Nyo_One Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nexus 4 από Αμερική. Κόστος στο εκεί play store $249 (190 euro). Η αγορά θα γίνει στο όνομα συγγενή μου, ο οποίος διαμένει στο USA και θα αναλάβει την αποστολή έως Ελλάδα. Και σε περίπτωση που περνάει τελωνείο. Πως θα αποδείξουν οτι είναι καινούριο το τηλ κτλ κτλ??? Edited March 3, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nexus 4 από Αμερική. Κόστος στο εκεί play store $249 (190 euro). Η αγορά θα γίνει στο όνομα συγγενή μου, ο οποίος διαμένει στο USA και θα αναλάβει την αποστολή έως Ελλάδα. Και σε περίπτωση που περνάει τελωνείο. Πως θα αποδείξουν οτι είναι καινούριο το τηλ κτλ κτλ??? Θα ρωτήσω κάτι άλλο: 1)Έστω οτι είχες πάει αμερική στον συγγενή σου διακοπές τώρα το καλοκαίρι. Στην επιστροφή ξέχασες το κινητό σου στο σπίτι του. Αυτός το έβαλε μέσα σε ένα δέμα και στο έστειλε με κούριερ μάλιστα, για να είναι σίγουρος οτι θα το λάβεις. Πριν στο στείλει του κάνει κι ενα φορμάτ γιατί είχες έγγραφα μέσα και φοβόσασταν μήπως χαθεί πουθενά το δέμα. Μέσα στο πακέτο υπάρχει ενα κινητό, μερικά καρτ ποστάλ, 3-4 άλλα δώρα για την θεία εδώ στην ελλάδα. Βραχιολάκια, ενα μικρό ποτήρι με το άγαλμα της ελευθερίας κλπ. ή 2)Επειδή έχεις τα γεννέθλιά σου, ο συγγενής σου αποφασίζει να σου κάνει δώρο το τηλέφωνό του, το οποίο και είχε αγοράσει πριν λίγες μέρες στο όνομά του. QUIZ: Τι θα γίνει μόλις έρθει το δέμα ελλάδα και το ανοίξουν στο τελωνείο; Edited March 3, 2014 by impreza_sti Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 QUIZ: Τι θα γίνει μόλις έρθει το δέμα ελλάδα και το ανοίξουν στο τελωνείο; (Αν κ ομολογουμένως δεν ψιλο έπιασα τα προηγούμενα:lol::lol:) Αυτή είναι κ η απορία μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Γιατί δεν τα έπιασες? :) Πως μπορεί ένας στο τελωνείο να εξακριβώσει εάν το κινητό το έχει αγοράσει ο συγγενής σου για εσένα, 'η ήταν δικό του και στο κάνει δώρο για την γιορτή σου? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Στείλε και ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σου και πες να της περάσει μέσα στο τηλέφωνο. Να... αφού έχει φωτογραφίες μου μεσα.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Θελω να παραγγειλω εναν αντικειμενο απο Αμερικη.Η αξια του ειναι 58 USD και τα μεταφορικα 38 USD με Αμερικανικα Ταχυδρομεια USPS.Θα περασω τελωνειο? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Θελω να παραγγειλω εναν αντικειμενο απο Αμερικη.Η αξια του ειναι 58 USD και τα μεταφορικα 38 USD με Αμερικανικα Ταχυδρομεια USPS.Θα περασω τελωνειο? οχι usps δεν περναει τελωνειο Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 οχι usps δεν περναει τελωνειο Μια χαρά και με usps περνάς τελωνείο. Το ποσό όμως που αναφέρει ο φίλος είναι μικρό και πιθανόν να μην έχει πρόβλημα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 4 ποστ πιο πανω καποιος τα εξηγει ολα αναλυτικα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπερα παιδια και απο μενα...εχω παραγγειλει κινητο απο Κινα με ΕΜΣ και μου βγαλε πριν λιγο το παρακατω μηνυμα... RUSSIA RUMOWR "Handed over to Customs" ....Παντα απο Κινα ερχονται μεσω Ρωσσιας ή εχει γινει λαθος ή το στελνουν μεσω Ρωσσιας για αποφυγει τελωνειου ή πακετωθηκα και θα πληρωσω τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Συνήθως έρχονται μέσω Γερμανίας . Την Ρωσία πρωτη φορά την ακουω Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπερα παιδια και απο μενα...εχω παραγγειλει κινητο απο Κινα με ΕΜΣ και μου βγαλε πριν λιγο το παρακατω μηνυμα... RUSSIA RUMOWR "Handed over to Customs" ....Παντα απο Κινα ερχονται μεσω Ρωσσιας ή εχει γινει λαθος ή το στελνουν μεσω Ρωσσιας για αποφυγει τελωνειου ή πακετωθηκα και θα πληρωσω τελωνειο? για να δουμε και τον ρωσο... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 για να δουμε και τον ρωσο... Τ εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Τ εννοεις? αν θα πανε καλα ερχομενο απο Ρωσια μερια Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εχω κανει μια παραγγελια μεσω USPS απο Αμερικη.Το πακετο ειναι στο τελωνειο απο 25/09.Ποσες ημερες μαχιμουμ μπορει να παρει ενας εκτελωνισμος; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εχω κανει μια παραγγελια μεσω USPS απο Αμερικη.Το πακετο ειναι στο τελωνειο απο 25/09.Ποσες ημερες μαχιμουμ μπορει να παρει ενας εκτελωνισμος; Μέγεθος πακέτου; Δηλωμένη αξία που είχε πάνω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μεγεθος δε ξερω.Δηλωμενη αξια 400 ευρω. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Προφανως θα φας τελωνειο κανονικα. Υπολογιζε χοντρικα γυρω στο 30% στην συνολικη αξια (μαζι με τα μεταφορικα). Και καλυτερα να τους ενοχλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις, αλλα αυτο που ρωταω εγω ειναι ποσες ημερες μπορει να παρει ο εκτελωνισμος.Ειναι ηδη μια εβδομαδα στο τελωνειο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλυτερα να τους ενοχλησεις ο ιδιος οπως σου ειπα παραπανω. Παρε τηλ στα ελτα για να σου δωσουν το τηλ στο αεροδρομιο. Ειδαλλως μπορει να καθυστερησει ακομα και μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Θα τους ενοχλουσα αλλα οσες φορες πηρα τηλ δε σηκωνουν. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εχω κανει μια παραγγελια μεσω USPS απο Αμερικη.Το πακετο ειναι στο τελωνειο απο 25/09.Ποσες ημερες μαχιμουμ μπορει να παρει ενας εκτελωνισμος; Τελικα το δεμα το παρελαβα σημερα και χωρις κανενα κοστος παροτι επανω εγραφε αξια 531$ Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 αναψε λαμπαδα!:lol: να ξαναρχισω να παραγγελνω απο αμερικα?γιατι εδω και 1 χρονο εχω σταματησει οταν μου εκατσε τελωνειο για αξια 160 $ και ξενερωσα:p:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 αναψε λαμπαδα!:lol: να ξαναρχισω να παραγγελνω απο αμερικα?γιατι εδω και 1 χρονο εχω σταματησει οταν μου εκατσε τελωνειο για αξια 160 $ και ξενερωσα:p:mad: περνανε αρκετα με usps..... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μπορει να μην του εδωσαν σημασια γιατι ηταν ειδη αθλητικης διατροφης. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts