dimitrisgr01 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 σε ευχαριστω και παλι alex θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 δες και το pm που σου έστειλα... (το smartq είναι καλό και για οργάνωση.... την κάθε ενότητα μπορείς να την κάνεις μετονομασία σε ότι θέλεις εσύ..και στα ελληνικά!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 εισαι απαιχτος :) πραγματι παρα πολλη καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..........εχω το tablet εδω και 4 μερες και εχω παρατηρησει οτι αδειαζει γριγορα η μπαταρια.....σημερα για παραδειγμα που το ανοιξα στις 12 η ωρα μονο με ιντερνετ και μερικες εγκαταστασεις προγραμματων μεχρι τις 4 εχει πεσει στο 50% ειναι φυσιολογικο αυτο η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Κ σε μενα πεφτει γρηγορα, δες ποσο εχεις οθονη, αυτη τη στιγμη απο πληρη φορτηση ειναι στο 31% με 6.40' οθονη σε συνολο 12.40'. 12.2 ιντσες ειναι αυτες :) προσεξε κ την φωτεινοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Οταν στο tablet βλεπω ταινια η οτιδηποτε αλλο που εχει μαυρο στην οθονη στην δεξια κατω γωνια φαινεται να ασπριζει λιγο παραπανω απο την υπολοιπη......αυτο συμβαινει σε ολους η μονο σε μενα? Edited December 28, 2014 by dimitrisgr01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μια βοηθεια για οποιον οποια γνωριζει.. εχω μια ταινια στο ταμπλετ δηλαδη αρχειο avi και το αρχειο υποτιτλου srt και βλεπω στο ταμπλετ κανονικα την ταινια..τωρα θελω να την δω και στην τηλεοραση μια philips την οποια εχω συνδεσει με καλωδιο στο ρουτερ... εχω βαλει στο ταμπλετ το προγραμα imediashare και παω στην τηλεοραση στο μενου πλοηγηση δικτυου και βλεπω στην τηλεοραση να μου βγαζει το αρχειο avi οχι ομως και το αρχειο με τους υποτιτλους ... κλικαρω την ταινια στην τηλεοραση και την παιζει χωρις υποτιτλους... καμια βοηθεια κανεις πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα; η αν υπαρχει κανα αλλο προγραμμα εκτος του imediashare που να σου δειχνει και τους υποτιλους; ευχαριστω πολυ Pixel Media Server από το Google Play. Το χρησιμοποιώ μήνες. Δωρεάν και αξιόπιστο. Μαζί με το SubLoader για να κατεβάζει υπότιτλους και να τους κάνει rename όπως την ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Οταν στο tablet βλεπω ταινια η οτιδηποτε αλλο που εχει μαυρο στην οθονη στην δεξια κατω γωνια φαινεται να ασπριζει λιγο παραπανω απο την υπολοιπη......αυτο συμβαινει σε ολους η μονο σε μενα? Μην ανησυχείς είναι γνωστό το θέμα σχεδόν όλοι το έχουν, όσο για την μπαταρια ρύθμισε την οθόνη σου κοντά στο 30 με 40 % ξετικαρε ότι δεν χρειάζεσαι μέσα από τις ρυθμίσεις και άνοιγε από την κουρτίνα μόνο ότι χρειάζεσαι όταν το χρειάζεσαι, θα δεις αρκετή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr01 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ευχαριστω desmoman :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Οταν στο tablet βλεπω ταινια η οτιδηποτε αλλο που εχει μαυρο στην οθονη στην δεξια κατω γωνια φαινεται να ασπριζει λιγο παραπανω απο την υπολοιπη......αυτο συμβαινει σε ολους η μονο σε μενα? οπως κρατας το ταμπλετ, πιεσε το δυνατα απο κατω απο το σημειο που "ασπριζει" η οθονη .θα δεις η "ασπριλα" να πηγαινει αλλου η' να χανεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καμιά προσφορά παίζει πουθενά παιδιά; οπου και αν κοιτάξα ακόμα είναι πολύ ψηλά οι τιμές..όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη..καλές γιορτές σε όλους..:) Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ριχνε καμια ματια εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/samsungtablets/ Εγω το πηρα 330 το wifi σαν καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ριχνε καμια ματια εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/samsungtablets/ Εγω το πηρα 330 το wifi σαν καινουριο. Α ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία φίλε.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Και εγώ το ίδιο θα σου προτείνω, να ψάξεις για μεταχειρισμένο. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και αγόρασα το LTE μεταχειρισμένο με χρήση μόλις μίας εβδομάδας μαζί με πολύ καλή δερμάτινη θήκη στα 400 ευρώ. Φυσικά αυτές οι τιμές έπαιζαν όσο υπήρχε η προσφορά από το πλαίσιο στα 500. Τώρα που δεν υπάρχει πλέον προσφορά λογικό είναι να μην το πουλάνε πια σε τόσο χαμηλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Και εγώ το ίδιο θα σου προτείνω, να ψάξεις για μεταχειρισμένο. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και αγόρασα το LTE μεταχειρισμένο με χρήση μόλις μίας εβδομάδας μαζί με πολύ καλή δερμάτινη θήκη στα 400 ευρώ. Φυσικά αυτές οι τιμές έπαιζαν όσο υπήρχε η προσφορά από το πλαίσιο στα 500. Τώρα που δεν υπάρχει πλέον προσφορά λογικό είναι να μην το πουλάνε πια σε τόσο χαμηλές τιμές. Αυτό θέλω και γω, το LTE.. το Πλαίσιο δεν το έχει καθόλου και στο Σκρουτζ που κοίταξα μόνο 2 μαγαζιά το έχουν. καθόλου ποικιλία δηλαδή.. θα βγάλει άλλο 12άρι και το αποσύρει; αν είναι να μην τα χώσω άδικα εποχές που είναι και να περιμένω για το νέο... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amigo20vt Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλημέρα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω, όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορείς να ξανά φορτώσεις ένα παιχνίδι που έπαιζες πριν την επαναφορά της συσκευής στο επίπεδο που ήσουν;;Η συσκευή μου είναι SAMSUNG GALAXY NOTE P 2014 EDITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλημέρα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω, όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορείς να ξανά φορτώσεις ένα παιχνίδι που έπαιζες πριν την επαναφορά της συσκευής στο επίπεδο που ήσουν;;Η συσκευή μου είναι SAMSUNG GALAXY NOTE P 2014 EDITION Mάλλον όχι, εκτός αν το παιχνίδι έχει on line account στον οποίο συνδέεσαι και μπορεί να γίνει restore από εκεί. Το factory reset διαγραφεί το /data partition όπου και βρίσκεται η αποθηκευμένη πρόοδος του παιχνιδιού. Αν το device είναι rooted μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Titanium Backup που κάνει αυτό που θέλεις με το Restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ξερουμε πανω κατω ποτε θα παρει το ταμπλετ λολιποπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ξερουμε πανω κατω ποτε θα παρει το ταμπλετ λολιποπ ? Μάλλον στον 1ο εξάμηνο του 2015, δες αυτό για το τι να περιμένεις. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-pro-12/general/touchwiz-5-0-t2992020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Mάλλον όχι, εκτός αν το παιχνίδι έχει on line account στον οποίο συνδέεσαι και μπορεί να γίνει restore από εκεί. Το factory reset διαγραφεί το /data partition όπου και βρίσκεται η αποθηκευμένη πρόοδος του παιχνιδιού. Αν το device είναι rooted μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Titanium Backup που κάνει αυτό που θέλεις με το Restore. Ή μπορείς να κρατήσεις backup με το helium backup ακόμα και αν δεν είσαι Root.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αντιμετωπίζω το εξής κουφό,μπάνω στην bet365 και φορτώνει συνέχεια δεν σταματάει να φορτώνει και δεν σταθεροποιειται με τίποτα. Δοκίμασα και από το κινητό όλα καλά,δοκίμασα από άλλο ταμπλέτ μια χαρά,δοκίμασα και με τους υπόλοιπους browser τα ίδια χάλια ,καμιά ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backdoor Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Το τελευταίο διάστημα πέφτει το wifi (του τάμπλετ μόνο). Συνδέσεις και αποσυνδέσεις συνέχεια. Όταν κάνω ρεσταρτ το ρούτερ τότε σταθεροποιείται κάπως. Αλλά γίνεται συνέχεια να κάνω ρεστάρτ; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Το τελευταίο διάστημα πέφτει το wifi (του τάμπλετ μόνο). Συνδέσεις και αποσυνδέσεις συνέχεια. Όταν κάνω ρεσταρτ το ρούτερ τότε σταθεροποιείται κάπως. Αλλά γίνεται συνέχεια να κάνω ρεστάρτ; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Αν είναι rooted μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις στο build.prop τα: ro.securestorage.support=false wlan.wfd.hdcp=disable Προσοχή αν υπάρχουν ήδη μην τα βάλεις δύο φορές. Αν δεν στρώσει, όπως το δικό μου αλλά για WiFi Direct θέμα, backup (όχι από recovery, πχ Titanium ή Helium) και factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Το τελευταίο διάστημα πέφτει το wifi (του τάμπλετ μόνο). Συνδέσεις και αποσυνδέσεις συνέχεια. Όταν κάνω ρεσταρτ το ρούτερ τότε σταθεροποιείται κάπως. Αλλά γίνεται συνέχεια να κάνω ρεστάρτ; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...Δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ?Παίζει να σου κάνουν παρεμβολές κοντινά σου wifi δίκτυα Edited January 25, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosgrav38 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Να ρωτησω κατι...π.χ στον φακελο download εχω καποιους αδειους φακελους ...αυτους τους κανω delete.. μετα οταν ξαναμπαινω στον φακελο download να σου παλι τους βρισκω εκει σαν να μην τους διεγραψα ποτε... γιατι το κανει αυτο ξερει κανεις?? Χρειαζετε να κανω καποια ρυθμιση μηπως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts