Jump to content

mazelost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mazelost

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

mazelost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. :O Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δύσκολο να βρω rom για το συγκεκριμένο box. Υπάρχει λες άλλη λύση;
  2. Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα alfawise x5 tv box και προσπαθησα να εγκαταστήσω το cosmote tv go. Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή λέει ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές. Τσέκαρα με Root checker και λέει ότι το box δεν έχει root!! Ξέρει κανένας τι παίζει;
  3. Να είσαι καλά φίλε μου. Ηρεμησα!!!
  4. Τώρα είναι κακό το ότι τα χρήματα που πλήρωσα για τα πράγματα απο το ali έχουν "φύγει" από την κάρτα μου;;; Δεν υποτίθεται ότι πρώτα παραλαμβανω και μετά πληρώνεται ο πωλητής;; Σορρυ που ρωταω αλλά πρώτη φορά παίρνω απο ali!!
  5. NL είναι. Ο κινέζος ήταν σίγουρος οτι δεν θα περάσει τελωνείο. Για να δούμε! Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση ;) Στάλθηκε από το Shark 1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Παρήγγειλα tablet αξίας 170 ευρώ απο το ali και συνεννοήθηκα με τον πωλητή να δηλώσει άλλη τιμή λόγω τελωνείου! Υπάρχει λέτε ενδεχόμενο να περάσει τελικά τελωνείο και να φάω.. φόλα;;;
  7. Αν είναι έτσι,και κρατάνε τόση προμήθεια,σίγουρα δεν συμφέρει!!! Η prepaid μου όμως δεν έχει άλλα χρήματα γιατι τα ξόδεψα στις αγορές!!! Τι θα κρατήσουν λοιπόν???
  8. Παρήγγειλα κι εγώ χθές απο ali με prepaid πειραιώς χωρίς κανένα πρόβλημα!
  9. Ενώ όλα ήταν άψογα μέχρι τώρα, ξαφνικά εκει που μιλάω με κάποιον κλείνει εντελώς η συσκευή και πρέπει να πατήσω αρκετά το power on για να ξανά ανοίξει!!! Δεν γίνεται πάντα αλλά γίνεται συχνά!! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;;;;
  10. Εγώ τελικά βρήκα από εδώ: https://www.my24shop.gr/component/virtuemart/search/?keyword=Leagoo+shark+1&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_category_id=0 Αν είσαι Αθήνα χτύπα την!!! Το μόνο που δεν έχω βρει είναι screen protector. Αν κάποιος φίλος έχει κανένα παραπανίσιο ας στείλει πμ!!
  11. Ψάχνω απεγνωσμένα για μία οποιαδήποτε θήκη!!! Αν έχει κάποιος ας στείλει πμ!!!
  12. Αυτό με τα ακουστικά το έχω μόνο εγώ??? Όποια ακουστικά και να έχω χρησιμοποιήσει ο ήχος είναι άθλιος!!! Κάποια συμβουλή???
  13. Μετά τις 3 επαναφορές που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα το κινητό έστρωσε εντελώς!!! Πάει σφαίρα πλέον!! Παιδιά τι λέτε για root? Να...ρισκάρω να το ρουτάρω? Επίσης με θήκη τι γίνεται? Μόνο απ'εξω? Αν κάποιος φίλος έχει δεύτερη θήκη και την πουλάει ας μου στείλει pm.
  14. Συμφωνώ μέ τούς προλαλήσαντες ότι είναι από τα καλύτερα smartphones!! Και επίσης συμφωνώ ότι τα... νούμερα τα κάνει μετά το χθεσινό update! Όσο για το εάν μπορούμε να πάμε πίσω το βλέπω χλωμό!!
  15. Καλησπέρα στην παρέα.Εχω τον καρχαρία μια εβδομάδα και μέχρι σήμερα όλα ήταν άψογα!!! Από σήμερα που έκανα update άρχισαν τα... παρατράγουδα: fc σε πολλές εφαρμογές και ο ήχος μία χάνεται μία επανέρχεται!! Και αυτό που είπαν τα παιδιά πιο πάνω: οι επαφές εξαφανίζονται και δεν με αφήνει να κάνω κλήσεις! Μέχρι στιγμής έχω κάνει 3 επαναφορες!!
×
×
  • Create New...