Jump to content

panosgrav38

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosgrav38

  1. Ναι δεν αξίζει..... Πολλά τα λεφτά
  2. Τελικά βρήκα λύση.....αφού δε δουλεύει η αφή το λειτουργώ με ποντίκι!!!!!λίγο πιο χρονοβόρο αλλά οκ....την δουλειά την κάνει.
  3. HEEEELP……Οποιος χριστιανος μπορει μια μικρη βοηθεια...σημερα απο αφηρημαδα μου επεσε το κινητο απο τα χερια μου και προσγειωθηκε με την οθονη στο πατωμα.... η οθονη ελαφρως ραγισε.. δυστυχως ομως οταν του εκανα αναγκαστικο κλεισιμο και ξανανοιγμα ενω μου εμφανησε τα πληκτρα για εισαγωγη pin, ανακαλυψα εντρομος οτι η αφη δε λειτουργει!!! Ενα σοκ το επαθα... το κινητο το αγορασα σεπτεβρη .. η εγγυηση θα με καλυψει για αυτην την ζημια που εγινε? Γνωριζει κανεις? Η θα πρεπει να πληρωσω τα μαλιοκεφαλα μου για αυτην την ζημια? Γιατι κοντευω να τρελλαθω μετα απο αυτο που εγινε...
  4. Ωχ καταλαβα... αντε να σκασω τωρα 25 ευρω για πενα... σνιερφ...
  5. Na ρωτησω κατι.. καθως εγραφα με το πενακι μου εσπασε το κεφαλακι και δυστυχως το κυριο σωμα εμεινε μεσα στην πενα και δεν μπορω να το βγαλω εξω να το αλλαξω με καινουργιο....δυστυχως πρεπει να αγορασω νεα πενα.. αυτα που βλεπω της samsung για κινητα note 3 kai note 4 ειναι συμβατα με το tablet? Η μηπως θελει κατι συγκεκριμενο? Οχι τιποτε αλλο αλλα αν παραγγειλω κατι μεσω internet μην μου μεινει και ειναι για πεταμα...π.χ αυτο εδω http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=9256 που ειναι και σε πολυ καλη τιμη θα ειναι αραγες συμβατο??
  6. Να ρωτησω κατι...π.χ στον φακελο download εχω καποιους αδειους φακελους ...αυτους τους κανω delete.. μετα οταν ξαναμπαινω στον φακελο download να σου παλι τους βρισκω εκει σαν να μην τους διεγραψα ποτε... γιατι το κανει αυτο ξερει κανεις?? Χρειαζετε να κανω καποια ρυθμιση μηπως?? Ευχαριστω.....
  7. Να ρωτησω κατι...π.χ στον φακελο download εχω καποιους αδειους φακελους ...αυτους τους κανω delete.. μετα οταν ξαναμπαινω στον φακελο download να σου παλι τους βρισκω εκει σαν να μην τους διεγραψα ποτε... γιατι το κανει αυτο ξερει κανεις?? Χρειαζετε να κανω καποια ρυθμιση μηπως??
  8. Κάνε μια καλή πράξη και ανεβάσε την κάπου γιατί είναι με πληρωμη
  9. Την πένα αυτή την έχω δεν λέει απολύτως τιποτα..καμία σχεση με το spen της Samsung....επίσης όντως θέλει μεμβράνες η συνεχης καθαρισμό το τζάμι γιατί στην κυριολεξία παραλείβετε με δακτυλιες ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..γιατί πασαλείβετε με δακτυλιες....
  10. "το εκανα root,εβαλα custom recovery κ τωρα θα κανω Unlock τον bootloader!!εχεται να προτεινεται καποια custom rom??" Μετάφραση???
  11. Ναι πολυ σωστο αυτο
  12. Αγόρασε το επίσημο της Sony γιατί ένα που αγόρασα εγώ δεν δούλεψε και φύγαν στο βρόντο 24 ευρω
  13. Εγώ πάντως θα το βγάλω σε αγγελία το θηρίο...για να το ξαναγορασω αναβαπτισμενο!! On the phablet arena, Sony will be introducing the Xperia Z4 Ultra. Since it's a phone-tablet, it will have a bigger display at 6.44-inches, Quad HD resolution, Snapdragon 810 chipset, 3GB RAM, 16 megapixel camera, and some 3,500 to 4,000mAh battery. This one is expected to have stylus input and not just pencil support.
  14. Εννοείτε ότι το πας για service γιατί αυτά είναι κουφά που σου κάνει....
  15. Να ρωτήσω κάτι..το κινητό αυτό σας κάνει ώρες ώρες τίποτε παλαβά? Εδώ και 4 μήνες που το έχω μου έχει τύχει 4-5 φορές ενώ είναι οκ, ξαφνικα θαρρείς και τρελενετε και κάνει τρελά πράγματα.. Ανοίγει παράθυρα κλείνει άλλα, δονειτε δηλαδή τρελενετε στην κυριολεξία και το κλείνω και το ξανανοιγω για να λειτουργήσει σωστά..έχει τύχει σε κανέναν αυτό? (δεν αναφέρομαι σε κολλήματα που μου έχουν τύχει τρεις φορές και χρειάζεται να πατήσεις το κόκκινο μικρό κουμπί για να ξαναξεκινησει)
  16. Προβληματικο γιατι? Μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης.. εχω τον snapdragon στο κινητο (xperia z ultra) και τον exynos στο tablet και δεν βλεπω τιποτα μεγαλες διαφορες...μια χαρα ταινιες θα βλεπεις, και σερφαρισμα στο ιντερνετ θα κανεις με το tablet ..
  17. Μια ερωτηση σχετικά με εκτυπωση.. Στο desktop όταν πάω να εκτυπώσω μου βγάζει.επιλογή για Best, normal η Fast draft και πάντα επιλέγω το fast draft για να μην καταναλώνω πολύ μελάνι..όταν συνδεω τον ίδιο εκτυπωτή με το tablet όμως δεν μου βγάζει αυτήν την επιλογή και όταν πατώ το κουμπί για εκτύπωση μου την εκτυπώνει αργά δηλαδή μάλλον σε Best Mode...μήπως υπάρχει καποια ρυθμιση που πρέπει να κάνω για να μου εμφανίζει επιλογές εκτύπωσης? Η δεν γινετε? Ευχαριστώ...
  18. Γιατι δεν δοκιμαζεις μεσω usb?
  19. Το έχω αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι online για να δουλέψει...
  20. Nα ρωτήσω για όποιον γνωρίζει.... Κάνα καλό πρόγραμμα σαν το mathematica των Windows που να του βάζεις συναρτήσεις και να σου βγάζει γραφήματα ρίζες κτλ υπάρχει? Ένα δηδαδη ειδικευμένο πρόγραμμα μαθηματικών? (στο youtube έχω δει κάτι βίντεο με το snote όπου έχει και.μια επιλογή συνάρτησης όπου γράφεις μιαν εξισωση και σου βγάζει γραφήματα,ρίζες κτλ σου κάνει μιαν πληρη μαθηματική ανάλυση.όμως στο snote που έχω τέτοια λειτουργία δεν διαθέτει... Ξέρει κανείς γιατί? Και αν υπάρχει καποιον update για να αποκτήσει αυτό το χαρακτηριστικο το πρόγραμμα ?) ευχαριστώ..
  21. Όχι τίποτε άλλο αλλά να βρω μια επιπλέον αιτία να σουτάρω το desktop
  22. μπορείς με κάποιο πρόγραμμα (όπως π.χ το Nero στα Windows) να κανεις και εγγραφή σε dvd?
  23. Ναι αν μπορεις πες μας μάρκα γιατί αυτό που αγόρασα εγώ δυστυχώς δεν δούλεψε..επισης λες και για εξωτερικο dvd...μπορείς με κάποιο πρόγραμμα (όπως π.χ το Nero στα Windows) να κανεις και εγγραφή σε dvd?
×
×
  • Create New...