση παίζει από εκεί για Ευρώπη ή ούτε αυτό το ξέρεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Εγώ το βλέπω άνετα ένα 200αρι ειδικά αν υπάρχει μέσα απόδειξη αγοράς. Καλά βρε παλληκάρι, το αγόρασες από την άλλη άκρη για να γλιτώσεις 100€ στα 700€; Τουλάχιστον εγγύηση παίζει από εκεί για Ευρώπη ή ούτε αυτό το ξέρεις; Δεν αναγνωρίζεται η εγγύηση στην Ευρώπη για προϊόντα που αγοράστηκαν στην Αμερική! Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τα κινητά Samsung υποθέτω και για τα tablet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Είναι το καινούριο note 10.1 2014 edition της samsung αλλά 32 GB.Εδώ ελλάδα το μοντέλο με τα 16GB κοστίζει 700.Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντησή σου.Μακάρι να μην είναι παραπάνω, κι άλλη φορά θα ρωτάω πριν κάνω αγορά.Ήταν πρώτη φορά και δεν γνώριζα :wacko::worry: Το έψαξες στο skroutz καθόλου? Μου βγάζει 570€ το 32αρι. Φοβάμαι ότι και πιο πολλά χρήματα θα δώσεις και εγγύηση δεν θα έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το έψαξες στο skroutz καθόλου? Μου βγάζει 570€ το 32αρι. Φοβάμαι ότι και πιο πολλά χρήματα θα δώσεις και εγγύηση δεν θα έχεις. Ναι το έψαξα..ξέχασα να πω ότι είναι η έκδοση wifi+4g 32 GB.Γίνεται να το στείλω πίσω και να τους πω να μου το στείλουν με USPS?Εννοώ να συννενοηθώ με τον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ναι το έψαξα..ξέχασα να πω ότι είναι η έκδοση wifi+4g 32 GB.Γίνεται να το στείλω πίσω και να τους πω να μου το στείλουν με USPS?Εννοώ να συννενοηθώ με τον πωλητή. Τι να στείλεις φίλε μου. Αφού είναι ήδη τελωνείο. Τώρα περιμένεις τη λυπητερή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 θα αγγιξει τα 800...:cry: Εντωμεταξύ ρώτησα παιδιά που έχουν ξαναπαραγγήλει από ebay αμερικής και κανένας δεν μου είπε για τελωνείο.Κι εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Εντωμεταξύ ρώτησα παιδιά που έχουν ξαναπαραγγήλει από ebay αμερικής και κανένας δεν μου είπε για τελωνείο.Κι εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό...:X Προφανώς δεν ρώτησες εδώ μέσα και δεν εψαξες λίγο στο ίντερνετ να δεις τι ισχύει. Τώρα πες στα παιδιά που ρώτησες να σε καλύψουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 126,5€ θα είναι μόνο ο ΦΠΑ(23%) Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Εντωμεταξύ ρώτησα παιδιά που έχουν ξαναπαραγγήλει από ebay αμερικής και κανένας δεν μου είπε για τελωνείο.Κι εμένα δεν μου πέρασε καν από το μυαλό...:X Από ebay Αμερικής παραγγέλνω κι εγώ, αλλά αν ο πωλητής είναι από Κίνα κλπ δεν έχει τελωνείο. Αλήθεια είπαν τα παιδιά. Αν ο πωλητής είναι από ΗΠΑ, είναι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 μην το παραλαβεις...στειλτο πισω..αλλα δεν ξερω αν γινεται τωρα...τα παιδια ξερουν καλυτερα να σου πουν Οχι γιατί θα πληρώσει διπλά μεταφορικά και αφού ο πωλητής είναι ο ίδιος θα ξαναπληρωσει τελωνείο. Καλύτερα να το πάρει να το χαρεί. Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα ο φίλος με τα λεφτά. Αντε Τρίτη και καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Οχι γιατί θα πληρώσει διπλά μεταφορικά και αφού ο πωλητής είναι ο ίδιος θα ξαναπληρωσει τελωνείο. Καλύτερα να το πάρει να το χαρεί. Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα ο φίλος με τα λεφτά. Αντε Τρίτη και καλορίζικο. Ναι δεν έχω πρόβλημα, αλλά είναι απατεώνες εδώ που τα λέμε να χρεώνουν τόσο πολύ.Παρασκευή μεσημέρι που μίλησα μαζί τους μου είπε μία κοπέλα ότι θα μου στείλουν στο email το κόστος, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα τίποτα.Μήπως να ξαναπάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να ξαναρωτήσω;Γτ το χρειάζομαι το τάμπλετ.Τρίτη έιναι αργία για τους ιδιώτες, οπότε τέλη εβδομάδος το κόβω.Σας ευχαριστώ όλους σας για την άμεση ενημέρωσή σας, ειλικρινά. :O:O:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ναι δεν έχω πρόβλημα, αλλά είναι απατεώνες εδώ που τα λέμε να χρεώνουν τόσο πολύ.Παρασκευή μεσημέρι που μίλησα μαζί τους μου είπε μία κοπέλα ότι θα μου στείλουν στο email το κόστος, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα τίποτα.Μήπως να ξαναπάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να ξαναρωτήσω;Γτ το χρειάζομαι το τάμπλετ.Τρίτη έιναι αργία για τους ιδιώτες, οπότε τέλη εβδομάδος το κόβω.Σας ευχαριστώ όλους σας για την άμεση ενημέρωσή σας, ειλικρινά. :O:O:rolleyes:;) Δεν ειναι απατεώνες. Αυτό λέει ο νόμος. Κάτσε να δεις πόσο θα σε χρεώσουν πρώτα. Το κακό είναι ότι τα κουριερ παίρνουν ποσοστά, γι αυτό προσπαθούν να χρεώσουν όσο γίνεται πιο πολύ. Μόλις πληρώσεις, σε 2-3 ωρες τοχεις. Πίεσέ τους. Τα τελωνεία ειναι ανοιχτά Τρίτη. Τέτάρτη, το πολύ, τοχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δεν ειναι απατεώνες. Αυτό λέει ο νόμος. Κάτσε να δεις πόσο θα σε χρεώσουν πρώτα. Το κακό είναι ότι τα κουριερ παίρνουν ποσοστά, γι αυτό προσπαθούν να χρεώσουν όσο γίνεται πιο πολύ. Μόλις πληρώσεις, σε 2-3 ωρες τοχεις. Πίεσέ τους. Τα τελωνεία ειναι ανοιχτά Τρίτη. Τέτάρτη, το πολύ, τοχεις. Δεν είμαι από Αθήνα αλλά από Αλεξ/πόλη.Τετάρτη σίγουρα θα το έχω ;:worry::O:cool::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δεν είμαι από Αθήνα αλλά από Αλεξ/πόλη.Τετάρτη σίγουρα θα το έχω ;:worry::O:cool::D αν ειναι στην περιοχή σου, ναι. Αν σε πήρανε τηλ από την περιοχή σου έχει ηδη περασει τελωνείο και εχει χρεωθεί ο φόρος. Απλώς πληρώνεις στο κουριερ που εχει ηδη εκτελωνήσει το προιόν. Δεν είμαι 100% σιγουρος αν σου τηλεφώνησαν από την περιοχή σου όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Cretan Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Kαλησπέρα παιδιά.θα ήθελα όποιος μπορεί και θέλει να με βοηθήσει σας παρακαλώ.παρήγγειλα την πέμπτη 1 κινητό από μια εταιρεία από την Αγγλία η οποία πουλάει κινητά σε χονδρική.Μίλησα με έναν εκπρόσωπό της λοιπόν για να ολοκληρώσω την παραγγελία και μου έστειλε email την παρασκευή το πρωί ότι το κινητό έφυγε και έρχεται προς την Ελλάδα και την Κυριακή φτάνει.Μετά το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα.Του λέω τι πρόβλημα; Μου λέει η εταιρεία που συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα,αντί να σας στείλει ένα κινητό,έκανε λάθος και σας στελνει 31 κινητα και 4 φωτογραφικές μηχανές cannon.Μου λέει θα τα πουλήσετε μόλις τα παραλάβετε και θα μου στείλετε τα λεφτά,του λέω οκ θα τα πουλήσω και θα σου στείλω τα λεφτα.Την επόμενη μέρα το Σάββατο μου στέλνει email και μου λέει τα προιόντα τα έχει κρατήσει το μτελωνείο στην Αυστρία και ζητάει 1500$ για να συνεχιστεί η μεταφορά.Του απαντάω αμέσως και του λέω δεν τα έχω αυτά τα λεφτά φίλε,είναι αδύνατον.Με λίγα λόγια προχθές το Σάββατο με ζάλισε και μου έλεγε συνέχεια πρέπει να βρεις τα λεφτά και πρέπει να βρεις τα λεφτά και εγώ του απάνταγα τα λεφτά φίλε δεν τα έχω που να τα βρω;Εν το μεταξύ στην σελίδα που έχει στείλει για να βλέπω εάν η παραγγελία μου είναι στην μεταφορά μου λέει ότι έχουν κρατήσει στην Αυστρία στο τελωνείο μόνο το ένα φορτίο από τα πέντε,και αμέσως του το είπα αυτό και μου λέει όχι και τα πέντε φορτία τα έχουν κρατήσει εκεί. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη και δεν ξέρω τι να κάνω.Τι πιστεύετε ότι έχει γίνει και τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Πως γίνεται να έχει τελωνείο εντός Ευρώπης? Και γιατί πας να μπλέξεις? Τι θα πει "πούλησε τα και στείλε μου τα λεφτά"???! Αυτός Οκ, το λέει για να μην χάσει τα αντικείμενα. Αλλά εσύ? Που ξέρεις τι αντικείμενα είναι? Αν είναι κλεμμένα? Αν γίνεται κάτι άλλο πιο πονηρό? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Kαλησπέρα παιδιά.θα ήθελα όποιος μπορεί και θέλει να με βοηθήσει σας παρακαλώ.παρήγγειλα την πέμπτη 1 κινητό από μια εταιρεία από την Αγγλία η οποία πουλάει κινητά σε χονδρική.Μίλησα με έναν εκπρόσωπό της λοιπόν για να ολοκληρώσω την παραγγελία και μου έστειλε email την παρασκευή το πρωί ότι το κινητό έφυγε και έρχεται προς την Ελλάδα και την Κυριακή φτάνει.Μετά το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα.Του λέω τι πρόβλημα; Μου λέει η εταιρεία που συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα,αντί να σας στείλει ένα κινητό,έκανε λάθος και σας στελνει 31 κινητα και 4 φωτογραφικές μηχανές cannon.Μου λέει θα τα πουλήσετε μόλις τα παραλάβετε και θα μου στείλετε τα λεφτά,του λέω οκ θα τα πουλήσω και θα σου στείλω τα λεφτα.Την επόμενη μέρα το Σάββατο μου στέλνει email και μου λέει τα προιόντα τα έχει κρατήσει το μτελωνείο στην Αυστρία και ζητάει 1500$ για να συνεχιστεί η μεταφορά.Του απαντάω αμέσως και του λέω δεν τα έχω αυτά τα λεφτά φίλε,είναι αδύνατον.Με λίγα λόγια προχθές το Σάββατο με ζάλισε και μου έλεγε συνέχεια πρέπει να βρεις τα λεφτά και πρέπει να βρεις τα λεφτά και εγώ του απάνταγα τα λεφτά φίλε δεν τα έχω που να τα βρω;Εν το μεταξύ στην σελίδα που έχει στείλει για να βλέπω εάν η παραγγελία μου είναι στην μεταφορά μου λέει ότι έχουν κρατήσει στην Αυστρία στο τελωνείο μόνο το ένα φορτίο από τα πέντε,και αμέσως του το είπα αυτό και μου λέει όχι και τα πέντε φορτία τα έχουν κρατήσει εκεί. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη και δεν ξέρω τι να κάνω.Τι πιστεύετε ότι έχει γίνει και τι να κάνω; Μάλλον (σίγουρα) είναι scammers (απατεώνες) και πάνε να σε φάνε. Ζήτησε επιστροφή χρημάτων. Αν πλήρωσες με πιστωτική μεσω τραπέζης για μη παράδοση του προιόντος, αν μέσω Paypal αναφορά άμεσα. Η ιστορία με τα τελωνεία είναι μουφα. Από Αγγλία λόγω εοκ δεν υπάρχει τελωνείο. Μάλλον σε δάγκωσαν. Πλήρωσες πολλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Cretan Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Του είπα αρχικά όχι,δηλαδή να ακυρώσει την παραγγελία και μου λέει δεν γίνεται και κάτι τέτοιες βλακείες.Και στο τέλος του λέω θα προσπαθήσω να τα πουλήσω όταν έρθουν.το θέμα τώρα είναι ότι έχω ξαναπαραγγείλει απο Αγγλία και δεν μου έχει συμβεί ξανα κάτι τέτοιο. Μέσω Western Union πλήρωσα. 160 ευρώ έδωσα συνολικά!και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Edited January 5, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Του είπα αρχικά όχι,δηλαδή να ακυρώσει την παραγγελία και μου λέει δεν γίνεται και κάτι τέτοιες βλακείες.Και στο τέλος του λέω θα προσπαθήσω να τα πουλήσω όταν έρθουν.το θέμα τώρα είναι ότι έχω ξαναπαραγγείλει απο Αγγλία και δεν μου έχει συμβεί ξανα κάτι τέτοιο. ρε φίλε που ξέρεις που βρίσκεται ο απατεώνας!!!!!!!!!!Ελλεος. Ξεκόλα. Σε τρώει το κεφάλι σου να χάσεις λεφτά?:mad: Πάνε τα 160. Ποτέ με Western Union. Σε είδαν αφελή και στην πέσαν. Το ξεχνάς και προχωράς. Δεν ηξερες δεν ρώταγες? Edited January 5, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts