Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνούσα απόλυτα με την λύση revolut αλλά βλέπεις πρέπει να καλύψουμε το αφορολόγητο μέσω των Ελληνικών καρτών και έτσι είμαστε εγκλωβισμένοι στις ληστρικές ορέξεις των τραπεζοδικτατόρων από το σάπιο υπαλληλικό πολιτικό προσωπικό τους

Θα μετράνε στο αφορολόγητο αγορές από εξωτερικό?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνούσα απόλυτα με την λύση revolut αλλά βλέπεις πρέπει να καλύψουμε το αφορολόγητο μέσω των Ελληνικών καρτών και έτσι είμαστε εγκλωβισμένοι στις ληστρικές ορέξεις των τραπεζοδικτατόρων από το σάπιο υπαλληλικό πολιτικό προσωπικό τους

Με αγορές από το εξωτερικό θα καλύψεις το αφορολόγητο?

Με αγορές από το εξωτερικό θα καλύψεις το αφορολόγητο?

To εισόδημα μου είναι 40,000€ και χρειάζομαι αποδείξεις μέσω κάρτας 8,000€ , τα 30,000€ πηγαίνουν σε χρέη και ενοίκια, άρα μένουν 10,000€ που θα κάνω αγορές να καλύψω τα 8,000€, ακόμα και τον καφέ μου πρέπει να τον πληρώνω με κάρτα.

...θα κάνω αγορές να καλύψω τα 8,000€, ακόμα και τον καφέ μου πρέπει να τον πληρώνω με κάρτα.

Για τον καφέ συμφωνώ, αλλά οι αγορές από aliexpress που κολλάνε?

Για τον καφέ συμφωνώ, αλλά οι αγορές από aliexpress που κολλάνε?

Στις αγορές με κάρτες. Ισχύουν οι ηλεκτρονικές αγορές από το εξωτερικό. Κάνω λάθος; Δεν είναι απόλυτος.

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανοιξε το ali τις ελληνικες καρτες ή χαλαρωσαν τα CC και περασε η συναλλαγη μου με μια ALPHA BONUS που εχω ? :rolleyes:

Ανοιξε το ali τις ελληνικες καρτες ή χαλαρωσαν τα CC και περασε η συναλλαγη μου με μια ALPHA BONUS που εχω ? :rolleyes:

Αναφέρεσαι σε visa, mastercard ή amex;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

καλησπερα,

εκανα πριν λιγο αγορα απο το ali με visa της alphabank και την πηρε κανονικα.

Μπαινω και στο ebanking και τα δεσμευμενα € ηταν ισα με την αξια της αγορας,

Δεν υπαρχει προμηθεια; ή μηπως επειδη η αγορα ηταν πολυ μικρη ηταν της ταξης του λεπτου;

(Αν δεν υπαρχει,να μην μπω στον "κοπο" να φτιαξω revolut λογαριασμο)

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

καλησπερα,

εκανα πριν λιγο αγορα απο το ali με visa της alphabank και την πηρε κανονικα.

Μπαινω και στο ebanking και τα δεσμευμενα € ηταν ισα με την αξια της αγορας,

Δεν υπαρχει προμηθεια; ή μηπως επειδη η αγορα ηταν πολυ μικρη ηταν της ταξης του λεπτου;

(Αν δεν υπαρχει,να μην μπω στον "κοπο" να φτιαξω revolut λογαριασμο)

Η alphabank δεν κρατά προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος.

The day is my enemy, the night my friend

Η alphabank δεν κρατά προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος.

Μια χαρά τότε,δεν βρίσκω λόγο να ανοίξω revolut προς το παρόν :)

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Οι κάρτες πλέον περνάνε οι περισσότερες απλά κάποιες τράπεζες (eurobank σίγουρα) έχει έξτρα χρέωση 2.5 ευρώ για μετατροπή συναλλαγματος (νομίζω έτσι λέγετε) που δεν συμφέρει ούτε για πλάκα. Φαντάσου να πάρεις κάτι από αλι με 1 ευρώ και να πληρώσεις και 2.5 στην τράπεζα! Πλέον θα χρησιμοποιώ μόνο revolut για όσες περισσότερες συναλλαγές μπορώ γιατί οι ελληνικές τράπεζες είναι οι χειρότεροι κλέφτες.

Αν είναι έτσι,και κρατάνε τόση προμήθεια,σίγουρα δεν συμφέρει!!!

Η prepaid μου όμως δεν έχει άλλα χρήματα γιατι τα ξόδεψα στις αγορές!!! Τι θα κρατήσουν λοιπόν???

Να ρωτήσω επειδή χθές έκανα για πρώτη φορά αγορά από το ali, ο εκτιμώμενος χρόνος που σου δίνει για παραλαβή είναι συνολικός μαζί με την προετοιμασία της αποστολής ή αφου το στείλει;

Να ρωτήσω επειδή χθές έκανα για πρώτη φορά αγορά από το ali, ο εκτιμώμενος χρόνος που σου δίνει για παραλαβή είναι συνολικός μαζί με την προετοιμασία της αποστολής ή αφου το στείλει;

Αφού στο στείλει και μετά για 40 μερες

Αφού στο στείλει και μετά για 40 μερες

Μια χαρούλα, άρα κλασικά σαν και τα υπόλοιπα κινεζοsite

καλησπερα..παιδια...

εχω κανει παραγγελια 2 δεματα....

και τα δυο εχουν κολλησει απο 17/8 και γραφει αυτο Shenzhen international bulk mail processing center, left....απο τοτε δεν εχει γινει καμια ανανεωση στο track number....και σημερα ειναι 23/8 ... εδω και 7 ημερες...δεν εμφανιζει...τιποτα...

ειναι λογικο;;; γνωριζει κανεις;;;

Η χαρά έρχεται στην ζωή μας, όταν έχουμε κάτι να κάνουμε,

κάτι να αγαπάμε και κάτι να ελπίζουμε..!!

καλησπερα..παιδια...

και τα δυο εχουν κολλησει απο 17/8 και γραφει αυτο Shenzhen international bulk mail processing center, left....απο τοτε δεν εχει γινει καμια ανανεωση στο track number....και σημερα ειναι 23/8 ... εδω και 7 ημερες...δεν εμφανιζει...τιποτα...

Υπομονη! Αν δεν το αντεχουμε, ψωνιζουμε απο Ελλαντα!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

καλησπερα..παιδια...

Μην κοιτάς τα tracking number που δίνουν γιατί εμφανίζουν πληροφορίες μόνο εντός Κίνας. Στην Ελλάδα θα έρθει ως απλό στην πόρτα σου οπότε υπομονή. Θα περιμένεις 40 μερες και αν δεν έχει φανεί στο σπίτι σου τοτε ξεκινάς διαδικασίες refund.

Μην κοιτάς τα tracking number που δίνουν γιατί εμφανίζουν πληροφορίες μόνο εντός Κίνας. Στην Ελλάδα θα έρθει ως απλό στην πόρτα σου οπότε υπομονή. Θα περιμένεις 40 μερες και αν δεν έχει φανεί στο σπίτι σου τοτε ξεκινάς διαδικασίες refund.

μου εχουν δωσει track number με αριθμους μονο..δεν εχει γραμματα π.χ RC******* ..

οταν φτασει ελλαδα;; δεν το εμφανιζει το elta?

μου εχουν δωσει track number με αριθμους μονο..δεν εχει γραμματα π.χ RC******* ..

οταν φτασει ελλαδα;; δεν το εμφανιζει το elta?

Αυτά είναι τα track number μόνο για το εσωτερικό της Κίνας. Τα ίδια λέει το tracking τους για ένα πακέτο που παρέλαβα χθες.

2016-08-05 15:23:10 Successful departure from Warehouse
2016-08-05 15:22:10 Warehouse processing complete
2016-08-05 15:21:10 Successful package received by Warehouse

Στα ΕΛΤΑ δεν θα φανεί, σαν απλή επιστολή έρχεται.

Αυτά είναι τα track number μόνο για το εσωτερικό της Κίνας. Τα ίδια λέει το tracking τους για ένα πακέτο που παρέλαβα χθες.

2016-08-05 15:23:10 Successful departure from Warehouse
2016-08-05 15:22:10 Warehouse processing complete
2016-08-05 15:21:10 Successful package received by Warehouse

Στα ΕΛΤΑ δεν θα φανεί, σαν απλή επιστολή έρχεται.

εσυ σε ποσο καιρο το παρελαβες;; απο τοτε που το παρηγγειλες;; σου αφησανε ειδοποιητηριο;; η το παρατησανε στο δρομο;

εσυ σε ποσο καιρο το παρελαβες;; απο τοτε που το παρηγγειλες;; σου αφησανε ειδοποιητηριο;; η το παρατησανε στο δρομο;

2 εβδομάδες απο την παραγγελία ήταν στο ταχυδρομείο της περιοχής μου. Ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποιητήριο για τσ πάντα εδώ :p Άλλος ταχυδρόμος ίσως το αφήσει στην είσοδο, δεν μπορείς να ξέρεις.

2 εβδομάδες απο την παραγγελία ήταν στο ταχυδρομείο της περιοχής μου. Ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποιητήριο για τσ πάντα εδώ :p Άλλος ταχυδρόμος ίσως το αφήσει στην είσοδο, δεν μπορείς να ξέρεις.

Σε ευχαριστω φιλε...εγω την εχω κανει απο 12/8 την την παραγγελια ...και μου εγραφε αυτα που σου εγραφε και εσενα...

ας ελπισουμε αυτην την εβδομαδα να παραλαβω...τι να πω....το ευχομαι....:D:D