Jump to content

dimitrisgr01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrisgr01

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

dimitrisgr01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. δεν ηταν γιατι το εχω το tablet πανω απο 1 χρονο :(
  2. 65 ευρω και μονο 3 μηνες εγγυηση για την μπαταρια
  3. τελικα ηταν η μπαταρια
  4. και που το βρισκω το dalvik/cache γιατι μεσα στην διαχειριση εφαρμογων δεν εχει κατι τετοιο?Εχθες με το που πηγε στο 14% αρχισε η οθονη να αναβοσβηνει για λιγα δευτερολεπτα και μετα κολλησε το tablet,το εβαλα να φορτισει 100% και μετα εστρωσε αλλα οποτε πεφτει κατω απο 15% ολο προβληματα.
  5. Καλησπερα εχω το tab pro 12.2 και οταν βγαλει καρτελα για χαμηλη μπαταρια 15% και πατησω ΟΚ πεφτει στο 4% ειναι φυσιολογικο η να το παω στο service?Ευχαριστω :)
  6. Χρησιμοποιω to Bluestacks για να παιζω παιχνιδια android στο pc οταν μενει απο μπαταρια το ταμπλετ και εχει εδω και 2 μερες που με βγαζει συνεχεια "δυστυχώς η εφαρμογή google play store έχει σταματήσει" το εκανα unistall και ξανα install και παλι τα ιδια.Ξερει κανεις καποια λυση?
  7. Αυτο ηταν τελικα το προβλημα το έιχα γυρίσει καταλαθος σε ptp.....σε ευχαριστω για την βοηθεια :)
  8. Οταν συνδεω το tablet στο pc αντι να με βγαζει το κανονικο εικονιδιο με βγαζει πλεον φωτογραφικη μηχανη και η μεταφορα των αρχειων ειναι υπερβολικα αργη και αναγκαζομαι να βγαζω την καρτα μνημης και να την συνδεω μονη της στο pc.Δεν ξερω τη βλακεια εχω κανει και εγινε αυτο.....ελπιζω να μπορει καποιος να με βοηθησει,
  9. Ευχαριστω donkixoth kai alex :) και για να μην κανω καμμια βλακεια alex αυτο που πρεπει να ενεργοποιησω ειναι το Debug GPU overdraw? Επισης στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844032 εχει το Ultimate Backup Tool v2.0 - Full backup without root.......κανει δουλεια?
  10. Ειναι να στειλω το tablet στο service της samsung και θελω να κανω backup οτι εχω μεσα για να μην τα ξαναπαιρναω παλι απο την αρχη......προσπαθω να το κανω με το helium backup (δεν ειμαι root) και λεει να ενεργοποιησω το USB Debugging......μηπως ξερει καποιος που το βρισκω?
  11. Οταν στο tablet βλεπω ταινια η οτιδηποτε αλλο που εχει μαυρο στην οθονη στην δεξια κατω γωνια φαινεται να ασπριζει λιγο παραπανω απο την υπολοιπη......αυτο συμβαινει σε ολους η μονο σε μενα?
  12. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..........εχω το tablet εδω και 4 μερες και εχω παρατηρησει οτι αδειαζει γριγορα η μπαταρια.....σημερα για παραδειγμα που το ανοιξα στις 12 η ωρα μονο με ιντερνετ και μερικες εγκαταστασεις προγραμματων μεχρι τις 4 εχει πεσει στο 50% ειναι φυσιολογικο αυτο η οχι?
  13. εισαι απαιχτος :) πραγματι παρα πολλη καλο
×
×
  • Create New...