Jump to content

Tyrell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tyrell

  • Ημ. Γέννησης 07/02/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Tyrell's Achievements

  1. Ο πωλητης πρεπει να αναγραφει πανω στο δεμα οτι πληρωθηκε το VAT. Εγω εχω αποδειξη οτι πληρωθηκε (απο ali ειναι τα δεματακια).
  2. Ειδοποιηση ΕΛΤΑ με SMS και παραλαβη αντικειμενων που υποτιθεται ειχε πληρωθει VAT. 🤬
  3. Αρα και πανω απο 22 ευρω να ειναι η αξια του, εφοσον προπληρωνεται ο φπα στην αγορα, δεν θα επιβαρυνθει με το "πακετο" (15+φπα) που ισχυε μεχρι τωρα. :D
  4. Τελικα τι θα ισχυει για την κατηγορια των αντικειμενων πανω απο 22€ εως 150€ ; Θα ισχυει το 15αρι των ΕΛΤΑ ή θα παιρνανε ανενοχλητα εφοσον εχει προπληρωθει ο ΦΠΑ στην αγορα;
  5. Σημερα παρελαβα δεματακι με micro sd registered απο Singapore Post με το πρασινο αυτοκολλητο επανω χωρις καμια χρεωση.
  6. Aκριβως. Προτιμω να τα χαρισω στον κινεζο παρα στα ΕΛΤΑλαιπωρια.
  7. Γιατι στην always on display δεν μου εμφανιζει ειδοποιησεις απο αναπαντητες, sms κτλ. ; Εμφανιζει κανονικα ενδειξη μπαταριας και ημερομηνια.
  8. Τελωνειο περνανε ολα πλεον και οχι μονο απο ali. Το ερωτημα ειναι αν επιβαρυνονται ή οχι. Αν το κοστολογησουν πανω απο 22€ (ακομα κι αν κανει λιγοτερο) θα επιβαρυνθεις καταρχην με 12€ + ΦΠΑ 24% επι της αξιας που θα κοστολογηθει.
  9. Δεν θα κατασχεθει, θα ερθει καποια στιγμη. Αν το κοστολογησουν πανω απο 22 ευρω θα πληρωσεις 15ε + 24% επι του ποσου που θα κοστολογηθει.
  10. Δεν μπορεις. Απλα περιμενεις. Συνηθως ειναι (για μικρα) πραγματα που τα φερνει ο ταχυδρομος κατευθειαν.
  11. Μπαταρια απο ali (belgium post) και 3 powerbank απο ebay (China Post unregistered) ηρθαν κανονικα. Μια χαρα στελνουν αλλοι. Το BG δεν στελνει.
  12. 22/09 και 16/09 και δεν φαινονται καν να εχουν φτασει. Και που πηρα τηλ στο τελωνειο, ειπε "αν δεν μπορεις να περιμενεις φιλε, μην παραγγελνεις απ' εξω". Αγορασ(τ)ε δηλαδη απο δω, να σας αρμεξουμε εμεις.
×
×
  • Create New...