Jump to content

moviehunter2009

Members
  • Δημοσιεύσεις

    862
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About moviehunter2009

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

moviehunter2009's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Λοιπόν σήμερα πήγα το 2ο κινητό (της γυναίκας) για αλλαγή μπαταρίας επειδή είχε προσφορά... 2€ ποιο ακριβά από τον προηγούμενο μήνα που είχα πάει και το δικό μου... 26€ σύνολο για την νέα μπαταρία λοιπόν και δώρο μια πλαστική αδιάβροχη θήκη για την θάλασσα.. μεμβράνη ούτε τώρα ούτε τον προηγούμενο μήνα έβαλαν ίσως γιατί είναι παλιό και δεν έχουν;; δεν με πειράζει βέβαια γιατί έχω τζάμι Nilkin απάνω οπότε μικρό το κακό.. αύριο τελευταία μέρα για την προσφορά αλλάζουν ΚΑΙ τα κινέζικα όπως ήταν τα δικά μου κ έχουν 6 μήνες καλή λειτουργία μπαταρίας. κοιτάζω και το 80 και το Note... αλλά περιμένω να δω και το mate.. δείχνουν καλά τα Vivo και να δούμε τι θα έρθει Ελλάδα εκτός από τα χρέπια που έχει φέρει.
  2. Νέο update σήμερα
  3. Λοιπόν προσοχή όσοι πάνε σε HarmonyOS σχετικά με τα Google Services γενικά..έχω πάρει το HarmonyOS πάνω από χρόνο ούτε που θυμάμαι γιατί είχα μπει στο beta πρόγραμμα και όλα ήταν οκ δεν έσβηνε τίποτα ούτε από εφαρμογές...το έχω από το 2018 οπότε αποφάσισα να του κάνω ένα γενικό reset γιατί κάπου είχε αρχίσει να κολλάει..Αυτό ήταν. Μετά το reset έρχεται σε καθαρό HarmonyOS και Google Services πάπαλα...προσπάθησα με όλους τους τρόπους που αναφέρουν στο νετ και τελικά τα κατάφερα λειτουργούν όλα εκτός από την εφαρμογή Google one και την εφααρμογή της Attica Bank...η λειτουργία roll back σε προηγούμενη έκδοση πάλι δεν παίζει καθώς και η επαναφορά από full back up που είχα κάνει πριν το reset πάλι δεν έκανε σωστή επαναφορά των εφαρμογών και των Google Services..οπότε προσοχή μην ταλαιπωρηθείτε νομίζοντας ότι έχετε back up ή θα κάνετε roll back και όλα θα είναι οκ.
  4. θα της το στειλω να το κανει ...ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση φιλε
  5. Το πηρα για γνωστη μου αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη να δειχνει στο viber οταν εχει μηνυματα το 1 2 3 πχ δηλαδη ποσα μηνυματα της ηρθαν...μπορει καποιος να μου πει απο που γινεται και αν γινεται;;Στις ρυθμισεις ειδοποιησεων δεν βρηκα κατι και στα δικα μου (Huawei) δεν χρειαζοταν ποτε να κανω κατι εξτρα.
  6. το λειτουργικό που έβγαλε η Huawei... έχεις Huawei και δεν ξέρεις τι παίζει με τους περιορισμούς από USA.. Google play Harmony Os κλπ;
  7. Χθες ήρθε και η Harmony 2....το μόνο μπέρδεμα είναι να κατεβάσεις με το δάχτυλο να δεις την ειδοποίηση... θέλει λίγο "τέχνη" αλλιώς απλά σε πάει σε μενού... όλα λειτουργούν οκ και δεν έσβησε τίποτα.
  8. Κινέζικο και πήγε τώρα στην 11.0.0.139...μου κάνει εντύπωση που σαν ευρωπαϊκό έχεις μεγαλύτερη έκδοση από το κινέζικο.. θεωρητικά πάντα περνάμε ποιο γρήγορα αναβαθμίσεις.
  9. Επιτέλους χθες βράδυ αναβάθμιση 1,2gb που περιλαμβάνει και security updates 3/21 που είχε κολλήσει στον Σεπτέμβριο αν δεν κάνω λάθος...νόμιζα ότι τελείωσε το θέμα με τις αναβαθμίσεις για εμάς.
  10. Τότε θα προτείνω αυτό λοιπόν αφού υπάρχει και φόρουμ για τυχόν προβλήματα /απορίες και θα της μείνει και υπόλοιπο για θήκες μεμβράνες :)
  11. Καλημέρα σε όλους....ψάχνω για φίλη που μου ζήτησε μέχρι 300 κινητό και επειδή δε θέλει να μπλέξει με huawei (δεν έχει ιδέα περί google κλπ) είμαι ανάμεσα σε Realme 7pro και στο Realme X50 5G..το περίεργο είναι ότι δεν βλέπω πουθενά αναφορά για το X50 5G ,ενώ βλέπω αξιόλογα χαρακτηριστικά ούτε καν αναφορά ότι υπάρχει εδώ στο forum...υπάρχει κάποιος λόγος ή γενικά οι μειωμένες πωλήσεις Ελλάδα;;
  12. Έχει εφαρμογές κινεζιές αλλά τις βγάζεις όποιες δεν θες..Google maps κανονικά τα βάζεις και τρέχουν μια χαρά όπως και ότι εφαρμογή σχετικά με τράπεζα κλπ γιατί έχει κανονικά playstore..updates γρηγορότερα από το Ευρωπαϊκό..το μόνο πρόβλημα για μένα (και για πολλούς) είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις Nova πχ αλλά μόνο της Huawei που έχει ενώ στο Ευρωπαϊκό βάζεις όποιο σε βολεύει .
  13. Ευχαριστώ πολύ
  14. Για την ηχογράφηση διαβάζω προβλήματα στο P40 μετά από κάποια αναβάθμιση.. για τα Google επειδή είναι η 11 σκέφτομαι μήπως τα σταματήσει λόγω μη άδειας και των γνωστών προβλημάτων Περιμένουμε νέα σου λοιπόν
  15. παιδιά σήμερα έφτασε η 11 ...την έχει βάλει κανείς;;; δε θέλω να χάσω ηχογράφηση και playstore..αν την έχει κάποιος δοκιμάσει ας μου πει παρακαλώ.
×
×
  • Create New...